Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
redarmy0 je napisao/la:Kako mrzim ove trenere koji uopste neznaju nase igrace... a mnogo ih (Puel i Zeman sa Pjanicem, Rangnick sa Ibisevicem, ovaj glupan sad u Hoffenheim sa Salihovicem, Mancini sa Dzekom,..). Kako samo lako se uklapa neki netalentovani lik (Mandzukic) u veliki Bajern..

MAndžo je sve osim netalentovan. No hajde, nije tema.
SVaki trener ima svoj "rukopis", jednostavno određeni tipovi igrača, odnosno njihove karakteristike se u nj ne uklapaju. Tako ej to... Ne znači da on en poznaje igrača, upravo suprotno, ali taj igrač nije ono što on želi na terenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
grgr
-
Kontakt:
@VanBasten ti brate moj pricas o zemanu kao da je on murinjo, skontaj se prosjecan trener nista vise. Drugo ne mogu da vjerujem da se ovo pjanicu desava ali ne da mu se ovo desava ponovo . Ne znam ni sta da napisem nit kojeg vraga vjerovatno subjektivno gledam pa cu rec jer je bosanac to mu se desava ali mogu da se zakleti u sve da je pjanic medju top 10 igraca veznog reda za svoju generaciju ... Ali izgleda da ne moze ni on nista .
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
grgr je napisao/la:@VanBasten ti brate moj pricas o zemanu kao da je on murinjo, skontaj se prosjecan trener nista vise. Drugo ne mogu da vjerujem da se ovo pjanicu desava ali ne da mu se ovo desava ponovo . Ne znam ni sta da napisem nit kojeg vraga vjerovatno subjektivno gledam pa cu rec jer je bosanac to mu se desava ali mogu da se zakleti u sve da je pjanic medju top 10 igraca veznog reda za svoju generaciju ... Ali izgleda da ne moze ni on nista .
Ne znam kako si izvukao taj zaključak buraz. To ti ej jednostavno tako, bio to Murinjo, bio Husnija Arapović

Kod Murinja je, kad ga već spominješ, jedan Shevchenko sjedio na klupi. Iz istog razloga. Takav igrač mu se nije uklapao u koncept i džaba. Slično je i s Pjanićem. On od Pjanića želi i da je krilo, i da je u isto vrijeme i bek. Mire to ne može ni danas ni sutra.
-
viKK
-
Kontakt:
Nek bježi iz Rome na prvi dan prijelaznog roka, jer će već tad bit ponuda za njega. Nek se fino konzultira sa menadžerom svojim i izjasni se ko čovjek oko toga. Jer vjerujem da je i njemu dosta , a ako to kaže , mislim da će i ovaj Zeman biti više raspoložen da ga proda , a i drugi klubovi raspoloženi da ga kupe.
-
grgr
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:grgr je napisao/la:@VanBasten ti brate moj pricas o zemanu kao da je on murinjo, skontaj se prosjecan trener nista vise. Drugo ne mogu da vjerujem da se ovo pjanicu desava ali ne da mu se ovo desava ponovo . Ne znam ni sta da napisem nit kojeg vraga vjerovatno subjektivno gledam pa cu rec jer je bosanac to mu se desava ali mogu da se zakleti u sve da je pjanic medju top 10 igraca veznog reda za svoju generaciju ... Ali izgleda da ne moze ni on nista .
Ne znam kako si izvukao taj zaključak buraz. To ti ej jednostavno tako, bio to Murinjo, bio Husnija Arapović

