Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MirePjanic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Izjava mladog Halilovića za klix.ba o pozivu selektora bh. U-21 selekcije Vlade Jagodića: "Malo sam povrijeđen pa nisam puno o tome razmišljao. O tome ću još razgovarati sa svojim ocem. Hmmmm, sta mu ovo znaci? :S
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
Pretpostavljam da ne smije ništa da kaže zbog Mamića, pa odugovlači.. Ne znam šta će ispasti na kraju..MirePjanic je napisao/la:Izjava mladog Halilovića za klix.ba o pozivu selektora bh. U-21 selekcije Vlade Jagodića: "Malo sam povrijeđen pa nisam puno o tome razmišljao. O tome ću još razgovarati sa svojim ocem. Hmmmm, sta mu ovo znaci? :S
Nije dobro. Ako ga prodaju sada a ide za dvije godine, onda moze mu Maminjo svasta uradit u te dvije godine..HariTz je napisao/la:Čitam evo kako je u finalnoj fazi transfer Halilovića u Real Madrid. Sa tim da ako dođe do transfera Halilović će vjerovatno ostati u Dinamu do 18 godine.![]()
not good.
Nemoze,jer nije Real budala.Sa ugovorom ulazi i duznost da ovi moraju da pruze momku sve uslove.Inace vracaj lovu.redarmy0 je napisao/la:Nije dobro. Ako ga prodaju sada a ide za dvije godine, onda moze mu Maminjo svasta uradit u te dvije godine..HariTz je napisao/la:Čitam evo kako je u finalnoj fazi transfer Halilovića u Real Madrid. Sa tim da ako dođe do transfera Halilović će vjerovatno ostati u Dinamu do 18 godine.![]()
not good.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 nov 2012, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pametno onda. Znaci ne moze mu Maminjo nista ako igra za nas.harishp je napisao/la:Nemoze,jer nije Real budala.sa ugovorom ulazi i duznost da ovi moraju da pruze momku sve uslove.Inace vracaj lovu.redarmy0 je napisao/la:Nije dobro. Ako ga prodaju sada a ide za dvije godine, onda moze mu Maminjo svasta uradit u te dvije godine..HariTz je napisao/la:Čitam evo kako je u finalnoj fazi transfer Halilovića u Real Madrid. Sa tim da ako dođe do transfera Halilović će vjerovatno ostati u Dinamu do 18 godine.![]()
not good.
Fudbaler Grasshoppera Izet Hajrović fudbalsku Evropu zadivio je fenomenalnim nastupima na početku sezone koja bi za mladog reprezentativca Švicarske mogla donijeti mnogo radosti. Supertalentovani veznjak bosankohercegovačkog porijekla, bio je dio sjajnog mladog tima Švicarske koji je u Nigeriji prije tri godine osvojio naslov svjetskog prvaka u kadetskoj konkurenciji.
Hajrović još uvijek ima mogućnost da bira nacionalni tim čije će boje braniti u narednim godinama, a kako kaže, sve su prilike da za zemlju svojih roditelja neće zaigrati.
''Mogu birati, ali još uvijek ne znam šta ću. Nije to laka odluka, moraću vrlo dobro razmisliti. Mislim da se Švicarska više trudi jer jasno su mi poručili da me žele. No, ništa to ne znači. Odluku nisam donio i sve su opcije otvorene'', govori Hajrović na početku razgovora za ****.ba.
Kaže da Bosnu voli i da je često posjećuje.
''Dolazim često, volim Bosnu. Tamo imam dosta familije i uvijek kada dođem, bude mi prelijepo. U Bosni se osjećam kao kod kuće. Pratim i igre nacioalnog tima. Dosad su kvalifikacije odigrali sjajno. Mislim da će se kvalifikovati na Mundijal. Sa selektorom Safetom Sušićem razgovarao sam početkom godine, u januaru, ali poslije se više nismo čuli. Mnogo mi znači podrška Bosanaca i Hercegovaca, koji me prate i zajedno sa mnom slave moje dobre igre. Cijenim to'', govori Hajrović.
O nastavku karijere Hajrović ne razmišlja mnogo. Ponude ''pljušte'' sa svih strana, a za njega se interesuju klubovi iz najjačih evropskih liga.
Sjajan početak sezone
''Zadovoljan sam početkom sezone. Igramo dobro, cijela ekipa dobro funkcioniše, a i meni lično dobro ide. Dao sam četiri gola i još pet puta asistirao. Lijep je to učinak. Kad igraš dobro, normalno je da se klubovi javljaju. Traže me, imam konkretne ponude iz Italije i Njemačke, ali zasad sam u Švicarskoj.
S bratom Seadom koji igra za Arsenal (FOTO: fcbirr.ch)
Vidjećemo, možda uskoro zaigram za novi klub'', kazao je Hajrović za ****.ba.
