Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2012, 08:32

Samo me zanima jel ih sramota? Jel ocekuju podrsku u nedjelju? Nek se gone u onu stvar. :twisted: :twisted:
Nad tobom sunce najljepše sja

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2012, 08:46

Evo i hladne glave isti stav, j.. on sebe ko im dodje da ih gleda u narednoj tekmi i u ovim kvalifikacijama, pa nek gospoda igra pred praznim tribinama.
Rukometasi - sramota nacije !

Ako citate preskocite ove izlete, vi niste za ovog sporta, trebate psihologa luzeri.

Savez je smijesan, 100 godina isti ljudi, mi od Maglalije, Sumana, Radoncica nemamo igraca da valja, pa od Mijacinovica nemamo beka koji zna skociti i preko odbrane i bloka poderati mrezu.
Halid je uspio od govana pitu da napravi, ali covjek ode a 'sastojci' ostadose.

Podhitno otjerati Harmandica (ne znam da je ikad uspio sastaviti 3 pasa kako treba u repki), Terzica (svaku bitnu tekmu zakaze), Doborca (mozga nikad nije ni imao), Toromanovica (ovaj je propo ko kauc, nekad puno obecavo pa ga ni na mapi), Stojanovica (njegova karijera rapidno ide ka kraju). Enide oprosti se od ovih parmaka nije ovo za tebe vise.
Zao mi ovih mladih kojima ce luzeri usaditi svoj luzerski mentalitet (Vrazalic, Panic, Karacic).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 nov 2012, 09:15

mislim da je jednostavnije prihvatiti cinjenicu da mi nismo rukometna nacija kao sto nismo odbojkaska. tako da ovakvi rezultati ne bi trebali biti razocaravajuci i neko iznenadjenje.
to prihvatis kao baznu postavku i nerviranju dodje kraj.
ekipa koja moze protiv njemacke da zijani 15 razlike i da kroz 3-4 dana pobjedi 10, to govori koliko smo slabi i osciliramo u igri. ekipa koja ne moze postici 15min jedan jedini gol da prekine seriju, govori koliko je slaba i losa.
to sto pojedini igraci igraju po stranim klubovima ne znaci nista, pogotovo jer ni jedan nije nosilac igre, vec cista popuna rostera!
nekad je bih bila rasadnik talenata, a od stare slave se ne zivi.

prihvatimo cinjenicu da je to nizerazredni sport u kojem nemamo kvalitet i svaka pobjeda je uspjeh!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2012, 09:18

hz1987 je napisao/la:mislim da je jednostavnije prihvatiti cinjenicu da mi nismo rukometna nacija kao sto nismo odbojkaska. tako da ovakvi rezultati ne bi trebali biti razocaravajuci i neko iznenadjenje.
to prihvatis kao baznu postavku i nerviranju dodje kraj.
ekipa koja moze protiv njemacke da zijani 15 razlike i da kroz 3-4 dana pobjedi 10, to govori koliko smo slabi i osciliramo u igri. ekipa koja ne moze postici 15min jedan jedini gol da prekine seriju, govori koliko je slaba i losa.
to sto pojedini igraci igraju po stranim klubovima ne znaci nista, pogotovo jer ni jedan nije nosilac igre, vec cista popuna rostera!
nekad je bih bila rasadnik talenata, a od stare slave se ne zivi.

prihvatimo cinjenicu da je to nizerazredni sport u kojem nemamo kvalitet i svaka pobjeda je uspjeh!
Da je bilo zalaganja lakse bi bilo prihvatiti poraz,ali ovako..
Nad tobom sunce najljepše sja

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 nov 2012, 09:33

pinoglavi je napisao/la: Da je bilo zalaganja lakse bi bilo prihvatiti poraz,ali ovako..
pa ocito da nemaju mentalni kapacitet da svoj nekvalitet pokriju zalaganjem.
sto bih se ja uzbudjivao ako se on na terenu ne uzbudjuje. sto bih se ja lomio i nervirao ako neko u savezu vec 15 godina sjedi...jel to mogu kako promjeniti?
ne mogu!
i sta sad trebam?
nervirati se zbog toga?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 nov 2012, 09:43

Ma, sve nekako ali, da se imas za profesionalca u necem, rukometu u ovom slucaju, a da kakvih 20. min ne mozes je..eb..eno..g gola zabiti..E, to nikako ne mogu skontati ..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 nov 2012, 09:51

ljudi zalosno je sto se kod nas i sada i trener i igraci biraju po nacionalnom kljucu i vidi se da se tako kroji ekipa.stranca za trenera i bice boolje.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 10:15

astra1922 je napisao/la:ljudi zalosno je sto se kod nas i sada i trener i igraci biraju po nacionalnom kljucu i vidi se da se tako kroji ekipa.stranca za trenera i bice boolje.
šta je bilo, previše kjafira za tvoj ukus, jel? :lol: de matere ti, ne trkeljaj bez veze

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 nov 2012, 10:21

maximusdecimus je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ljudi zalosno je sto se kod nas i sada i trener i igraci biraju po nacionalnom kljucu i vidi se da se tako kroji ekipa.stranca za trenera i bice boolje.
šta je bilo, previše kjafira za tvoj ukus, jel? :lol: de matere ti, ne trkeljaj bez veze
gledajuci trenera mislim da je brat bratu mogao doci bolji ali gledano je kada je mogao biti selektor trener bosne sarajevske sada neka bude trener borca,zalosno.vidilo se da nema autoriteta vidi se da ga niko ne yebe ni jedan posto
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 10:39

astra1922 je napisao/la:[
gledajuci trenera mislim da je brat bratu mogao doci bolji ali gledano je kada je mogao biti selektor trener bosne sarajevske sada neka bude trener borca,zalosno.vidilo se da nema autoriteta vidi se da ga niko ne yebe ni jedan posto
znači po klupskom ključu. hvala, doviđenja

