FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 31 okt 2012, 21:30

@ribery
Trebao je jos Mandzukica stviti na stopera sa Martinezom i da ugodjaj bude potpun, kada je vec sve ovako zamijesao. 8-)
Ova utakmica meni formacijski lici na trening. Ne znam koliko smo primijetili da smo i ovdje na pocetku krenuli bezglavo naprijed te su nas ovi umalo kaznili u sedmom minutu. Opet odbrana na cjedilu. :?
Ako tako budu igrali sa jacim i iskusnijim ekipama, onda nece biti od ovog Bayerna nista.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 31 okt 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 okt 2012, 21:37

lagano 2-0 robben

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 21:37

ROOOOOBEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN :):)
FC Bayern !!!!!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 okt 2012, 21:44

ponovno pizarro 3-0

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 21:45

Treba li kome dostavit Pizzuu.. upita Pizzarooo 8-) 8-) 8-)
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 okt 2012, 21:53

Rutinski, Pizza odusevio.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 okt 2012, 21:54

gledal ko tekmu da mi kaze jel ima kornera?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 okt 2012, 22:10

izgleda da se rafihna ozlijedio,taman dobije priliku i odma ozljeda

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 okt 2012, 22:15

i ponovno robben 4-0

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 22:15

Ako necee Shaq hoce Robbbeeeeeeeeeeennn :) laganica
FC Bayern !!!!!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 22:19

Znacii utakmica koja podize samopouzdanje iako ga imamo vec, ali et poslije ovog poraza od apotekara neocekivanog, dobro je dosla ova pobjeda, ponajvise za Robbena koji je eto pogodio 2 x , i siguran sam da ce seriju nastavit i protiv HSV-a :) bravo Pizza bravo nasa momcad, cekat sljedeceg protivnika :) sve pohvale :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2012, 22:30

Rutinski odradjen posao, uz novu povredu Rafinhe.
Sva sreca pa on nije prvi bek, ali njegova vecerasnja zamjena Weiser je za 10 minuta pokazao da moze igrati na istom nivou pa cak i na vecem.

Spremiti se za HSV gdje ce biti pakleno i vrlo tesko. Uz oporavak Riberya i povratak Alabe na lijevi bek cemo biti mnogo ubitacniji, o ostatku tima d ane pricam, vec se sve zna. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 31 okt 2012, 22:41

Bgm Jupp odlucan da zadrzi svjezinu ekipe..
Sada ide odmoran sastav za HSV..

Usput, Pizarro mi se veceras prikazao u najljepsem svjetlu, i to ne samo zbog golova, nego sveukupno gledano.
Robben nagovijestio povratak forme. Par puta se sa distance izvlacio na svoju ljevicu, sto je jako dobro. Treba to maksimalno Robben koristiti kada se opet bude igralo protiv krajnje defanzivnih Leverkusena i kojekakvih Borisova.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 okt 2012, 22:59

Rutinska, očekivana pobjed, kod koje se kao pozitivno može izdvojiti to što smo pobijedili s ovim izmiješanim sastavom. Robben i Pizarro odlični, obojica su dosta doprinosili igri. Rafinha pokazuje da bi trebao više igrati. Dobro bi bilo gurnut opet Lahma lijevo, a dati više prilike Rafinhi desno i prestat s eksperimentima na toj bekovskoj poziciji.

E ovo je bilo obaveza dobiti i nekako je bilo za očekivat da se to rutinski odradi, znači ekipa je samo pružila ono što se očekivalo, sad slijedi ispit zrelosti u subotu protiv Hsv-a i utakmica koja će pokazati da li koračamo prema tituli ili padamo u krizu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 31 okt 2012, 23:21

Zanimljiva tekma. Svaka čast naravno Robenu i Pizarru ali moram priznati da sam po ko zna koji put oduševljen Alabom. ''Mali'' igra kao sat, više za njega ne mogu ni reći ''biće igračina'', on to već jeste, svaka čast majstore 8-)
MIA SAN MIA!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 nov 2012, 00:39

