KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 28 okt 2012, 14:55

DANTES je napisao/la:Ono što je po meni utisak najjači jeste vaša opsednutost DV.... Komentarisati ne bi bilo loše, malo i.košarku... To što je Dule jutros doručkovao, juče srao, danas lizao nema veze sa tim što vama trenutno ne ide.... Ići će.... Mora... Čim se uigrate... Ovim izjavama DV, neće nauditi jednom Novaku, ali bi sebi mogao....
Pa ono... čovjek nema ni jednu izjavu da ne spomene Zvezdu, centre moći, državne projekte a mi smo opsjednuti sa njim? Važi. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 okt 2012, 15:19

Ima kompleks od vasih silnih uspeha.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 okt 2012, 15:26

sasagmp je napisao/la:Ima kompleks od vasih silnih uspeha.
Ovčar od Duklje :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 okt 2012, 15:33

sasagmp je napisao/la:Ima kompleks od vasih silnih uspeha.
A kako bi ti opisao ovu izjavu i stav Vujoševića, ali ozbiljno, bez tog sarkazma? Je l' ja sad trebam manje navijati za Milorada Čavića zato što je Partizanovac? Ili Anu Ivanović?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 okt 2012, 16:58

Ovčar od Duklje :mrgreen:
Duklja je srednjevekovna srpska drzava(da si mozda pazljivije slusao casove istorije znao bi),tako da ti je taj potcenjivacki stav pri pominjanju toga bruka za tebe,a ne za njega.
Malo lektire pre bilo kakve rasprave nije na odmet.
A kako bi ti opisao ovu izjavu i stav Vujoševića, ali ozbiljno, bez tog sarkazma? Je l' ja sad trebam manje navijati za Milorada Čavića zato što je Partizanovac? Ili Anu Ivanović?
Bez sarkazma,morao bi prvo da pogledam video klip sa te konferencije jer ne zelim da se zalecem sa komentarisanjem pogotovo zato sto znam kako su srpski mediji sposobni da od nicega naprave svasta.Mozda mu je neko postavio pitanje,na sta je on dao svoj komentar koji je izvrnut pa je napravljen senzacionalizam.Mozda je komentar ovakav kakav jeste i donekle je u pravu.Ti si simbol Srbije,ako se priklonis jednom taboru normalno je da ces izgubiti neke simpatije kod drugoga.Nije to pretnja,nego cinjenica.Ja Djokovica npr. ne mirisem zbog nekih drugih stvari,ali to je moje i svacije je pravo da bira ono sto mu se svidja.Ne moze tu Dule nikome isprati mozak ili bilo sta slicno...

Edit:
У " се ? " " & $ у $ $ " & " на " Црвена $ $ – ".

– ? је ? $ на ' „" $“. " о ' & ' " $, ? ' " оно % " &, $ је ? важан &. & " успео ' зато % је ?, - зато % " & &, % је $ напоран $ " $. & $ " $ је & $ је он " на " са ", а ја ' у ? ? $ $ ? $ је " ", јер њега " " " ? " $ / у " " " $, & не $ је & & ? & је он.

" је ":

- ? ", по " се $ " $ & ". Он је & $ &, а % ' ја " &, - ' се погођен – уз ' је $ ". - ' $ је он $, & % је & $ ", % потпуно ". " је у ' $, у $, на " & " $ јер " " " "… $ ' се упознао са &, & " је ", а успех " " је % % $ све &, " $ " ".

Тренер црно-? је $:

– " ' % " ?, $ ¥ % на $ " $ %, а ово је ? врста ?. " је " ' $ о & ' ". $ је $ & $ & " " " опасност $ се " " & " &. Све је " " &. Не $ ¥ о & ", ? ? те. & " ¥. Ја " " ", $ ' $ - " & тога то ", $ " за & & $ је он ? ". Па он је " $ у Арену $ ' ?. То су $ & је % $, ? - " $.
Navijam za njega kada brani interese drzave Srbije uvek.
Mada ako mu je vec postavljeno pitanje,da sam na njegovom mestu rekao bi da "nemam komentar"...najpametniji bi odgovor bio,ali Dukljanin ne voli da cuti-voli da kaze svoje misljenje.Ne moras da ga delis

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2012, 18:48

Da ne bude zabune ,autor texta nisam ja vec jedan gospodin koji je dobro upucen u desavanja oko KK Crvena Zvezda i lige.

