Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la juznjak> » 27 okt 2012, 23:46

Dobro bi vam dosao jedan iskusan ,ali kvalitetan stoper. Teri to svakako jeste . Rami igra strahovito lose,ocito da je povreda ostavila traga na njemu . Costa nikada nije bio stoper koji ce ulijevati sigurnost u zadnjoj liniji . A Ruiz je stoper za Pontevedre,ne za i veliki klub poput Palencije . Nije bilo dovoljno intenziteta u odbrani danas, bez volje u igri nema ni rezultata.
Nevjerovatna losa igra u prvih 45 min ,bez sansi,bez neke igre , izostao je presing na zadnju liniju Betisa . Albelda odavno nema mjesta ni u jednoj ozbiljnoj ekipi. Prespor je za fudbal u Primeri ,jedino prekrsajem zna oduzeti loptu . Tek u drugom poluvremenu odnosno finishu imali ste neke prilike ,ali to je bilo iskljucivo zbog toga sto se moralo napadati,s obzirom da se gubilo sa 1-0 .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 okt 2012, 23:53

Malo trke,premalo..
Niko od veznog reda ne prilazi nazad osim Gaga,koji opet nema kome proslijedit loptu..
Viera je izgleda malo bolji kad igra blize sredini,ima solidnu loptu kojom je par puta sasjekao odbranu,za krila je fizicki i trkacki prelos,Bernat je zelen jos uvijek..
Feghouli i Banega moraju sljedecu biti starteri..
Ako je odbrana najlosiji dio tima,logicno da je treba sakrivati,ali kod vas odbrana ima najvise dodira sa loptom..
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 28 okt 2012, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 okt 2012, 00:34

Nadam se da sada vidite koliko ste zajebali i koliku ste nezahvalnost pokazali kada ste proklinjali Emeryja. On je bez problema svake godine vam osigurao Ligu prvaka i trece mjesto, sa Pelegrinom izgleda predstoji grcevita borba za Europsku ligu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 okt 2012, 01:05

juznjak> je napisao/la:Dobro bi vam dosao jedan iskusan ,ali kvalitetan stoper. Teri to svakako jeste . Rami igra strahovito lose,ocito da je povreda ostavila traga na njemu . Costa nikada nije bio stoper koji ce ulijevati sigurnost u zadnjoj liniji . A Ruiz je stoper za Pontevedre,ne za i veliki klub poput Palencije . Nije bilo dovoljno intenziteta u odbrani danas, bez volje u igri nema ni rezultata.
Nevjerovatna losa igra u prvih 45 min ,bez sansi,bez neke igre , izostao je presing na zadnju liniju Betisa . Albelda odavno nema mjesta ni u jednoj ozbiljnoj ekipi. Prespor je za fudbal u Primeri ,jedino prekrsajem zna oduzeti loptu . Tek u drugom poluvremenu odnosno finishu imali ste neke prilike ,ali to je bilo iskljucivo zbog toga sto se moralo napadati,s obzirom da se gubilo sa 1-0 .
Albelda je za penziju.Nadam se Romeu u janurau,jer bi barem mogao povremeno zamijeniti Gaga u timu,dok Albelda ni to vise ne moze.
Za stopere si u pravu,a valjda ce nesto uraditi po tom pitanju.Pominju se mnoga ime,a Terry za sada je izgleda najozbiljniji.
L_blancos je napisao/la:Malo trke,premalo..
Niko od veznog reda ne prilazi nazad osim Gaga,koji opet nema kome proslijedit loptu..
Viera je izgleda malo bolji kad igra blize sredini,ima solidnu loptu kojom je par puta sasjekao odbranu,za krila je fizicki i trkacki prelos,Bernat je zelen jos uvijek..
Feghouli i Banega moraju sljedecu biti starteri..
Ako je odbrana najlosiji dio tima,logicno da je treba sakrivati,ali kod vas odbrana ima najvise dodira sa loptom..
Ma ovako ce vjerovatno i biti.Bernatu dati sansu u kupu i Vieri,iako Jonathan je bio solidan protiv Betisa.
@D10S
Neka je otisao Emery ne treba zaliti za njim,vec fanovi Valencije trebaju zaliti sto je stigao Flaco.Bilo je to boljih imena za klupu Valencije,a oni su cini se izabrali najgore.
Ne vjerujem da ce biti plasman u EL,vjerujem jos u LP iz razloga sto je to glavni cilj,a Flaco ne popravili rezultate dobiti ce otkaz 101% :mrgreen:
Inace,ja bih protiv Patetica volio ovaj sastav da vidim:

