Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jel stavila mi smo zeljini zeljo je nas 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hahaha pa zar nije fina pjesma ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahhahaa joj emire svim bojama si premazanNije to nista brate, ja sam trebi reko da cu joj noge polomiti zbog fb covera al eto jos je sa mnom

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije nego stavila zeljine igrace i ja koji sam kreten reko skloni te smradove sutra cu ti noge slomit kad te vidim

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa to je to,nema sta drugoSarajlijc@ je napisao/la:Nije nego stavila zeljine igrace i ja koji sam kreten reko skloni te smradove sutra cu ti noge slomit kad te vidim![]()
![]()

Volim te Celik ! ! !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Freddy Krueger je napisao/la:Dopisivao sam se preko fejsa sa curom koja mi se sviđa i izvalio sam takve gluposti da se stidim sam sebe , ali u tom trenutku mi se činilo ok,pošto je vidim i po nekoliko puta sedmično stid me proći kraj nje, ja sam takve gluposti pisao, dao sam prijatelju da procita, da vidi jel tako strašno kako se meni činilo i odgovor mu je bio na kojim si ti drogama bio.
Neke od mojih tema : moj dedo ,kladionica još sam je napao što ne zna ko je Sting.Btw rekla mi je da joj pošaljem par pjesama pa da li to mogu protumačit kao da ona želi da nastavi dop. ili da jednostavno prekinem prije nego još više ubrljam.Pozz

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ekonomista
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nije nego stavila zeljine igrace i ja koji sam kreten reko skloni te smradove sutra cu ti noge slomit kad te vidim![]()
![]()
Zeljine djevojke....

Bordo bijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto se mene tice moze me ostavit odma samo nek mi pobjedimoEmir ZENICA je napisao/la:Pa to je to,nema sta drugoSarajlijc@ je napisao/la:Nije nego stavila zeljine igrace i ja koji sam kreten reko skloni te smradove sutra cu ti noge slomit kad te vidim![]()
![]()
![]()
Kazem ja ti si do derbija sa njom i to je to
Ona ode sa Beslijom a ti sa Saidom
Bjez odo lec,los sam

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidjet ces ti,samo se ti zafrkavaj.Sarajlijc@ je napisao/la:
Sto se mene tice moze me ostavit odma samo nek mi pobjedimoNeki dan je zbog mene zakasnila u skolu, nailazi onaj smetljarski tramvaj ja nisam htio uci

suspenzija, uspjeli smo omogućiti reprezentaciji i klubovima da se takmiče a i Zelji da uzme duplu krunu.
Također smo uspjeli da stabilizujemo finansijsku situaciju u Savezu"

Bjez odo lec ba ,nemam grijanja vec 3 dana

Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Selam Dengi,Helleru,LBJMVP,Monologu
Pozz za Mamara, Emira i ostalu ekipu, šta je s vama, nedate se vidjeti, Husref nam se prebacio na klix, već počeo i na termine ići sa klixovcima
Monologe vrati Husrefa i Juventine
Jel nam ovo Hairlija upiso Ekonomiju
, šta da igram u subotu

Pozz za Mamara, Emira i ostalu ekipu, šta je s vama, nedate se vidjeti, Husref nam se prebacio na klix, već počeo i na termine ići sa klixovcima

Monologe vrati Husrefa i Juventine

Jel nam ovo Hairlija upiso Ekonomiju

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 nov 2012, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
a sta za mene nema selama,legendo?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ti si musliman, što ću tebi slati SelamSenaid L.F.C je napisao/la:a sta za mene nema selama,legendo?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa mogao je ikakav pozdrav

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ekonomista
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:
Jel nam ovo Hairlija upiso Ekonomiju, šta da igram u subotu
![]()
keca na Saraj'vo,i ako nadjes u ponudi Said daje gol
Inace danas Zisko vidjen u Ferhadiji,neka crvena kravata,nosi papire i ispadose mu u jednom trenutku kad se frajer saginje i psuje sve zivo,raja mu se smije.

Bordo bijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ako sad ne pobjedite, mislim da nećete nikad, niste odavno bili u boljem položaju, nek bude kako hoće, ja bi najviše volio da se okupi nekih 30 hiljada na stadionuEkonomista je napisao/la: keca na Saraj'vo,i ako nadjes u ponudi Said daje gol
Inace danas Zisko vidjen u Ferhadiji,neka crvena kravata,nosi papire i ispadose mu u jednom trenutku kad se frajer saginje i psuje sve zivo,raja mu se smije.

Jel nosio žuti sako

Imaš ti profile na kakvim drugim forumima osim ovom ??
Senčo pa pozz sam i ostalu ekipu, jbg ti

Ko bi volio da onakav snijeg bude kao u februaru? Ja bi volio, inace volim snijeg

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
a gdje ćeš igrat na sarajevo Pamele, na Želju ti 2 opali i vjeruj mi, dodaš još Juve, Real, Barcu i Čelzi i uplati cenera bićeš sretan u nedjelju ujutrolegenda reala je napisao/la:Pa ako sad ne pobjedite, mislim da nećete nikad, niste odavno bili u boljem položaju, nek bude kako hoće, ja bi najviše volio da se okupi nekih 30 hiljada na stadionuEkonomista je napisao/la: keca na Saraj'vo,i ako nadjes u ponudi Said daje gol
Inace danas Zisko vidjen u Ferhadiji,neka crvena kravata,nosi papire i ispadose mu u jednom trenutku kad se frajer saginje i psuje sve zivo,raja mu se smije., ono svjetlost reflektora pun stadion, ljepota
Jel nosio žuti sakošto nisi prišao da mu pomogneš podići
![]()
Imaš ti profile na kakvim drugim forumima osim ovom ??
Senčo pa pozz sam i ostalu ekipu, jbg ti, nisam znao da ste tu, kontam da ste otišli dočekati Senada sa hadža

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Mamare sretan rođendan
znam šta bi ti bio najdraži poklon 

Sretan rođendan našem prijatelju Bagrcavom 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Takodjer i od mene cestitke.Da mu Zeljo ode u Evropu zajedno sa Celikom

Volim te Celik ! ! !
Sretan rođendan Kafeni.Nije valjda da ti je ono pravi broj godina 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.