Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 02:01

Titova-Juga je napisao/la:Imal igdje Staceya ljudi ?
Pa gore sto je Adriano postavio link... zar nema King?
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2012, 02:04

Ma jock. Njihovi ovi..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 02:11

Titova-Juga je napisao/la:Ma jock. Njihovi ovi..
Bili su vasi ali onda nestao kanal, samo pozeleni, pa su nakon toga ubacili ovaj fox ohio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2012, 02:11

adriano_leite je napisao/la:
Bili su vasi ali onda nestao kanal, samo pozeleni, pa su nakon toga ubacili ovaj fox ohio.

E golemo.
Ma ja se kasno ukljucio, kontao u 02:00h utakmica, *ebo me svak!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 02:13

Titova-Juga je napisao/la:

E golemo.
Ma ja se kasno ukljucio, kontao u 02:00h utakmica, *ebo me svak!
Razocarao si me Juga, kao Bullsovac, i kao komunista. :mrgreen: :P

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2012, 02:18

kad_kako je napisao/la:
Razocarao si me Juga, kao Bullsovac, i kao komunista. :mrgreen: :P

:mrgreen:

Ma zad'o se Pesa, skinuo ovaj BH patch pa nikad kraju 8-)

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 02:23

neka neka ocitava nam bukvicu svima pindo mali :).. covjek ne igra 15 minuta a 9 aistencija ima :)... i njega poredit sa Lucasom?..mozda nije dobar nije neko da se velica, ali ako mi nismo zadovoljni sa ovakvim igracem s klupe s tim da ocekujes Rosa i imas jos Hinricha i prvi pick onda ebiga

Kod mene stari ga opasno gotivi, a gleda tekmu zvao me vazda nazove kad Robinson nesot napravi :).. reko evo na forumu napadaju ga :).. zato kaze covjek da ga niko ne spominje u losem kontekstu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2012, 02:29

Ajde valjda cemo malo i Vladimira viditi :D

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 02:42

Titova-Juga je napisao/la:Ajde valjda cemo malo i Vladimira viditi :D
IZgleda da cemo njega samo na razglednicama gledat, jer ga nesto Thibs ne gotivi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 02:44

@Salt, jel se i kod tebe gubi Comcast: "technical difficulties"?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 02:51

kad_kako je napisao/la:@Salt, jel se i kod tebe gubi Comcast: "technical difficulties"?

jeste gubi se brate i kod mene...ja sma prije konto TV nesto reko eo mater hocel mi TV crknut :)..kad nije ebiga..jer na pocektu nije pisalo samo zeleno reko sta je ovo ebiga.

kakva igra nocas nevjeovanto..ma dobra je ovo ba ekipa..jedan trade i Rose i mozemo mi biti odlicni....ma veceras svi do jednog..ebiga NOah samo 10p I par skokova ali svugdje sam ga vidjeo na terenu majkemi...kako nekad brojke ne znace nista upavo pokazuje utakmica Noaha nocas... Hamilton ko u stara dobra vremena, Robinson pindo fenomenalan , Boozer ko da mu je 25 gosina all star masina kao nekad.. Gibson na pocetku tekme..Hinrich je nekako uspjeo ubacit 10p pored Robinsona hahahaha... ma veceras nema niko da je zakazao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 02:55

29 razlike. Odlicno. Daleko bolja igra nego sinoc. Ovo mi se vec svidja. Nemam kritike. :)

P.S. Boozer smece.

P.S.2.To ja za srecu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 03 nov 2012, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 02:56

Koji kloc je ovaj Thibs, do 5 minuta pred kraj meca vodi oko 25 razlike i njemu igraju starteri, nista on nije naucio nakon povrede Rosea. Da mu je da nas jos vise nabije, dok mu neko ne povrijedi koljeno opet. U jednom trenutku sam zazelio povredu Noahu i Boozeru do kraja sezone, pa da igraju u bitnim utakmicama Nazr i Taj. Gotivio sam ga, sad ga smisliti ne mogu. Cestitam na pobjedi.

Mes Que Un Club!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2012, 02:57

Dvije utakmice, 86.5 primamo u prosjeku... jako nalik prosloj sezoni. Bravo Thibs, koga mu god dadnu u timu covjek ih jednostavno natjera da igraju odbranu.
I da, kritike za ostavljanje startera malo predugo, ponovo.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 03:00

adriano_leite je napisao/la:Koji kloc je ovaj Thibs, do 5 minuta pred kraj meca vodi oko 25 razlike i njemu igraju starteri, nista on nije naucio nakon povrede Rosea. Da mu je da nas jos vise nabije, dok mu neko ne povrijedi koljeno opet. U jednom trenutku sam zazelio povredu Noahu i Boozeru do kraja sezone, pa da igraju u bitnim utakmicama Nazr i Taj. Gotivio sam ga, sad ga smisliti ne mogu. Cestitam na pobjedi.
Sta se palis bolan nebio. Vjerovatno Thibs, razmislja, kad je vec naletio na levate, da malo uigra ekipu dodatno. :mrgreen: :P

I ja mislim da je malo ih predugo ostavio, ali ima garant covjek svoj razlog.