................Guaita.................
Pereira....Rami....R.Costa......Cissokho
.......Banega.....Gago...........Tino....
.............................................
Feghouli.......Soldado...........Guardado.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2012, 00:36

Tino Costa od veceras reprezentativac Argentine :D Jos da se u repku vrati Banega,koji nakon povrede igra opet na svom nivou,desit ce se da tri glavna veziste Valencije su reprezentativci Argentine :mrgreen:
Inace,Valencia manje vise lako je izasla na kraju u Kupu sa Llagosterom.Golove zabili Jonas i Valdeza,a tim je bio poprilicno kombinovan.
Bez dvojbe najbolji je bio Banega,kao da nikad nije bio povrijeđen.To me raduje pred derbi sa Atleticom,ako itko moze napraviti prvagu u korist Valencije to je onda on.
Sansu u kupu je dobio i 17-godišnji Jose Luis Gaya,koji je odigrao bez greske.Velika je buducnost pred njim ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 31 okt 2012, 00:44

bezveze prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme nešto malo bolje, možda je na to utjecala i kiša... valencia riješila posao bez ikakve želje da se pretjerano dokazuje, iskoristila poluprilike i ćao

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2012, 01:00

azTer je napisao/la:bezveze prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme nešto malo bolje, možda je na to utjecala i kiša... valencia riješila posao bez ikakve želje da se pretjerano dokazuje, iskoristila poluprilike i ćao
To je ono i najbitnije,te cinjenica da je Ever odigrao svih 90.minuta.Znaci moze odmah otpocetka protiv Atletica :D
Revans protiv Llagostere ce biti cini se samo formalnost,ipak neka izvede par iskusnih igraca tip Valdez,Parejo,Albelda itd,te neka sansu dobiju Leuko,Fede,Gaya,Salva i mozda Cortella :D

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 31 okt 2012, 01:05

ja sam primijetio da ta llagostera ima previše respekta za valensiju, što se odrazilo na njihovu igru i samu smjelost da nešto pokušaju uradit. čak im je i penal više poklonjen nego što je zaista postojao, ali ni to nisu uspjeli iskoristit. ne igra se tako protiv jačih ekipa, moraju se muda pokazat makar bila i odsječena :) imam osjećaj da će uzvrat bit otprilike ista utakmica, bez obzira na promjenu domaćinstva

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2012, 01:09

azTer je napisao/la:ja sam primijetio da ta llagostera ima previše respekta za valensiju, što se odrazilo na njihovu igru i samu smjelost da nešto pokušaju uradit. čak im je i penal više poklonjen nego što je zaista postojao, ali ni to nisu uspjeli iskoristit. ne igra se tako protiv jačih ekipa, moraju se muda pokazat makar bila i odsječena :) imam osjećaj da će uzvrat bit otprilike ista utakmica, bez obzira na promjenu domaćinstva
Ma ipak je to velika stvar za njih.Gledam danas pred utakmicu neku festu pravili kao da je praznik :lol: .Vjerovatno ima i to umjesanost u njihov preveliki respket prema Valenciji.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 nov 2012, 00:46

