mi smi zbog tih slobodnih ispali od Phile u playoffu..isto smo ovako sutali u citavoj seriji slobodna..ebiga ljudi namjerno fauliraju Brewera,Taja,Asika kojit o fulaju ebiga ....ja vjerujem da ce Miami, OKC i ostali vas upravo na tome gledati da dobiju..samo faulirat Howarda i neka se ispucavaadnan24 je napisao/la:12-31 slobodna bacanja![]()
Mozes ti biti dobar koliko hoces ali sa ovakvim slobodnim bacanjima nema se sta traziti u NBA ligi...bar u 99% slucajeva.
Veceras odmah i drugi mec i to na teskom gostovanju u Portlandu...mozda nas iznenade![]()
Sinoc je prvi mec u karijeri u kojem Kobe nije imao ni slobodno bacanje,ni pokusaj za 3 poena![]()
Sto se mene tice,sad bi' potpisao 0-15 na startu sezone ako ce to znaciti kraj M.Browna.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: LA Lakers
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@ neno#4
bio si upravu kada si upozoravao na losu igru na utakmicama u predsezoni, ali ja sam mislio da je mozda slican scenarij kao i kod Jacksona u njegovom prvom mandatu - kada su nas svi pobjedjivali u predsezoni i kada smo istu zavrsili na omjeru 0:7, da bi se kasnije prosetali do titule - naravno izuzev serije protiv vecerasnjeg protivnika.
Takodjer slazem se sa @adnanom24 da bi istog trenutka potpisao 0:15 ako bi to znacilo da oni pokusaju od trenera dobiju nogu.
Hebote zivot imas Nasha u ekipi i ti pravis sistem u kojem se on nece snalaziti.
PS: Vidim pojedini HATERI docekali svojih pet minuta - cast izuzeticma kada su u pitanju ostali navijaci drugih klubova.
bio si upravu kada si upozoravao na losu igru na utakmicama u predsezoni, ali ja sam mislio da je mozda slican scenarij kao i kod Jacksona u njegovom prvom mandatu - kada su nas svi pobjedjivali u predsezoni i kada smo istu zavrsili na omjeru 0:7, da bi se kasnije prosetali do titule - naravno izuzev serije protiv vecerasnjeg protivnika.
Takodjer slazem se sa @adnanom24 da bi istog trenutka potpisao 0:15 ako bi to znacilo da oni pokusaju od trenera dobiju nogu.
Hebote zivot imas Nasha u ekipi i ti pravis sistem u kojem se on nece snalaziti.
PS: Vidim pojedini HATERI docekali svojih pet minuta - cast izuzeticma kada su u pitanju ostali navijaci drugih klubova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kao sto sam i ocekivao starteri ce se forsirati do iznemoglosti. Boze sacuvaj.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Puno bolja vasa igra veceras,ali sa ovim ritmom minuta...neno#4 je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao starteri ce se forsirati do iznemoglosti. Boze sacuvaj.

Sve ispod 15 razlike je uspjeh...Da li ce klupa u ovom mecu prebaciti 10 poena, bice neizvjesno. Steta samo sto ne mogu pogledati do kraja, da se covjek nasmije budalastinama.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Malo sam odgledao i od ove utakmice,hmm sta reci
Klupa vam je dosta,dosta tanka :!:Bynom ili Howard ne vidim razliku.

-
- Kontakt:
Majke mi sam kontao da će ove sezone biti malo više odmora petorci, jer imaš koliko toliko dobar back-upa svakoj poziciji, a ono minute nešto manje od 40 u prosjeku. Pa yebi se glupane više, šta dodje poslije onakvog gospodina. Ne znam koji će nam djavo Stiv ako ga ne koristimo. Svaki plej može odigrati ono što on sad igra.XConTroL7 je napisao/la:haha braun majstor rotacija xD
P.S. Koliko je ozbiljna povreda Nasha?
S Nashom ili bez, ekipe poput Portlanda se moraju moci dobiti... Ova odbrana, ove greske...nedopustivo... Brown napolje 

SI AMO CONte!!!
Nazalost poraz je bio za ocekivati, i iskreno ne znam sta da sutra ocekujem protiv Clippersa. U napadu su starteri opravdali ocekivanja, dok sam ostao razocaran igrom klupe jer sam ocekivao od Meeksa i Jamisona da kombinovano mogu imati svaku noc izmedju 15-20 poena.
Mislim da ce Nedjeljna utakmica protiv Pistonsa za Browna biti kljucna, mada i pored toga FO bi trebao razmisljati o otkazu za doticnog gospodina.
PS: I kao slag na tortu doticni jucer nakon utakmice protiv Dallasa izjavi da Nash ima potpunu slobodu u igri i da nije uopste ogranicen. Samo unosi nemir u svlacionicu, no nadam se da ce HOROR zvani Mike Brown u Ponedeljak za nas biti zavrsen.
Mislim da ce Nedjeljna utakmica protiv Pistonsa za Browna biti kljucna, mada i pored toga FO bi trebao razmisljati o otkazu za doticnog gospodina.
PS: I kao slag na tortu doticni jucer nakon utakmice protiv Dallasa izjavi da Nash ima potpunu slobodu u igri i da nije uopste ogranicen. Samo unosi nemir u svlacionicu, no nadam se da ce HOROR zvani Mike Brown u Ponedeljak za nas biti zavrsen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Kakve su sanse da se dovede mike krzyzewski??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Kakve su sanse da se dovede mike krzyzewski??
to se ljudi pitaju godinama ,zasto ne ide u nba.tesko napustit duke nakon 30 godina.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Kakve su sanse da se dovede mike krzyzewski??
Ja ne vjerujem da ce ikad doci u NBA. Ipak je legenda NCAA. Njegove kolege sa NCAA John Calipari & Rick Pitino se nisu bas proslavile u NBA...
Mike Brown je najslabija karika Lakersa. I mislim da ako zele titulu da ce cistka biti prvo na mjetu trenera. Nek' dovedu Adelmana, Byron Scotta, Scott Skiles, Kevin McHale (šalim se za McHale

