Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 20:35

TMovac je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
"Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi", dodao je Hajrović.
Eto vam Hajrovica, kao Pape problem, Pape ne poziva, Pape teleci pogled itd. Ovaj slunto je lafo ganjao papire zajedno sa Hadzicem, ali ispada da lik ne zna ni koliko traje procedura, ni kakva je, jer uopste se nije ni potrudio da zamijeni te papire, a kamoli da su nesto predali.

Ja da sam umjesto Papeta, ja ga ne bih zvao ni da je Ronaldinho, a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski.
S obzirom da ima nase drzavljanstvo,njemu je potrebno samo sportsko jos.A tu mu je potrebna pomoc i saveza.Ustvari taj dio bi mu mogao i savez sam zavrsiti.A on samo na kraju da potpise izjavu.Malo je licemjerno ocekivati da igrac izmedju utakmica i treninga ide ganjat papire.Ako mogu Hrvati,Nijemci,Svicarci,qurci,palci sredjivat sve svojim igracima koje zele da igraju za njih,zasto onda mi ne mozemo?Po cemu smo to mi bolji od ostalih?
Poenta je da se licemjerno, jer je bilo clanaka koji govore kako je pomenuti dvojac predao papire za promjenu drzavljanstva, pa ko koga tu ****? Uostalom, to da im treba Savez ganjati, to je cista glupost, prije svega treba kod igraca da postoji zelja, a ocigledno kod nasih dijasporaca ta zelja ne postoji. Nisu ni oni svi do jednog Ronaldo Luiz Nazario De Lima pa da im se skace pod noge i moli. Nisu valjda toliki idioti da ne znaju okrenuti broj Saveza, reci da zele sastanak, da se dogovore sta i kako, ali ocigledno je da nama niko ne valja u Savezu, a da u tim dijasporcima imamo izuzetno posteno ljudstvo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 20:38

BIHsport je napisao/la:
Ovo je sve smjesnije i smjesnije! Neka mi neko kaze zada sta to ljudi koi se hvale da rade sa administracijom ustvari rade? Cuj, da igrac vadi svoje papire. Koliko vas ima ovdje da komenirate protiv igraca, to je nesvatljivo kako ste izmoreni od lazi saveza i pojedinih selektora. Momak je uradio sta on treba, to jeste da ima nase drzavljanstvo. Sad je sve do saveza, da ga zovno i onda ide prosesija u vezi sportskog drzavljanstva. Ako Bog da Izet ce biti tako znasan u pzihi da izdrzu maltretiranje naseg saveza i nasih tkz "administratora".
Izet valjda treba da kaze da zeli da igra za **** drzavu svojih roditelja, pa da bi neko mu vadio **** papire. Mogu li ja tebe voditi zubaru a ti ne zelis ici zubaru? Moze li te neko voditi da te zeni a ti ne zelis da zenis tu zenu? Moze li? Tako je isto i za **** papire. Ne moze njega Savez uprtiti i vaditi mu papire, mijenjati sportsko drzavljanstvo ako isti ne zeli.

Mes Que Un Club!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 nov 2012, 21:57

Sad se ja pitam sta rade susic I bakovic za sta oni platu primaju... Jel toliko tesko otici do momka vidjet na cemu smo I ako vec Ima bh papire ostatak privest kraju... Nije valjda da sam hajrovic mora od uefe trazit dozvolu da igra za bih valjda to ide preko saveza..svasta

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 22:00

gruezi je napisao/la:Sad se ja pitam sta rade susic I bakovic za sta oni platu primaju... Jel toliko tesko otici do momka vidjet na cemu smo I ako vec Ima bh papire ostatak privest kraju... Nije valjda da sam hajrovic mora od uefe trazit dozvolu da igra za bih valjda to ide preko saveza..svasta
Susic je govorio sa tim likom i pitao ga zeli li da igra, pa sam Hajrovic kaze da su pricali. WTF treba da ga ljubi u dupe da bi igrao za nas? Valjda taj slunto treba da kaze zelim igrati za BIH, sredite mi papire. Ne moze se sredjivati nekome papiri ako ne postoji volja s druge strane.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 02 nov 2012, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Mes Que Un Club!

