Jagodic, aj lajk

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije malog Mujicu pozvao,eto belaja.Batko je napisao/la:Svaka čast! Pozvao i Husu i Hasu pa nek se pokažu!
Jagodic, aj lajk
Vala bas, ne znam gdje ih iskopaju vise. Nema ih ni Brazil kao mi.Eborg je napisao/la:E pa vi stvarno niste normalni. Pozove čovjek 40 igrača i vi bi opet nekoga drugog. Treba vama osnovati zasebnu reprezentaciju pa se svađajte ko fali kada ih na spisku bude 120.
Ima tu još par imena ali vjerujem da će i oni dobiti priliku kada neko otpadne od ovih igrača pa će se isprobati neko drugi, duge su kvalifikacije.
e stvarno čuj CicanDylan Dog je napisao/la:Pa dobro reče čovjek,**** ti ovih 40 igrača kad nema Cicana Stankovića
E ovako , meni dajdzic od ovog Durakovica kaze da je Reuf branio protiv Kazakstana , a prve 2 nije branio . Sad ko koga laze ...D€LUX je napisao/la:Odlican spisak , tesko kad skontas da ce morat skratiti na 18 ili 22 koliko vec... ima dosta dobrih igraca... ali nikako ljudi mi nije jasno ovaj durakovic ja ga gledao protiv norveske U19 kad smo izgubili 3-1 lik je totalni amater. Znaci nula velika. Kasnije branio Plakalo frajer skidao sve zivo , i onda smo i prosli.
Spisak je drama ako sa ovom repkom ne odemo na neko takmicenje necemo nikad , Cerimagic, Hodzic , Prcic, Kolasinac, ako bude Halilovic htio , Mesanovic , Travancic itd itd.. spisak 10. Izuzev Durakovica , bgm nemam protiv momka nista al ko je gledao znat ce o cemu pricam...
Branio protiv NORVESKE ja bio na tribinama i spisak kad je citao on branio i kasnije u novinama bilo... znaci ovi ga ismijavali na tribinama , bgm lik nije imao los dan , frajer na crti stoji ne mice. Lopta pada u peterac on ne ide na nju... mo's mislit a golman... BGM NISTA PROTIV MOMKA ,AL LIK JE AMATER!!bavarian_bk je napisao/la:E ovako , meni dajdzic od ovog Durakovica kaze da je Reuf branio protiv Kazakstana , a prve 2 nije branio . Sad ko koga laze ...D€LUX je napisao/la:Odlican spisak , tesko kad skontas da ce morat skratiti na 18 ili 22 koliko vec... ima dosta dobrih igraca... ali nikako ljudi mi nije jasno ovaj durakovic ja ga gledao protiv norveske U19 kad smo izgubili 3-1 lik je totalni amater. Znaci nula velika. Kasnije branio Plakalo frajer skidao sve zivo , i onda smo i prosli.
Spisak je drama ako sa ovom repkom ne odemo na neko takmicenje necemo nikad , Cerimagic, Hodzic , Prcic, Kolasinac, ako bude Halilovic htio , Mesanovic , Travancic itd itd.. spisak 10. Izuzev Durakovica , bgm nemam protiv momka nista al ko je gledao znat ce o cemu pricam...
Laze dajdzic. Nije to Bajramski turnir pa da se ne moze provjerit, sve pise na sajtu uefa-e.bavarian_bk je napisao/la:E ovako , meni dajdzic od ovog Durakovica kaze da je Reuf branio protiv Kazakstana , a prve 2 nije branio . Sad ko koga laze ...D€LUX je napisao/la:Odlican spisak , tesko kad skontas da ce morat skratiti na 18 ili 22 koliko vec... ima dosta dobrih igraca... ali nikako ljudi mi nije jasno ovaj durakovic ja ga gledao protiv norveske U19 kad smo izgubili 3-1 lik je totalni amater. Znaci nula velika. Kasnije branio Plakalo frajer skidao sve zivo , i onda smo i prosli.
D€LUX je napisao/la:Branio protiv NORVESKE ja bio na tribinama i spisak kad je citao on branio i kasnije u novinama bilo... znaci ovi ga ismijavali na tribinama , bgm lik nije imao los dan , frajer na crti stoji ne mice. Lopta pada u peterac on ne ide na nju... mo's mislit a golman... BGM NISTA PROTIV MOMKA ,AL LIK JE AMATER!!bavarian_bk je napisao/la:E ovako , meni dajdzic od ovog Durakovica kaze da je Reuf branio protiv Kazakstana , a prve 2 nije branio . Sad ko koga laze ...D€LUX je napisao/la:Odlican spisak , tesko kad skontas da ce morat skratiti na 18 ili 22 koliko vec... ima dosta dobrih igraca... ali nikako ljudi mi nije jasno ovaj durakovic ja ga gledao protiv norveske U19 kad smo izgubili 3-1 lik je totalni amater. Znaci nula velika. Kasnije branio Plakalo frajer skidao sve zivo , i onda smo i prosli.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Zglavkar i 16 gostiju.