Iskreno gledajuci, upravu si za sjever i istok. Njima sjever svakako nije bio pun od 2000 bar sto se derbija tice. (Mislim na krcato pun), a o istoku necu da govorim. Jedino je istok bio poprilicno pun 2001, kada smo ih razvalili 0:3, i tada je cak bilo 25.000 ukupno na stadionu. Ne znam sjecas li se derbija iz 2010, kada je 0:0 bilo. Ono malo raje sa zapada da je doslo na jug, bio bi cak i jug krcat. Ja nesto ne volim kada smo razbacani, vise mi nekako lezi da imamo jednu tribinu ali da je napunimo do vrha.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam kako ti to gledas ali nasi se nisu navikli da idu na Sjever i istok.DzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno prijatelju, mislim da nam nece ni trebati. Neka se napune sjever, istok i jug i bice ludnica..Bar moje neko videnje..TeaM87 je napisao/la:Zna li neko hoce li se ova situacija sa stolicama na zapadu imalo popraviti do derbija ?
Ne mogu pitari napuniti ni Sjever a da ne pricam o Istoku.

Samo da ne bude opet na sjeveru, "Rasirite se"

EDIT: Za raju koja misle cugati pred derbi. Ako vam je preslo u tradiciju da cugate na ulici pred derbi (klipace i zajebancije), ovoga puta se dobro cuvajte. Cuo sam da se prica da ce policija nemilosrdna biti prema osobama koje konzumiraju alkohol na javnom mjestu. Jbg, nocni termin se igra, treba poduzeti sve mjere. Nemojte dozvoljavati da vas pisu, i 50 KM da vam uzimaju. Dakle, ako mislite cugati, u kafanu sjesti, naruciti sebi pice i bit cete sigurni.