FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 31 okt 2012, 15:12

zlatandr je napisao/la:
likusa je napisao/la:Produžili Svraka, Čolić i Kvesić, potpisao i Hasanović
fkzeljeznicar.ba
Ekstra vijets. Sta ono igra, koju poziciju, hasanović?
Prirodna pozicija je zadnji vezni
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 31 okt 2012, 15:13

Za sve ti hvala Amare!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 okt 2012, 15:14

Produžili Svraka, Čolić i Kvesić, potpisao i Hasanović

Danas su u Plavom salonu stadiona “Grbavica” trojica Željinih reprezentativaca potpisala nove ugovore sa aktuelnim šampionom i osvajačem Kupa BiH.

Muamer Svraka, Benjamin Čolić i Josip Kvesić produžili su vjernost Željezničaru do ljeta 2015. godine.

Istovremeno, ugovor sa Željom potpisao je i Eldar Hasanović (22), nekadašnji igrač Žiline, Čelika i Veleža, a koji je prve fudbalske korake načinio upravo na Grbavici odakle je i otišao u inostranstvo. I on je parafirao do kraja sezone 2014/2015.

Nakon nedavnog potpisa Nermina Zolotića, Željezničar je objedinio plejadu mladih igrača, koji će sigurno u budućnosti predstavljati okosnicu plavog tima, a vjerujemo, i A reprezentacije BiH.

http://fkzeljeznicar.ba/produzili-svrak ... hasanovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je jako lijepa vijest pred derbi, dobra motivacija, prije svega extra potez Amara, kao i uvijek!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 okt 2012, 15:17

slika

OSTALE SLIKE: " onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 okt 2012, 15:17

E ovakvi ugovori vec podsjecaju na evropske ekipe.. Ni pobjeda na derbiju me nebi obradovala kao ova vijest.. Kakav je ovaj Eldar i kada ce imati pravo nastupa???
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 okt 2012, 15:23

Fino fino, svaka cast Amare. Vratit ce se ovo sve ABD.... Samo rad, disciplina i rezultati nece izostati... ;)

EDIT: Imam jedan prijedlog pa me zanima kako ce te reagovati na isti. Naime, ja sam se nekako bas pozelio ovih derbija, prvenstveno navijanja (znam da ste i vi) i zasto sada fino ne bi navijacke skupine izasle sa molbom prema simpatizerima, da oni koji imaju namjeru dolaziti na derbi obuku na sebe plavo-bijele ili bordo-bijele majce, dresove, itd.... Cisto da izgleda derbi kao nekan, ovaj cesual stil vise preko glave...

slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 okt 2012, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 okt 2012, 15:26

DzoleZeljo je napisao/la:Fino fino, svaka cast Amare. Vratit ce se ovo sve ABD.... Samo rad i disciplina i rezultati nece izostati... ;)

EDIT: Imam jedan prijedlog pa me zanima kako ce te reagovati na isti. Naime, ja sam se nekako bas pozelio ovih derbija, prvenstveno navijanja (znam da ste i vi) i zasto sada fino ne bi navijacke skupine izasle sa molbom prema simpatizerima, da oni koji imaju namjeru dolaziti na derbi obuku na sebe plavo-bijele ili bordo-bijele majce, dresove, itd.... Cisto da izgleda derbi kao nekan, ovaj cesual stil vise preko glave...
samo plavo-bijele jakne jer je zima :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 okt 2012, 15:37

champions1921 je napisao/la:E ovakvi ugovori vec podsjecaju na evropske ekipe.. Ni pobjeda na derbiju me nebi obradovala kao ova vijest.. Kakav je ovaj Eldar i kada ce imati pravo nastupa???
Gledao sam momka na nekoliko treninga, onako nije los. Ima jako dobar skok i pregled igre, borben je. Nikad ga nisam odgledao cijelu utakmicu, kazu da je bio potencijal. Amar ga vjerovatno ne bi vratio da ne vrijedi, jer je to dijete iz nase skole fudbala. Vrijeme ce pokazati ostalo.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 31 okt 2012, 15:45

zlatandr je napisao/la:
fkzeljeznicar.ba
sa hasanovicem neocekujte puno, bio je u nas u velezu pa i u celiku i nista nije pokazao! vjerovatno ga je osim uzeo jer je pristao da bude samo popuna igrackog kadra, sigurno nece imat neku bitniju ulogu jer za to nije ni sposoban! colica i brkovica vam nismo tek tako mogli halalit ali hasanovica svakako mozemo! :twisted: ali eto ko zna mozda se desi neko cudo pa postane igrac ali nevjerujem!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 okt 2012, 15:52

mikki21 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
fkzeljeznicar.ba
sa hasanovicem neocekujte puno, bio je u nas u velezu pa i u celiku i nista nije pokazao! vjerovatno ga je osim uzeo jer je pristao da bude samo popuna igrackog kadra, sigurno nece imat neku bitniju ulogu jer za to nije ni sposoban! colica i brkovica vam nismo tek tako mogli halalit ali hasanovica svakako mozemo! :twisted: ali eto ko zna mozda se desi neko cudo pa postane igrac ali nevjerujem![/q

