Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 19:34

Doduse pirotehnika je napravljena da se pali u kuci,pa ja 8-)
Doduse isto tako i svaki navijac je huligan.Pa se kod nas na svakoj utakmici udara sa policijom,gadjamo protivnicke igrace,a ponekad i svoje.De bolan sta ti pises vise ? Tebi ako je do fudbala idi u Njemacku,Englesku pa ga gledaj na ovim prostorima fudbala nema.Isto tako mi koji navijamo ne volimo fudbal ? Mi smo tu samo da napravimo nered ili ? Neko te debelo nafilovao ;) ;)

Usput http://www.thefirstrow.eu/watch/149487/ ... niors.html" onclick="window.open(this.href);return false; uzivaj 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 okt 2012, 20:28

RK Gradacac je napisao/la:Ne smeta mi baklja kad je palis u svojoj kuci ;)
Navijanje mi uopste ne smeta, a psovke nisu toliko veliki problem kao baklje i nasilno ponasanje navijaca. Sukobi sa policijom se ne smiju tolerisati!
Evo gledam danas derbi Feyenoord - Ajax i navijaci Feyenoorda pogode vlastitog igraca tvrdim predmetom? I tebi je to normalno?? Doduse cilj im je bio pogoditi igraca Ajaxa... Zar vam treba to da nanosite stetu klubu kojeg volite? I onda se kunete u ljubav... ma idite vi u pozoriste, meni nije do pozorista nego do fudbala. A vama ako je do sukoba gledajte neki drugi sport, ili ucestvujte u njemu. Ostavite fudbal nama koji ga volimo.
Kako nisu psovke problem, ako si već pomenuo djecu, znači bolje da djeca nauče psovati bogove, nego da trpe minutu eventualnog dima. To meni baš i nije neka logika.

To nije Ultra, gađati igrače jedne ili druge bilo čime, ako si bio u toj priči to znaš i sam. I takvo ponašanje se osuđuje od strane pravih Ultrasa.

Ja ne volim gledati fudbal u kojim će igrači i uprava dati guzova za par miliona, prodati tradiciju i obraz, nekome ko ne zna ništa o njihovom klubu. Fudbal je igra za narod, a ne za novac.

Toliko od mene uživaj.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 20:56

Emir Zenica@
Ti ocito ne citas tudje postove nego samo ponavljas jedno te isto ili ne kontas?
Gdje sam ja to napisao da je svaki navijac huligan, da je pirotehnika napravljena da se paliu kuci i ostala hrpa gluposti koje si napisao? Osim sto provociras daj neki argument, napisi nesto korisno, a ne ko malo dijete ismijavas druge forumase.
Rekao sam fino da je milina pogledat kako policija dovodi red na onoj tribini i kako se s cisti olos sa tribina koji donosi samo stetu. Ponavljam, protiv navijaca nemam nista i sam sam navijac. Ali imam protiv huligana! Ne znam zasto se osjecas prozvanim ako nisi huligan? Ti kao navijac treba da se trudis da poboljsas sliku o navijacima a ne da stitis huligane ;)
Na sljedeci provokativan post neces dobit odgovor...
Pozdrav
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 21:17

VolimTz je napisao/la: Kako nisu psovke problem, ako si već pomenuo djecu, znači bolje da djeca nauče psovati bogove, nego da trpe minutu eventualnog dima. To meni baš i nije neka logika.

To nije Ultra, gađati igrače jedne ili druge bilo čime, ako si bio u toj priči to znaš i sam. I takvo ponašanje se osuđuje od strane pravih Ultrasa.

Ja ne volim gledati fudbal u kojim će igrači i uprava dati guzova za par miliona, prodati tradiciju i obraz, nekome ko ne zna ništa o njihovom klubu. Fudbal je igra za narod, a ne za novac.

Toliko od mene uživaj.
Kao prvo nisam rekao da nisu psovke problem nego da su daleko manji problem nego nasilnicko ponasanje i baklje koje donose stetu klubu. Dijete uci u kuci sta valja a sta ne valja a ne na tribini, znaci nece se njegov kucni odgoj tek tako pokvarit... druga je stvar ako ga nema. A dim od baklje direktno utice na zdravlje djeteta.

Naravno da nije ultra gadjati igrace, nije ni bacati kamenje na tribinu sa obicnom publikom, nije ni pretuci nekoga samo zato sto ima sal protivnickog kluba, nije ni paliti autobuse, kao ni ganjati i tuci igrace... sve se to vidja na stadionima i u blizini njih iako to nije ultra zar ne?
010 ISN'T JUST A CODE

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 okt 2012, 21:24

RK Gradacac je napisao/la:
Kao prvo nisam rekao da nisu psovke problem nego da su daleko manji problem nego nasilnicko ponasanje i baklje koje donose stetu klubu. Dijete uci u kuci sta valja a sta ne valja a ne na tribini, znaci nece se njegov kucni odgoj tek tako pokvarit... druga je stvar ako ga nema. A dim od baklje direktno utice na zdravlje djeteta.