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 02 nov 2012, 22:01

BIHsport je napisao/la:
Ovo je sve smjesnije i smjesnije! Neka mi neko kaze zada sta to ljudi koi se hvale da rade sa administracijom ustvari rade? Cuj, da igrac vadi svoje papire. Koliko vas ima ovdje da komenirate protiv igraca, to je nesvatljivo kako ste izmoreni od lazi saveza i pojedinih selektora. Momak je uradio sta on treba, to jeste da ima nase drzavljanstvo. Sad je sve do saveza, da ga zovno i onda ide prosesija u vezi sportskog drzavljanstva. Ako Bog da Izet ce biti tako znasan u pzihi da izdrzu maltretiranje naseg saveza i nasih tkz "administratora".
Izet valjda treba da kaze da zeli da igra za **** drzavu svojih roditelja, pa da bi neko mu vadio **** papire. Mogu li ja tebe voditi zubaru a ti ne zelis ici zubaru? Moze li te neko voditi da te zeni a ti ne zelis da zenis tu zenu? Moze li? Tako je isto i za **** papire. Ne moze njega Savez uprtiti i vaditi mu papire, mijenjati sportsko drzavljanstvo ako isti ne zeli.
Ineresantna mi je tvoja slika. To sto govoris o zubaru i zenidbi, tu se slazemo!
Poslije toga malo manje se slazemo!

1) On je kroz stare izjave rekao da zeli da igra za Bosnu! (Sta ce mu inace nas pasos kod Svecarskog)? Mozda da skuplja pasose?
2) Kako se mogao poslati poziv Halilovicu, on nema papire sredjene!
3) Sto si rekao prije, nisu svi Ronaldo! Upravu si, ali nije ni Bosna Brazil!

A sto se tice to za diasporu, tu kolega nema oni i mi.... Tu ima samo Bosanci i Hercegovci!
I krv svoju za Bosnu moju!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 22:06

BIHsport je napisao/la:
BIHsport je napisao/la:
Ineresantna mi je tvoja slika. To sto govoris o zubaru i zenidbi, tu se slazemo!
Poslije toga malo manje se slazemo!

1) On je kroz stare izjave rekao da zeli da igra za Bosnu! (Sta ce mu inace nas pasos kod Svecarskog)? Mozda da skuplja pasose?
2) Kako se mogao poslati poziv Halilovicu, on nema papire sredjene!
3) Sto si rekao prije, nisu svi Ronaldo! Upravu si, ali nije ni Bosna Brazil!

A sto se tice to za diasporu, tu kolega nema oni i mi.... Tu ima samo Bosanci i Hercegovci!
1. Od starih izjava se ne zivi, sada se omislja zeli li ili ne, rekao je i sam da ne zna sta ce.
2. Halilovic je dijete, njemu ne trebaju sredjivati papire, jer treba se igrati za U-21 da bi dobio sportsko drzavljanstvo te zemlje, cini mi se da je tako, mada nisam siguran, mozda grijesim.
3. Nije Bosna Brazil, ali nije Bosna ni Mozambik pa da svaki iole sposoban sportas mora moliti. Imamo mi i nase djece koja mogu napraviti velike karijere, ali nije poenta ni to sto su nasa djeca, nego je poenta da zele da igraju, a to su momci iz U-21.
Dok Izet ne kaze da zeli da igra za BiH, nas Savez, kao ni selektor, nemaju osnova da ga vode i mijenjaju mu sportsko drzavljanstvo. Nije ni Izet toliki idiot da ga se treba vodati za rukicu, zna valjda nesto i sam uraditi, a to nesto bi trebalo biti da kaze da je voljan da igra za nasu zemlju.

Mes Que Un Club!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 nov 2012, 22:10

Ma on se svo vrijeme mazlum pravi, da postoji jaka volja kod njega, gonjao bi papire, kako ih je Mujdža izgonjao, nego sjedi na dvije stolice, čeka ko će ga pozvati, ili mi, ili Švicarci, šta mu treba više od razgovora sa Sušićem ako je voljan da igra za nas ?
Nek' ide u 3 p.i.z.de materine :twisted:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2012, 22:17

Sa Hajrovicem je slicna prica kao i sa onim iz Rieda.da im je,a da im ne udze.
Razlika je sto kod Svajcaraca mozes imati dvojno drzavljanstvo a kod Austrijanaca ne.
Inace kako rece,slicno ''tuknu''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrahimovic8
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimovic8 » 02 nov 2012, 22:28

