FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /121031121" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš me interesuje da li iko može stati u kraj tom rukovodstvu Centra za sport i rekreaciju...pa to su sve goli lopovi!!
Btw: Nešto ste mi se, braćo, ušutili !!!
Baš me interesuje da li iko može stati u kraj tom rukovodstvu Centra za sport i rekreaciju...pa to su sve goli lopovi!!
- Ekonomista
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ali sto mu je velika glava, da nije od hrenovki??Ekonomista je napisao/la:Naletih sad na ovo.![]()
![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
ovo slika sa zadnjeg derbija...nije od hrenovki garant .mozda od muke jer od gladi ne moze trenirati a Bgm ni igrati..old school je napisao/la:ali sto mu je velika glava, da nije od hrenovki??Ekonomista je napisao/la:Naletih sad na ovo.![]()
![]()

jasta jes mu glava velika ,jos da su mu i usi srazmjerne(velike) s glavom...pomislio bi da mu je Amar u najmanju ruku dajo...

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 okt 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da placate koristenje stadiona mozda bi i imali za strujuhilmo je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /121031121

- Sarajlijc@
- Kontakt:
i da imas dvjesto kila strpat ces ti opet njima

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bordo klub postavlja svoje štandove na Koševu.
http://fcsarajevo.ba/vijesti/bordo-klub ... kosevu/754" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fcsarajevo.ba/vijesti/bordo-klub ... kosevu/754" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Said ispade Gargamel u svoj ovoj prici...Ekonomista je napisao/la:Naletih sad na ovo.![]()
![]()

A Strumpfeti opanak spao.DzoleZeljo je napisao/la:Said ispade Gargamel u svoj ovoj prici...Ekonomista je napisao/la:Naletih sad na ovo.![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
" onclick="window.open(this.href);return false; 

- Ekonomista
- Kontakt:
Joj ovo je nemoguće da dočekat, pojedoh se majke mi, jedva čekam da svane više subota i da se ori :
Mi smo sa druge strane, i **** vam mame, naša se pjesma oriii, **** vam Željo mater !
Mi smo sa druge strane, i **** vam mame, naša se pjesma oriii, **** vam Željo mater !
Igrači nose 1946!

http://fcsarajevo.ba/galerija/igraci-nose-1946/15" onclick="window.open(this.href);return false;
stižu uskoro i košulje, odjela itd...

http://fcsarajevo.ba/galerija/igraci-nose-1946/15" onclick="window.open(this.href);return false;
stižu uskoro i košulje, odjela itd...
Koliko kostaju ovi duksevi?Fkt predobro izgledaju.
Ne znam ti buraz, nisam svraćao do FShopa, a nema cjena na FB. Biće vjerovatno na fb stranici i cjene uskoro.Ultra05 je napisao/la:Koliko kostaju ovi duksevi?Fkt predobro izgledaju.
Važno ej spomenuti da su svi proizvodi made in BiH.
evo malo više informacija sa zvanične
Povodom svog 66. rođendana, FK Sarajevo je odlučio počastiti veliku armiju svojih navijača. Radi se o jednoj potpuno novoj ideji, koja je uspješno realizovana uz pomoć dizajnera "Session Factory"-a.
Naime, od narednog ponedjeljka, 29.10.2012. godine, ponuda oba Fan Shopa biće obogaćena tekstilnim proizvodima nove modne linije pod nazivom "1946" koja je nastala u saradnji sa modnim konceptom Fashion&Style Factory. Ova modnu linija je novitet na našem prostoru i ono što je izdvaja od svega što je Fan Shop do sada nudio jeste njena namjena - "1946" je namjenjena za školu, fakultet, posao..
"1946" ima odlike praktične, sportske kolekcije sa primjesama modernog street look-a. Kompletna linija proizvedena je u Bosni i Hercegovini, što je i jasno naznačeno na deklaraciji.
Za početak, u ponudi će se moći naći duksevi i majice, a nešto kasnije košulje i sakoi.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koga bolan ? Nema straha sa GuzomljozeTM je napisao/la:pitari jel vas strah?????'

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dupovac potpisao novi ugovor sa Sarajevom
Fino, znači ima napretka nema više ugovora na 1+1 ili samo 1..
Gledam ovaj Jagodićev spisak (ni jednog našeg) i kontam treba ga ovim našim omladincima na čelo zalijepiti da se opamete i malo više potrude da bi izborili nastup za nacionalnu selekciju..
Fino, znači ima napretka nema više ugovora na 1+1 ili samo 1..
Gledam ovaj Jagodićev spisak (ni jednog našeg) i kontam treba ga ovim našim omladincima na čelo zalijepiti da se opamete i malo više potrude da bi izborili nastup za nacionalnu selekciju..
- Evolution87
- Kontakt:
FK Sarajevo u saradnji sa partnerom Fonlider Plus d.o.o. Sarajevo organizuje SMS KVIZ ZNANJA koji zasigurno postavlja nove standarde u bosanskohercegovačkom sportu. Tokom čitavog mjeseca novembra svi su u mogućnosti testirati svoje znanje kada je u pitanju bordo tim i osvojiti zanimljive i vrijedne nagrade.
Prvo pitanje u SMS KVIZU ZNANJA glasi:
„Susret FK Sarajevo i FK Željezničar 03.11.2012. godine na Koševu je KOJI PO REDU jubilarni, gradski derbi?“
Način slanja poruke je sljedeći:
FKS (razmak) ODGOVOR
SMS broj za slanje odgovora na pitanja je: 091 410 100.
Ključna riječ je FKS, a cijena SMS poruke je 0,50 KM + PDV za sve mreže u Bosni i Hercegovini.
NAGRADNI FOND za mjesec novembar čine:
- Zvanični LESCON dresovi FK Sarajevo
- Sezonske ulaznice sa utakmice FK Sarajevo u sezoni 2012/13
- Gala večera za 4 osobe u najboljem restoranu u gradu, restoran „Brajlović“ na Ilidži. (2 nagrade)
- Ručak za 2 osobe u hotelu „Piramida Sunca“ u Visokom. (5 nagrada)
- Pokloni iz ponude BORDO FAN SHOP-ova
- Pokloni iz modne linije FK Sarajevo „1946“
- Sunčane naočale iz ponude Optike „Salihbegović“ (2 nagrade)
- Večera ili ručak za 2 osobe u najboljem hotelu u gradu, Hotel Europa.
- Večera ili ručak za dvoje u Mezza Bar (5 nagrada)
- GLAVNA NAGRADA: Sol Azur i Buena Vista poklanjaju dva putovanja na Vlašić, na ovogodišnje Šankanje od 21.12. do 23.12. (2 nagrade)
*nagradni fond se svakodnevno dopunjava. Imena sretnih dobitnika bit će objavljena putem zvanične web stranice http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false; i
na Facebook stranici FK Sarajevo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast vasoj upravi, imate po marke od mene... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.