Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
Drago mi je da ima pozitivnih komentara u vezi teme,izgleda da sam pogodio.Ovo postaje najaktivnija tema na forumu.Hvala svima,samo nastavite 

Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja imam tri daljinska u kuci, i svakom je otpao onaj poklopac za baterije, ali svakom, i nema teorije da se vrati i zaljepljeni svi izolir trakom. I tako je kod svih mi jarana, samo sto je kod jednog daljinski bukvalno slomljen na pola i zaljepljen, sto nikad u zivotu vidio nisam. 

I ja sam jedan zaljepio trenutnim, ali kad se budu mijenjale baterije, neznam sta ćuDonnie Darko je napisao/la:Ja imam tri daljinska u kuci, i svakom je otpao onaj poklopac za baterije, ali svakom, i nema teorije da se vrati i zaljepljeni svi izolir trakom. I tako je kod svih mi jarana, samo sto je kod jednog daljinski bukvalno slomljen na pola i zaljepljen, sto nikad u zivotu vidio nisam.

Ne volim kad neko cmokce dok jede, mogao bio ga odmah ubiti na licu mjesta.

Nemam problema sa brojevima i brojanjem.

Snjure na duksi moraju biti iste duzine.
Nikad ne zaokruzujem ili ne krizam parove na kladionici, samo je ostavim u jednu knjigu.
Svaki put kad dodjem u skoli, brisem klupu vlaznim maramicama. To je to.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:
Kad sam nervozan, obavezno gledam na sat i konstantno vadim mobitel pa "zavirujem" u kontakte ili "čitam" stare poruke.

Znao sam i unazad ici,sreca sad je to slabije- prije spavanje moram prešaltati sve kanale na TV-u od 01 pa sve do kraja, zna to bit zamarno kad skoro uspavan šaltam do 79.

al bas uvijekkada igram par/nepar uvijek uzimam nepar

u vecini slucajeva su to kljucevi od kucedruga stvor koja je povezana s prvom je to da ja apsolutno u svakom trenutku moram imati nešto u ruci bilo da je to hemijska, komadić papira, karta za bus ili nešto sasvim lijevo

To je to !Navijem sebi sat u 6:00 h ujutro da ustanem. Zvoni sat i samo produzim 5 minuta, opet zvoni produzim 10 minuta. I kad opet zazvoni moram ustat i presvuc se, oprat zube, spremit se za 5 minuta, a planirao sam to raditi 20 minuta.

Al bas uvijek,popularna Bet-Live isto autobuska stanice,ljudi samo ulaze i izlazeIma jedna kladionica u sred čaršije kod nas(zeničani znaju za tu kaldionicu kod Tržnice ondje)zaci na glavnom korzu i nema te sile koja me moze natjerati da ne pogledam u bilo sta u toj kladionici kad god prodjem pored nje.

kao da imam strah od nečega da sam zaboravio,pa sve provjeravam po 3 ili 4 puta,pa taman bio 100% siguran

dobro je nisam jediniPalim svijetlo po danu kad hocu u wc.

to je to,al bas uvijek to radim.najbolji osjećaj u životu mi je kad uplatim tiket pa sjednem da kenjam i analiziram ga.

Uglavnom to je to,ono ako uradim to nesto moj tim ce dobiti,naravno to se uradi ali sipakDesava mi se da kad gledam utakmicu i moja ekipa gubi, pa ugledam kako stora nije navucena do kraja i kazem sebi ako pomjerim storu do kraja ekipa ce dat gol, po belaju ustanem i navucem je,,, ili ugledam nesto na stolu kako nije u nekom normalnom polozaju pa pomjerim

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kad' ležim i gledam utakmicu trudnim se da položaj moga tijela bude u pravcu strane na koju napada tim za koji navijam. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-ne podnosim ništa na rukama,vratu ,narukvice ,lakčiće i slična sranja,ako mi to neko pokusa stavit meni muka
-penjem se uz pokretne stepenice,iako su pokretne

-penjem se uz pokretne stepenice,iako su pokretne

- Ekonomista
- Kontakt:
Kad je na predavanju dosadno obavezno crtam neke kvadrate,trouglove i autice po papiru. 