Kod Murinja je, kad ga već spominješ, jedan Shevchenko sjedio na klupi. Iz istog razloga. Takav igrač mu se nije uklapao u koncept i džaba. Slično je i s Pjanićem. On od Pjanića želi i da je krilo, i da je u isto vrijeme i bek. Mire to ne može ni danas ni sutra.
Pjan sam sinoc bio pa nezz ni sta sam napiso, svakako da to kaze murinjo i da ga murinjo izostavi iz igre ne bi se bunio ipak je to murinjo al ovo radi zeman koji ne moze da pobjedi raspalu parmu il sta ti ja znam koga vec. Meni je jos glupljo jer je i sam mire pricao da je imao ponudu iz toth ljetos i da je odbio i ostao tu a na kraju mu vracaju to grijanjem klupe , cim je presao u romu reko sam da to nije klub za njega i nije. Proslu sezonu nije bio tako briljantan iako je imao odlicnih utakmica imao je i prelosih igrao je toplo hladno. Sad i ovu sezonu moze bacit jer ovaj kreten ce ga ocito drzat na klupi, pa bolje mu u toth igrat neko sa ovim kretenima se mucit ... Ako i hoce ostat u romi ja bi to uradio jedino da mu dodje neki trener koji zna sta radi a ne neki pokusaji od trenera.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
PA ne bi rekao da je pogriješio prošle godine. Luis Enrique mu je i našao najbolju poziciju i ulogu, i dao mu kontinuitet na istoj. Mislim da je Mire kod LE dosta dobio na samopuzdanju i da se konačno našao na terenu.
Upravo zbog prošlogodišnje sezone i novinari u Italiji Zemana matletiraju pitanjima zašto Pjanić nije playmaker, zašto igra uz aut liniju. I Totenhem je upravo zagrizao za njega zbog prošlogodišnjih partija u Romi u toj ulozi, povučenog organizatora igre. Zato ag i vide kao zamjenu za Modrića. Svi su očekivali, i novinari i navijači u Italiji da će i kod Zemana imati istu ulogu i status, čak i više slobode. No eto, desilo se nešto drugo.
Ako Zeman ostane i ne promjeni se njegov status u klubu, Mire će sigurno potreažiti sreću negdje drugo u januaru. No ja nisam optimista da će Zeman doživiti januar. Poraz od Lazio, ako uslijedi, to će mu vjerovatno biti zadnja tekma.
-
grgr
-
Kontakt:
Da ali prosle godine je sa enrikeom prosao jel neki period adaptacije , i sva ekipa je bila neuigrana ( i sad je ) i to se odrazilo i na pjanicevu igru ali je igrao dobro ... I da kod enrikea je imao dobru poziciju , ali eto ko zna. A poraz od lazija je po meni gotovo neizbjezan iznenadjujuce je lazio upao u losu seriju mislim da ce to nadoknadit protiv njih. A ako i ostane zeman pored ovakih rezultata svi se kolektivno trebaju nac negdje i polit benzinom i zapalit.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 01 nov 2012, 14:15
Pametnije mu je da ostane do kraja sezone jer je evidentno da ce ova prevara od trenera Zeman uskoro dobiti nogu. Nevezano za igranje ili neigranje Pjanica lik je stvarno nenormalan, pokusava da napravi neku revoluciju u fudbalu, valjda da bude novi Rinus Michels, nesto sve u napad, a na kraju ispadne obican klaun kojeg losije ekipe ponizavaju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
maximusdecimus
-
Kontakt:
Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 17:31
grgr je napisao/la:
Pjan sam sinoc bio pa nezz ni sta sam napiso, svakako da to kaze murinjo i da ga murinjo izostavi iz igre ne bi se bunio ipak je to murinjo al ovo radi zeman koji ne moze da pobjedi raspalu parmu il sta ti ja znam koga vec. Meni je jos glupljo jer je i sam mire pricao da je imao ponudu iz toth ljetos i da je odbio i ostao tu a na kraju mu vracaju to grijanjem klupe , cim je presao u romu reko sam da to nije klub za njega i nije. Proslu sezonu nije bio tako briljantan iako je imao odlicnih utakmica imao je i prelosih igrao je toplo hladno. Sad i ovu sezonu moze bacit jer ovaj kreten ce ga ocito drzat na klupi, pa bolje mu u toth igrat neko sa ovim kretenima se mucit ... Ako i hoce ostat u romi ja bi to uradio jedino da mu dodje neki trener koji zna sta radi a ne neki pokusaji od trenera.
nije Pjanić odbio Tottenham, nego Roma. nije se tu Pjanić ništa pitao, on ima ugovor s Romom i ne može samo tako otići kad mu je k..cu ćejf. da su se Roma i Englezi našli, on bi letio prvim avionom za London
-
grgr
-
Kontakt:
maximusdecimus je napisao/la:grgr je napisao/la:
nije Pjanić odbio Tottenham, nego Roma. nije se tu Pjanić ništa pitao, on ima ugovor s Romom i ne može samo tako otići kad mu je k..cu ćejf. da su se Roma i Englezi našli, on bi letio prvim avionom za London
Bio je intervju skoro sa pjanicem gdje je i sam rekao , kada je toth poslao drugu ponudu sa vecim iznosom agent mu je rekao da bi se oko toga sada i moglo rasrpavljati i da je na njemu da odluci da li ce se upustiti u pokusaj realizacije transfera , a on je odbio tu mogucnost. Tako da vjerujem da on bolje zna od nas dvojice sta i kako je bilo.
-
revoX.
-
Kontakt:
grgr je napisao/la:maximusdecimus je napisao/la:grgr je napisao/la:
Bio je intervju skoro sa pjanicem gdje je i sam rekao , kada je toth poslao drugu ponudu sa vecim iznosom agent mu je rekao da bi se oko toga sada i moglo rasrpavljati i da je na njemu da odluci da li ce se upustiti u pokusaj realizacije transfera , a on je odbio tu mogucnost. Tako da vjerujem da on bolje zna od nas dvojice sta i kako je bilo.
Ja morao je tako izjaviti, zamisli kakva bi samo bila reakcija od strane navijaca da je rekao kako hoce da ide , da je nezadovoljan u klubu itd. A ima dug ugovor. Znaci niko oda nas nmze tacno znati sta se tacno desavalo. Mozemo samo predpostavljati. Ali po mom misljenju mislim da bi Pjanke odabrao premiership bez razmisljanja.
HZ87
-
maximusdecimus
-
Kontakt:
Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 18:43
grgr je napisao/la:
znači nisu se još dogovorili, samo će pokušati. naravno, to ne znači da će i uspjeti u tome. uglavnom, Roma nema šta biti zahvalna Pjaniću kako se tvrdi u prethodnim postovima, jer on samo poštuje ugovor koji je potpisao i na osnovu kojeg zarađuje milione. tvrditi da na osnovu toga mora imati mjesto u startnoj postavi je besmisleno. kada Roma primi prvu zadovoljavajuću ponudu, Miralem će biti u avionu. to je to....
-
grgr
-
Kontakt:
Pjanic bi trebao imati zagarantovano mjesto na osnovu svojih sposobnosti ali eto nema , sto ispada da je onaj grk i florenzini kako se zove bolji igraci od njega a mozes me samo puskom uvjerit u to inace nema sanse ... Sva sreca pa je ovako mlad ali ubrzo bi morao zaigrati na visem nivou inace ce biti u problemima ...
-
Hypnose
-
Kontakt:
grgr je napisao/la:Pjanic bi trebao imati zagarantovano mjesto na osnovu svojih sposobnosti ali eto nema , sto ispada da je onaj grk i florenzini kako se zove bolji igraci od njega a mozes me samo puskom uvjerit u to inace nema sanse ... Sva sreca pa je ovako mlad ali ubrzo bi morao zaigrati na visem nivou inace ce biti u problemima ...
Ovaj ce uvijek imati prednost na Miralemom jer je dijete Rome i sigurno nova legenda nesto poput Tottija i De Rosia.... Uglavnom ovaj ce uvijek igrati i kod Zemana i kod svakog buduceg trenera jer se radi o vanserijskom talentu a i o Rominom djetetu i inace rodjenom Rimljaninu....
Dok je Zeman trener Mire nece igrati jer ovaj forsira 4-3-3 sa igracima koji igraju i odbranu i napad i stoga mu se vise uklapaju i Florenzi i Grk, mada je on prelos igrac....
Nek ide u Januaru ako ostane starkelja na klupi a ako ode stari nek onda stane do ljeta i vidi kako sta, oceli igrati i tako to....
EDIT I nisu mu dobro prezime napisao