"Prethodinih dana srpska sportska javnost ostala je gotovo zapanjena novim, ničim izazvanim ispadima trenera KK Partizan, Duška Vujoševića. Dotični, koga odavno ne mogu nazvati gospodinom, je ovoga puta kao žrtvu svoje bolesne sujete uzeo najboljeg planetarnog tenisera i gotovo sigurno najboljeg sportistu kojeg je ova zemlja ikada iznedrila, Novaka Đokovića.Naime, kao razlog bezpredmetnog napada, Vujošević je uzeo dolazak Novaka Đokovića na košarkaški susret Crvena zvezda : Igokea koji je prethodnog vikenda odigran u hali „Pionir“. Popularni Nole je susretu prisustvovao sa svojom porodicom, a tokom prvog dela meča nosio je i dres KK Crvena zvezda. Istovremeno, od kapitena našeg košarkaškog kolektiva Igora Rakočevića na poklon je dobio crveno-beli dres sa brojem „8″ koji je kasnije Nole prepustio mladoj Ivani Maksimović koja je takođe prisustvovala susretu, a letos je na Olimpijskim igrama u Londonu u streljaštvu osvojila zlatnu medalju i donela ovoj zemlji 100. po redu olimpijsko odličje.Vujošević je zamerio na Novakovom navijačkom opredeljenju i izneo da upravo zbog toga u budućnosti neće u tolikoj meri voleti ovog momka kojeg celokupna nacija obožava. Istovremeno je indirektno pozvao navijače njegovog kluba da počnu sa bojkotom ovog vrhunskog sportiste. Svi koji iole prate sport znaju da je Novak Đoković jedan deo svoje teniske karijere proveo u Teniskom klubu Partizan, ali isto tako svi dobro znaju da je Nole veliki navijač Crvene zvezde, a pre oko godinu dana nastupao je u dresu FK Crvena zvezda na humanitarnom fudbalskom susretu koji je organizovan u okviru akcije „Heroji za bebe“. Vujošević ističe da je Đoković svojim dosadašnjim rezultatima prevazišao srpsko klubaštvo i da bi prevashodno morao biti „srpska ikona“.Ovim putem dotičnom Vujoševiću moraju se uputiti izvesna pitanja. Da li „napad“ na Novaka Đokovića zbog njegove klupske obojenosti treba da znači da slične stvari trebaju krenuti i sa druge strane? Da li crveno-beli, većinski deo Srbije treba sutra da bojkotuje velikane srpskog sporta samo zato što oni simpatišu onaj drugi, manjinski deo ove zemlje? Da li je na primer Milorad Čavić „ispravan“ samo zbog toga što navija za njih, ili je svoje poštovanje zaslužio onime što je postigao noseći grb ove zemlje? Da li sutra neko treba da bojkotuje fantastičnu mladu tekvondistkinju Milicu Mandić jer ona javno podržava njihov klub?Primera je mnogo i da li treba da se dogodi da sutra jedan deo Srbije ne podržava nekog svog sportistu samo iz razloga što je on ili ona simpatizer onog drugog dela i obrnuto.

Ponovo je mnogo pitanja koja se upućuju Vujoševiću, ali on odgovora nema. "
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 okt 2012, 19:02

Ima odgovora,ali kompleksi doticnog ne dozvoljavaju da vidi dalje od Kurira,Press-a i slicnih.Prosledi mu par pasusa iz postu iznad.
Mada sumnjam da ce i tada promeniti misljenje,Dule ce za njega ostati "svinja debela","dukljanin","jugosloven","ustasa" i slicno.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2012, 19:08

sasagmp je napisao/la:"dukljanin"
Ne zelim da ulazim u raspravu izmedju vas dvojice ,ali kad je koristio gore navedeni izraz siguran sam da nije mislio na srpsku srednjevekovnu drzavu vec na nesto drugo,ne opravdavam nikoga ,samo primecujem.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 okt 2012, 19:11

Pazi na sta god da je mislio,pre nego sto nesto kaze trebalo bi da zna kakvu tezinu ima ta rec i uopste kakvo znacenje ima,a ne da citira nekog burek novinara iz Kurira ili slicno.
Nije na odmet malo ukljuciti sopstveni mozak,a ne kao robot po defaultu kaciti narucene tekstove,jeftinih novina i jos jeftinijih novinara.
U tome je glavni problem-ne poznavanje materije i pokusaj da se nesto kaze,a na kraju ispadne samo glup u drustvu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2012, 19:26

Kako prenosi zvanični portal KK Crvena zvezda, naši košarkaši će u sredu 31. oktobra sa početkom od 18 časova odigrati prijateljski susret u Pioniru sa ekipom turskog Galatasaraja. Meč će biti zatvorenog tipa i odigraće se bez prisustva publike.Ekipu sa klupe predvodi iskusni trener Ergin Ataman, dok vodeće igrače tima čine Dejvid Houkins, Henri Domerkant, Bonifejs Ndong, Džamont Gordon, kao i srpski reprezentativac Milan Mačvan.

