Ne znam po kojim ćoškovima se ti okrećeš, hajde molim te imenuj mi te igrače koji ti po ćoškovima pričaju da im je neko dužan "boga-oca"?JohnLowe je napisao/la:A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.![]()
![]()
Zasto onda igraci pricaju na svakom cosku da su im dali 2 plate, 100 km premije i bajramluk do sada a ostali duzni boga oca ?!?!?
Je li bas me zanima
Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Znaci za sada Vitez, Buducnost i valjda Radnicki redovno izmiruju obaveze prema svojim igracima.
Kakvo je stanje u Rudaru, Capljini, Bratstvu, Slobodi, Bosni, Gorazdu, Branitelju?
Kakvo je stanje u Rudaru, Capljini, Bratstvu, Slobodi, Bosni, Gorazdu, Branitelju?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Igraci su se vratili treninzima .
Ma pusti ga, mani se te price..Casp3r je napisao/la: Ne znam po kojim ćoškovima se ti okrećeš, hajde molim te imenuj mi te igrače koji ti po ćoškovima pričaju da im je neko dužan "boga-oca"?
U Bratstvu plate redovne
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 01 nov 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Troglav je ja mislim jedini klub u državi u kojem igrači nisu dobili za ovu sezonu ni marke,a igraju i to dobro,prošla sezona im je kompletno isplaćena a predprošla polusezona je bila od igrača za klub.Ove godine dogovor je da je start svima isti 200 maraka + premije 150 pobjeda kući a 300 vani-zanima me kolike su plaće u drugim klubovima.
MISLIM da je u Bosni sad sve regule, da se plate redovno izmiruju, i da sve ide po planu 

Šta kažu "ćoškari"? Žale se što su dobili "samo" 2 plate? Pa koliko su to mjeseci igrali? 5?JohnLowe je napisao/la:A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.![]()
![]()
Zasto onda igraci pricaju na svakom cosku da su im dali 2 plate, 100 km premije i bajramluk do sada a ostali duzni boga oca ?!?!?
Je li bas me zanima
Jedino što im nije isplaćeno je pola plate za avgust, a i to se trebaju zapitati da li su zaslužili, s obzirom da su prosuli onoliko bodova kod kuće u prvim kolima.
Stanarina, hranarina i prevoz su redovni, a plate se isplaćuju do 10. u mjesecu, za prethodni mjesec. Hoće li možda unaprijed plate? De pitaj te "ćoškare" živ bio, pa mi javi. Usput ih pitaj koliko je igrača u klubovima dobilo "bajramluk"?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
U Bihacu su prosli godina plate bile od 200 do 800 km i to 800 imaju mozda 2-3 igraca, dijeli se po kategorijama, prva je standardni igraci koji igraju, oni su oko (800 km 2-3 igraca a ostali po 600 km), druga kategorija igraci koji ulaze sa klupe 400 km i treca je po 100-200 km igraci koji nisu u sastavu ili budu na klupi a ne igraju, ali ponavljam ovako je bilo proslih sezona, mislim da je i sad, ali sta to vrijedi kad nisu 3 mj primili plate jbg !!!plavobijeli je napisao/la:Troglav je ja mislim jedini klub u državi u kojem igrači nisu dobili za ovu sezonu ni marke,a igraju i to dobro,prošla sezona im je kompletno isplaćena a predprošla polusezona je bila od igrača za klub.Ove godine dogovor je da je start svima isti 200 maraka + premije 150 pobjeda kući a 300 vani-zanima me kolike su plaće u drugim klubovima.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
http://nsfbih.ba/novost/9686/jaranovic_ ... _septembar" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i na ovoj temi, cestitke nasem igracu !
evo i na ovoj temi, cestitke nasem igracu !
Pregled 13.kola Prve lige Fbih
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nigdje Krajšnik-Radnički...nkvitez je napisao/la:Pregled 13.kola Prve lige Fbih
[youtube][/youtube]
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisu imali babine već nekoliko puta, recimo protiv Troglava.
Tko bi normalan stavio to u pregled kad kamera stoji desno od jedne stative pa ne vidiš dešavanja na drugoj polovici terena?
Tko bi normalan stavio to u pregled kad kamera stoji desno od jedne stative pa ne vidiš dešavanja na drugoj polovici terena?