Izet Hajrović još jedan je primjer pomalo zabrinjavajućeg odnosa krovne kuće bh. fudbala prema potencijalnim reprezenetativcima naše zemlje. Igrač o kojem bruji fudbalsa Evropka ne treba se nuditi Savezu, valjda je dovoljno dobar da zauzme svoje mjesto u timu. Ukoliko kvalitetna reakcija našeg selektora izostane, Hajrović bi uskoro mogao obući dres neke druge reprezentacije...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
mokhe je napisao/la:Fudbaler Grasshoppera Izet Hajrović fudbalsku Evropu zadivio je fenomenalnim nastupima na početku sezone koja bi za mladog reprezentativca Švicarske mogla donijeti mnogo radosti. Supertalentovani veznjak bosankohercegovačkog porijekla, bio je dio sjajnog mladog tima Švicarske koji je u Nigeriji prije tri godine osvojio naslov svjetskog prvaka u kadetskoj konkurenciji.
Hajrović još uvijek ima mogućnost da bira nacionalni tim čije će boje braniti u narednim godinama, a kako kaže, sve su prilike da za zemlju svojih roditelja neće zaigrati.
''Mogu birati, ali još uvijek ne znam šta ću. Nije to laka odluka, moraću vrlo dobro razmisliti. Mislim da se Švicarska više trudi jer jasno su mi poručili da me žele. No, ništa to ne znači. Odluku nisam donio i sve su opcije otvorene'', govori Hajrović na početku razgovora za ****.ba.
''Dolazim često, volim Bosnu. Tamo imam dosta familije i uvijek kada dođem, bude mi prelijepo. U Bosni se osjećam kao kod kuće. Pratim i igre nacioalnog tima. Dosad su kvalifikacije odigrali sjajno. Mislim da će se kvalifikovati na Mundijal. Sa selektorom Safetom Sušićem razgovarao sam početkom godine, u januaru, ali poslije se više nismo čuli. Mnogo mi znači podrška Bosanaca i Hercegovaca, koji me prate i zajedno sa mnom slave moje dobre igre. Cijenim to'', govori Hajrović.
O nastavku karijere Hajrović ne razmišlja mnogo. Ponude ''pljušte'' sa svih strana, a za njega se interesuju klubovi iz najjačih evropskih liga.
Sjajan početak sezone
''Zadovoljan sam početkom sezone. Igramo dobro, cijela ekipa dobro funkcioniše, a i meni lično dobro ide. Dao sam četiri gola i još pet puta asistirao. Lijep je to učinak. Kad igraš dobro, normalno je da se klubovi javljaju. Traže me, imam konkretne ponude iz Italije i Njemačke, ali zasad sam u Švicarskoj.
Izet Hajrović još jedan je primjer pomalo zabrinjavajućeg odnosa krovne kuće bh. fudbala prema potencijalnim reprezenetativcima naše zemlje. Igrač o kojem bruji fudbalsa Evropka ne treba se nuditi Savezu, valjda je dovoljno dobar da zauzme svoje mjesto u timu. Ukoliko kvalitetna reakcija našeg selektora izostane, Hajrović bi uskoro mogao obući dres neke druge reprezentacije...
Samo treba da i njega izgubimo.
Nad tobom sunce najljepše sja
NEk on onda igra za Svicu tamo ce se bas i naigrati, pored Shaqirija, Behramija, Stockera, S. Freia itd.mokhe je napisao/la:Fudbaler Grasshoppera Izet Hajrović fudbalsku Evropu zadivio je fenomenalnim nastupima na početku sezone koja bi za mladog reprezentativca Švicarske mogla donijeti mnogo radosti. Supertalentovani veznjak bosankohercegovačkog porijekla, bio je dio sjajnog mladog tima Švicarske koji je u Nigeriji prije tri godine osvojio naslov svjetskog prvaka u kadetskoj konkurenciji.
Sjajan početak sezone
Alen Halilovic na FB: J*ebo pobjede,poraze,cure i pare,najvaznije je imat pravog prijatelja,brate volim te"Meša Alispahic
valjda ce on imati uticaja na njega da zaigra za BIH
stavlja profilne nase repke,druzi se s bosancima,pita kada je bajram,prati i naseg teletovica,voli sto je bosanac MA ON JE NAS SAMO JE PITANJE VREMENA
stavlja profilne nase repke,druzi se s bosancima,pita kada je bajram,prati i naseg teletovica,voli sto je bosanac MA ON JE NAS SAMO JE PITANJE VREMENA

Ovaj mi Hajrovic ide na virac. Susic mu na noge isao, obecao da ce ga zvati u buducnosti a on da ce on pokrenuti promjenu sportskog drzavljanstva...
Nije vircom mrdno osim sto se po medijima oglasava i redovno nudi Svicarcima....
Ja sam oduvijek govorio da ova braca Hajrovic nema sanse da igraj za nas....Prije ce za Makedoniju odakle im je i porijeklo...
Nije vircom mrdno osim sto se po medijima oglasava i redovno nudi Svicarcima....