7. novembra igramo sa Orleanom i tu ulazimo u "fazu" sa dve utakmice sedmicno ,da li je to dobro ili lose po nas,videcemo,uglavnom sumnjam da bilo sta vise moze da me iznenadi kada je KK u pitanju.Orlean je za vikend pobedio kuci protiv Roana 87 : 81 , ali je pre toga pretrpeo tri uzastopna poraza.Trenutno se u Francuskom prvenstvu nalazi na 15. mestu. Za njih igra nas bivsi igrac Dzamar Jang.

Evo sad bas pratim sta je sa ostalima iz nase grupe , Kahasol je takodje na 15. mestu kao i Orlean ,ali u Spanskom prventvu gde se u drustvu najboljih takmici 18 timova ,za sad imaju skor od jedne pobede i cetiri poraza.

Najtezi protvnik je ovaj Sasari koji ima maksimalan ucinak u italijanskoj ligi, pobede protiv Bjele (79:67), Montegranara (85:79), Kantua (65:64), Venecie (93:92) i Skavolinija (100:90).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 okt 2012, 14:46

? ? ПОТЕЗА ?. 2

& се % ? ? % " у % " % ?, то је $ - Црвена $ & " уређена " $ се зна & % $ " $ $ & зна $ $ свој посао. ? је " " " ? ? " ", ? је " " " $ ? за њега, " & $ $ је тај $ " " " & је $, " " је $ став $ је то & & " зна % ? " & то $ ". $ је $ на & $ ? ", освајање трофеја се ? не ' & $, - " & % % - ' " $. Трофеја $ сезоне " ?, % " не $ с " на то & је састав " на ", ? у "$ ?" јесу " ' " ? ван % терена, а " су ? & % ", " је " " " $ у ", ? " & за трон на сва " фронта. Процена $ се ове $ $ на освајање ? " % у ? $ сезоне " " & резона, " је $ /. ' на ? " на терену су $ & ", ? & зна ? $, тренер " " " - " сезону су $ & ? ' $ ". ? се & & ?...

Сезона је ' ? ?, цех је ? тренер, потпуно $, цех су $ ? " " " цех $ " ? " $. " је, & је " ?, потпуно ", нова не $ $ је на $; " " је " " " & на " ' ? је - на старту у " & " " је $ $ ' се пева & "" све у $". " то јесте ¥. " " не пружа оно % " ', " не пружа " $ онога % " ' $ ", а " је - $ & ? $ ове $ напросто ' $ " $ $ прва " ' у $ ?... На $ " је % & " ? " је $ ? - " $ га ", а % - & " ' - $ је на - " ". ' тренера " (&) $ " - у ' & је % за % ' се $ $ са " на ? " - $ у / ?. Простора за " " ', са ' ' у цајтноту, с " на & " " " о "$ "", а & не о ' "$ "", " не " $. Ова сезона се ' " & се зна " ', а - се за $ ' " $ ' у " " ' $, јер је јасно $ су овог ? / ' & % " % процене. Поверење се % ", а ? ".

p.s. sa " RSB"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 okt 2012, 13:16

Priča oko obeštećenja za Nenada Miljenovića koje Partizan MTS treba da uplati Crvenoj zvezdi Divi kao nasledniku svih prava i obaveza nekadašnjeg FMP-a, epilog će dobiti pred disciplinskim organima FIBA Evrope.Čelnici crveno-belih su na jučerašnjoj sednici Predsedništva odlučili da se obrate FIBA Evropi po pitanju naplate preostalih 75 hiljada evra, od ukupno 150 koliko im je dugovao večiti rival.