Hvala.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 03:04

Titova-Juga je napisao/la:Dvije utakmice, 86.5 primamo u prosjeku... jako nalik prosloj sezoni. Bravo Thibs, koga mu god dadnu u timu covjek ih jednostavno natjera da igraju odbranu.
Ma lik nije normalan, nije ni cudo sto vam ljudi kubure sa povredama. Jarane 25 razlike, mi 4/4 igramo sa klupom, on drzi startere do 4 minute do kraja.

Btw. ocitana nam je lekcija kako igrati kosarku, nadam se da cemo izvuci pouku. Krenulo je fino u prvoj cetvrtini do trenutka kada se odlijepiste na 8 razlike, a tu je najvise uticaja imao Boozer.

@kad_kako ako ce je uigravati na nasoj klupi, pri rezultatu od 25 razlike, onda mu svaka cast za inovativnost, posto to niko u NBA ne radi. Jaci je tempo na treningu. Btw. zbog te inovativnosti ste i imali toliko povreda koliko ste imali otkad je on na klupi.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 03:19

kad_kako je napisao/la:29 razlike. Odlicno. Daleko bolja igra nego sinoc. Ovo mi se vec svidja. Nemam kritike. :)

P.S. Boozer smece.

P.S.2.To ja za srecu. :mrgreen:

da ga ne ureknemo, ali u dvije tekme ove nam je bio najbolji haman :)..i odbranu poceo igrat covjek :roll: :o ..ma ja sma uvjeren da on kad ne napravi 2 faula u napadu da on moze odigrat odlicnu tekmu....ljudi valjda ga pratite i cim on napravi faul jedan , pa drugi njega treba izvest i ne treba ga uvoditi vise..jer on se pogubi i odmah mu na glavi one vene iskoce koliko se on satra razmislja sta da uradi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2012, 03:45

Titova-Juga je napisao/la:Dvije utakmice, 86.5 primamo u prosjeku... jako nalik prosloj sezoni. Bravo Thibs, koga mu god dadnu u timu covjek ih jednostavno natjera da igraju odbranu.
Ma lik nije normalan, nije ni cudo sto vam ljudi kubure sa povredama. Jarane 25 razlike, mi 4/4 igramo sa klupom, on drzi startere do 4 minute do kraja.

Btw. ocitana nam je lekcija kako igrati kosarku, nadam se da cemo izvuci pouku. Krenulo je fino u prvoj cetvrtini do trenutka kada se odlijepiste na 8 razlike, a tu je najvise uticaja imao Boozer.

@kad_kako ako ce je uigravati na nasoj klupi, pri rezultatu od 25 razlike, onda mu svaka cast za inovativnost, posto to niko u NBA ne radi. Jaci je tempo na treningu. Btw. zbog te inovativnosti ste i imali toliko povreda koliko ste imali otkad je on na klupi.
Ako nisi svatio ono moje "uigrvanje" kao zajebanciju, onda ebiga. Vidis smajlije bolan nebio. ;)

Kazem mora da je imao neki razlog sto ih je vratio, ali koji su to... vjerovatno ce i novinari to upitati, pa mozda iz toga dobijemo odgovor.

@Salt - pa zato ja buraz i pisem ono. Da ne mjenjamo kad ga je krenulo. :D Ma opet je imao ofanzivni faul. To me je jedino raspizdilo veceras. :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 04:14

ma imao je onaj jedan to je dobro ahaha..samo neka ne dodje drugi poslije toga onda je on gotov :)...vidim ga krenu on naprijed nesto siloivito reko zaustavi s Boozer gurnut ces covjeka kud si kreno ahahaha..sva sreca zaustavio se pa mi laknulo brate qhqhq
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2012, 08:53

kad_kako je napisao/la:

Ako nisi svatio ono moje "uigrvanje" kao zajebanciju, onda ebiga. Vidis smajlije bolan nebio. ;)

Kazem mora da je imao neki razlog sto ih je vratio, ali koji su to... vjerovatno ce i novinari to upitati, pa mozda iz toga dobijemo odgovor.

@Salt - pa zato ja buraz i pisem ono. Da ne mjenjamo kad ga je krenulo. :D Ma opet je imao ofanzivni faul. To me je jedino raspizdilo veceras. :lol:
Ma popizdio bio pa sam tako i pisao. Jbg. koliko sam ljut na onu boraniju s nase klupe, toliko i na Thibsa kojem ruku na srce nije ono trebala. Btw. sasvim zasluzena pobjeda i jos jednom cestitam.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.