FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji drug?, jbg mene banuju, a oni koji kopiraju avatare samo admin opminje nije fer ali hajde.. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- champions1921
Pa sekac.. i on zadnji post napisao 25.10... Nek ste zivi i zdraviDevilS je napisao/la:Koji drug?, jbg mene banuju, a oni koji kopiraju avatare samo admin opminje nije fer ali hajde..

BUDI ŽELJO !!!
Sta ces moj komso nije fer to prema nama a kad onaj @theman, provocira to nista al hajde zivot ide dalje sad pamet u glavu i necu se vise prepirati kako sa vama tako i sa drugima... 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa sto tebe banovase legendo moja, sreca njihova pa su te vratili pred derbi, inace bi se situacija pogorsalaDevilS je napisao/la:Evo mene braco poslije putovanja u Banovice ziv i zdrav nego sutra je dan koji svi ocekujemo sa nestpljenjem i naravno ja zelim pobjedu sutra i publike oko 17 000 i naravno veliki podzrav za bordo bracu moju sekac itd...

Za zivot cijeli!
Molim te necu vise da idem tamo nije niko vrijedan tako ako nemas sta pametno reci na ovom forumu nego da mene samo prozivas molim te nemoj onda.
A na derbi ja idem i da nisam mogao jos pisati nebi mi bilo krivo.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sumnjam legendo da ti ne bi krivo bilo, jel sa starcima ides na derbi il su te pustili sa rajom da ides?DevilS je napisao/la:Molim te necu vise da idem tamo nije niko vrijedan tako ako nemas sta pametno reci na ovom forumu nego da mene samo prozivas molim te nemoj onda.![]()
koja je tvoja prognoza u subotu? koliko ce puta bandovic izvaditi loptu iz svoje mreze, sta ti mislis, onako ko covjek u godinama, vatreni navijac i tako ta filozofija?:)
Za zivot cijeli!
Jel to ti provociras mene?
Idem sam sa rajom a to ko ce vaditi loptu iz mreze cemo jos vidjeti komso.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nikad, ne shvatam cemu takva reakcijaDevilS je napisao/la:Jel to ti provociras mene?![]()

jel ides sam il sa rajom

Za zivot cijeli!
Sa rajom joj koji si ti maler samo me zezas da ti moram pisati...
2-1 insallah..
Eto dosta od nas i nase price ovo je tema FKS nadam se da se slazes samnom.

2-1 insallah..

Eto dosta od nas i nase price ovo je tema FKS nadam se da se slazes samnom.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
u potpunosti legenedo, samo ne mogu se sloziti s tobom, izvini, ali mislim da ce plavi slaviti u subotu, a oni drugi plakati/tugovati, pa sad rezultat je manje bitan.over and outDevilS je napisao/la:Sa rajom joj koji si ti maler samo me zezas da ti moram pisati...![]()
![]()
2-1 insallah..![]()
Eto dosta od nas i nase price ovo je tema FKS nadam se da se slazes samnom.![]()

Za zivot cijeli!
Dobro svako voli da njegov klub pobjedi tako da te razumijem komsija.
Nista ostaje sutra da vidimo kako ce nasi puleni igrati na terenu i ovdje je sad Ende sa nasom raspravom pozitivnom.
Nista ostaje sutra da vidimo kako ce nasi puleni igrati na terenu i ovdje je sad Ende sa nasom raspravom pozitivnom.

Vozdra tarapi.Ovako ce bit.Ako vam dozvolimo da se razmasete na pocetku mi smo pusiona i ocekujem 1 crveni za nas,ako ne date go tamo do 60 minute mi imamo puno jace rezerve onda mi dobijamo.Nema tu puno logike.U vas a i nas ce ovaj derbi da odluci igrac o koejm se puno ne prica tipa Belosevic-Selimovic.
OOo pa ja se pitam gdje nam je to @đavo....šta si to se bio zakačio sa adminom, joj kakvi smo ja i on kolegeDevilS je napisao/la:Evo mene braco poslije putovanja u Banovice ziv i zdrav nego sutra je dan koji svi ocekujemo sa nestpljenjem i naravno ja zelim pobjedu sutra i publike oko 17 000 i naravno veliki podzrav za bordo bracu moju sekac itd...

A gdje nam je @sekac jel i on na putu?
hilmo je napisao/la:OOo pa ja se pitam gdje nam je to @đavo....šta si to se bio zakačio sa adminom, joj kakvi smo ja i on kolegeDevilS je napisao/la:Evo mene braco poslije putovanja u Banovice ziv i zdrav nego sutra je dan koji svi ocekujemo sa nestpljenjem i naravno ja zelim pobjedu sutra i publike oko 17 000 i naravno veliki podzrav za bordo bracu moju sekac itd....
A gdje nam je @sekac jel i on na putu?

