Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
moj kolega sa faxa na kraju godine po bezbroj puta pregleda index tamo gdje su ocjene upisane,i kad ga pitam zasto to radi kaze "suti mozda nesto fali" AHAHHAHAHAHAH
Prije spavanje,obavezno moram zatvoriti skor vrata i spustiti do kraja zaluzine.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Kad smo vec kod gostiju
Kad meni dodju neki gosti koje ne znam, ofirno mi izac iz sobe a pripisa mi se, molim Boga da samo sto prije odu
[youtube][/youtube]

Kad meni dodju neki gosti koje ne znam, ofirno mi izac iz sobe a pripisa mi se, molim Boga da samo sto prije odu

[youtube][/youtube]

Ja kad god pijem vodu trudim se da popijem sto vise jer se utripujem da neka porodica u Etiopiji dobije toliko vode koliko ja popijem danas..al najzesce je to sto apsolutno uvijek zamislim tu porodicu,kad goood pijem vodu 

Tresete li nogom?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
itekako,sve rijedje al kad pocnem jedva stanemPirke je napisao/la:Tresete li nogom?![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Na šolju ne idem bez cigare.
Plastične kašikice koje dođu uz kafu skroz sažvaćem.
Mogu zaspati samo uz upaljen TV.
Kao dijete sam uvijek između prstiju držao ćoškove deka. Toliko sam uporan bio da sam poderao većinu deka i da me je stara kasnije bila zbog toga. Sve mi bilo ispucalo između prstija.
Kao malo stariji maloljetnik, nisam htio da ga ' mlatnem' ako mi je u listić u igri. Radi zara.
Kao dijete sam uvijek između prstiju držao ćoškove deka. Toliko sam uporan bio da sam poderao većinu deka i da me je stara kasnije bila zbog toga. Sve mi bilo ispucalo između prstija.
Kao malo stariji maloljetnik, nisam htio da ga ' mlatnem' ako mi je u listić u igri. Radi zara.

Who dares, wins !
Ovo sam radio dok sam živio sa starcima,jbg puna kuća ne možeš nigdje ispušit nego u wc.NeToBoLa je napisao/la:Na šolju ne idem bez cigare.

I nema mi ništa gore kad mi dim od cigare uđe u oči.

Kada sam se propušio, to sam samo radio u WC- u zbog staraca. Kasnije normala postalo, ali me još mnogo puta navika povukla u WC pa skontam da nema potrebe za tim osim kada sjednem na šolju. 

Who dares, wins !

Prednost mi je bila što sam ih držao na bojleru,pa mi je usput bilo.

- Blek_Stena
- Kontakt:
I ja isto. Sjecam se prije dok su bili stariji televizori, zaspis, zagubis daljinski, pa dok ga nadjes da ugasis tv san ti se raskopa, nanerviras se, pocnes psovat ...NeToBoLa je napisao/la:Na šolju ne idem bez cigare.

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja imam problem sto uvijek kasnim. Uvijek. U to maksimalno 5 minuta. I to na vrlo specifican nacin. Znaci uvijek ustanem i spremim se na vrijeme, ali kad skontam da mi je ipak jos prerano da krenem nadjem gomilu gluposti i nebitnih detalja da me zabave u međuvremenu. I normalno rutinski nađem taman dovoljno gluposti da zakasnim tih 5 minuta.
Spremi se jutros jedno pet minuta prije nego sto sam trebao krenuti, i kontam sta bih mogao, i skontam da nisam provjerio jesam li dobro sve parove za kladionice ispisao. I zakasnim dvije minute.
I btw. mrzim kad neko nadimi wc, i to bas kad ja moram srat. Nema nista gore, barem ne za nas nepusace.
Spremi se jutros jedno pet minuta prije nego sto sam trebao krenuti, i kontam sta bih mogao, i skontam da nisam provjerio jesam li dobro sve parove za kladionice ispisao. I zakasnim dvije minute.
I btw. mrzim kad neko nadimi wc, i to bas kad ja moram srat. Nema nista gore, barem ne za nas nepusace.
Nema sanse da bih ja uspio zaspati da "navijem" kad ce se TV ugasiti....non-stop bih o tome razmisljao . 

I ja sam ih tu držao majke mi, mjesto gdje nikada niko ne bi pogledao.braco je napisao/la:![]()

Who dares, wins !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam prije imao ovaj problem. Ono navijem sat vremena, i cijelo vrijeme u sebi odbrojavam koliko jos imam vremena da zaspim prije nego se ugasi tv. Tako je naravno nemoguce zaspat, pa sam uglavnom pusto tv da gori cijelu noc.kmecalica je napisao/la:Nema sanse da bih ja uspio zaspati da "navijem" kad ce se TV ugasiti....non-stop bih o tome razmisljao .
Vise nemam taj problem. Hvala bogu.

Ali zato jednom kad je stari popravljao bojler...NeToBoLa je napisao/la:I ja sam ih tu držao majke mi, mjesto gdje nikada niko ne bi pogledao.braco je napisao/la:![]()

kao sto je neko napisao da uvijek grize plasticne viljuske, tako ja plasticne case, ali samo onaj gore rub izgrizem dok pijem...
kad god negdje cujem neku pjesmu koju ne znam, ali mi se svidja, odmah kad dodjem kuci, napisem na google text koji sam zapamtio
al poludim kad zaboravim text...
kad god negdje cujem neku pjesmu koju ne znam, ali mi se svidja, odmah kad dodjem kuci, napisem na google text koji sam zapamtio

- Cautinho
- Kontakt:
Ja kad sam bio kod strica ,on bio spavo na jednom kaucu,i drma nogama.Ja lego na drugi,a ja ko imam mirne noge.I pocnem i ja.I kako poce,dan danas ih mrdam .5 godina
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Ja kad sam bio kod strica ,on bio spavo na jednom kaucu,i drma nogama.Ja lego na drugi,a ja ko imam mirne noge.I pocnem i ja.I kako poce,dan danas ih mrdam .5 godina

moj otac kad god nešto radi, pravi nesto uvijek savije jezik i izbaci ga naprijed xd, evo vec 10 godina tako. I kad god mu se smijem zbog toga hoce da me udari

Mrzim kad neko gricka nokte, zijeva bez stavljanja ruke na usta, bukvalno mu se bubreg vidi

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Da se i ja upisem,znači milion puta dnevno otkljucam mobitel,bez razloga,samo ga otkljucajem,jednostavno-moram
Ako ista sje*em na njemu to ce bit tipka za zakljucavanje xD

Ako ista sje*em na njemu to ce bit tipka za zakljucavanje xD