Bordo bijeli!
kad odem na wc kenjat a ne uzmem telefon ili neku stvar da se zabavim, uvijek citam sastavke sampona, gelova itd. 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne volim srebrene,zlatne narukvice,minđuše i te fazone. Volim i imam na ruci jednu gumenu gumicu tj onaj Powerbalance i lastikicu za kosu od cure, znači nema šanse da sa tim stvarima na rukama zaspim. Uvijek ih moram skinuti.
Kad hodam cestom i cujem da ce neko auto proci pored mene, slusam zvuk motora i pokusavam pogoditi koje je auto
Kad pišam uvijek pljunem u wc šolju
Vlažne maramice koristim samo za prebrisanje patika
Kad hodam cestom i cujem da ce neko auto proci pored mene, slusam zvuk motora i pokusavam pogoditi koje je auto

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Invincibles
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Ne volim srebrene,zlatne narukvice,minđuše i te fazone. Volim i imam na ruci jednu gumenu gumicu tj onaj Powerbalance i lastikicu za kosu od cure, znači nema šanse da sa tim stvarima na rukama zaspim. Uvijek ih moram skinuti.
Kad hodam cestom i cujem da ce neko auto proci pored mene, slusam zvuk motora i pokusavam pogoditi koje je auto![]()

Treniram atletiku,pa cessto imam nekih prenosa,,kao npr.u pola ulice izvodim tehniku trcanja(hodajuci,ono dizem koljena i to),pa po Korzu(Tuzlaci ce znat) ne stajem ni slucajno na svaku onu kockicu,uvijek ide svaka druga,il' se kurcim pred rajom pa svaku trecu(imam duge noge

Mjerim korake do nekog predmeta,uglavnom su to bandere ili ako je u pitanju manji broj koraka neka ostecenja na putu ili kamencic...

Preskacem stepenice,mislim da u zivotu nikad nisam u komadu 3-4 zaredom "pohodio"

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Znate one papirne maramice npr. Violeta sto se koriste u kuhinji e ja kad god sam u kuci ili negdje izlazim uzmeme jednu da imam ako zatreba.
Daljinski mi dođe kao pistolj, otvorim onaj poklopac za barije izvadim ih, ponovo vratim, repetiram, opucam dva puta, opet izvatim, vratim, repetiram ... i tako dok ne poubijam neprijatelje.
(obicno pucam po igracima kad gledam fudbal).
Na kompjuteru CCleaner pokrenem dnevno 1000 puta, stalno brisem history/cookies.
U WC ne idem bez mobitela (kada je velika nuzda), igram igre, intenret, a ako zaboravim mobitel uzmem sta mi je pri ruci pa citam dekleraciju, deterđente, dezodoranse, kreme, sapune, sve zivo sta uzmeme.
Kad je ljeto kad zaboravim suncane naocale, kao da sam gol izasao.

Daljinski mi dođe kao pistolj, otvorim onaj poklopac za barije izvadim ih, ponovo vratim, repetiram, opucam dva puta, opet izvatim, vratim, repetiram ... i tako dok ne poubijam neprijatelje.

Na kompjuteru CCleaner pokrenem dnevno 1000 puta, stalno brisem history/cookies.
U WC ne idem bez mobitela (kada je velika nuzda), igram igre, intenret, a ako zaboravim mobitel uzmem sta mi je pri ruci pa citam dekleraciju, deterđente, dezodoranse, kreme, sapune, sve zivo sta uzmeme.

Kad je ljeto kad zaboravim suncane naocale, kao da sam gol izasao.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam i dobar kakvih imaElegant je napisao/la:
Daljinski mi dođe kao pistolj, otvorim onaj poklopac za barije izvadim ih, ponovo vratim, repetiram, opucam dva puta, opet izvatim, vratim, repetiram ... i tako dok ne poubijam neprijatelje.(obicno pucam po igracima kad gledam fudbal).