@adriano_leite

Većina dijasporaca i drži ovu našu repku seljačino jedna nepismeno isfrustrirana i ljubomorna! Da indirektno omaložavaš naše (ne tvoje) velikane kao sto je Salihović, Pjanić, Begović, Bešić i druge što svaku tekmu ginu za repku, SRAM DA TE BUDE!!!!! Nisi ti nikakv navijač!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 22:34

ibrahimovic8 je napisao/la:@adriano_leite

Većina dijasporaca i drži ovu našu repku seljačino jedna nepismeno isfrustrirana i ljubomorna! Da indirektno omaložavaš naše (ne tvoje) velikane kao sto je Salihović, Pjanić, Begović, Bešić i druge što svaku tekmu ginu za repku, SRAM DA TE BUDE!!!!! Nisi ti nikakv navijač!!!
Hvala na uvredama, a ne znam sta znaci to nepismeno isfrustrirana? Mozes mi objasniti? Zasto sam ljubomoran?

To sto kazem dijaspora, ne mislim ja nista lose za nasu dijasporu, imam i familiju koja je dijaspora, vjerovatno kao i ti sto si pa si se nasao uvrijedjen, ali kada kazem dijaspora, onda mislim na ove igrace sto imaju dvojna drzavljanstva i sjede na dvije stolice, ne znaju za koju ce repku igrati. Tvoj problem je sto si mentalno ogranicen, bukvalac, pa izvlacis nesto iz konteksta i shvatas bukvalno jednu napisanu rijec. To da omalovazavam nase igrace A reprezentacije poput Salihovica, Pjanica, Begovica, Besica, smijesno, nikad nista protiv istih nisam rekao, tako da zacepi gubicu i na osnovu jedne rijeci ne donosi sud o meni.

Mes Que Un Club!

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 02 nov 2012, 22:35

1. Od starih izjava se ne zivi, sada se omislja zeli li ili ne, rekao je i sam da ne zna sta ce.
2. Halilovic je dijete, njemu ne trebaju sredjivati papire, jer treba se igrati za U-21 da bi dobio sportsko drzavljanstvo te zemlje, cini mi se da je tako, mada nisam siguran, mozda grijesim.
3. Nije Bosna Brazil, ali nije Bosna ni Mozambik pa da svaki iole sposoban sportas mora moliti. Imamo mi i nase djece koja mogu napraviti velike karijere, ali nije poenta ni to sto su nasa djeca, nego je poenta da zele da igraju, a to su momci iz U-21.
Dok Izet ne kaze da zeli da igra za BiH, nas Savez, kao ni selektor, nemaju osnova da ga vode i mijenjaju mu sportsko drzavljanstvo. Nije ni Izet toliki idiot da ga se treba vodati za rukicu, zna valjda nesto i sam uraditi, a to nesto bi trebalo biti da kaze da je voljan da igra za nasu zemlju.[/quote]

Dobro, mozda za A-reprezentaciju i mogu da se pomirim da se ima veci izbor igraca. Ali koliko sam ja gledao njega on je te kvalitete da moze da bude dio tima.
A meni je jos manje logicno zasto nije dobio poziv za mladu dok je mogao isto da nastupa za mladu repku? Pa sad on ima mladjeg brata u Arsenalu. Mislis li da je on tamo dosao na lijepe oci? Pa sta se desava sa Atajicem u Celticu? On je prvi strijelac njihove lige u 20. Sjedio je vise puta na klupi za A.tim. Izrazio je veliku zelju da igra za Bosnu! Uzeo Bosansko drzavljanstvo. Odbio zemlju gdje je rodjen. Pozvan je na jedno okupljanje, ali 3 dana prije nego sto je trebao da se nadje u Medugorju. Opet Aministratori nasi uspjeli. Naravno Celtic ga nije pustio, a to selektoru super pa ono "neznam kvalitetu pa nece dobiti poziv".
Ma sigurno i on nema papire......? Ili mozda je nesto drugo u pitanju?
I krv svoju za Bosnu moju!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 nov 2012, 22:39

Buric veceras fenomenalan protiv Wisle
Evo jedne izdvojene intervencije:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 22:40

