FK Rudar Prijedor

Bijeljinacity
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 16:26

Sramota za fudbal u bih,cuj nova utakmica samo se nadam da ce FSRS reagovati na ovakvo sramnu odluku pa po cjenu da se i prvenstvo ne nastavi!Vrijeme je da se klubovi iz RS vec jednom zastite od fudbalske mafije iz NSFSBIH!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 nov 2012, 18:25

Kakav je ovo cirkus :evil: :evil: :evil:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 02 nov 2012, 18:53

Sve je ovo jedan veliki cirkus. Okrenuti se sutra Radniku, pokušati pobjediti pa onda razmatrati ovo, naprijed Rudar-Prijedor u inat svim dušmanima! :evil:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 02 nov 2012, 21:04

Moze svako raditi sa Rudarom sta hoce... Cuj nova utakmica... :o

Kakva je samo ovo kradja, ako sudija i delgat potpisu to je kraj price uopste ne treba sazivati nikakvu drugu sjednicu... Ovo je nezapamceno u istoriji fudbala !!!

Moze se krasti protiv Rudara, ocigledno treba poceti praviti nerede prekidati utakmice razbijati igracima i gostujucim navijacima glave jer tako bi nas jedino neko postao odnosno bojao nas se. Rudar fin klub nikad protiv nikoga nije pokusao ukrasti, a njega kradu kako hoce !!! Tamo gdje se prave neredi svaku utakmicu ni kazni ni nikakvih sjednica, ama nicega!!! EEE LIGO PISAM TI SE USTA...

Ala zivotna zelja mi je samo da oderemo ovaj Zrinjski ponovo, ajde da su rekli nastavlja se utakmica odnosno igrace se eto 20 minuta nego sve ponovo... Pa momci su poginuli dole, ne znam sta da kazem... Stvarno sam u soku i ovo je sramota za BH fudbal!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 21:18

Vrijeme je da FSRS reaguje i da zastiti svoje clanove od mafije iz NSFS BIH ili da klubovi iz RS napuste takmicenje ali svi istovremeno!Pa jel to klubovi iz RS ne smiju pobjedjivati samoproglasene favorite na njihovom terenu!Sramota nova utakmca!Nadam se da ce, uprava Rudara donijeti odluku da ne putuje ponovo u Mostar i ne igra novu utakmicu!Bodovi koji su boljom igrom na terenu zasluzili sada neko otima za stolom.Sramota!! :twisted:

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 02 nov 2012, 21:25

% ' & ФСРС "...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 nov 2012, 21:28

Odmah je bilo jasno. Daju vam bod za zelenim stolom, otet će vam zaslužena 3.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 02 nov 2012, 21:29

ekran je napisao/la:Odmah je bilo jasno. Daju vam bod za zelenim stolom, otet će vam zaslužena 3.
Ma nisu nam dali preko veze. Ajde mozda je i trebalo registrovati rezultat 3 0 za Olimpik niko se ne bi bunio nema sta. Ali opet oderali smo taj jaki Olimpik bez klupe, momci su i tamo dali svoj maksimum i pokazali da imamo dobru ekipu samo sto nas jebu svi redom pocevsi od sudija, saveza pa nadalje... Sjetim se samo Sarajeva, grehota sta se desava ...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 nov 2012, 21:31

Prijedor je napisao/la:
ekran je napisao/la:Odmah je bilo jasno. Daju vam bod za zelenim stolom, otet će vam zaslužena 3.
Ma nisu nam dali preko veze. Ajde mozda je i trebalo registrovati rezultat 3 0 za Olimpik niko se ne bi bunio nema sta. Ali opet oderali smo taj jaki Olimpik bez klupe, momci su i tamo dali svoj maksimum i pokazali da imamo dobru ekipu samo sto nas jebu svi redom pocevsi od sudija, saveza pa nadalje... Sjetim se samo Sarajeva, grehota sta se desava ...
Slažem se da ste dobro igrali, ali sam odmah nakon odluke mimo pravila protiv Olimpica, znao da više ništa neće otići na vašu stranu. Uvijek je tako kod nas. Pa i sada kada ste u pravu.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 nov 2012, 02:48

