FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 nov 2012, 23:38

SamoZeljo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Zna li neko hoce li se ova situacija sa stolicama na zapadu imalo popraviti do derbija ?
Ma iskreno prijatelju, mislim da nam nece ni trebati. Neka se napune sjever, istok i jug i bice ludnica..Bar moje neko videnje.. :D
Ne znam kako ti to gledas ali nasi se nisu navikli da idu na Sjever i istok.
Ne mogu pitari napuniti ni Sjever a da ne pricam o Istoku. :D
Iskreno gledajuci, upravu si za sjever i istok. Njima sjever svakako nije bio pun od 2000 bar sto se derbija tice. (Mislim na krcato pun), a o istoku necu da govorim. Jedino je istok bio poprilicno pun 2001, kada smo ih razvalili 0:3, i tada je cak bilo 25.000 ukupno na stadionu. Ne znam sjecas li se derbija iz 2010, kada je 0:0 bilo. Ono malo raje sa zapada da je doslo na jug, bio bi cak i jug krcat. Ja nesto ne volim kada smo razbacani, vise mi nekako lezi da imamo jednu tribinu ali da je napunimo do vrha. :D

Samo da ne bude opet na sjeveru, "Rasirite se" :mrgreen:

EDIT: Za raju koja misle cugati pred derbi. Ako vam je preslo u tradiciju da cugate na ulici pred derbi (klipace i zajebancije), ovoga puta se dobro cuvajte. Cuo sam da se prica da ce policija nemilosrdna biti prema osobama koje konzumiraju alkohol na javnom mjestu. Jbg, nocni termin se igra, treba poduzeti sve mjere. Nemojte dozvoljavati da vas pisu, i 50 KM da vam uzimaju. Dakle, ako mislite cugati, u kafanu sjesti, naruciti sebi pice i bit cete sigurni.

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 01 nov 2012, 23:57

kakve su sanse da smajic i bekric zaigraju od pocetka??
stanic nam je u najboljoj formi :mrgreen: :mrgreen:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 nov 2012, 00:02

dino lj je napisao/la:Ovaj odlazak Ivice iz saveza je dobra stvar,sada ce se covjek vise angazovati oko Zelje.Njegov autoritet,znanje i ugled mogu dosta toga dobroga donijeti nama i oko stadiona i svega ostaloga,a neka je i napustio savez da ga svaka fukara vise ne pljuje i naziva svakakvim imenima iako je za nas fudbal uradio za ovo kratko vrijeme velike stvari a pomogao je i mnogim klubovima,nekima i oko licence pa opet pljuju po njemu.
Pogresno si ti to svatio, covjek je u godinama sa poljuljanim zdravljem da bi se on fatao sad Zelje.NJemu ne treba natezanje i naprezanje vec odmor i uzivanje u ostatku zivota da nam pozivi sto duze.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 nov 2012, 00:03

ljozeTM je napisao/la:kakve su sanse da smajic i bekric zaigraju od pocetka??
stanic nam je u najboljoj formi :mrgreen: :mrgreen:
za smajica trenutno nema mjesta..selimovic je trenutno u najboljoj formi i volio bih ga vidjeti samog u napadu sto je tesko za ocekivati...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 nov 2012, 00:24

DzoleZeljo je napisao/la: EDIT: Za raju koja misle cugati pred derbi. Ako vam je preslo u tradiciju da cugate na ulici pred derbi (klipace i zajebancije), ovoga puta se dobro cuvajte. Cuo sam da se prica da ce policija nemilosrdna biti prema osobama koje konzumiraju alkohol na javnom mjestu. Jbg, nocni termin se igra, treba poduzeti sve mjere. Nemojte dozvoljavati da vas pisu, i 50 KM da vam uzimaju. Dakle, ako mislite cugati, u kafanu sjesti, naruciti sebi pice i bit cete sigurni.
dobar savjet. ja se licno uvjerio, ove godine "furaju taj fazon" drotovi, (vjerovatno po nalogu nadleznih),
mene bez ikakve potrebe krenuo da privede/identifikuje, znaci pred utakmicu ja sa haverom, u parku malo dalje od stadiona cugam(nismo se olesili vec po jednu pivu,bacili suplju), kad neki mladji specijalac pridje onako bezobrazno, rece da ce nas sad kao privesti...
ja kontam jbt, da nije skrivena kamera, pa nisam levat, daleko od tog da sam maloljetan, nisam ni klosar, samo opustena atmosfera, ima tu jos raje uglavnom krenuli na tekmu...
ja pokusao sa njim malo zajebancije reko da opustim malo atmosferu, kad on hoce silu da uportebljava, fol zavrce ruku... vidim ja da imam posla sa nafuranim rumenim seljacicom, te se ja obratim njegovom starijem kolegi specijalac, ali u zrelim godinama... reko : "oprostite mi stvarno ne znamo u cemu je stvar, idemo do stanice nema nikakvih problema, al ne znam cemu tenzije ni u cemu je problem".
te on smiri onog rumenog, fino sa nama poprica, kaze jbg da oni imaju takva naredjenja, kaze da bi bilo najbolje da bacimo pive u kantu i produzimo na tekmu. kao sto smo i uradili.
tako da svako cuganje na javnom mjestu nosi rizik privodjenja i propustanja tekme... +kazna.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2012, 01:00