Zadnja izmjena:
Hypnose, dana/u 01 nov 2012, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
maximusdecimus
-
Kontakt:
Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 20:13
grgr je napisao/la:Pjanic bi trebao imati zagarantovano mjesto na osnovu svojih sposobnosti ali eto nema , sto ispada da je onaj grk i florenzini kako se zove bolji igraci od njega a mozes me samo puskom uvjerit u to inace nema sanse ... Sva sreca pa je ovako mlad ali ubrzo bi morao zaigrati na visem nivou inace ce biti u problemima ...
da si Grk pričao bi drugu priču...uostalom, zna se da taj Grk nije konkurent Pjaniću, Grk je čisti defanzivac, igra na poziciji koju Pjanić ne može igrati ni u snu
-
kimbo
-
Kontakt:
Meni je drago sto ne igra ovoliko. Mlad je i rano se poceo baviti fudbalom postoji rizik da se istrosi. Ovako je super samo lagano neka ceka sledecu ponudu al neka dobro razabere sledeci klub u kojem jedino vrijedi ko je bolji. A ne da se mora sklanjati starohanima i ikonama na zalsaku karijere. Neka njima Tottia i DeRosia a nek puste Pjanu da ide dalje. Neko ga je sigurno dobro vidio ovih mjeseci kako je samo strasne partije pruzao pogotovo u repci.
Perfektan klub za njega u ovom trenutku bi bio City

. Puno para , malo malo pa klupa i odmor. Velika scena. Ima ono sto niko u City-u nema. Tempo u nogama , tempo u pasovima , protok lopte . Brza genijalnot !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
likma23
-
Kontakt:
ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
A disp. | Subs: Svedkauskas, Taddei, Castan, Dodò, Romagnoli, De Rossi, Pjanic, Perrotta, Marquinho, Lopez, Destro
Da Bog da izgubili

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 04 nov 2012, 20:10
hahaah ponovo tachtadtadisadodsa
Pjanicu idi iz Rome please
15.10 - 15.06 ...
-
Sakuragi
-
Kontakt:
dabogda pao meteorit na teren

-
Cartman
-
Kontakt:
De Rossi i Pjana na klupi, a Florenzi u igri...Sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester