Moderator/ica: Pasha
Da je bilo zalaganja lakse bi bilo prihvatiti poraz,ali ovako..hz1987 je napisao/la:mislim da je jednostavnije prihvatiti cinjenicu da mi nismo rukometna nacija kao sto nismo odbojkaska. tako da ovakvi rezultati ne bi trebali biti razocaravajuci i neko iznenadjenje.
to prihvatis kao baznu postavku i nerviranju dodje kraj.
ekipa koja moze protiv njemacke da zijani 15 razlike i da kroz 3-4 dana pobjedi 10, to govori koliko smo slabi i osciliramo u igri. ekipa koja ne moze postici 15min jedan jedini gol da prekine seriju, govori koliko je slaba i losa.
to sto pojedini igraci igraju po stranim klubovima ne znaci nista, pogotovo jer ni jedan nije nosilac igre, vec cista popuna rostera!
nekad je bih bila rasadnik talenata, a od stare slave se ne zivi.
prihvatimo cinjenicu da je to nizerazredni sport u kojem nemamo kvalitet i svaka pobjeda je uspjeh!
pa ocito da nemaju mentalni kapacitet da svoj nekvalitet pokriju zalaganjem.pinoglavi je napisao/la: Da je bilo zalaganja lakse bi bilo prihvatiti poraz,ali ovako..
šta je bilo, previše kjafira za tvoj ukus, jel?astra1922 je napisao/la:ljudi zalosno je sto se kod nas i sada i trener i igraci biraju po nacionalnom kljucu i vidi se da se tako kroji ekipa.stranca za trenera i bice boolje.
gledajuci trenera mislim da je brat bratu mogao doci bolji ali gledano je kada je mogao biti selektor trener bosne sarajevske sada neka bude trener borca,zalosno.vidilo se da nema autoriteta vidi se da ga niko ne yebe ni jedan postomaximusdecimus je napisao/la:šta je bilo, previše kjafira za tvoj ukus, jel?astra1922 je napisao/la:ljudi zalosno je sto se kod nas i sada i trener i igraci biraju po nacionalnom kljucu i vidi se da se tako kroji ekipa.stranca za trenera i bice boolje.de matere ti, ne trkeljaj bez veze
znači po klupskom ključu. hvala, doviđenjaastra1922 je napisao/la:[
gledajuci trenera mislim da je brat bratu mogao doci bolji ali gledano je kada je mogao biti selektor trener bosne sarajevske sada neka bude trener borca,zalosno.vidilo se da nema autoriteta vidi se da ga niko ne yebe ni jedan posto
Biće to teška utakmica za vaszenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Ja cu doci na utakmicu,ja volim BIH i kada gubi i kada vodi a ne kao ti,volis BIH samo kada pobjeduje.Taman da su 100-0 izgubili ja bih ih dosao gledati.bhsport je napisao/la:Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Bilo bi dobro da ih svi mediji prestanu pratiti, da na parketu cuju skripu svojih patika pa da im dodje iz guzice u glavu, sinocnji rezultat je u rangu Nedzada Fazlije i ostalih olimpijaca.
Sva sredstva od njih uloziti u sjedecu odbojku i druge sportove, a rukomet komplet rasformirati.
Smijesan si, mene za razliku od tih papaka koji igraju boli kada BiH gubi i ne pada mi na pamet ici i podrzavati grupu luzera.zenicanin je napisao/la:Ja cu doci na utakmicu,ja volim BIH i kada gubi i kada vodi a ne kao ti,volis BIH samo kada pobjeduje.Taman da su 100-0 izgubili ja bih ih dosao gledati.bhsport je napisao/la:Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Bilo bi dobro da ih svi mediji prestanu pratiti, da na parketu cuju skripu svojih patika pa da im dodje iz guzice u glavu, sinocnji rezultat je u rangu Nedzada Fazlije i ostalih olimpijaca.
Sva sredstva od njih uloziti u sjedecu odbojku i druge sportove, a rukomet komplet rasformirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.