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 01 nov 2012, 11:45

Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 nov 2012, 11:54

zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Biće to teška utakmica za vas ;) Kao i uvijek u ostalom kada igraju ekipe regiona... Nisam vas pratio sinoć,evidentno nije vas ništa išlo,kako u odbrani tako i u napadu... S druge strane, Srbija neće računat na 5 bitnih igrača u toj utakmici + drugog golmana... Nadam se korektnoj atmosferi i jednom kvalitetnom rukometu koliko je to moguće...
Ne znam u kakvoj je sada formi,ali sjećam se onih kvalifikacija,najviše problema Srbiji je zadavao Harmandić...te povremeno Toromanović... Smatram da je Srbija blagi favorit,ali sve je moguće u rukometu....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2012, 12:55

zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?
Bilo bi dobro da ih svi mediji prestanu pratiti, da na parketu cuju skripu svojih patika pa da im dodje iz guzice u glavu, sinocnji rezultat je u rangu Nedzada Fazlije i ostalih olimpijaca.
Sva sredstva od njih uloziti u sjedecu odbojku i druge sportove, a rukomet komplet rasformirati.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 01 nov 2012, 13:32

bhsport je napisao/la:
Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?
Bilo bi dobro da ih svi mediji prestanu pratiti, da na parketu cuju skripu svojih patika pa da im dodje iz guzice u glavu, sinocnji rezultat je u rangu Nedzada Fazlije i ostalih olimpijaca.
Sva sredstva od njih uloziti u sjedecu odbojku i druge sportove, a rukomet komplet rasformirati.
Ja cu doci na utakmicu,ja volim BIH i kada gubi i kada vodi a ne kao ti,volis BIH samo kada pobjeduje.Taman da su 100-0 izgubili ja bih ih dosao gledati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2012, 13:53

zenicanin je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Ja cu doci na utakmicu,ja volim BIH i kada gubi i kada vodi a ne kao ti,volis BIH samo kada pobjeduje.Taman da su 100-0 izgubili ja bih ih dosao gledati.
Smijesan si, mene za razliku od tih papaka koji igraju boli kada BiH gubi i ne pada mi na pamet ici i podrzavati grupu luzera.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 nov 2012, 13:54

Razumijem vas patriotizam sa tim sto cete otici u nedelju da gledate ove nase amatere, ali realno apsolutno nisu zasluzili da im iko dode u dvoranu, jer nisu dostojni da nose ovaj dres sinoc smo to dobro vidjeli ljudi kao da su bili na terminu bruka ziva, ja ni lud necu ici gledati te amatere a siguran sam ni velika vecina navijaca nece doci :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 01 nov 2012, 13:57

@bhsport ne trebas nam,ti si jedan od onih kada izgubimo svima psujete mater neovisno o sportu,bilo kosarka,rukomet ili fudbal.Koliko smo puta padali ali smo se podigli,pa tako cemo i ovdje,pobjedicemo Srbiju pa cu vidjeti sta ces onda pisati.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 01 nov 2012, 14:04

koliko god sam razocaran "igrom" nasih reprezentativaca, jer sam cak i licno bio u dvorani, toliko se i pridruzujem komentaru zenicanina!

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 01 nov 2012, 14:11

Izjava szilagija poslije utakmice:Bili smo fantasticno pripremljeni,bosanci prvih dvadeset minuta nisu znali sta ih je spopalo!Bilo je vrlo lijepo igrati!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 14:17

Ali ček,treba li odvojiti podršku nacionalnome timu Bosne i Hercegovine koja je stalna tvorevina,mjenjat će se igrači i navijači ali ona ostaje,i podršku trenutom selektoru i igračima koji sramote grb koji nose?

Jer,ova selekcija nikada svojim rezultatima nije očarala,ali se prije vidjelo da ti igrači koji su tu daju sve od sebe,svoj maksimum,i uvjek su bili ispraćeni aplauzom,čak i pored neuspjeha da se plasiraju na veliko takmičenje,s time da su ispadali nakon dobrih partije protiv rukometnih velikana kao što su Mađarska ili Švedska.

A od Rađinog drugog mandata ova ekipa je izgubila svo poštovanje.
Porazi od rukometnih poluamaterskih selekcija kao što je Estonija,sramotno poluvrijeme u Njemačkoj gdje su ih Njemački komentatori ismijali,i sve to zaokruženo sinoćnjim ubjedljivim porazom od reprezentacije koja na papiru nije ništa kvalitetnija od naše.

Dakle,svaka čast vama patriotima što vam je svedno da dajate podršku skupini igrača kojima je mrsko potrčati u dresu reprezentacije jer kako drugačija objasniti silne kontre protivnika,koji se čine kao da se zafrkavaju na terenu pa im pasovi završavaju il u autu il u rukama protivnika,vođeni komentarima trenera "hajmo igrati normalno do kraja",što se mene tiče i da izgube 10 razlike protiv Srbije vi im i dalje pjevajte da su ponos nacije.
Meni vala ne pada na pamet,svakom njegovo,ha ja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.