ne znam, njukastl je bolji klub ali imaju dembu i cissea, znači sigurno neće igrati ovoliko koliko u stuttgartu.Tribalian je napisao/la:Sinoc se na transfer marketu pojavila vest da Ibisevica trazi Newcastle,da li to istina ili ne ne znam,uglavnom on ima ugovor do 2016. Nisu naveli koja bi bila visina obestecenja u slucaju eventualnog prelaska u engleski klub.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedo igra u fantasticnoj formi i potpuno je logicno da je na meti drugih klubova..E sad sta ce se i hoce li se se uopste desiti nesto konkretno na tom planu to je sad druga prica..Po meni,mislim da ne bi trebao ici iz Stuttgarta jer se tu odlicno uklopio i ima status koji je imao Dzeko u Wolfsburgu recimo..Al vidjet cemo sta ce biti aBd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sta je sa Blackburnom,kad se samo sjetim ovih hajvana,tipa iz BL standardnog igraca zvali na probu
Stutgart bi prodajom Vede zaradio i onda u rahatluku cvajtare lige brojali pare.

Stutgart bi prodajom Vede zaradio i onda u rahatluku cvajtare lige brojali pare.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Oplakah.harishp je napisao/la:Stutgart bi prodajom Vede zaradio i onda u rahatluku cvajtare lige brojali pare.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema razloga da napusta Stuttgart...igra u velikom klub, i u ligi koja mu odlicno odgovara.
Ipak ima 28 godina i nema potrebe sa neku avanturu u ligu gdje se treba prilagoditi svemu novom.
Ipak ima 28 godina i nema potrebe sa neku avanturu u ligu gdje se treba prilagoditi svemu novom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ima i toga.. al' nemoj zaboraviti da svaki igrac ima ambicije pa tako i ibisevic. nisam bas siguran da li bi on odbio ponudu iz premiershipa, to je mozda i najjaca liga na svijetu trenutno.Rios je napisao/la:Vedo igra u fantasticnoj formi i potpuno je logicno da je na meti drugih klubova..E sad sta ce se i hoce li se se uopste desiti nesto konkretno na tom planu to je sad druga prica..Po meni,mislim da ne bi trebao ici iz Stuttgarta jer se tu odlicno uklopio i ima status koji je imao Dzeko u Wolfsburgu recimo..Al vidjet cemo sta ce biti aBd..

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ma njemu bi liverpool došao ko budaletini šamar
- Ponos Torina
- Kontakt:
Demba ide u Januaru,a Cisse je u losoj formi tako da bi tu moglo nesto biti....dijalog je napisao/la:ne znam, njukastl je bolji klub ali imaju dembu i cissea, znači sigurno neće igrati ovoliko koliko u stuttgartu.Tribalian je napisao/la:Sinoc se na transfer marketu pojavila vest da Ibisevica trazi Newcastle,da li to istina ili ne ne znam,uglavnom on ima ugovor do 2016. Nisu naveli koja bi bila visina obestecenja u slucaju eventualnog prelaska u engleski klub.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mislim da je Stuttgart klub po mjeri, i vec je "naucio" Bundesligu. Za reprezentaciju bi bilo najbolje da ostane u Stuttgartu. Svi smo prizeljkivali taj transfer Dzeke, pa mu je igra za repku bila puno slabija nakon tog transfera. Tek se sad vraca polako na onaj nivo iz kvalifikacija za SP 2010. I Vedo igra sve bolje za repku, iako naravno moze jos puno bolje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja bi sad rado potpisao da on zavrsi karijeru u Stutgartu. Odlican klub, sa tradicijom, sistemom i spada u elitu Njemacke.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma da. Zasto rizikovati. Vole ga navijaci, suigraci, trener ga obozava. Cijela igra je bazirana na njemu, tako da on zavrsava akcije...
Zasto sada rizikovati, vidimo da nasi igraci nisu popularni i da se moraju uvijek ekstra dokazivati....Dzeko u Cityu se uvijek mora dokazaivati dok Argetinci, Talijani, oni imju nekakav kredit, i bez obzira koliko zabijali ce igrati. Pogledajte Pjanica i slucaja sa Zemanom, covjek koristi i gura igrace koji Pjanicu nisu ni do koljena, drugacije bi to bilo da je Pjanic Spanac...
Ibisevicu, neka tebe u Stutgartu, zavrsi tu karijeru, bice i poslije karijere neki poslic za te tu....
Zasto sada rizikovati, vidimo da nasi igraci nisu popularni i da se moraju uvijek ekstra dokazivati....Dzeko u Cityu se uvijek mora dokazaivati dok Argetinci, Talijani, oni imju nekakav kredit, i bez obzira koliko zabijali ce igrati. Pogledajte Pjanica i slucaja sa Zemanom, covjek koristi i gura igrace koji Pjanicu nisu ni do koljena, drugacije bi to bilo da je Pjanic Spanac...
Ibisevicu, neka tebe u Stutgartu, zavrsi tu karijeru, bice i poslije karijere neki poslic za te tu....
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja bi se slozio sa batkom, covjek bi da postane neka figura u Svabama sigurno na kraju dobio i trenersku poziciju, i mozda postao legenda, a kako je krenoBatko je napisao/la:Ma da. Zasto rizikovati. Vole ga navijaci, suigraci, trener ga obozava. Cijela igra je bazirana na njemu, tako da on zavrsava akcije...

FC Bayern !!!!!
haha Ibisevica pa nisi Suarez sta se bacas 

zabi ga Vedo
Vedo je u strasnoj formi bez obzira sto je ovo kup 

pa ovaj covjek ne zna odigrati utakmicu bez da da gol
..... vedo je u strasnoj formi...meni jedan od drazih nasih igraca 

Evo ga...Pa kacite gdje...
http://www.2shared.com/file/-RIq7jEE/St ... sevic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.2shared.com/file/-RIq7jEE/St ... sevic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
[youtube][/youtube]
Pa plavooki bombarderu je l' te dosta 

rutinski vedadinho 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, legendarnadruga, Normus90, rishovski, Sheyi, Zglavkar i 40 gostiju.