Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 24 okt 2012, 10:58

Spasić je bio drvo bez grama mozga!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 okt 2012, 11:18

amho je napisao/la:spasic je bio i igrao centralnog odbrambenog - stopera u formaciji 3-5-2 s liberom... u kojim tekmama ste ga to vi gledali na desnom boku u toj formaciji... vulic onda po toj logici bio krilni napadac ;)

Tomislav Ivković 31 (Spo; Por)
Zoran Vulić 19 (Mal; Spa)
Predrag Spasić 23 (Par)
Refik Šabanadžović 8 (Czv)
Faruk Hadžibegić 50 (Soc; Fra)
Davor Jozić 22 (Ces; Ita)
Dragoljub Brnović 25 (Met; Fra)
Robert Prosinečki 10 (Czv)
Safet Sušić 52 (PSG; Fra)
Dragan Stojković 38 (Czv)
Zlatko Vujović 68 (PSG; Fra)

Evo pocetnog sastava protiv Argentine.Hajde ti meni ovdje recista je Spasic igrao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 24 okt 2012, 11:51

Igro beka i otisao u Real i tamo u 2-3 tekme za redom dao autogol poslje neznam sta je bilo sa njim
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 okt 2012, 12:04

123456 je napisao/la:
amho je napisao/la:spasic je bio i igrao centralnog odbrambenog - stopera u formaciji 3-5-2 s liberom... u kojim tekmama ste ga to vi gledali na desnom boku u toj formaciji... vulic onda po toj logici bio krilni napadac ;)

Tomislav Ivković 31 (Spo; Por)
Zoran Vulić 19 (Mal; Spa)
Predrag Spasić 23 (Par)
Refik Šabanadžović 8 (Czv)
Faruk Hadžibegić 50 (Soc; Fra)
Davor Jozić 22 (Ces; Ita)
Dragoljub Brnović 25 (Met; Fra)
Robert Prosinečki 10 (Czv)
Safet Sušić 52 (PSG; Fra)
Dragan Stojković 38 (Czv)
Zlatko Vujović 68 (PSG; Fra)

Evo pocetnog sastava protiv Argentine.Hajde ti meni ovdje recista je Spasic igrao.
ovo sto sam ti napisao... ti ocigledno po redoslijedu igraca na popisu zakljucujes pozicije.. nisi gled'o utakmicu???
jozic i spasic su igrali stopere... hadzibegic libero... vulic je igr'o desnom boku... brnovic je pokriv'o lijevu, dok je sabanadzovic ganj'o maradonu po cijelom terenu dok nije dobio crveni karton (inace je igrao u pocetnih 11 umjesto kataneca, koji je do tad igro' zadnjeg veznog, ali je zbog maradone osim ubacio sabanadzovica da odigra flastera)... a nakon crvenog kartona govorit' o formaciji u odbrani je pogotovo smijesno... inace u to vrijeme igraci odbrane nisu pokrivali prostor, vec napadaca... cak su rijetki i preuzimali...

spasic je stoper vazda bio... i nikakav redoslijed na popisu to nece promijenit'...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 okt 2012, 12:44

Susic radi odlican posao,vec i Bicakcic na lupi...
Svaka cast na postenju i radu,cijenimo t ljudi moji...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 okt 2012, 12:52

Da, primao je mnoge kritike od većine nas i većinom opravdano, ne treba samo zaboraviti i pohvaliti kada treba a Pape zaslužuje pohvale za stvari koje je učinio posljednjih par mjeseci!

Primjecujem i da se popravio u medijima, dobro promišljanje i logicne izjave daje!

Samo naprijed Pape!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 okt 2012, 13:53

Joj i ovi raspravljaju o nečemu što je bilo prije 30. godina...

Nego
Moram reći da su neki već u proceduri, ali je pitanje kada će se to završiti", dodao je Pape.
Zanima me koji su to igrači, osim Bičakčića, pa mislim da nema potrebe da se krije.

Olakšaj nam muke Pape. :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 okt 2012, 14:05

Bravo Pape! :D

znaci i Bico je blizu reprezentaciji i sredjuje papire a koliko ste pljuvali po covjeku :mrgreen:

steta sto nije rekao ko su ti ostali.
"Kandidata za reprezentaciju ima, ali niko nema papire"

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 14. novembra će gostovati kod selekcije Alžira u prijateljskoj utakmici.

Selektor najbokjih fudbalera Bosne i Hercegovine Safet Sušić za ovu utakmicu, kako sada stoje stvari, neće zvati neke nove igrače. Nažalost, iako potencijalnih kandidata ima, niko od njih još uvijek nema sređene papire kako bi mogao uopšte dobiti poziv.

