FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cikac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cikac » 31 okt 2012, 16:53

Do kada Kvesic produzi? Do ljeta 2015. ili do kraja 2013?

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 okt 2012, 17:08

cikac je napisao/la:Do kada Kvesic produzi? Do ljeta 2015. ili do kraja 2013?
2013

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 okt 2012, 17:12

Na Grbavici prodaja ulaznica za derbi
http://fkzeljeznicar.ba/na-grbavici-pro ... -za-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 31 okt 2012, 17:58

ljozeTM je napisao/la:vozdra manijaci,evo citam ove novosti i pravo mi drago za ovo produzavanje ugovora,mada nisam bas upoznat s ovim hasanovicem al ko zna mozda i bude nesto od njeg.
SVI NA DERBI !!
dok su bile špekulacije o njegovom potpisivanju, govorio sam o Hasanoviću ovdje, momak je trenirao sa mnom (doduše u pjetlićima :D ) i bio je vanserijski talenat. Iako sam ja bio starija generacija, igrao je s nama i bio jedno 5 klasa iznad ostalih. Dobar tehničar, uvijek borben i daje 200 % od sebe. Bio je i svojevremeno kapiten, čini mi se, kadetske repke. Otišao prerano vani (ja mislim Slovačka) i to mu se obilo o glavu. Nije mi jasno kako je onakav talenat zakazao, ali opet mnogo je slučajeva i ovdje, a i u Evropi (recimo, jedan Krkić iz Barse).
Ja mislim da on neće biti neko pojačanje i vjerovatno Šef želi da popuni malo igrački kadar i stvori kakvu takvu konkurenciju.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 31 okt 2012, 18:20

Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 okt 2012, 18:24

admin je napisao/la:UPDATEOVANA STRANICA ŽELJEZNIČARA NA SPORTSPORT.BA.

Sada su tu i fotografije svih igrača.

Kliknite na ime igrača da pogledate njegovu statistiku u aktuelnoj sezoni.

http://sportsport.ba/ekipa/FK-Zeljeznicar/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Pohvale!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 okt 2012, 18:27

SamoZeljo je napisao/la:Mi kažemo Beslija - Oni kažu Suljic
Mi kažemo Bogicevic - Oni kažu Torlak
Mi kažemo Svraka - Oni kažu Sesar
Mi kažemo Smajic - Oni kazu Husejinović
Mi kazemo Zeba - Oni se okrenu i odu ...

:mrgreen:
Pa mogao si napisati nesto i o Adilovicu, Selimovic, Bekricu... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 31 okt 2012, 18:38

znači perverzija samo takva

http://fkzeljeznicar.ba/intervju-hadis-zubanovic/

poslije ovoga staje sva moguća diskusija. vrijeme staje. samo uživaj

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 31 okt 2012, 18:47

The Maniacs '87 je napisao/la:Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
dovoljno je da iskoristi 50 % potencijala/talenta koji posjeduje i imaćemo odličnog igrača. On mi je nekako tip čovjeka kao Jamak, koče ga neke druge, nefudbalske, stvari, a drago mi je što gospodin Amar zna s takvim igračima. Nadam se da si u pravu i da ćemo dobiti novog Svraku ;)
Fuck the system!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 okt 2012, 18:57

smaram je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:Hasanović je bio kapiten kadetske reprzentacije bih i jedan od većih poslijeratnih talenata Želje kao i mahir karić i durak ali su poletili u inostranstvo pravo iz juniora i upropastili sebi karijere. mislim da je igrao i za juniorsku repku a možda čak i tu bio kapiten, a čim ga je Amar primio ima šanse da se vrati kao odličan igrač.
dovoljno je da iskoristi 50 % potencijala/talenta koji posjeduje i imaćemo odličnog igrača. On mi je nekako tip čovjeka kao Jamak, koče ga neke druge, nefudbalske, stvari, a drago mi je što gospodin Amar zna s takvim igračima. Nadam se da si u pravu i da ćemo dobiti novog Svraku ;)
Ako ces iskreno njegov najveci porok je Vladavic koji je iskvario malog, kafane i ostalo u rangu sa Jamakom. Ako mu je doslo iz guzice u glavu igracke sposobnosi nisu upitne a i prilicno je mlad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 31 okt 2012, 19:10

fczeljo je napisao/la:znači perverzija samo takva

bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 31 okt 2012, 19:23

pile87 je napisao/la:
smaram je napisao/la:
Ako ces iskreno njegov najveci porok je Vladavic koji je iskvario malog, kafane i ostalo u rangu sa Jamakom. Ako mu je doslo iz guzice u glavu igracke sposobnosi nisu upitne a i prilicno je mlad.
Ma to je tipično za sve fudbalere, ono postaneš popularan, odjednom trebe na svakom koraku, a mlad i neiskusan. Sve to te odvede u nekom drugom pravcu. Nisam znao da je Vladavić uzrok, ali primjetio sam da je Eldar kao karakter nazadovo i da nema više onu poslušnost i rad što se fudbala tiče. A evo vidim, da imamo isto mišljenje o momku, a to je da ima potencijala i da je samo potrebno da se uozbilji i počne raditi punom parom. Što se njega tiče, može biti jako sretan što je potpiso jer ima pored sebe najboljeg trenera u državi i ponajbolje igrače lige i ako je pametan, to bi trebao iskoristiti na najbolji mogući način.
Fuck the system!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 okt 2012, 19:35

Kojim igracima isticu ugovori na kraju sezone?
Da li ima igraca kojima isticu ugovori sada na polusezoni?

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 31 okt 2012, 19:43

MinjonKocka je napisao/la:

bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.
Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi! ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 okt 2012, 20:07

Sopovic posle otisao kod pitara i cini mi se fulio penal u finalu ili polufinalu kupa protiv Visocke Bosne.. Opet ih zavio u crno :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 31 okt 2012, 21:20

Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?
Željeznicar za život cijeli !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 okt 2012, 21:27

likusa je napisao/la:Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?
bit ce da ima na grbavici ako ti nije daleko
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 31 okt 2012, 21:31

pintol_TM87 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Raja jel neko uzimo karte imal za jug na Skenderiji il Ferhadiji ?
bit ce da ima na grbavici ako ti nije daleko
http://fkzeljeznicar.ba/na-grbavici-pro ... -za-derbi/" onclick="window.open(this.href);return false; ako ti nesto znaci sutra cu pogledat imal na ferhadiji ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 31 okt 2012, 21:41

Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu :?
Željeznicar za život cijeli !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 okt 2012, 21:48

fczeljo je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:

Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi! ;)
Dobro kazes Kemale Kostrebicu :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, Samba71 i 50 gostiju.