Inače, strašna partija guarina, pardon, Pogbe.
Dominacija se nastavlja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventinisimo je napisao/la:Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica
Placi,placi,nista ti drugo ne ostaje osim da sanjas Tripletu i naklonis se treneru kakav je JOSEJuventinisimo je napisao/la:Dolaze nam shinterasi..tim sa tradicijom koji osvoji prvenstvo svakih 10 godina...osim ovih zadnjih 5 koji im je poklonjeno u vremenu farsopolija i "pametno" ulozenih evra u tuzioce,telefone,sudije,savez...vrijeme(koje ce se zvati "grande shinter") kada su "postenjaci" bacili cijelu Italiju na dno..
Sutra ocekujem neke optuzbe na stranu Juventusa,doping,Pogba igra sa tri noge,Conteu treba zabranit prilaz stadionu radi "signala",sumljive radnje u vezi Pirlovog transfera,slika sudije sa Juventusovim dresom....
Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica
S tobom ne vrijedi pricati jer lupas gluposti...nismo mi krivi sto je trofej dobijen za zel.stolom,vec vi STO STE MAFIJA,a ostale smo HVALA BOGU CASNO I POSTENO OSVOJILI,UOSTALOM NAS NIKO NIJE U ZATVORU,VASI ZIVOTE TAMO PROVODEPogba je napisao/la:Tom klaunu i šarlatanu se klanjaju samo prescritti i njima slični.
Hvala Bogu pa imamo Contea zbog koga ćete opet, kao što ste i navikli, praviti dvadesetogodišnje pauze između trofeja.
Sanjati triplete, pogledajte naše trofejne vitrine. Titule osvojene za stolom tamo nećete naći.
2 posta nije toliko puno,da je 28 vi bi ste rekli 3010DelPiero je napisao/la:Daj odvadi malo, vise pises nego mi svi zajedno na ovoj temi
Ne kontas ha?? Bolje da si zakacio kakvu cetku pa da ti se il presidente poceslja barem bi imalo nekog smislaadointer je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica
I previse je kada nista pametno ne pises.sanjingr je napisao/la:2 posta nije toliko puno,da je 28 vi bi ste rekli 3010DelPiero je napisao/la:Daj odvadi malo, vise pises nego mi svi zajedno na ovoj temi
isto kao da ja tebi sad kazem kad inter prismirdi polovici Juventusovih trofeja, e tad pricaj o interu.. bezveze trosis tastaturu na gluposti.sanjingr je napisao/la:S tobom ne vrijedi pricati jer lupas gluposti...nismo mi krivi sto je trofej dobijen za zel.stolom,vec vi STO STE MAFIJA,a ostale smo HVALA BOGU CASNO I POSTENO OSVOJILI,UOSTALOM NAS NIKO NIJE U ZATVORU,VASI ZIVOTE TAMO PROVODEPogba je napisao/la:Tom klaunu i šarlatanu se klanjaju samo prescritti i njima slični.
Hvala Bogu pa imamo Contea zbog koga ćete opet, kao što ste i navikli, praviti dvadesetogodišnje pauze između trofeja.
Sanjati triplete, pogledajte naše trofejne vitrine. Titule osvojene za stolom tamo nećete naći.
![]()
Mourinho odlazi u Italiju, gdje sredinom 2008. potpisuje za Inter Milan. U roku od svega tri mjeseca, sa klubom osvaja prvi trofej - talijanski Superkup. Svoju debitantsku sezonu u Serie A završio je osvajanjem Scudetta, koji je obranio godinu poslije. S njim osvaja Ligu prvaka 2009./10. i postaje treći trener u povijesti nogometa (uz Ottmara Hitzfelda i Ernsta Happela) koji je postao prvak Europe s dva različita kluba.
pomiri se sa cinjenicom da si morao gledati GRANDE INTER U REZIJI THE SPECIAL ONE-A
Kad CONTE prismrdi sa trofejima ovom TRENERSKOM MAGU tad tako pricaj,a do tad gledaj SVOG lopova u kafezu i krivi i za to Inter,jer Inter vam je uvijek kriv kad nesto ukradete.
Jedina ekipa koja nikad nije bila u SERIA B![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vt0dTrD5h4
Vratio se trol, koliko ono bijaše imaš godina? 9?amelonix je napisao/la:sutra karindanje stare dame![]()
Ne daj se tigreramiral je napisao/la:Samo ću poselamiti i pozdraviti braću. Neka nam je sretno protiv Intera i da aBd pobijedimo. Zbog spontanog koji je doživjela moja supruga, bolnice i svega javljam vam se sad pa ćemo se opet čuti nekad ...![]()
Voli vas vaš tigar...
FORZA JUVE!
Tigre ne daj se! Budi jak!ramiral je napisao/la:Samo ću poselamiti i pozdraviti braću. Neka nam je sretno protiv Intera i da aBd pobijedimo. Zbog spontanog koji je doživjela moja supruga, bolnice i svega javljam vam se sad pa ćemo se opet čuti nekad ...![]()
Voli vas vaš tigar...
FORZA JUVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.