BIHsport je napisao/la: Dobro, mozda za A-reprezentaciju i mogu da se pomirim da se ima veci izbor igraca. Ali koliko sam ja gledao njega on je te kvalitete da moze da bude dio tima.
A meni je jos manje logicno zasto nije dobio poziv za mladu dok je mogao isto da nastupa za mladu repku? Pa sad on ima mladjeg brata u Arsenalu. Mislis li da je on tamo dosao na lijepe oci? Pa sta se desava sa Atajicem u Celticu? On je prvi strijelac njihove lige u 20. Sjedio je vise puta na klupi za A.tim. Izrazio je veliku zelju da igra za Bosnu! Uzeo Bosansko drzavljanstvo. Odbio zemlju gdje je rodjen. Pozvan je na jedno okupljanje, ali 3 dana prije nego sto je trebao da se nadje u Medugorju. Opet Aministratori nasi uspjeli. Naravno Celtic ga nije pustio, a to selektoru super pa ono "neznam kvalitetu pa nece dobiti poziv".
Ma sigurno i on nema papire......? Ili mozda je nesto drugo u pitanju?
Ma ne znam ja nista, ja ne volim nasu reprezentaciju, tj. ne volim igrace koji imaju druge pasose, tako da nisam kompetentan, mrzim Pjanica, Begovica, Besica, Salihovica itd. :lol:
Salu na stranu, ja ne kazem da je kod nas situacija bajna, niti sam kada to rekao, nego sam protiv tih pljuvanja bez osnova. Imas milion primjera gdje igraci ne mogu da se odluce gdje ce da igraju, to mi jako smeta, ali naravno ima i igraca koji su odlucili, ali su zapostavljeni. Dakle, kada sam pisao post, pisao sam o dva odredjena igraca, Hajrovicu i Hadzicu, da je neposteno od njih da se jos nisu udostojili izraziti zelju za promjenom sportskog drzavljanstva, a nemoguce im je promijeniti sportsko drzavljanstvo ukoliko oni ne izraze jasnu zelju za istim procesom. Toliko

Mes Que Un Club!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 nov 2012, 22:43

lech dobio u derbiju 1-0, buric maestralan. spasio im je sva tri boda u 84. minuti s fenomenalnom intervencijom. medjutim ovo je sve mala maca za avdukica koji prosto dominira...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

ibrahimovic8
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimovic8 » 02 nov 2012, 23:11

Ja ništa nisam izvukao iz konteksta nego si se ti tako izrazio. Izraz "a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski", mislim da je neprimjeran i govori sve za sebe. Nema se tu šta bukvalno shvatati. To su ljudi koji su napustili svoju domovinu i nastanili se po cijelom svijetu a ne neki igrači sto imaju dvojna drzavljanstva i sjede na dvije stolice i što se nećkaju da igraju za repku (to je tvoja definicija dijasporca). Ja nisam stari u dijaspori ali sam tamo proveo pet godina na fakultetu i završio studij pa se vratio u svoju rodnu grudu, oženio se. Zadnju godinu našeg nesretnog rata sam čak i proveo na liniji (malo sam stariji). Dobri dijasporci su mi samo ostali u dobrom sjećanju jer sam vidio koliko su vrijedni,voljni pomoći i pravi patrioti...I da, nema na čemu!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 nov 2012, 23:18

ibrahimovic8 je napisao/la:Ja ništa nisam izvukao iz konteksta nego si se ti tako izrazio. Izraz "a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski", mislim da je neprimjeran i govori sve za sebe. Nema se tu šta bukvalno shvatati. To su ljudi koji su napustili svoju domovinu i nastanili se po cijelom svijetu a ne neki igrači sto imaju dvojna drzavljanstva i sjede na dvije stolice i što se nećkaju da igraju za repku (to je tvoja definicija dijasporca). Ja nisam stari u dijaspori ali sam tamo proveo pet godina na fakultetu i završio studij pa se vratio u svoju rodnu grudu, oženio se. Zadnju godinu našeg nesretnog rata sam čak i proveo na liniji (malo sam stariji). Dobri dijasporci su mi samo ostali u dobrom sjećanju jer sam vidio koliko su vrijedni,voljni pomoći i pravi patrioti...I da, nema na čemu!
Ja ti kazem, nisam nista rekao protiv ljudi koji su napustili zemlju za vrijeme rata i svih tih desavanja, jer imam clanove porodice koji su takodjer u dijaspori, da li treba crtati? Nemoj mi prisivati ono sto nisam rekao. Kada kazem slunto jedan dijasporski, jel jedan covjek predstavlja cijelu dijasporu, majke, kcerke, djedove, djecu, zene, muzeve? Tako da me se okani i nemoj mi prisivati ono sto nisam napisao, ovo je sportski forum i to sto si ti sebi povezao, nema veze s vezom s onim sto sam ja rekao, tj. napisao.