Daleko od toga da treba uprava da nalozi da se ne ide ponovo u Mostar. Sad pogotovo treba svi da se potrude da se opet dole zgazi Zrinjski! U inat svima!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 03 nov 2012, 16:21

Super rezultat ;) Sad slijede dva uslovno rečeno "lakša" gostovanja u Zenici i Gabeli,pa onda kući zadnje kolo sa Gradinom.U naredna dva meča mislim da RP može bar do dva remija,ili jedne pobjede...sigurno...a utakmica sa Gradinom sjajna prilika da se polusezona završi pobjedom i rasterećeno dočeka proljeće...
Mens sana in corpore sano.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 03 nov 2012, 16:32

Bravooo Rudar Prijedor svaka cast momci jos 3 kola,jos 3 pobjede !!!

mican
Kontakt:

Post Postao/la mican » 03 nov 2012, 18:30

Bravo rudar bravo momci.Rutinska pobjeda.Gosti solidna ekipa.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 03 nov 2012, 18:32

Iskren je napisao/la:Bravooo Rudar Prijedor svaka cast momci jos 3 kola,jos 3 pobjede !!!
rudar ima jos 4 kola :mrgreen:

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 03 nov 2012, 18:49

zrinja1905 je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Bravooo Rudar Prijedor svaka cast momci jos 3 kola,jos 3 pobjede !!!

Kad ima posla s lopovima :lol:

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 03 nov 2012, 18:56

Vlado PD je napisao/la:
zrinja1905 je napisao/la:

Kad ima posla s lopovima :lol:
ko je u pravu dokazala je apelacijska komisija :twisted:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 nov 2012, 01:49

Koja ne uzima za pravo delekatov izvjestaj. Sto postoji jos u... hmm... NIGDJE :mrgreen:
Ko je*e sviju! MOSA RUDAR! :D

krafna
Kontakt:

Post Postao/la krafna » 04 nov 2012, 18:06

gogineman je napisao/la:Koja ne uzima za pravo delekatov izvjestaj. Sto postoji jos u... hmm... NIGDJE :mrgreen:
Ko je*e sviju! MOSA RUDAR! :D
Je li tebi važnije šta je istina ili šta je napisao delegat,mi bi svi ovdje pristali da se igra još 22 minute plus sudačka nadoknad,šest zamjena je ušlo,,ali kad pravilnik kaže da to ne može.
utakmica se igrala 68 minuta samo,jesmo li mi oštećeni što nismo mogli igrati do kraja?,zbili smo vas u mišju rupu zadnjih 10 minutaniste mogli preći pola igrališta,gol ste drugi dali,nadam se da si vidio kako?

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 05 nov 2012, 01:45

Delegat je napisao onako kako je bilo. Nemoj da se opet vracamo na tu temu. Vidio sam sve. Satrali smo vas, vi ste 2 puta sutnili na gol. Mi smo imali 4-5 100% sansi. Reflektori su ugaseni, nema struje 8 minuta i to se tretira kao sudijska nadoknada, semafor radi, dodje struja i vi vratite vrijeme koje je bilo kad je struja nestala? Nemoj molim te. Sami ste ugasili reflektora, to je moje misljenje i niko ga ne moze promjeniti. Fol neki udari gromova, tad u tom trenutku nije udario grom + cijeli grad je imao struju! Poslo vam je za rukom to sto ste planirali. Ponavljanje utakmice ispocetka - nije fer za Rudar. Da se nastavi gdje je stalo pa aj i nekako, al sve ispocetka - smijesno. Samo sto je proslo 80% vremena kad je utakmica prekinuta. Delegat je u izvjestaju napisao da se nestanak tretirao kao sudijska nadoknada al eto, odjednom neka apelaciona komisija zasjeda. GLASANJE NEKO. Smijesno... Nadam se da cemo vas opet satrati i odnjeti zasluzeno izborena 3 boda iz Mostara. Cirkus smo od lige, zato se ovo i desava.
EDIT: Kakva je nas drugi gol, vas je jos gori...

krafna
Kontakt:

Post Postao/la krafna » 05 nov 2012, 08:05

Nismo samo ugasili reflektore,nego smo i kišu pojačali :o

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, dark44, rishovski, Turo, ultrazonfa, VivaLaLiberta i 26 gostiju.