? не, то је $ група, то је ", " ' то % ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Te gore neću da komentarišem, samo ću ovo. Zastava Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda ne može smetati nikome. Prava BOSANSKA zastava! Nametnutu ne priznajem. Za to, nikako ne možeš osuđivati iako još uvijek za istu dobijemo kazne bez razloga.samoopusteno je napisao/la: Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
Kao prvo to nije ratna zastava nego je to zastava Bosnjackog naroda u bih koja je ustavom i zakonom priznata kao takva obrazuj se malo. Vi srbi imate trobojku nasa je ljiljanka znaci nacionalna zastavaa to sto ne kontas sta cu ti ja. A plavo zuta zastava je zastava drzave bosne znaci postoji razlika izmedju te 2 zastave to neki ni bosnjaci ne kontaju.Nimla_RZ je napisao/la:Te gore neću da komentarišem, samo ću ovo. Zastava Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda ne može smetati nikome. Prava BOSANSKA zastava! Nametnutu ne priznajem. Za to, nikako ne možeš osuđivati iako još uvijek za istu dobijemo kazne bez razloga.samoopusteno je napisao/la: Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
i ocekujemo povratak brotnja, modrice maxime iz mrvih na staze stare slave...jel to hoces da kazes?bekicamir je napisao/la:Nebi tamo gdje se "babuka" hvalospjevima obasipa pa cu evo u opcenito temu,odlaskom "babuke" mozemo ocekivati povratak Zelje gdje je bio prije njegovog dolaska!
Iduce godine!
Siroki
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Olimpic
Slavija
Celik
8. Zeljeznicar!
OFFTOPIC!terabajt je napisao/la: Kao prvo to nije ratna zastava nego je to zastava Bosnjackog naroda u bih koja je ustavom i zakonom priznata kao takva obrazuj se malo. Vi srbi imate trobojku nasa je ljiljanka znaci nacionalna zastavaa to sto ne kontas sta cu ti ja. A plavo zuta zastava je zastava drzave bosne znaci postoji razlika izmedju te 2 zastave to neki ni bosnjaci ne kontaju.
A sta mislis sta zimbolizira onaj ljiljan na zastavi federacije ili ljiljan na rukavu pripadnika oruzanih snaga bih (koji je bosnjak) i na koga se on odnosi...Zel je napisao/la:OFFTOPIC!terabajt je napisao/la: Kao prvo to nije ratna zastava nego je to zastava Bosnjackog naroda u bih koja je ustavom i zakonom priznata kao takva obrazuj se malo. Vi srbi imate trobojku nasa je ljiljanka znaci nacionalna zastavaa to sto ne kontas sta cu ti ja. A plavo zuta zastava je zastava drzave bosne znaci postoji razlika izmedju te 2 zastave to neki ni bosnjaci ne kontaju.
Čuj zastava bošnjačkog naroda... Zamolio bih te da mi pronađeš taj "ustav i zakon" kojim je spomenuta zastava usvojena kao zastava bošnjačkog naroda. Kažeš još nekom da se obrazuje...
Ta zastava zasnovana na grbu bosanskog kralja Tvrtka I, zastava Republike Bosne i Hercegovine, zastava koju je tad predložio HDZ koliko znam, nije zastava bošnjačkog naroda, već kao što sam napisao - zastava Repulike Bosne i Hercegovine, koja je kako ti kažeš "ustavom i zakonom priznata", znači zastava svih građana RBiH a ne samo jednog! To što su je Srbi većinski odbili, a Hrvati kasnije zbog hrvatsko-bošnjačkih sukoba također (a kao što sam napisao, bila je prijedlog HDZ-a, znači prijedlog Hrvata), a što danas uglavnom simpatišu samo Bošnjaci je posebna priča...
Ako negdje griješim neka me neko ispravi ali ovaj @terabajt nikako...
terabajt je isao u paralelnu skolu po pakistanskom programu u maoci, ljiljan nema veze ni sa jednom nacijom,ljiljan imas za satrom grbu srbije,francsuke itd itdZel je napisao/la:Zastava Federacije BiH ti je davno stavljena van snage, ako me sjećanje dobro služi...
A hoćeš da kažeš da u Oružanim snagama BiH (čije pripadnike čine Bošnjaci, Srbi, Hrvati, ostali...) idu redom i svakom ko je Bošnjak stave ljiljan još? Aaa, ne mogu da vjerujem...
Ako ti tako kazes ok.ciza je napisao/la:terabajt je isao u paralelnu skolu po pakistanskom programu u maoci, ljiljan nema veze ni sa jednom nacijom,ljiljan imas za satrom grbu srbije,francsuke itd itdZel je napisao/la:Zastava Federacije BiH ti je davno stavljena van snage, ako me sjećanje dobro služi...
A hoćeš da kažeš da u Oružanim snagama BiH (čije pripadnike čine Bošnjaci, Srbi, Hrvati, ostali...) idu redom i svakom ko je Bošnjak stave ljiljan još? Aaa, ne mogu da vjerujem...
jovanmaksimovic je napisao/la:Trenutna tabela (omjer izgubljenih bodova kuci i osvojenih bodova na strani):
1. Zeljeznicar +11 (5/6)
2. Zrinjski +10 (4/7)![]()
3. Sarajevo +8 (6/5)
4. Slavija +6 (5/6)
5. Rudar +1 (5/6)
6. Borac +1 (6/5)
7. Siroki Brijeg +0 (6/5)
8. Olimpik -2 (6/5)
9. Celik -3 (5/6)
10. Leotar -3 (6/5)
11. Zvijezda -6 (5/6)
12. Radnik -6 (5/6)
13. GOSK -6 (5/6)
14. Travnik -6 (6/5)
15. Velez -7 (6/5)
16. Gradina -15 (6/5)
po ovome Gradina sigurno kroci na drugoj ligi, a za drugo mjesto u nizi rang ce se boriti Velez, Travnik, GOSK, Radnik i Zvijezda, mada Velez i Travnik imaju najlosije izglede da ostanu u ligi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.