@hilmo druze sutra sta ocekujes na Kosevu/Sjeveru hoceli biti kakva koreografija itd..

Kolege ti i admin?

Trener FK Sarajevo pred derbi
Jović: Naš cilj je jasan - idemo na tri boda!! Amin Sire....

Jović: Naš cilj je jasan - idemo na tri boda!! Amin Sire....

@ Alipasino
Kako se ne prica puno o najboljem strijelcu lige nije mi jasno
?
Salu na stranu, ja kao nasu najvecu sansu vidim neigranje Kerle, mozete vi sad pricati o uigranosti Vasilica i Bogicevica, polozaju zvijezda, ali Kerla je vas najbolji igrac. Pravi stoper, jak je ko bik i prgav.
Naravno mi se pozitivnom rezultatu mozemo nadati samo ako Said bude jako raspolozen i Sesar odigra na nivou. S druge strane vi ako pocnete bez Bekrica imat ce te problem pravi u tranziciji, pa jedino neki Zebin moment i da zabijete, u suprotnom jako tesko. S druge stane mi bi moralo rano povesti, jer u slucaju ulaska Bekrica vi dobijate na sirini, a Besliju je bolje da vam ne uvodi, ne treba se zavaravati da on moze bilo sta rijesiti.
Zivio
Kako se ne prica puno o najboljem strijelcu lige nije mi jasno

Salu na stranu, ja kao nasu najvecu sansu vidim neigranje Kerle, mozete vi sad pricati o uigranosti Vasilica i Bogicevica, polozaju zvijezda, ali Kerla je vas najbolji igrac. Pravi stoper, jak je ko bik i prgav.
Naravno mi se pozitivnom rezultatu mozemo nadati samo ako Said bude jako raspolozen i Sesar odigra na nivou. S druge strane vi ako pocnete bez Bekrica imat ce te problem pravi u tranziciji, pa jedino neki Zebin moment i da zabijete, u suprotnom jako tesko. S druge stane mi bi moralo rano povesti, jer u slucaju ulaska Bekrica vi dobijate na sirini, a Besliju je bolje da vam ne uvodi, ne treba se zavaravati da on moze bilo sta rijesiti.
Zivio
@devils...Kolege nego šta..
A što se tiče derbija..Pretpostavljam da će neka koreografija biti na sjeveru, a za rezultat ne znam, neću ništa prognozirati, vjerujem da će tekma biti ispunjena psihološkim nadmudrivanjem, sve je moguće.. Ali od naših očekujem borbu kao protiv bugara i zapadnohercegovaca, ako se budu onako borili vjerujem da će i rezultat biti povoljan!

A što se tiče derbija..Pretpostavljam da će neka koreografija biti na sjeveru, a za rezultat ne znam, neću ništa prognozirati, vjerujem da će tekma biti ispunjena psihološkim nadmudrivanjem, sve je moguće.. Ali od naših očekujem borbu kao protiv bugara i zapadnohercegovaca, ako se budu onako borili vjerujem da će i rezultat biti povoljan!
Znao sam majkemi da ste kolege fino bgm...
Ma bice spektakl neki sigruno mora pa **** misa...
Nego sutra jos dobro vrijeme toplo nadam se da ce da grmi sa Sjevera svetog mjesta. 
Hilmo gdje ti ides ja uvijek na sjeveru vec 6 godina..?

Ma bice spektakl neki sigruno mora pa **** misa...

Hilmo gdje ti ides ja uvijek na sjeveru vec 6 godina..?
Ja sam malo ozbiljniji, pa i utakmice gledam na neki drugi način tako da ću u mirnije luke...
A volio bih da atmosfera bude prava kao nekad pred kraj devedesetih, ali bez baklji, jer će nam odmah odrezati još jednu kaznu...
Imam neki filig da će Ses odlučiti utakmicu, Said će biti pod većim pritiskom, a i sigurno će flastera staviti na njeg.

A volio bih da atmosfera bude prava kao nekad pred kraj devedesetih, ali bez baklji, jer će nam odmah odrezati još jednu kaznu...
Imam neki filig da će Ses odlučiti utakmicu, Said će biti pod većim pritiskom, a i sigurno će flastera staviti na njeg.
Koliko ozbiljniji ja imam 23 godine.., ma i bolje ti je lagano kospice i pratis tekmu...hilmo je napisao/la:Ja sam malo ozbiljniji, pa i utakmice gledam na neki drugi način tako da ću u mirnije luke...![]()
![]()

Sesar ga sutra zabija, a na Saida ce biti trojica siguran sam..
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.