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Byron Scott nikada, njemu ce Gilbert ubrzo ponuditi ugovor novi, a sada je tu i sljedecu sezonu sigurno. Sto se tice Lakersa i novog trenera, mislim da ce se vratiti Phil, a ako ne on, onda ce doci ili Sloan ili D'Antoni. Prvi jer je iskusan trener i mozda djelovati odmah (Sloan), drugi zbog gajenja stila u kojem Nash briljira, s tim da bi se morale desiti neke promjene, tipa da Gasol i MWP odu, jer su prespori za takav napad.BernardBarnjak je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Kakve su sanse da se dovede mike krzyzewski??
Ja ne vjerujem da ce ikad doci u NBA. Ipak je legenda NCAA. Njegove kolege sa NCAA John Calipari & Rick Pitino se nisu bas proslavile u NBA...
Mike Brown je najslabija karika Lakersa. I mislim da ako zele titulu da ce cistka biti prvo na mjetu trenera. Nek' dovedu Adelmana, Byron Scotta, Scott Skiles, Kevin McHale (šalim se za McHale)...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Realno ako nakon 20 utakmica jos uvijek bude imao negativan omjer mislim da je Brownu noga, mozda cak i ranije. Opet kazem, tek su dvije utakmice odigrane, treba sacekati ali u dogledno vrijeme sa ovim kadrom jednostavno moras biti dominantan. Prosle sezone se je koliko toliko mogao vaditi na slab kadar ali ove sezone, isprika vise nema.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma realno pored prve petorke, vi nemate igraca koji ce nositi klupu. Jamison je to davno prestao biti, Ebanks nikada nije bio niti ce biti, Meeks nema kontinuiteta, nekad ce zabiti 20, nekad ce sve fuliti, Blake nikada nije bio neki igrac, jednostavno nema tu nekog ko ce energiju unijeti sa klupe. Jordan Hill je igrac koji donosi energiju, ali tesko ekipi kojoj je najbolji sesti igrac neko tipa Jordan Hill. Normalno da M. Brown mora davati tolike minute prvoj postavi, jer tesko Lakersima kad pocnu da sijevaju cigle igraca sa klupe.Balon je napisao/la:Realno ako nakon 20 utakmica jos uvijek bude imao negativan omjer mislim da je Brownu noga, mozda cak i ranije. Opet kazem, tek su dvije utakmice odigrane ali sa ovim kadrom jednostavno moras biti dominantan. Prosle sezone se je koliko toliko mogao vaditi na slab kadar ali ove sezone, isprika vise nema.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bojim se da ce clipersi lagano dobti lakerse, a glavni razlog je sto imamo loseg trenera al nevjerujem da ce se Brown mjenjati osim ako bude imao neki bas katastrofalan rezultat. Znal neko sta je s Nashom kolko je ozbiljna povreda jer blake ga slabo moze zamjenit ?
- majestic24
- Kontakt:
Ma Brown je glup. Tip neki expert za obranu a popusi od PTB 116 poena
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
- Kontakt:
Moras popusit kad ti dva igraca imaju 13 gresaka. Kobe 7, MWP 6.... Sve skupa ko ekipa 24, Portland 12, dakle duplo vise. A ako igras neku odbranu, i imas Dwighta u reketu, MWPa i Kobea specijaliste za odbranu, onda u najmanju ruku ta statistika mora ici tebi u korist, a ne da zaostajes duplo...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Byron Scott nikada, njemu ce Gilbert ubrzo ponuditi ugovor novi, a sada je tu i sljedecu sezonu sigurno. Sto se tice Lakersa i novog trenera, mislim da ce se vratiti Phil, a ako ne on, onda ce doci ili Sloan ili D'Antoni. Prvi jer je iskusan trener i mozda djelovati odmah (Sloan), drugi zbog gajenja stila u kojem Nash briljira, s tim da bi se morale desiti neke promjene, tipa da Gasol i MWP odu, jer su prespori za takav napad.BernardBarnjak je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Kakve su sanse da se dovede mike krzyzewski??
Mike Brown je najslabija karika Lakersa. I mislim da ako zele titulu da ce cistka biti prvo na mjetu trenera. Nek' dovedu Adelmana, Byron Scotta, Scott Skiles, Kevin McHale (šalim se za McHale)...
Nikad ne reci nikad! Scott je ipak Laker!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.