Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Gdje se sačuvaju snimci snimljeni na diktafonu na iPhone ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hvala care punoalacious je napisao/la:Ne,posto je tvoj mob planiran za upgrade na 4.0.Papastathopoulos je napisao/la:Aha hvala ti
Jos mi samo reci jeli trebam odradit samo ono k'o na klipovima, ne trebam root-at tel il ta slicna sranja ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nebih bas rekao da je najbolja, ali valjda na Lumijama bi trbala biti dobra, zbog nokia mapsmoustapha je napisao/la:Kakva je navigacija kod Win8 za nase podrucje?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam bas, najblizi tomu je mislim telefon s windows phone os.om, ima live tiles, i moci ces pratiti desavanja
[youtube][/youtube]
mozda je ovo sto trazis
ne znam drug, pokusaj da updateujes software na noviju verziju, mozda te to koci, ili jednostavn telefon mozda ne podrzava igru, btw ako ces fudbala skini sebi pes i igraj ko pravi, real soccer je bezvezeAeGon099 je napisao/la:Lg optimus hub

Papastathopoulos je napisao/la:hvala care punoalacious je napisao/la:Ne,posto je tvoj mob planiran za upgrade na 4.0.Papastathopoulos je napisao/la:Aha hvala ti
Jos mi samo reci jeli trebam odradit samo ono k'o na klipovima, ne trebam root-at tel il ta slicna sranja ?
Ništa,javi jel' uspjelo

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije uspjelo, al jedan dio mene je i zelio da se to desi, jer me bilo strah da nesto ne zajebemalacious je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:hvala care punoalacious je napisao/la: Ne,posto je tvoj mob planiran za upgrade na 4.0.
Ništa,javi jel' uspjelo

probaj malo "čaprkat'" oko toga,sigurno ceš naci upgrade na 4.0.
Naravno,ako to želiš 

Da li zna neko kako se izlogovati iz Google play-a? 

La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
Samsung galaxy Ace 2(550 KM),da li je skup,valjal ovaj fontele ?
http://mobilnisvet.com/mobilni/3317/Sam ... ce-2-i8160" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mobilnisvet.com/mobilni/3317/Sam ... ce-2-i8160" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
papasta pa koji ti je telefon?
valja, dobit ce ofišl update na jelly bean, tako kazu, ali ako planiras 550 km davati na taj telefon, radije pricekaj malo, evo Nexus 4 samo sto nije out, galaxy nexusu ce pasti cijena i dobit ces strasan telefon, cist android
a vidi za tih 550 km mozes i galaxy s 2 izvuci
valja, dobit ce ofišl update na jelly bean, tako kazu, ali ako planiras 550 km davati na taj telefon, radije pricekaj malo, evo Nexus 4 samo sto nije out, galaxy nexusu ce pasti cijena i dobit ces strasan telefon, cist android

- red devil88
- Kontakt:
Meni je nekako najbolji Vanilla Android ostali mi nekako useru izgled jedino kod koga jos moze proci je LG UL 3.0 ovaj novi ostalo je taraba.
Glory Glory Man United !!! 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
@quaresma sony ericsson live with walkman 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta treba, update na ice cream sandwich? jesi kupio to od nekog providera telefon? mozda ti zato ne nudi update
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa da, kontao apdejtovat android na 4.0.4...a kupio sam u posti telefon..QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta treba, update na ice cream sandwich? jesi kupio to od nekog providera telefon? mozda ti zato ne nudi update
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bh telecom? pa onda nisu jos pustili update za ics, a sigurno i nece, mada mi cudno to, njihovi ostali Sonyevi telefoni su dobili odmah update, Xperia S npr
jedino ti preostaje da preko nekih flash programa nabacis ics, nisam bas upoznat kako to ide na sonyevim telefonima, kod samsunga imas odin, preko njega nabacis rom i flashash i to je to
jedino ti preostaje da preko nekih flash programa nabacis ics, nisam bas upoznat kako to ide na sonyevim telefonima, kod samsunga imas odin, preko njega nabacis rom i flashash i to je to
Planiram kupiti neki mobilni a da nije skup
da je na tač i da ima wi-fi
pa sta mislite sta bi mogao kupiti
da je na tač i da ima wi-fi
pa sta mislite sta bi mogao kupiti

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma jarane necu se ja zajebavati s tim, ja sam zadovoljan i s ovim ics-omQUARESMA 18<<< je napisao/la:bh telecom? pa onda nisu jos pustili update za ics, a sigurno i nece, mada mi cudno to, njihovi ostali Sonyevi telefoni su dobili odmah update, Xperia S npr

Papastathopoulos je napisao/la:Ma jarane necu se ja zajebavati s tim, ja sam zadovoljan i s ovim ics-omQUARESMA 18<<< je napisao/la:bh telecom? pa onda nisu jos pustili update za ics, a sigurno i nece, mada mi cudno to, njihovi ostali Sonyevi telefoni su dobili odmah update, Xperia S npr
ics-ice cream sandwich inace android 4.0.4
ti imas 2.3,a to je Gingerbread

- Papastathopoulos
- Kontakt:
alacious je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Ma jarane necu se ja zajebavati s tim, ja sam zadovoljan i s ovim ics-omQUARESMA 18<<< je napisao/la:bh telecom? pa onda nisu jos pustili update za ics, a sigurno i nece, mada mi cudno to, njihovi ostali Sonyevi telefoni su dobili odmah update, Xperia S npr
ics-ice cream sandwich inace android 4.0.4
ti imas 2.3,a to je Gingerbread

Ja sve kontam da je ics neki drugi naziv za android softver, pa zato velim da sam zadovoljan i s ovim ics-om

- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko stranicu gdje mogu skidati besplatno igrice za Android (moze i preko Inbox-a)
.

Goalgetter je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje mogu skidati besplatno igrice za Android (moze i preko Inbox-a).
Nađeš naziv aplikacije koja ti treba i kucas u google,izbaci dosta rezultata

PS:Može li mi ko preporučiti neke aplikacije za android?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 45 gostiju.