Ovo je sportski portal i ovdje se pise o sportistima, ne o nekome ko nije iz svijeta sporta, tako da ovo sto sam rekao se odnosi na igrace koji sjede na dvije stolice, cekaju pozive dvije zemlje itd.

Mes Que Un Club!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 nov 2012, 01:28

ibrahimovic8 je napisao/la:Ja ništa nisam izvukao iz konteksta nego si se ti tako izrazio. Izraz "a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski", mislim da je neprimjeran i govori sve za sebe. Nema se tu šta bukvalno shvatati. To su ljudi koji su napustili svoju domovinu i nastanili se po cijelom svijetu a ne neki igrači sto imaju dvojna drzavljanstva i sjede na dvije stolice i što se nećkaju da igraju za repku (to je tvoja definicija dijasporca). Ja nisam stari u dijaspori ali sam tamo proveo pet godina na fakultetu i završio studij pa se vratio u svoju rodnu grudu, oženio se. Zadnju godinu našeg nesretnog rata sam čak i proveo na liniji (malo sam stariji). Dobri dijasporci su mi samo ostali u dobrom sjećanju jer sam vidio koliko su vrijedni,voljni pomoći i pravi patrioti...I da, nema na čemu!
Pa i Dzeko je dijaspora. Jedini sto nisu su Sesar, Svraka i Avdukic. Avdukic je bio al se je vratio u Borac..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 nov 2012, 01:33

TMovac je napisao/la:
S obzirom da ima nase drzavljanstvo,njemu je potrebno samo sportsko jos.A tu mu je potrebna pomoc i saveza.Ustvari taj dio bi mu mogao i savez sam zavrsiti.A on samo na kraju da potpise izjavu.Malo je licemjerno ocekivati da igrac izmedju utakmica i treninga ide ganjat papire.Ako mogu Hrvati,Nijemci,Svicarci,qurci,palci sredjivat sve svojim igracima koje zele da igraju za njih,zasto onda mi ne mozemo?Po cemu smo to mi bolji od ostalih?
Nema nase drzavljanstvo,dokle ce Bosanci biti toliko naivna nacija,da ce povjerovati svakom. Izet je jedan dvolicnjak. Voli on Bosnu,za malo ne reko sta on voli.

Evo kako ima nase drzavljansvo.

Oficijelna stranica Grasshoppers Zürich,svi su igraci navedeni i njihova nacionalnost i i graci koji posjeduju dvojno drzavljanstvo.Uvjeri se da laze pakas.
http://www.gcz.ch/1-mannschaft/kader/" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2012, 07:00

emir79 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Nema nase drzavljanstvo,dokle ce Bosanci biti toliko naivna nacija,da ce povjerovati svakom. Izet je jedan dvolicnjak. Voli on Bosnu,za malo ne reko sta on voli.

Evo kako ima nase drzavljansvo.

Oficijelna stranica Grasshoppers Zürich,svi su igraci navedeni i njihova nacionalnost i i graci koji posjeduju dvojno drzavljanstvo.Uvjeri se da laze pakas.
http://www.gcz.ch/1-mannschaft/kader/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovakvima ni visoki izaslanik ne moze pomoci.
Uostalom i Jagodic je sam izjavio da cisto sumnja da ce braca Hajrovici uopste i pristati da mjenjaju bilo sta.
Tipican primjer prevrtanera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 nov 2012, 07:35

daj ba, nemojte zayebavat.
et, sad trebamo vjerovati nekom forumasu koji je na klupskim stranicama procito da momak ima samo svicin pasos, a ne treba vjerovat samom hajrovicu :roll:
emir unosi nemir :)
ak cemo vjerovat emiru, onda je obaveza, ma strogi farz :lol: da se navode drzavljanstva :)
majku mu, izgleda da su nijemci krili gomeza jer je postojala realna opasnost da im ga otmu spanci 8-)

http://www.transfermarkt.de/de/mario-go ... _6288.html" onclick="window.open(this.href);return false;

a zipa sad ovo:
Mario Gómez besitzt außer der deutschen auch die spanische Staatsangehörigkeit :o
:? :?
ta cemo sad :?
sigurno se radi o zavjeri :twisted: :lol:
zasto trensfermarkt uz svapsku nije zakacio i spansku zastavu :?

hari, tvoj pulen sajo je duzan da pokrene proceduru i posalje dopis platimiju ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Majestic-12 [Bot], Proximic i 41 gost.