Imamo pet titula prvaka a Ivica je tu godinu i po.. E haj sad obrazlozi to inteligencijo..Tkanton je napisao/la:Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
jel nam ovo raspad predvidjaju
jos dugo dugo ce trpit dominaciju.....

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Zasto mu pokusajete odgovoriti ili nesto objasniti,pa gori ste vi covjek nije dobro dok ovako razmislja. Ko god bio u savezu zna se ko je najbolji i oni su 10 g iza nas u svemu od organizacije ,rejtinga uspjeha svega. Zna se sta osvaja titulu a to je kvalitet a mi ga imamo a oni mogu pricati kupljeno nasteljeno ovo ono 30 kola niko nemoze nastimati i to ima samo u glavama pitara.
- champions1921
Sitne duse se ponadale..ljozeTM je napisao/la:jel nam ovo raspad predvidjaju![]()
![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
je l' fakat postoji il' je PS ?bagrcavi je napisao/la:![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Malo ostalo onog sto je pusteno u prodaji, karti ima jos dovoljnoDzoleZeljo je napisao/la:Prica se da je jos malo juga ostalo...
Tokom subote i nedjelje očekuje se toplo vrijeme, s proljetnim temperaturama. Oba dana vikenda maksimalna dnevna temperatura iznostit će do 21 stepen, a u nedjelju je krajem dana moguća kiša.
Kad ce poceta sa radom nova stranica ?
NO PYRO NO PARTY
I ja sam to danas cula kad sam kupovala,kaze lik samo jug ideBuu je napisao/la:Malo ostalo onog sto je pusteno u prodaji, karti ima jos dovoljnoDzoleZeljo je napisao/la:Prica se da je jos malo juga ostalo...
Tokom subote i nedjelje očekuje se toplo vrijeme, s proljetnim temperaturama. Oba dana vikenda maksimalna dnevna temperatura iznostit će do 21 stepen, a u nedjelju je krajem dana moguća kiša.
Kad ce poceta sa radom nova stranica ?

Željeznicar za život cijeli !
ako jest, onda valja otić' do fan shopa da se kupi (i pogledaju ostale Patrick FKŽ stvariBuu je napisao/la:Prava je

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislim da jos nije pustena u prodajianonimni je napisao/la:ako jest, onda valja otić' do fan shopa da se kupi (i pogledaju ostale Patrick FKŽ stvariBuu je napisao/la:Prava je) hvala
NO PYRO NO PARTY
nek' onda neko ko je često na Grbavici javne čim bude 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izgleda da je dosla neka oprema iz Patricka,tu je lopta jos je jedan rekao da za derbi igramo u novoj opremi...hmhmhm bilo bi dobro,ako ko ima vise informacija??!
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- KB-TM87
- Kontakt:
noćni korteo će da bude strašan 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nažalost derbi gledam u kući, zna li neko ko prenosi? Arena, BHT?
prvi put nakon nekoliko godinaKB-TM87 je napisao/la:noćni korteo će da bude strašan

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma pusti, vidis da mu je svaki komentar debilan.champions1921 je napisao/la:Imamo pet titula prvaka a Ivica je tu godinu i po.. E haj sad obrazlozi to inteligencijo..Tkanton je napisao/la:Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala
Ne znam sto i vi citirate svakog.
Vremenska prognoza za 3.11.2012 god
Žestoka grmaljavina,uz vatrenu oluju s juga!!
Žestoka grmaljavina,uz vatrenu oluju s juga!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
Nastelio Ivica Zelji da za godinu i po osvoji pet titula. Ko svako napredno dijete sto zavrsi par razreda u toku jedne godine. Sta se vise pravite ludiSamoZeljo je napisao/la:Ma pusti, vidis da mu je svaki komentar debilan.champions1921 je napisao/la:Imamo pet titula prvaka a Ivica je tu godinu i po.. E haj sad obrazlozi to inteligencijo..Tkanton je napisao/la:Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala
Ne znam sto i vi citirate svakog.

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], lakilone, mavi, Strumfinho, voltron30 i 29 gostiju.