A ovo za maramice smo isti

Volim te Celik ! ! !
Pa vi samo s.e.r.e.t.e, ne kontam šta imaš radit toliko dugo. To je minut-dva, uđeš izađeš. Nemaš ti tu šta "uživat", razgledat, čitat. Pola života provedete na WC šolji. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa druze, zna se nuzda oduzit, u vise navrata
mozda bi i ja nesto citao al nije mi ves masina blizu pa ne mogu dohvatit xD
kad otvaram prozore u autu, oba prozora moraju biti isto spustena
prije nego sto zapalim cigaru, jednu stranu moram polizat :s zna bit iritirajuce al navika je cudo

kad otvaram prozore u autu, oba prozora moraju biti isto spustena

prije nego sto zapalim cigaru, jednu stranu moram polizat :s zna bit iritirajuce al navika je cudo
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 31 okt 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Vrlo zanimljivih i nadasve napacenih stvari ima za procitati ovde.
Da udjem u klub.
U autu se prvo pali muzika pa tek onda auto...
Dok se ne zaspe uvek se okrece hladna strana jastuka...
Zimi kada padne sneg a idem peske,obavezno grudvama moram gadjati stubove od rasvete...
Uz jutarnju kaficu,obavezno totalno "zguzvam" zubima plasticnu kasicicu do kraja...

Zimi kada padne sneg a idem peske,obavezno grudvama moram gadjati stubove od rasvete...
Uz jutarnju kaficu,obavezno totalno "zguzvam" zubima plasticnu kasicicu do kraja...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- raul-zakon
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Vrlo zanimljivih i nadasve napacenih stvari ima za procitati ovde.Da udjem u klub.
![]()
Zimi kada padne sneg a idem peske,obavezno grudvama moram gadjati stubove od rasvete...Uz jutarnju kaficu,obavezno totalno "zguzvam" zubima plasticnu kasicicu do kraja...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Prije dok sam pusio nije mi nista gore bilo nego kad neko baci zvaku u pepeljaru pa ja ono kad otresam slucajno zakacim i ono zasmrdi a cigara dobije onaj **** gadan ukus
Kad neko to uradi uvijek ustajem i donosim novu pepeljaru

Kad neko to uradi uvijek ustajem i donosim novu pepeljaru
Thomas Müller - Fußballgott
Ne volim razne asimetrije. Ako stoje dvije papuče a jedna izvrnuta ja bih najradije da je okrenem kako treba. Ili ako je na onom nekom malom ćilimu zavrnut jedan kraj ja volim da ispravim. Nisam ekstreman u ovome... znam jednog koji bi meščini crk'o a da ne ispravi. Po kući volim da zatvaram vrata i vrata od ormara.
Kada ispraznim prvi tanjir pa hoću još da navadim (uglavnom ravni tanjiri ako je bio kakav sos ili nešto) ja prvo moram da očistim tanjir papirom ili nečim pa onda. Ne volim da stavljam novo na ono staro.
Kada ispraznim prvi tanjir pa hoću još da navadim (uglavnom ravni tanjiri ako je bio kakav sos ili nešto) ja prvo moram da očistim tanjir papirom ili nečim pa onda. Ne volim da stavljam novo na ono staro.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Vrlo zanimljivih i nadasve napacenih stvari ima za procitati ovde.Da udjem u klub.
![]()

- TheVerminator
- Kontakt:
Ja sam jednom, dok sam istresao stolnjak sa balkona, zaboravio da je u njemu daljinski. I tako ode daljinski s desetog sprata.Donnie Darko je napisao/la:Ja imam tri daljinska u kuci, i svakom je otpao onaj poklopac za baterije, ali svakom, i nema teorije da se vrati i zaljepljeni svi izolir trakom. I tako je kod svih mi jarana, samo sto je kod jednog daljinski bukvalno slomljen na pola i zaljepljen, sto nikad u zivotu vidio nisam.

Al' nećeš vjerovat, dođe mi tetak i popravi ga. I dan danas radi

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.