FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Do kada Kvesic produzi? Do ljeta 2015. ili do kraja 2013?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
2013cikac je napisao/la:Do kada Kvesic produzi? Do ljeta 2015. ili do kraja 2013?
Na Grbavici prodaja ulaznica za derbi
http://fkzeljeznicar.ba/na-grbavici-pro ... -za-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/na-grbavici-pro ... -za-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
dok su bile špekulacije o njegovom potpisivanju, govorio sam o Hasanoviću ovdje, momak je trenirao sa mnom (doduše u pjetlićimaljozeTM je napisao/la:vozdra manijaci,evo citam ove novosti i pravo mi drago za ovo produzavanje ugovora,mada nisam bas upoznat s ovim hasanovicem al ko zna mozda i bude nesto od njeg.
SVI NA DERBI !!

Ja mislim da on neće biti neko pojačanje i vjerovatno Šef želi da popuni malo igrački kadar i stvori kakvu takvu konkurenciju.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Pohvale!!!admin je napisao/la:UPDATEOVANA STRANICA ŽELJEZNIČARA NA SPORTSPORT.BA.
Sada su tu i fotografije svih igrača.
Kliknite na ime igrača da pogledate njegovu statistiku u aktuelnoj sezoni.
http://sportsport.ba/ekipa/FK-Zeljeznicar/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa mogao si napisati nesto i o Adilovicu, Selimovic, Bekricu...SamoZeljo je napisao/la:Mi kažemo Beslija - Oni kažu Suljic
Mi kažemo Bogicevic - Oni kažu Torlak
Mi kažemo Svraka - Oni kažu Sesar
Mi kažemo Smajic - Oni kazu Husejinović
Mi kazemo Zeba - Oni se okrenu i odu ...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
znači perverzija samo takva
http://fkzeljeznicar.ba/intervju-hadis-zubanovic/
poslije ovoga staje sva moguća diskusija. vrijeme staje. samo uživaj
dovoljno je da iskoristi 50 % potencijala/talenta koji posjeduje i imaćemo odličnog igrača. On mi je nekako tip čovjeka kao Jamak, koče ga neke druge, nefudbalske, stvari, a drago mi je što gospodin Amar zna s takvim igračima. Nadam se da si u pravu i da ćemo dobiti novog SvrakuThe Maniacs '87 je napisao/la:Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.

Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Ako ces iskreno njegov najveci porok je Vladavic koji je iskvario malog, kafane i ostalo u rangu sa Jamakom. Ako mu je doslo iz guzice u glavu igracke sposobnosi nisu upitne a i prilicno je mlad.smaram je napisao/la:dovoljno je da iskoristi 50 % potencijala/talenta koji posjeduje i imaćemo odličnog igrača. On mi je nekako tip čovjeka kao Jamak, koče ga neke druge, nefudbalske, stvari, a drago mi je što gospodin Amar zna s takvim igračima. Nadam se da si u pravu i da ćemo dobiti novog SvrakuThe Maniacs '87 je napisao/la:Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.fczeljo je napisao/la:znači perverzija samo takva
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Ma to je tipično za sve fudbalere, ono postaneš popularan, odjednom trebe na svakom koraku, a mlad i neiskusan. Sve to te odvede u nekom drugom pravcu. Nisam znao da je Vladavić uzrok, ali primjetio sam da je Eldar kao karakter nazadovo i da nema više onu poslušnost i rad što se fudbala tiče. A evo vidim, da imamo isto mišljenje o momku, a to je da ima potencijala i da je samo potrebno da se uozbilji i počne raditi punom parom. Što se njega tiče, može biti jako sretan što je potpiso jer ima pored sebe najboljeg trenera u državi i ponajbolje igrače lige i ako je pametan, to bi trebao iskoristiti na najbolji mogući način.pile87 je napisao/la:Ako ces iskreno njegov najveci porok je Vladavic koji je iskvario malog, kafane i ostalo u rangu sa Jamakom. Ako mu je doslo iz guzice u glavu igracke sposobnosi nisu upitne a i prilicno je mlad.smaram je napisao/la:dovoljno je da iskoristi 50 % potencijala/talenta koji posjeduje i imaćemo odličnog igrača. On mi je nekako tip čovjeka kao Jamak, koče ga neke druge, nefudbalske, stvari, a drago mi je što gospodin Amar zna s takvim igračima. Nadam se da si u pravu i da ćemo dobiti novog SvrakuThe Maniacs '87 je napisao/la:Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- ASD
- Kontakt:
Kojim igracima isticu ugovori na kraju sezone?
Da li ima igraca kojima isticu ugovori sada na polusezoni?
Da li ima igraca kojima isticu ugovori sada na polusezoni?
Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi!MinjonKocka je napisao/la:bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.fczeljo je napisao/la:znači perverzija samo takva

- champions1921
Sopovic posle otisao kod pitara i cini mi se fulio penal u finalu ili polufinalu kupa protiv Visocke Bosne.. Opet ih zavio u crno 

BUDI ŽELJO !!!
Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?
Željeznicar za život cijeli !
- pintol_TM87
- Kontakt:
bit ce da ima na grbavici ako ti nije dalekolikusa je napisao/la:Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/na-grbavici-pro ... -za-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false; ako ti nesto znaci sutra cu pogledat imal na ferhadijipintol_TM87 je napisao/la:bit ce da ima na grbavici ako ti nije dalekolikusa je napisao/la:Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu 

Željeznicar za život cijeli !
Dobro kazes Kemale Kostrebicufczeljo je napisao/la:Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi!MinjonKocka je napisao/la:bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.fczeljo je napisao/la:znači perverzija samo takva

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, jestamaji, Konzerva, tiagofaria25 i 37 gostiju.