Ja sam oduvijek govorio da ova braca Hajrovic nema sanse da igraj za nas....Prije ce za Makedoniju odakle im je i porijeklo...
Ma nek' ide u qrac, taman nikada ne zaigrao za nas 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vecaveca je napisao/la:Alen Halilovic na FB: J*ebo pobjede,poraze,cure i pare,najvaznije je imat pravog prijatelja,brate volim te"Meša Alispahic

Kako se H-avaz sad ofirno usutio u vezi Kolasinca,vec dobrih par sedmica.''Jedino oni sa njim kontaktirali''pjeske dolazi,u papama u tenama.
A jucer naslovcina kako je Alen pozvan o Kolasincu ni rijeci.
Izgleda Sandzacka veza dojavila nesto,sto mi neznamo.
A jucer naslovcina kako je Alen pozvan o Kolasincu ni rijeci.
Izgleda Sandzacka veza dojavila nesto,sto mi neznamo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ce Kolasinac ko onaj hadzija iz Banovica, ruksak na ledja i pjehe za Zenicu.
Dobio je poziv, doduse ne od Susica ali moze i na njega racunati ubrzo ako se odazove Jagodi

Dobio je poziv, doduse ne od Susica ali moze i na njega racunati ubrzo ako se odazove Jagodi

Sad ce Kolasinac ko onaj hadzija iz Banovica, ruksak na ledja i pjehe za Zenicu.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto vam Hajrovica, kao Pape problem, Pape ne poziva, Pape teleci pogled itd. Ovaj slunto je lafo ganjao papire zajedno sa Hadzicem, ali ispada da lik ne zna ni koliko traje procedura, ni kakva je, jer uopste se nije ni potrudio da zamijeni te papire, a kamoli da su nesto predali."Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi", dodao je Hajrović.
Ja da sam umjesto Papeta, ja ga ne bih zvao ni da je Ronaldinho, a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
S obzirom da ima nase drzavljanstvo,njemu je potrebno samo sportsko jos.A tu mu je potrebna pomoc i saveza.Ustvari taj dio bi mu mogao i savez sam zavrsiti.A on samo na kraju da potpise izjavu.Malo je licemjerno ocekivati da igrac izmedju utakmica i treninga ide ganjat papire.Ako mogu Hrvati,Nijemci,Svicarci,qurci,palci sredjivat sve svojim igracima koje zele da igraju za njih,zasto onda mi ne mozemo?Po cemu smo to mi bolji od ostalih?adriano_leite je napisao/la:Eto vam Hajrovica, kao Pape problem, Pape ne poziva, Pape teleci pogled itd. Ovaj slunto je lafo ganjao papire zajedno sa Hadzicem, ali ispada da lik ne zna ni koliko traje procedura, ni kakva je, jer uopste se nije ni potrudio da zamijeni te papire, a kamoli da su nesto predali."Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi", dodao je Hajrović.
Ja da sam umjesto Papeta, ja ga ne bih zvao ni da je Ronaldinho, a kamoli neki balavac, slunto jedan dijasporski.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
"Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi", dodao je Hajrović.
trebaju pomoci mladicima u proceduri. nisu fudbaleri Ejnstejn.. sto kazu ko nema u glavi ima u nogama.
buric od prve minute u derbiju protiv wisle. mec pocinje za petnaestak minuta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
TMovac je napisao/la:S obzirom da ima nase drzavljanstvo,njemu je potrebno samo sportsko jos.A tu mu je potrebna pomoc i saveza.Ustvari taj dio bi mu mogao i savez sam zavrsiti.A on samo na kraju da potpise izjavu.Malo je licemjerno ocekivati da igrac izmedju utakmica i treninga ide ganjat papire.Ako mogu Hrvati,Nijemci,Svicarci,qurci,palci sredjivat sve svojim igracima koje zele da igraju za njih,zasto onda mi ne mozemo?Po cemu smo to mi bolji od ostalih?adriano_leite je napisao/la:Eto vam Hajrovica, kao Pape problem, Pape ne poziva, Pape teleci pogled itd. Ovaj slunto je lafo ganjao papire zajedno sa Hadzicem, ali ispada da lik ne zna ni koliko traje procedura, ni kakva je, jer uopste se nije ni potrudio da zamijeni te papire, a kamoli da su nesto predali."Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi", dodao je Hajrović.
Ovo je sve smjesnije i smjesnije! Neka mi neko kaze zada sta to ljudi koi se hvale da rade sa administracijom ustvari rade? Cuj, da igrac vadi svoje papire. Koliko vas ima ovdje da komenirate protiv igraca, to je nesvatljivo kako ste izmoreni od lazi saveza i pojedinih selektora. Momak je uradio sta on treba, to jeste da ima nase drzavljanstvo. Sad je sve do saveza, da ga zovno i onda ide prosesija u vezi sportskog drzavljanstva. Ako Bog da Izet ce biti tako znasan u pzihi da izdrzu maltretiranje naseg saveza i nasih tkz "administratora".
I krv svoju za Bosnu moju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.