A moglo je i bez toga . :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 okt 2012, 13:59

Večeras će biti odigran i kontrolni meč protiv Galatasaraja, doduše zatvorenog tipa, ali će to biti prava prilika da se crveno-beli pripreme za ritam igranja sreda-subota.Izabranici Vlade Vukoičića se u subotu sastaju sa Solnokom, dok ih za nedelju dana očekuje susret protiv francuskog Orleana.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 nov 2012, 00:07

Poraz od 80:70 od odlicnog Galatasaraya.Velika je steta sto se ovaj mec protiv Galate koji u svojim redovima ima par odlicnih kosarkasa nije igrao sa prisustvom publike.Ja nesta nisam imao volje da se cimam da trazim dozvolu da udjem,nekako mi je trebao jedan termin za fudbal da se razdrmam pa sam tamo otisao.

Ono sto mene opet brine je ponovo katastrofalan ucinak u 3/4,ponovo losa slobodna bacanja,a ono sto izuzetno cudi je ocajno sudjenje koliko cuh od lika sa utakmice.Skot za 25 minuta samo 1 poen sa slobodnog bacanja i indeks -4,nije obecavajuce. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 nov 2012, 06:26

Devil je napisao/la:Poraz od 80:70 od odlicnog Galatasaraya.Velika je steta sto se ovaj mec protiv Galate koji u svojim redovima ima par odlicnih kosarkasa nije igrao sa prisustvom publike.Ja nesta nisam imao volje da se cimam da trazim dozvolu da udjem,nekako mi je trebao jedan termin za fudbal da se razdrmam pa sam tamo otisao.

Ono sto mene opet brine je ponovo katastrofalan ucinak u 3/4,ponovo losa slobodna bacanja,a ono sto izuzetno cudi je ocajno sudjenje koliko cuh od lika sa utakmice.Skot za 25 minuta samo 1 poen sa slobodnog bacanja i indeks -4,nije obecavajuce. :(

Je li igrao onaj,sto treba da vrati konju glavu :?: :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2012, 22:48

slika

EUROCUP,1.Kolo,Grupa H
CRVENA ZVEZDA - ORLEANS
Sreda,7.11,19:15
Hala Pionir
Prenos:B92

Gorece Pionir u sredu.U nadam se prelepoj atmosferi prepunog Pionira u goste nam dolazi Orleans.Ekipa koja nije nesta narocito usla u sezonu u Francuskoj.Dosta promena su doziveli,otislo je 6 igraca koji su fakticki bili kostur ekipe,koji su u proseku igrali vise od 20 minuta tako da jos uvek treba vremena da se to sve uigra.Prema informacijama koje imam najopasnije "stvorenje" im je krilni centar Greene,prvi strelac ekipe i prvi skakac iako je "samo" 204 visok. U ekipi im je i Jahmar Young,nama dobro poznato lice,nas bivsi kosarkas.Onako kako je igrao u Zvezdi igra i u Orlenasu,dosta se ispucava pa mu to donosi epitet igraca koji uzme najvise suteva ali i koji da najvise trojki.No ima poprilicno los procenat suta za dva poena.Tu su jos i mali Pellin sa 170 cm visine,odlican asistent ima tehniku i brzinu ali kazu da mu je sut goli *urac,a i gubi 4.5 lopte po mecu sto bi morali da iskoristimo.
Ovo je samo ukratko mnogo bolju najavu meca i "prezentacijU" protivnika imate na Redstarbelgrade sajtu,tako da ja ne bih da duzim,vec koga zanima priprema za utakmicu neka ode tamo i neka procita,mislim da je Aca to mnogo dobro uradio.

Kazem jos jednom Pionir ce biti krcat,popunjen do poslednjeg mesta,nadam se da cemo svi mi koji budemo u Pioniru uzivati i u atmosferi i mecu i nadam se pobedi Crvene zvezde.A nista manje i gledaoci pored Tv ekrana.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 14:53

Hrabro veceras.

Ovaj Orlean je klub koji postoji od 1993. Nema neku tradiciju ,ali bice zanimljivo videti pleya ekipe Orleana , Mark Pelina koji je visok 169 cm. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 16:22

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2012, 17:23

Sezonska keva,upravo iz ovog razloga. 8-)
Veceras ce da gori,ko ne bude navijao celava mu keva. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 17:25

Devil je napisao/la:Sezonska keva,upravo iz ovog razloga. 8-)
Veceras ce da gori,ko ne bude navijao celava mu keva. :mrgreen:
Ma bice dobro a i oseca se neka pozitivna atmosfera pred ovaj duel.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.