Hayley <3
Mozda Krajsniku nisu ni naplatili, ja slabo se kad sjecam da sam vidio kod njih utakmicu kuci ;PCasp3r je napisao/la:Nigdje Krajšnik-Radnički...nkvitez je napisao/la:Pregled 13.kola Prve lige Fbih
[youtube][/youtube]
a ti si kasper jel finansijski savjetnik u klubu ham ? ne hebi i ne lazi ljude ovdje po forumu... ne znas se ni sa jednim igracem pa nije ni cudo sto ne znas kako su nezadovoljniCasp3r je napisao/la:
Ne znam po kojim ćoškovima se ti okrećeš, hajde molim te imenuj mi te igrače koji ti po ćoškovima pričaju da im je neko dužan "boga-oca"?
inace ?
I ti zlaja ba, nisi sutno kanto nikad ne znam sta ces ti u klubu mene je sramota kad te vidim na stadionuZoom088 je napisao/la:
Šta kažu "ćoškari"? Žale se što su dobili "samo" 2 plate? Pa koliko su to mjeseci igrali? 5?
Jedino što im nije isplaćeno je pola plate za avgust, a i to se trebaju zapitati da li su zaslužili, s obzirom da su prosuli onoliko bodova kod kuće u prvim kolima.
Stanarina, hranarina i prevoz su redovni, a plate se isplaćuju do 10. u mjesecu, za prethodni mjesec. Hoće li možda unaprijed plate? De pitaj te "ćoškare" živ bio, pa mi javi. Usput ih pitaj koliko je igrača u klubovima dobilo "bajramluk"?

inace ?
Otvoreno te pitam: Ko je nezadovoljan, imenom i prezimenom, ovdje ili u PP?JohnLowe je napisao/la:a ti si kasper jel finansijski savjetnik u klubu ham ? ne hebi i ne lazi ljude ovdje po forumu... ne znas se ni sa jednim igracem pa nije ni cudo sto ne znas kako su nezadovoljniCasp3r je napisao/la:
Ne znam po kojim ćoškovima se ti okrećeš, hajde molim te imenuj mi te igrače koji ti po ćoškovima pričaju da im je neko dužan "boga-oca"?
Otvoreno ti tvrdim: Znam, i više nego dovoljno.
Na sto: Kenjaš kreč.
Nisam, nisam...ni kantu a ni macku s praga sutnuo u zivotuJohnLowe je napisao/la:I ti zlaja ba, nisi sutno kanto nikad ne znam sta ces ti u klubu mene je sramota kad te vidim na stadionuZoom088 je napisao/la:
Šta kažu "ćoškari"? Žale se što su dobili "samo" 2 plate? Pa koliko su to mjeseci igrali? 5?
Stanarina, hranarina i prevoz su redovni, a plate se isplaćuju do 10. u mjesecu, za prethodni mjesec. Hoće li možda unaprijed plate? De pitaj te "ćoškare" živ bio, pa mi javi. Usput ih pitaj koliko je igrača u klubovima dobilo "bajramluk"?![]()
fudbalere nazivas coskarima.

Ali to je nebitno. Bitne su tacne informacije koje sam predocio, a ti bujrum pa ih demantuj, argumentima.
Za coskove si sam napisao. I sve dok to drzis na rekla-kazala, odnosno dok ne navedes imenom (kao sto si i mene imenovao) te "fudbalere", za mene ce biti i ostati - coskari.
Uzdravlje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Ma pustite ove ba što pišu momci, samo provociraju, znamo svi da igrači a i on može sam vijdeti ako želi, žive ovdje koji su sa strane, jedu u VF-u gore se stalno vidjeti mogu, dobijaju kakva takva primanja nisu neka velika, ali nisu ni mala i redovna su, Opština tranšu prebaci i dobiju pare, a to sve bude i prije 10-tog, i da još nešto, utakmica protiv Slobode je nagrađena po 100 KM premije za pobjedu, to znam jer sam bio sa načelnikom naše opštine koji je odmah na poluvremenu zvao svog glavnog ekonomistu da napravo to i prebaci igračima, tako da mani se ćorava posla jarane, a pusti Zlaju i Caspera da rade svoj posao jer momci rade odlično i samo tako nastavite i normalno da znaju više jer su tamo non stop, da Casper da ne zna igrače, a s njima momak putuje na gostovanja, pa i na ona daleka ide gdje budu po dva dana zajedno tako da informiši se malo, pozzz momci:)
Jesi namazan, tebe mi trebamo u upravu definitivno.. Tebe i te coskareJohnLowe je napisao/la:I ti zlaja ba, nisi sutno kanto nikad ne znam sta ces ti u klubu mene je sramota kad te vidim na stadionuZoom088 je napisao/la:
Stanarina, hranarina i prevoz su redovni, a plate se isplaćuju do 10. u mjesecu, za prethodni mjesec. Hoće li možda unaprijed plate? De pitaj te "ćoškare" živ bio, pa mi javi. Usput ih pitaj koliko je igrača u klubovima dobilo "bajramluk"?![]()
fudbalere nazivas coskarima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.