Interesantno je da vec ovaj vikend Zvijezda gostuje u Mostaru , ali velezu. dok Zrinjski gostuje u Gradccu ali GRADINI, PA KROZ TRI DANA DOLAZI NAMA

bolje im je onda da odjednu u odzaku 3 dana, ja mislim da bi im se vise isplatilommmirza je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
07.11. u 13.30 ZVIJEZDA GRADACAC - ZRINJSKI
Interesantno je da vec ovaj vikend Zvijezda gostuje u Mostaru , ali velezu. dok Zrinjski gostuje u Gradccu ali GRADINI, PA KROZ TRI DANA DOLAZI NAMA![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne astra 60% ispadamo a 100% prolazimoastra1922 je napisao/la:lose al eto imamo nekih 30 posto sanse u prolaz.moglo je bolje
Kvota je napisao/la:Ma ne astra 60% ispadamo a 100% prolazimoastra1922 je napisao/la:lose al eto imamo nekih 30 posto sanse u prolaz.moglo je bolje![]()
![]()
rece Semso!!!
Ma i njima je pao mrak na oci kad su vidjeli koga su dobili i ne brinite idemo dalje ha ja!!!Dzin je napisao/la:Ja sam razocaran,mozda sam njih najmanje prizeljkivao,najtezi protivnik je Zeljo,ali bi barem napunili stadion,drugi najtezi smo upravo mi izvukli,daleko otici za pogledati,a ni stadion nece biti ispunjen i uz to male su nam sanse za prolaz,jbg,opet gledam sa vedrije strane sto smo u usponu igre i sto se sa Zrinskim moze lijepo igrati u gostima,ako budemo igrali i imali motiva kao protiv Sarajeva svasta je moguce.
kec je to ne probaj,znaju i oni zaštoPrijedor je napisao/la:Oprobacu dvicu na Zvijezdu protiv Veleza kvota za sad 6,75 uvijek ste igrali dobro dole...
Idemo ih mi pobijediti u subotu, pa nek još malo padnu sa formom pa ih vi uzmite ondaastra1922 je napisao/la:mislim da opet ide izvlacenje pa ko koga,malo me je obradovala vijest da su nasi veoma zainteresovani za ovu utakmicu.pogotovo jos me raduje da je i zrinjski malo pao sa formom a mi eto popravili igru.prva je utakmica kuci i probati sa 2-0 rijesiti i mislim da smo blizu prolaza![]()
lijepo ja to zamisli
Naprotiv da cimos odustaje vec treba da krene u realizaciju ugovor sa zott-om koji je vec potpisan!Svaki dan se ocekuje da krene i realizacija navedenog ugovora pa i jos nekih jakih sponzora sto znaci jos veci bum po pitanju Zvijezde!Ne brini prijatelju ova Zvijezda samo raste i raste! Neki detalji ne idu u javnost sto je i razumljivo jer postajemo nato!Do proljeca ce biti jos dosta radova po pitanju vanjskog i unutrasnjeg uredjenja nasto se svaki dan ceka pocetak radova jer lova vise nije problem Zvijezde samo je ostalo da se jos neke formalnosti rijese!!!POZZjoksimovic je napisao/la:Sve čestitke mojim zvjezdašima na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme,ali me zanima nešto što želim znati od vas koji ste bolje upoznati, da li je istina da više glavni čovjek Cimosa ne može lovu davati u klub ?Ja kako sam upoznat on je bio glavni sponzor,kao i još vam novim manjih sponzora doveo.Ovih dana sam tu informaciju dobio,i malo se zabrinuo zbog toga ,mada ja znam da Zvijezdu nikad njene Gradačanlije ne bi ostavile na cjedilu .
hvala na podrscijoksimovic je napisao/la:Sve čestitke mojim zvjezdašima na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme,ali me zanima nešto što želim znati od vas koji ste bolje upoznati, da li je istina da više glavni čovjek Cimosa ne može lovu davati u klub ?Ja kako sam upoznat on je bio glavni sponzor,kao i još vam novim manjih sponzora doveo.Ovih dana sam tu informaciju dobio,i malo se zabrinuo zbog toga ,mada ja znam da Zvijezdu nikad njene Gradačanlije ne bi ostavile na cjedilu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.