Ukoliko stresemo HSV-ea sad,bit ce dobro,ukoliko izgubimo nadrljali smo i to nam nikako nece ici u prilog.
Dobra stvar jeste sto Fink sigurno misli da djelimicno na sredini terena moze parirati te se nece zatvoriti. Ovo je rutinski danas odradjeno i samo je malo natocilo samopouzdanja Robbenu i Pizzaru kojima je to i najvise potrebno!
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 nov 2012, 10:57

secer je napisao/la:bicaru pliz :x
poznato je da bayo svoj festgeld konto puni parama koje uzima prodajuci utakmice sovjetskim ekipama :oops: 8-)
mere nam se jer znamo da cemo ak bidne stani-pani stuci valensiju u po spanije, jer je bayo masina koja bez problema lomi i najvece.
za razliku od baye, domuz je taj koji ovim drugorazrednim timovima sluzi za popravljanje gol razlike.
imali ste ludu srecu da naletite na povredama desetkovani real koji je, usput receno, totalno van forme i koji se kilavi po spanskoj ligi. za razliku od nizerazredne borusije, bayo je sprzio najjaci real svih vremena koji je u taj vakat purio od rekorda do rekorda - klub koji je razbio mocnu barcelonu.
siti niste dobili iako se radi o totalno losoj momcadi koja, ocigledno je, igra protiv trenera.
jos jednom moram napomenuti da je bayern bio taj koji je ponizio najjaci siti svih vremena, siti koji je te godine uzeo po mnogima najjacu ligu.
da, toliko smo ih izdominirali da njihov ponajbolji igrac nije imao damu da udje na teren :twisted: 8-)
:shock: Sad bi se prekrstio da znam. :evil:

Da, da to je ta sila od ekipe koja bi bez poklonjenog penala u Lilleu bila vec jednom nogom u EL. :evil:

Cityevci igraju protiv trenera :? , a u ligi i dalje bez poraza, nizu pobjedu za pobjedom. :twisted:

Najjaci Real svih vremena? Bicuj se Stojane. :twisted: Pa Murkanov Real nije dobio ni jednog ozbiljnijeg protivnika u CL, pametnom dovoljno. Halo ba, ispadaju od ekipe koja Zutaljima sluzi za popravljanje gol razlike. :twisted:

Povredama desetkovani Real - falila im dva smijesna beka od kojih je jedan opersian od defanzive, a drugi od ofanzive. :twisted: Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo s Murkanom, da su Kuba i Gundo bili spremni za taj mec, ili da je Bendonja bio na barem 80%. :twisted: Jos im je i sudija maksimalno izasao u susret, ne svirajuci dva cista penala za Dortmund. :twisted:
secer je napisao/la: katalonce, ali i sve eksperte koji barcu smatraju najboljim kolektivom svih vremena.
taktika je taktika. majku mu, treba nacerat isprepadane ekipe poput domuza da izadju iz svog kaznenog.
Nu, kakav bezobrazluk?! :o Izjednacavti igru smijesnog i sporog Jajerna s igrom najmocnijeg stroja ikada. Nedopustivo i skandalozno. :evil: Onda si komotno mog'o reci i da Dzej briljira u basketu. :twisted:

Izadjose u drugom ppoluvremene u SC, pa stvorise 7 zicera. 8-)

Istina je da je Jajern jedan smijesni provncijski klubic, sa dubokom secesionistickom pozadinom na osnovu koje je sklepo ovo malo rezultata u posl. 30 i kusur godina. No, pravi Nijemci polahko dolaze sebi i konacno spoznaju sta je posrijedi, a to zanci i kraj tzv. dominacije ovog malog kluba. :twisted:
secer je napisao/la: mojne mi tih pomirljivih komentara :x
Ne napadam ostale, ne smijem. :oops: Najslabija kariku ovog pdf-a je moja meta, a znas kako vele - lanac je jak koliko i najslabija karika. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2012, 12:00