tu i tamo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la: EDIT: Za raju koja misle cugati pred derbi. Ako vam je preslo u tradiciju da cugate na ulici pred derbi (klipace i zajebancije), ovoga puta se dobro cuvajte. Cuo sam da se prica da ce policija nemilosrdna biti prema osobama koje konzumiraju alkohol na javnom mjestu. Jbg, nocni termin se igra, treba poduzeti sve mjere. Nemojte dozvoljavati da vas pisu, i 50 KM da vam uzimaju. Dakle, ako mislite cugati, u kafanu sjesti, naruciti sebi pice i bit cete sigurni.
dobar savjet. ja se licno uvjerio, ove godine "furaju taj fazon" drotovi, (vjerovatno po nalogu nadleznih),
mene bez ikakve potrebe krenuo da privede/identifikuje, znaci pred utakmicu ja sa haverom, u parku malo dalje od stadiona cugam(nismo se olesili vec po jednu pivu,bacili suplju), kad neki mladji specijalac pridje onako bezobrazno, rece da ce nas sad kao privesti...
ja kontam jbt, da nije skrivena kamera, pa nisam levat, daleko od tog da sam maloljetan, nisam ni klosar, samo opustena atmosfera, ima tu jos raje uglavnom krenuli na tekmu...
ja pokusao sa njim malo zajebancije reko da opustim malo atmosferu, kad on hoce silu da uportebljava, fol zavrce ruku... vidim ja da imam posla sa nafuranim rumenim seljacicom, te se ja obratim njegovom starijem kolegi specijalac, ali u zrelim godinama... reko : "oprostite mi stvarno ne znamo u cemu je stvar, idemo do stanice nema nikakvih problema, al ne znam cemu tenzije ni u cemu je problem".
te on smiri onog rumenog, fino sa nama poprica, kaze jbg da oni imaju takva naredjenja, kaze da bi bilo najbolje da bacimo pive u kantu i produzimo na tekmu. kao sto smo i uradili.
tako da svako cuganje na javnom mjestu nosi rizik privodjenja i propustanja tekme... +kazna.
Da, dobar primjer si iznio prijatelju. Ja sam zaboravio gore napisati za navijace, molim vas nikakvih kontakata sa policijom. Sta vam kazu tako odradite! Dugo se cekala ova prilika, nocni termin, vrijeme super, borba za jesenju tituli, pritisak na njima, ma sve mirise na njihov potop. Sustinski gledano, hiljadu razloga za izdvojiti, i upravo radi toga nemojte dozvoliti da na neki problem sjebe ugodaj...Ovi stariji sto vode navijanje, neka se postave kao autoritet i djecurliiju zelju dokazivanja (dobro znamo svi kakvog dokaziva) iza sklone u stranu. Ovo iskljucivo govorim, jer dosta moje raje koja inace ne ide bas cesto nase tekme, ovaj derbi ce ici, i to bas sa rajom/navijacima od Grbavice. Vjerujem da i vi imate ovakvih prijatelja tonu...

