Evo da odgovorim dvojici velikih strucnjaka i da ih pritom zamolim da jos jednom procitaju moj prethodni komentar :kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma pusti ba ove strucnjake koji kazu da smo imali malo dana za okupljanje. Oni bi nesto rusili, zabranjivali, a na rukometnoj tekmi, bilo kojoj, zadnji put bili prije osam godina. Svi smo razocarani, pali smo u Austriji ko pizdurine najvece, ali sta sad, padali smo mi i od duplo slabijih. U nedjelju na tekmu, malo se nervirati, malo uzivati, malo navijati. Pred nama je Svjetsko prvenstvo i to u nasoj zemlji, cuj u nasoj zemlji, iz te generacije probati izvuci nesto kvalitetno, Smajlagica dovesti za selektora, dati mu cetiri pet godina i nek stvara. Nije svijet propao sto smo izgubili.lifebook je napisao/la:To ti govori u svoje ime da im treba okrenuti ledja. Što ne okreneš ledja fudbalskoj rep,i oni se nisu nikad plasirali na veliko takmicenje. Mani ba šuplje priče,kao da si iz B. Luke,pa da ti je da pobijedi Srbija.Svi u skenderiju i pobijedit Srbiju,još ništa nije izg,i mislim da trenutno imamo najjaču grupu.
Sto bih okretao ledja fudbalskoj reprezentaciji, timu koji nam je u zadnje vrijeme donio toliko srece, radosti, osjecanja ponosa a sve je doslo poslije cega ? Evo da ti odgovorim, poslije uefine suspenzije kada su ljudi odlucili da prekinu dotadasnje blamiranje i pokrenu sve ispocetka po pravilima sto je ocigledno potrebno i u rukometu. Pobijediti Srbiju, mozemo mi nju pobijediti ali nista nece biti bolje jer sam i to napisao da nam uvijek oci zamazu nekom pobjedom. Ocigledno ti ovu utakmicu gledas s neke nacionalne strane pa je bitno da se pobjedi Srbija znamo zbog cega kao da ce to nesto promijeniti, bilo koja reprezentacija da je protivnik u nedelju moje misljenje se nece promijeniti. Drugi pise pred nama je svjetsko prvenstvo, jeste ali za djecu do 21 godine pa probati izvuci nesto kvalitetno, pa opet cekati 4 - 5 godina da stvara pa tako opet u zacarani krug. Ocigledno si se pronasao u mom komentaru o onim sto govore da ce biti bolje i gledas 5 godina unaprijed umjesto da trazis rjesenje u sadasnjosti. Po cemu je CG bolja od nas, jel to ima bolje uslove rada, vece strucnjake, talente, daj konkretne argumente da ih primijenimo i na nasu reprezentaciju ili je sve do srece i cekanja da bude bolje. Sto se mene tice bio sam na rukometnim utakmicama od Danske pa nadalje ali dodje kraj strpljenju.