"Od svih tih igrača koje bih mogao pozvati, u ovom trenutku nijedan nema uredne papire. Mi se nalazimo u redovnom kontaktu sa njima, a evo baš sam jučer pričao sa menadžerom Ermina Bičakčića, koji tek treba da dobije naš pasoš. Međutim, on, a ni drugi, još uvijek nema naše fudbalsko državljanstvo, a u FIFA i UEFA baš i ne žure da to odmah završe", kaže selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

"Znam iz iskustva sa Mensurom Mujdžom kako teško i sporo ide ta procedura oko promjene sportskog državljanstva i dobivanja papira za igrače. Sjećam se da me zvali iz FIFA u pet sati popodne na dan utakmice protiv Luksemburga u gostima, koja se igrala u sedam sati, da mi jave da je Mujdži odobren nastup i da može da igra. Ta procedura ne ide baš najbrže i najveći dio posla otpada na igrače, koji moraju obaviti svu potrebnu papirologiju. Moram reći da su neki već u proceduri, ali je pitanje kada će se to završiti", dodao je Pape.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2012, 16:14

Da kaze,pa da se onda iz drugih saveza sjate k'o lesinari.Za Bicackcica ne strahuje,jer ovaj u Njemackoj repci sigurno zaigrati nece.
''Tiha voda brijege nosi''.Vecinom se ta uzrecica Safetu godinama prisivalo.
P.S i ono sto sam vec pisao FIBA i FIFA ili UEFA tri su svjeta razlicita.Zato je Wrigtic izvadio prije pasos nego neko licnu,a FIFI i UEFI to nepase posto se ''male''repke jacaju s tim,a onda im Blaterov ljepotan Ronaldo ili Platinijev Nasraga mogu dobiti od tih po usima.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 okt 2012, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2012, 16:19

harishp je napisao/la:Za Bicackcica ne strahuje,jer ovaj u Njemackoj repci sigurno zaigrati nece.
Mah poslije onog 4:4 sa Svedskom...bolje je da mi Kolasinca i Bicu sto brze lapimo, sigurno je sigurno. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2012, 16:23

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la:Za Bicackcica ne strahuje,jer ovaj u Njemackoj repci sigurno zaigrati nece.
Mah poslije onog 4:4 sa Svedskom...bolje je da mi Kolasinca i Bicu sto brze lapimo, sigurno je sigurno. :D
Ako budu pohitni u vezi predavanja pasosa i kontanja o tim stvarima,na kraju ce lapiti sami sebe za hasima. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 14:01

Opa,Osim se povlači iz saveza sa završetkom ove godine.
Skupština NSBiH na kojoj će biti izabran predsjednik i dva potpredsjednika, te Izvršni odbor, biće održana 13. decembra ove godine. Osim se nije kandidovao ni za jednu od ovih funkcija.
Sad će i Safetu biti prpa,jasno je bilo da dok je Osim na čelu savezu mogao je još par puta primiti šesticu a da i dalje uživa apsolutnu podršku.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 nov 2012, 14:09

eto umire Safet;svasta..Pa tu je danas a sutra ko zna gdje i kaka prpa...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 14:21

ahmic je napisao/la:eto umire Safet;svasta..Pa tu je danas a sutra ko zna gdje i kaka prpa...
Onakvu podršku kakvu je imao od Osima ni od rođenog brata ne bi imao.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2012, 14:33

Dylan Dog je napisao/la:
ahmic je napisao/la:eto umire Safet;svasta..Pa tu je danas a sutra ko zna gdje i kaka prpa...
Ovo definitivno stoji, Osim ga je podrzavao i od Osima je naucio, sada cemo vidjeti sta ce biti dalje.
Rezultati ga drze u sedlu, cim ih ne bude imao kao i svaki drugi trener, vrjieme je za razlaz.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 nov 2012, 14:36

Ja sumnjam da ce Safet biti smjenjen tokom kvalifikacija, ako na kraju ne uspijemo da se kvalifikujemo onda mora biti smjenjen. A onda dobro treba vidjeti ko ce ga zamjeniti!

Ali da ne gledamo negativno, ne daj Boze da nam i ove kvalifikacije propadnu - bolje da mi odemo u Brazil. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2012, 16:38

Dylan Dog je napisao/la:
Na svako pitanje zasto ima i odgovor zato.
Jos kad znamo da Ivica fakat zeli BIH repki sve najbolje pametnom dosta,onom drugom ni to nije dovoljno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 11:58

Uzivaj te u majstorijama Safeta Susica :(
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hitzfel ... vica/91484" onclick="window.open(this.href);return false;

Nece Safet Hajrovica ali zato hoce Vrsajevica... :( :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 12:07

Nije Safet nigdje reako da ga ne zeli, i nije do Safeta sto ovaj levat od avgusta treba da izvadi 3 yebena papira. Taman da je rom koji zivi u Izraelu to bi do sada obavio 3000 puta.

Cekao je on poziv od Hitzfelda, a sa ovim "odugovlacio".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 12:11

Elegant je napisao/la:Nije Safet nigdje reako da ga ne zeli, i nije do Safeta sto ovaj levat od avgusta treba da izvadi 3 yebena papira. Taman da je rom koji zivi u Izraelu to bi do sada obavio 3000 puta.

Cekao je on poziv od Hitzfelda, a sa ovim "odugovlacio".
Buraz kad nesto ne znas uraditi pitaj onog koji to zna...
Brate okreni telefon Hrvatskog saveza pa pitaj kako oni zavrse ovakve stvari za 7 dana...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.