Prvo cetitike na zasluzenoj pobjedi i prolasku u naredni krug kupa Njemacke sto je bilo i za ocekivati. Nazalost zobg derbija necu biti u mogucnosti da posmatram jednu od najvecih utakmica Njemackog fudbala u Subotu, no kao sto sam na temi HSV-a rekao ja licno ne ocekujem nista od nasih igraca kada je rezultat u pitanju - jer je Bayern apsolutni favorit u ovoj utakmici - ali samo zelim vidjeti kod nasih igraca zelju, borbenost, zalaganje i trku.
proFCB je napisao/la:Ukoliko stresemo HSV-ea sad,bit ce dobro,ukoliko izgubimo nadrljali smo i to nam nikako nece ici u prilog.
Dobra stvar jeste sto Fink sigurno misli da djelimicno na sredini terena moze parirati te se nece zatvoriti. Ovo je rutinski danas odradjeno i samo je malo natocilo samopouzdanja Robbenu i Pizzaru kojima je to i najvise potrebno!
Sve zavisi od Vas i Vaseg pristupa. Ukoliko udjete u utakmicu sa podcijenjivackim stavom kao sto je to uradio BVB moglo bi Vam se obiti o glavu, jer BVB je tek zaigrao kada je vidio da je vrag odnio salu, no ruku na srce i tada smo imali dosta srece.

Fink je vec najavio da ce igrati zatvoreniju varijantu na ovoj utakmici, a u prilog tome ide cinjenica da ce Rincon igrati pored Badelja u veznom redu. Koliko god Fink bio orijentisan ka napadackoj igri vremenom je i on shvatio da u Bundesligi ima par ekipa s kojima se HSV jos nije u stanju nadigravati - jer inace nam slijedi petarda kao protiv BVB-a u Januaru ove godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 nov 2012, 13:36

Kao sto je spomenuo amerosm, zavisi mnogo od nas, ali isto tako HSV nije nimalo bezazlena ekipa, upravo sa tom pobjedom protiv Dortmunda svi smo uvidjeli da nece biti lako. Kad uzmemo u obzir da zadnjih utakmica u Hamburgu nekako izvucemo barem bod, bice tesko zaista. Ali ocekivat je sa nase strane odlicno zalaganje i dobru utakmicu, fer korektnu, te ako dobijemo, dokazat ce se ono da je protiv apotekara sreca bila ta koja je njih pratila, a nas ustopala. :?

Realno kad smo mogli izvuci sa Schalkeom u gostima pobjedu te pobjedu kod Werdera mozemo i od Hamburga. :D
FC Bayern !!!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 nov 2012, 16:04

Klare je napisao/la:Španac na stoperu, protiv toga nisam, samo eto čuda toliki novci, a ipak stoper, jer imamo Rusa u godinama pouzdanijeg na sredini.
:oops: Transfer. :oops:
kak komentarises to sto smo za stopera iskesirali 40 milioncica( :lol: ) :?:

moram preznat da smo odigrali vrlo odlicnu :) utakmicu. amidza je vise nego zadovoljan onim sto prikaza rezervni sastav. nanicu mu, pitam se da li b ovaj sastav koji ne ljubuje sa velikim posjedom i meljanjem lopte stuko borisovog batu :? mislim da biiii. al dobro, misljenja sam da se triba nastaviti sa ovom politikom prodavanja tekmi braci rusima. ta, odnekle se mora punit sehara iz koje ce se vadit lovina od koj ce se kupovat igraci koji kostaju 30, 40 il vise miliona. sad, imam problem s tim sto se ne dovode prava pojacanja koja ce nas unaprijedit.
recimo da smo ovih 40 miliona(martinez) stavili auf die bank(bank=klupa, a mere i banka), al bukvalno :lol: :twisted:
Hare_BvB je napisao/la: Sad bi se prekrstio da znam. :evil:
tajpi ove eksperte za vjeru(ovdje izuzimam burzu koji nakon svega pokaza da se radi o insanu) - ljude koji znaju vise od svakog vjeroucitelja, pa cak i od mocnog dominatora cere rejsovica i to bez da su procitali jedno slovce :twisted: :lol: vjerujem da ce te poducit 8-)
Hare_BvB je napisao/la:Da, da to je ta sila od ekipe koja bi bez poklonjenog penala u Lilleu bila vec jednom nogom u EL.
ti si insan kojem nije dato znanje i kao takav nemres shvatit da bayo igra onoliko koliko mu triba smajlikojimrdaobrvama.
Hare_BvB je napisao/la:Cityevci igraju protiv trenera
zasto sam ja dobio zadatak da poducavam ove neznalice :roll:
u ligi ne smiju od navijaca koji su poznati po skandaloznom ponasanju 8-)
znas li ti koliko su puta ti strasni citijevi navijaci ulijetali na teren, tjerali i tukli igrace, smjenjivali trenere...?
tacno nijednom :oops: al znas li zasto? zato sto nije bilo potrebe 8-) svi ih se boje i rade na tome da ih udobrovolje.
osim toga, zar amidza nije bio taj koji je prije mnogo mjeseci govorio da je bundeska prestigla smijesnu englesku ligu 8-) da, engleska liga nije nikakvo mjerilo. ta liga je na nivou portugalske il ruske.
Hare_BvB je napisao/la:Najjaci Real svih vremena?...pa ssve dovde :arrow: Jos im je i sudija maksimalno izasao u susret, ne svirajuci dva cista penala za Dortmund.
e, ovo se zove argument :!: al argument koji ide u moju korist i koji kae da ne vladas materijom.
real iz prosle sezone koji se poigravao sa pepovom barcom(da, pepovom, a ne ovom ohrdinom koju betrojeni tito) bijase prvi favorit za uzimanje klempavog trofeja. naravno da se isprijecio jedini njemacki gigant i pokazao ko je ustvari najveci svjecki klub. sto se tice finalnog poraza, kruze price da je ustvari abramovic bio taj koji je izvalio lovu za martineza. naravno da su to price koje dolaze iz provjerenih izvora i koje se uzimaju bez dvojbe.
Hare_BvB je napisao/la:Istina je da je Jajern jedan smijesni provncijski klubic
nijesam znao da dortmund vicete jajern :?
nego, vakat je da istina izadje na vidjelo iako se to nece svidjeti mojim prijateljima masonima koji kontrolisu vas dunjaluk, pa tako i ove lige :oops:
dakle, dominantni bayern je morao pokloniti titulu dortmundu jer je prijetila realna opasnost da najinteresantniju ligu na svijetu pocnu vikat monopolisticka. dakle, baya je poklonio jednom, pa namah jos jednom da ne bidne sumnjivo :? al onda su navalili problemi :oops: realno nikakva borusija pokaza svu svoju slabost u evropi i postade kanta na kojoj su se izivljavali grcki i francuski, helem nizerazredni klubovi. da, to j bila stvarna snaga borusije. onda je uskocio bay i pomogao im ko sto im je pomogao kada su trebali propast i ugasit se.
naime, odlucio je da im ostavi vec sazrelog goceta - momka koji se tribao vrnuti kuci, u bayern + sto su odlucili da rojs mora u dortmund. momak je plako, preklinjo, al milost nije bilo. jednostavno, morao se napraviti treci klub koji ce uz bayu i salke bit konkurentan u evropi.
et, kazah sve ovo i sad moram strepit za svoju poziciju, poziciju velikog majstora stare engleske loze.
Hare_BvB je napisao/la:Ne napadam ostale, ne smijem. :oops: Najslabija kariku ovog pdf-a je moja meta, a znas kako vele - lanac je jak koliko i najslabija karika.

fak :x razotkrio si me :oops:
sad jope moram sacekat da se rega par novih bavaraca iza kojih cu se skrivat i koji ce me ucinit jacim :twisted:
ps.
forumas si na mjestu.
chapó.
nego, vakat je da se primirimo, da ne dodje do pobune ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.