Naravno da nije ultra gadjati igrace, nije ni bacati kamenje na tribinu sa obicnom publikom, nije ni pretuci nekoga samo zato sto ima sal protivnickog kluba, nije ni paliti autobuse, kao ni ganjati i tuci igrace... sve se to vidja na stadionima i u blizini njih iako to nije ultra zar ne?
Ne znam kada 50 ljudi oko njega psuje, šta se njemu dešava u glavi. A ne možeš reći da OD DIMA KOJI JEDNOM U 100 GODINA bude blizu simpatizerske tribine, djetetu može pozliti.

Pa zašto ti isti nisu kažnjeni, nego se zabranio odlazak na gostovanje SVIM navijačima a ne tim koji su pravili sranja. Dokle će mediji svrstavati sve navijače u isti koš, samo zato da bi se od toga pravila vijest i senzacija, zarad veće zarade na posjećenosti njihovih sajtova i gledanosti na tv-u. Neću se više raspravljati, neka ide u k.u.r-a.c i mediji i tvoje mišljenje zasnovano na sranjima istih.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 22:00

Ja ne pricam samo o navijacima u BiH nego o huliganizmu kao problemu opcenito.
Rasprava je u svakom slucaju otisla predaleko, ja sam samo bio reagovao na onaj klip bez cilja da sirim raspravu. Medjutim vi ste se tu uvrijedili kao da sam vas licno prozvao.
010 ISN'T JUST A CODE

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 23:28

@RK Gradacac

Citam konkretno tvoje postove,jer sam se tebi obracao.
Spominjes pirotehniku.To je sastavni dio tribine.S upaljenom bakljom proslavljas nesto (npr. gol,rodjendan...) odnosno dizes atmosferu na jedan veci nivo.Dovodis je do usijanja.Baklja da je zabranjena ne bi se prodavala.I smeta ti dim baklje koji se tu zadrzava 2-3 minute ? Dobit ces rak pluca ? A svaki dan si u dimu (cigare) ? Na tvoj komentar "Ne smeta mi baklja da je palis u kuci" ironicno sam ti odgovorio da je baklja namijenjena da se pali u kuci ?! Pa ako imas onda spomeni NASILNO PONASANJE HULIGANA.Zbog tog sam se pronasao prozvanim,a ne zato sto sam huligan.I kako ja to u svom postu stitim huligane ? Daj mi primjer.I kako ja to provociram bez argumenata i ponasam se kao malo dijete ? Pogledaj dobro sve moje postove na ovoj temi,pa onda nesto napisi,pogotovo to za argumente ;) ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 okt 2012, 13:51

[youtube][/youtube]

8-)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 30 okt 2012, 15:30

Lesnar je napisao/la:
torcida nije odavde,oni su s neke druge planete :D ;)
Jesu jesu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 okt 2012, 15:58

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcm82 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 23:11

Tribalian je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcm82 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahah jel ovo u juznoj americi negdje ili u sjevernoj.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 okt 2012, 11:16

terabajt je napisao/la:
Tribalian je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahahah jel ovo u juznoj americi negdje ili u sjevernoj.
Argentina. Derbi u auto trkama :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 nov 2012, 00:12

Rade to Poljaci stalno...
Evo od pre dva vikenda
[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 nov 2012, 20:05

Chelsea-United 8-)

slika
Volim te Celik ! ! !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 nov 2012, 20:28

evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 nov 2012, 20:29

STEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju :D
Neka neka,nemoj reci da nije za pohvalu ;) A svabe su vec uveliko poceli sa bakljama :D
Volim te Celik ! ! !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 nov 2012, 20:31

Emir ZENICA je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju :D
Neka neka,nemoj reci da nije za pohvalu ;) A svabe su vec uveliko poceli sa bakljama :D
neznam brate, englezi i ultra' fazon mi nije nikako prirodno... cudno je to nekako. oni su uvijek imali svoj stil forcanja i te neki stvari. sto se tice svaba, ma kod njih su ddr-ovci zakon ;)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 20:32

da zans kakva je kazna za ovo vise bi cjenio ovu jednu baklju,nego 10 bakljada na stadionima po BiH

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 nov 2012, 20:33

STEVIE je napisao/la:
neznam brate, englezi i ultra' fazon mi nije nikako prirodno... cudno je to nekako. oni su uvijek imali svoj stil forcanja i te neki stvari. sto se tice svaba, ma kod njih su ddr-ovci zakon ;)
Bas zato,ova baklja je za pohvalu,barem sa moje strane.Neka malo i njih,bilo je fino gledati tu utakmicu,pogotovo zadnje minute kad su Unitedovci poceli navijati a ovi ih usutili golom :lol: Ma gotivim svabe,vecinu njih da ne nabrajam :D :D
Volim te Celik ! ! !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 nov 2012, 20:43

@ciza: jok eto neznam ja nista o zakonima o huliganstvu na otoku... :roll:

@emir: slika 8-)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.