I tebi uprava poklanja krstarenje MiljackomBaja_Zvjerka je napisao/la:Svaka cast vasoj upravi, imate po marke od mene...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I tebi uprava poklanja krstarenje MiljackomBaja_Zvjerka je napisao/la:Svaka cast vasoj upravi, imate po marke od mene...
Ja se nadam da ovo produzenje ima veze sa eventualnim transferom,sto jaci ugovor vise para pa kolko tolkohilmo je napisao/la:Dupovac potpisao novi ugovor sa Sarajevom
Fino, znači ima napretka nema više ugovora na 1+1 ili samo 1..
Gledam ovaj Jagodićev spisak (ni jednog našeg) i kontam treba ga ovim našim omladincima na čelo zalijepiti da se opamete i malo više potrude da bi izborili nastup za nacionalnu selekciju..
To je veliki hendikep za nas.Jedan od rijetkih koji zna probit i ubacit loptu.U ekipi sem Saida to niko ne zna.Ni jedan bek ni jedno krilo.Beli i Sesar znaju iz slobodnog ili kornera ali neko da probije i u trku posalje ostru loptu u 5 metara, nema šansenidi je napisao/la:kakav je ovaj Zlatković što propušta derbi zbog kartona
Najvise pretrci u citavom Sarajevu.nidi je napisao/la:kakav je ovaj Zlatković što propušta derbi zbog kartona
Greska.ASD je napisao/la:Najvise pretrci u citavom Sarajevu.nidi je napisao/la:kakav je ovaj Zlatković što propušta derbi zbog kartona
Igracemo vjerovatno sa dva ljeva beka, tj Beli ce prakticno biti u sredini ali ce krpiti tu posto znamo Saidove defanzivne odlike.miky_hz je napisao/la:Jel se moze ocekivati Pazarac da pocne...sad kad fali Nemanja,Beli se povlaci gore na staro mjesto(ili opet sa Tadejevicem krpi mjesta)...ja se iskreno nadam Ademovicu,njega niko ne spominje,mogla bi to biti neka bomba u vidu njega kao nekog super dobrog iznenadjenja,nego iz sjene da iskoci,nego ko se apsolutno ne spominje a nije iskljuceno ako pocne da i nesto uradi jel ce vjerovatno biti najblizi golu odma iza Emira
ma jarane koliko smo sra*i po comoru, a nema veceg flopa od tatomirovica ! I od zlatkovica mi se dize kosa kao i od suljica, iako je ipak ovaj zadnji postigao ove sezone par odlucujucih golova ali mora to jos puno bolje !Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar je Nemanja, borac na terenu, ima finu brzinu i ubacaj nedostajat ce nam prema naprijed. Ali nije ni Tadejevic puno losiji, on ce vjerovatno biti najbrzi igrac na terenu
Ko pretrci vise od njeg?Sarajlijc@ je napisao/la:Greska.ASD je napisao/la:Najvise pretrci u citavom Sarajevu.nidi je napisao/la:kakav je ovaj Zlatković što propušta derbi zbog kartona
Po meni tatko je jedan od najboljih nasih igraca u defanzivi jede malu djecu, a u skoku mu niko nista ne moze.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma jarane koliko smo sra*i po comoru, a nema veceg flopa od tatomirovica ! I od zlatkovica mi se dize kosa kao i od suljica, iako je ipak ovaj zadnji postigao ove sezone par odlucujucih golova ali mora to jos puno bolje !Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar je Nemanja, borac na terenu, ima finu brzinu i ubacaj nedostajat ce nam prema naprijed. Ali nije ni Tadejevic puno losiji, on ce vjerovatno biti najbrzi igrac na terenu
Dogovorena je saradnja do 2014. godine na obostrano zadovoljstvo. To je najbolje za mene i za klub u ovom trenutku. Dogovorili smo se usmeno, a sutra će uslijediti i formalno potpisivanje ugovora. Zadovoljan sam razvojem situacije", izjavio je Suljić za portal Klix.ba.
Kako tebe u banoviceDevilS je napisao/la:Evo mene braco poslije putovanja u Banovice ziv i zdrav nego sutra je dan koji svi ocekujemo sa nestpljenjem i naravno ja zelim pobjedu sutra i publike oko 17 000 i naravno veliki podzrav za bordo bracu moju sekac itd...
Trenutno korisnika/ca: Chony533, mosarajvosa83, Napapijri i 39 gostiju.