Paša moj Osim nikoga ne dovodi tek tako,samo eto da se nadje.Da se nesto dogadja.On je nesto vidio u njemu,cim ga je vratio ponovo u Zelju
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 okt 2012, 15:54

mikki21 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
fkzeljeznicar.ba
sa hasanovicem neocekujte puno, bio je u nas u velezu pa i u celiku i nista nije pokazao! vjerovatno ga je osim uzeo jer je pristao da bude samo popuna igrackog kadra, sigurno nece imat neku bitniju ulogu jer za to nije ni sposoban! colica i brkovica vam nismo tek tako mogli halalit ali hasanovica svakako mozemo! :twisted: ali eto ko zna mozda se desi neko cudo pa postane igrac ali nevjerujem!
PEHILJ,RAMIC,COLIC E,YOSHIDA, I BESLIJA vise nisu za Zelje i svake plate mi je zao koju oni dobiju jedino nije za Besliju on je zasluzio ali vise brate nije u stanju odigrati ni 20 minuta kako treba.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 okt 2012, 15:57

Ekstra vijets. Sta ono igra, koju poziciju, hasanović?[/quote][/quote]
sa hasanovicem neocekujte puno, bio je u nas u velezu pa i u celiku i nista nije pokazao! vjerovatno ga je osim uzeo jer je pristao da bude samo popuna igrackog kadra, sigurno nece imat neku bitniju ulogu jer za to nije ni sposoban! colica i brkovica vam nismo tek tako mogli halalit ali hasanovica svakako mozemo! :twisted: ali eto ko zna mozda se desi neko cudo pa postane igrac ali nevjerujem![/q

Paša moj Osim nikoga ne dovodi tek tako,samo eto da se nadje.Da se nesto dogadja.On je nesto vidio u njemu,cim ga je vratio ponovo u Zelju[/quote]
Kvesićev menadžer je i Hasanovićev menadžer.Isti taj menadžer je uvjetovao produženje Kvesićevog ugovora time da bude potpisan ugovor i sa Hasanovićem.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 okt 2012, 15:58

CARSON je napisao/la:
PEHILJ,RAMIC,COLIC E,YOSHIDA, I BESLIJA vise nisu za Zelje i svake plate mi je zao koju oni dobiju jedino nije za Besliju on je zasluzio ali vise brate nije u stanju odigrati ni 20 minuta kako treba.
Ramicu je tek 19 godina.. Ja kontam jos da ce nesto od njega biti.. samo treba dobrog psihologa angazovati da sa njim radi..
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 okt 2012, 15:59

@CARSON - prijatelju a jesi ti opet na navalio na Besliju. Pusti covjeka na miru, zaduzio nas je sto jeste, jeste. Ne znam jesi li bio na zadnjoj utakmici, ali ako jesi mogao si da vidis koliko je Beslija zapravo ginuo.. Sto se tice ovih sto si nabrojao, pa iskreno da Amar nesto ne vidi u njima ne bi ih ni drzao ili pak ne moze bolje naci a ujedno i jeftinije. Uostalom, on ih sve placa, pa ako misli da moze sa njima osvoji opet nesto, ima moju punu podrsku. ;) (Bez uvrede CARSON) ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 okt 2012, 16:01

Mancini je napisao/la:Ekstra vijets. Sta ono igra, koju poziciju, hasanović?
[/quote]

Paša moj Osim nikoga ne dovodi tek tako,samo eto da se nadje.Da se nesto dogadja.On je nesto vidio u njemu,cim ga je vratio ponovo u Zelju[/quote]
Kvesićev menadžer je i Hasanovićev menadžer.Isti taj menadžer je uvjetovao produženje Kvesićevog ugovora time da bude potpisan ugovor i sa Hasanovićem.[/quote]
Eto vidis. Amar nista ne radi bez razloga...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 okt 2012, 16:14

[youtube][/youtube]

Kad me ovdje srce nije opalilo, neće nikad! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 okt 2012, 16:19

exbabilon je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kad me ovdje srce nije opalilo, neće nikad! :mrgreen:
Ja sam na ovom snimku sebi najludji... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 31 okt 2012, 16:30

vozdra manijaci,evo citam ove novosti i pravo mi drago za ovo produzavanje ugovora,mada nisam bas upoznat s ovim hasanovicem al ko zna mozda i bude nesto od njeg.
SVI NA DERBI !!
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 okt 2012, 16:49

Mi kažemo Beslija - Oni kažu Suljic
Mi kažemo Bogicevic - Oni kažu Torlak
Mi kažemo Svraka - Oni kažu Sesar
Mi kažemo Smajic - Oni kazu Husejinović
Mi kazemo Zeba - Oni se okrenu i odu ...

:mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 okt 2012, 16:51

UPDATEOVANA STRANICA ŽELJEZNIČARA NA SPORTSPORT.BA.

Sada su tu i fotografije svih igrača.

Kliknite na ime igrača da pogledate njegovu statistiku u aktuelnoj sezoni.

http://sportsport.ba/ekipa/FK-Zeljeznicar/1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, MojaMalenkost, Proximic i 55 gostiju.