Ja iskljucivo ocekujem najvecio korteo do sada, iako se ne razumijem bas u te navijacke fazone, ali zaista bi od sveg srca volio kada bi jedno 5.000 plavo-bijelih momaka, sa svim mogucim rekvizitima krenulo od Grbavice... :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 nov 2012, 01:25

ama bolan samo mu ponudis pivu i on se sjebe i produzi dalje.. ha ja :D treba znati :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 nov 2012, 01:35

Evo samo da napisem da ce Vas jedan veteran cekati na vilsonovom

Hajmo Ljoze

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 nov 2012, 07:33

Bice dosta veterana pasa .Ja se ne bojim pitara ni debelog samo se plasim crvenog Stanica,on nece moc trpit onog papka i to Osim mora da odradi sa Stanom.Nas dzoker ce biti Beslija i Bekric.Treba ih odma napast da nemogu do have doc.Ako bude 0-0 do 60 minute ulazi pomenuti dvojac i gotovi su.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 02 nov 2012, 10:04

Volim te Željo !!!
Brkica

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 nov 2012, 10:56

joj, kako me nekako trema hvata... ne znam... posljedni puta ovakav pozitivan naboj sam imao mozda 2003... :) mislim da ce biti dobar derbi sa puno golova... nadam se objektivno i barem 18.000 gledalaca... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 nov 2012, 10:57

ZA ŽIVOT CIJELI !!!
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2012, 10:59

U koliko je veceras ona TV emisija? Hvala

FORZAAA ZELJOOOO!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 nov 2012, 11:34

au jest se sef sredio za presicu :D

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 nov 2012, 11:41

Sef obuko bajramsko odjelo :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 nov 2012, 11:42

''Sarajevo će biti kažnjeno sa 5000 KM, Željo sa 1500 KM''
Sutrašnji derbi će biti i zanimljiv i sa navijačkog aspekta, jer će vjerovatno biti upotrebljena određena pirotehnika, što bi moglo značiti i nove kazne za oba kluba...
Sutrašnji derbi će biti i zanimljiv i sa navijačkog aspekta, jer će vjerovatno biti upotrebljena određena pirotehnika, što bi moglo značiti i nove kazne za oba kluba.

Na pitanje novinara kolike kazne očekuje nakon sutrašnje utakmice, Dino Selimović je rekao:

"Sarajevo će biti kažnjeno sa 5000 KM, Željo sa 1500 KM", na šta je Amar Osim u svome stilu dodao: "Bog te čuo."

Zanimljivo je da je Sarajevo od jula ove godine zaradilo novčanu kaznu od 153 000 KM zbog upotrebe pirotehnike na stadionu od strane njihovih navijača, dok je Željezničar u istom periodu kažnjen sa 130 000 KM.

U šali je direktor tima sa Koševa poručio Osimu da su zbog toga i drugi na tabeli.

KAKO IH NIJE STID ? FUJ

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 nov 2012, 11:43

likusa je napisao/la:''Sarajevo će biti kažnjeno sa 5000 KM, Željo sa 1500 KM''
Sutrašnji derbi će biti i zanimljiv i sa navijačkog aspekta, jer će vjerovatno biti upotrebljena određena pirotehnika, što bi moglo značiti i nove kazne za oba kluba...
Sutrašnji derbi će biti i zanimljiv i sa navijačkog aspekta, jer će vjerovatno biti upotrebljena određena pirotehnika, što bi moglo značiti i nove kazne za oba kluba.

Na pitanje novinara kolike kazne očekuje nakon sutrašnje utakmice, Dino Selimović je rekao:

"Sarajevo će biti kažnjeno sa 5000 KM, Željo sa 1500 KM", na šta je Amar Osim u svome stilu dodao: "Bog te čuo."

Zanimljivo je da je Sarajevo od jula ove godine zaradilo novčanu kaznu od 153 000 KM zbog upotrebe pirotehnike na stadionu od strane njihovih navijača, dok je Željezničar u istom periodu kažnjen sa 130 000 KM.

U šali je direktor tima sa Koševa poručio Osimu da su zbog toga i drugi na tabeli. :lol: :lol:

KAKO IH NIJE STID ? FUJ
koji kraljevi.. :lol: :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 nov 2012, 11:45

Jbt i sa kaznama se jurimo..hiljadu razloga da ovaj derbi bude pravi derbi :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 nov 2012, 11:46

TMmanija2012 je napisao/la:Jbt i sa kaznama se jurimo..hiljadu razloga da ovaj derbi bude pravi derbi :lol:
o cemu ovi novinari razmisljaju :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 nov 2012, 11:47

TMmanija2012 je napisao/la:Jbt i sa kaznama se jurimo..hiljadu razloga da ovaj derbi bude pravi derbi :lol:
Ma bas tako ma ima da gori stadion sutra 100% jer je derbi nema tu filozofije puno i sa jedne i druge strane/navijaci. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.