Klare je napisao/la:Španac na stoperu, protiv toga nisam, samo eto čuda toliki novci, a ipak stoper, jer imamo Rusa u godinama pouzdanijeg na sredini.

Transfer.
kak komentarises to sto smo za stopera iskesirali 40 milioncica(

)
moram preznat da smo odigrali vrlo odlicnu

utakmicu. amidza je vise nego zadovoljan onim sto prikaza rezervni sastav. nanicu mu, pitam se da li b ovaj sastav koji ne ljubuje sa velikim posjedom i meljanjem lopte stuko borisovog batu

mislim da biiii. al dobro, misljenja sam da se triba nastaviti sa ovom politikom prodavanja tekmi braci rusima. ta, odnekle se mora punit sehara iz koje ce se vadit lovina od koj ce se kupovat igraci koji kostaju 30, 40 il vise miliona. sad, imam problem s tim sto se ne dovode prava pojacanja koja ce nas unaprijedit.
recimo da smo ovih 40 miliona(martinez) stavili auf die bank(bank=klupa, a mere i banka), al bukvalno
Hare_BvB je napisao/la: Sad bi se prekrstio da znam.

tajpi ove eksperte za vjeru(ovdje izuzimam burzu koji nakon svega pokaza da se radi o insanu) - ljude koji znaju vise od svakog vjeroucitelja, pa cak i od mocnog dominatora cere rejsovica i to bez da su procitali jedno slovce

vjerujem da ce te poducit
Hare_BvB je napisao/la:Da, da to je ta sila od ekipe koja bi bez poklonjenog penala u Lilleu bila vec jednom nogom u EL.
ti si insan kojem nije dato znanje i kao takav nemres shvatit da bayo igra onoliko koliko mu triba smajlikojimrdaobrvama.
Hare_BvB je napisao/la:Cityevci igraju protiv trenera
zasto sam ja dobio zadatak da poducavam ove neznalice
u ligi ne smiju od navijaca koji su poznati po skandaloznom ponasanju
znas li ti koliko su puta ti strasni citijevi navijaci ulijetali na teren, tjerali i tukli igrace, smjenjivali trenere...?
tacno nijednom

al znas li zasto? zato sto nije bilo potrebe

svi ih se boje i rade na tome da ih udobrovolje.
osim toga, zar amidza nije bio taj koji je prije mnogo mjeseci govorio da je bundeska prestigla smijesnu englesku ligu

da, engleska liga nije nikakvo mjerilo. ta liga je na nivou portugalske il ruske.
Hare_BvB je napisao/la:Najjaci Real svih vremena?...pa ssve dovde

Jos im je i sudija maksimalno izasao u susret, ne svirajuci dva cista penala za Dortmund.
e, ovo se zove argument

al argument koji ide u moju korist i koji kae da ne vladas materijom.
real iz prosle sezone koji se poigravao sa pepovom barcom(da, pepovom, a ne ovom ohrdinom koju betrojeni tito) bijase prvi favorit za uzimanje klempavog trofeja. naravno da se isprijecio jedini njemacki gigant i pokazao ko je ustvari najveci svjecki klub. sto se tice finalnog poraza, kruze price da je ustvari abramovic bio taj koji je izvalio lovu za martineza. naravno da su to price koje dolaze iz provjerenih izvora i koje se uzimaju bez dvojbe.
Hare_BvB je napisao/la:Istina je da je Jajern jedan smijesni provncijski klubic
nijesam znao da dortmund vicete jajern
nego, vakat je da istina izadje na vidjelo iako se to nece svidjeti mojim prijateljima masonima koji kontrolisu vas dunjaluk, pa tako i ove lige
dakle, dominantni bayern je morao pokloniti titulu dortmundu jer je prijetila realna opasnost da najinteresantniju ligu na svijetu pocnu vikat monopolisticka. dakle, baya je poklonio jednom, pa namah jos jednom da ne bidne sumnjivo

al onda su navalili problemi

realno nikakva borusija pokaza svu svoju slabost u evropi i postade kanta na kojoj su se izivljavali grcki i francuski, helem nizerazredni klubovi. da, to j bila stvarna snaga borusije. onda je uskocio bay i pomogao im ko sto im je pomogao kada su trebali propast i ugasit se.
naime, odlucio je da im ostavi vec sazrelog goceta - momka koji se tribao vrnuti kuci, u bayern + sto su odlucili da rojs mora u dortmund. momak je plako, preklinjo, al milost nije bilo. jednostavno, morao se napraviti treci klub koji ce uz bayu i salke bit konkurentan u evropi.
et, kazah sve ovo i sad moram strepit za svoju poziciju, poziciju velikog majstora stare engleske loze.
Hare_BvB je napisao/la:Ne napadam ostale, ne smijem.

Najslabija kariku ovog pdf-a je moja meta, a znas kako vele - lanac je jak koliko i najslabija karika.
fak

razotkrio si me
sad jope moram sacekat da se rega par novih bavaraca iza kojih cu se skrivat i koji ce me ucinit jacim
ps.
forumas si na mjestu.
chapó.
nego, vakat je da se primirimo, da ne dodje do pobune