Cini se da je Valencia odustala od ideje o dovođenju Terrya,jer bi novo pojacanje u odbrani trebao biti Brunu Martins Indi,reprezentativac Nizozemske i clan Feyenoorda.Izuzetno je perspekivan igrac,ima samo 20 godina i po meni je to pametnije nego dovesti Terrya :mrgreen:
Ono sto mi se ne sviđa uz Valenciu je izgleda ponavljanje slucaja "Isco".Naime,na posudbi u Elcheu igra Carles Gil,kojeg upoređuju sa Sivlom,a vec sada je jasno da bi mogao biti za klasu bolji od Isca.Ima otkupnu klauzulu od 8 miliona i Malaga to planira iskoristiti :oops:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 nov 2012, 18:25

Kako idu karte za mec sa Atleticom ,hoce li biti puna Mestalla? Gledao sam par tekmi Valencije kao domacina,i svaki put je stadion bio poluprazan :? steta bi bilo da isti slucaj bude i sutra.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 nov 2012, 00:38

juznjak> je napisao/la:Kako idu karte za mec sa Atleticom ,hoce li biti puna Mestalla? Gledao sam par tekmi Valencije kao domacina,i svaki put je stadion bio poluprazan :? steta bi bilo da isti slucaj bude i sutra.
Sumnjam da ce biti vise od 35.000 gledatelja.Kriza je ucinila svoje :D

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 nov 2012, 01:37

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Kako idu karte za mec sa Atleticom ,hoce li biti puna Mestalla? Gledao sam par tekmi Valencije kao domacina,i svaki put je stadion bio poluprazan :? steta bi bilo da isti slucaj bude i sutra.
sto je i logicno..ko ce gledat levate kako se brukaju...ja licno necu pogledat nijednu utakmicu dok Pellegrino dobije otkaz...pun mi ga je ku.r.ac...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 nov 2012, 01:39

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
sto je i logicno..ko ce gledat levate kako se brukaju...ja licno necu pogledat nijednu utakmicu dok Pellegrino dobije otkaz...pun mi ga je ku.r.ac...
Cak ni onu kada budemo osvajali Copa del Rey ? :D :D
Mislim da se nocas protiv Atletica nece obrukati,cak sto vise vjerujem u pobjedu i sjajnu igru :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 00:09

Rekao bih velika pobjeda nad velikim rivalom.Pokazali su Šišmiši da itekako znaju igrati i vjerujem da sada konacno krece neka serija pobjeda.
Soldado majstor,Nelson Valdez pravi ubica sa klupe.Od ostalih igraca sve pohvale za Feghoulia.Strasan je igrac,te bekove Pereiru i Cissokha.
Ponovno je Los Che dokazao da je bolji tim od Atletica :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 04 nov 2012, 00:13

Nikad slađa pobjeda s obzirom da je sudija jakoo "dobar" :))
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 00:15

deenniiVCF je napisao/la:Nikad slađa pobjeda s obzirom da je sudija jakoo "dobar" :))
Meni je sudac isao totalno na zivce,ali hvala Bogu sve se dobro zavrsi.
slika slika

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 nov 2012, 00:24

Cudno ovo malo, protiv Reala odlicna partija, protiv cigana odlicna partija, protiv Atletica odlicna partija, vecina ostalih je bila losa :D Adje da za par dana i Bayerna uzmete :D Cestitke na pobjedi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 04 nov 2012, 00:25

nemojte se dizat, sljedecu u ligi gostujemo pa ocekujemo jos jedan glupi poraz...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2012, 00:27

D10S je napisao/la:Cudno ovo malo, protiv Reala odlicna partija, protiv cigana odlicna partija, protiv Atletica odlicna partija, vecina ostalih je bila losa :D Adje da za par dana i Bayerna uzmete :D Cestitke na pobjedi.
Izgleda znamo igrati protiv jacih.Eto promjene u odnosu na Emerya :mrgreen:
amadeus21 je napisao/la:nemojte se dizat, sljedecu u ligi gostujemo pa ocekujemo jos jedan glupi poraz...
Ma uzimamo Valladolid sigurno.Pustit ce nam Djukic :D

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.