Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2012, 05:08

BIHfan je napisao/la:Jest predsezona, ali stvarno odlicno stojimo na terenu. Odbrana je odlicna kao i uvijek, ali ono sto me fascinira je fenomenalan napad. Stvarno igramo odlicno. :)
a fina nam je ova brate ekipica.. samo sto Korver ovdje fali puno..neku noc protiv Cavsa brate 20 trica smo sutali nista ubacili nismo :)..ovaj pundo mali care moj koliko god ga mi kudili lik je sto rece onaj bolji od Lucasa..za Watsona ne znam nebi rekao, jer Watson je zaista dobar dio sezone odigrao odlicno..ebig ami nismo imali Rosa pola sezone i Watson je iznjeo teret i vodio nas do pve pozicije na istoku...ebiga jest da se Watson usere kad treba ali nije jedini u nasoj ekipi..oni gledaju svi da GIbson odlucuje sto je smjesno :)

Robinson 21p. 8 asistencija ..pa igra lik dosta dobro..samo jednu izgubljenu loptu ebiga..pa u onoj ekipi Goldes State je imao skoro 12p po utkamici sto nije malo..ipak kod njih su tamo sve suteri i on se ipak izborio da nesto napravi...ljudi moji da nam je on bio prosle godine bilo bi odlicno..eh sad ovoj ekipi treba Rose i da RObinson ulazi i Hinrich umjesto njega, stim da Hinrich mjenja i Hamiltona oa strasno bi bili dobri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 okt 2012, 13:47

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Jest predsezona, ali stvarno odlicno stojimo na terenu. Odbrana je odlicna kao i uvijek, ali ono sto me fascinira je fenomenalan napad. Stvarno igramo odlicno. :)
a fina nam je ova brate ekipica.. samo sto Korver ovdje fali puno..neku noc protiv Cavsa brate 20 trica smo sutali nista ubacili nismo :)..ovaj pundo mali care moj koliko god ga mi kudili lik je sto rece onaj bolji od Lucasa..za Watsona ne znam nebi rekao, jer Watson je zaista dobar dio sezone odigrao odlicno..ebig ami nismo imali Rosa pola sezone i Watson je iznjeo teret i vodio nas do pve pozicije na istoku...ebiga jest da se Watson usere kad treba ali nije jedini u nasoj ekipi..oni gledaju svi da GIbson odlucuje sto je smjesno :)

Robinson 21p. 8 asistencija ..pa igra lik dosta dobro..samo jednu izgubljenu loptu ebiga..pa u onoj ekipi Goldes State je imao skoro 12p po utkamici sto nije malo..ipak kod njih su tamo sve suteri i on se ipak izborio da nesto napravi...ljudi moji da nam je on bio prosle godine bilo bi odlicno..eh sad ovoj ekipi treba Rose i da RObinson ulazi i Hinrich umjesto njega, stim da Hinrich mjenja i Hamiltona oa strasno bi bili dobri
Slazem se, da je Robinson bas ono sto smo trebali. Igrac koji smije uputiti sut, ima muda, a igra isto i nevjerovatno odbranu. 10x puta je meni bolji od Lucasa i 5x puta bolji od Watsona. Meni jest, jer kad je Watson na terenu protok lopte je nula, a Nate to odlicno radi sto pokazuje broj asistencija. Ja kako znam Watson kod nas nije imao nikad 10 asistencija. Mnogo bolje stojimo na terenu kad je Nate na terenu u odbrani i napadu nego sto je Watson to radio. Bellineliju treba samo malo samopouzdanja i hrabrosti da bude fenomenalan dobitak, sinoc je pogodio nekolko ludih i teskih suteva (fadeaway), ali zanimljivo je sto igra stvarno dobru odbranu. Thibs ga oprao bolje reci. :D Kirk je stara garda, kolko bi on nama valjao u PO kad smo igrali final konferencije protiv Miamija. Strasno mi je drago da je opet tu sa nama. :)
Sad cu zvucat smijesno ali najbolji omjer lige mozemo ponoviti i ove sezone. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2012, 17:03

ma dobro mislim da cemo biti mi tu negdje borb za cetvrtu poziciju ..ma ko zna sve je do povreda...ako Hamilton bude zdrav,Hinrich i svi ostali mozemo napraviti cudo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 okt 2012, 21:40

Kad se vraca Rose?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2012, 22:28

Melo15 je napisao/la:Kad se vraca Rose?

ma nezna se brate..ja ga nebi nikako voljeo vidjet ..jedino ako budemo ono dobri pa da budemo tu negdje oko 4 pozicije za playoff onda negdje nakon all stara...kazu da bi se mogao vratiti 2 marta protiv Netsa sto bi i volio da idem gledat tu tekmu ..mislim svakako cu na toj tekmi da prisustvujem samo jos eto daj boze da se vrati u toj tekmi pa da bude jos emotivnije docekati Teleta i Rosa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 okt 2012, 22:31

ma nezna se brate..ja ga nebi nikako voljeo vidjet ..jedino ako budemo ono dobri pa da budemo tu negdje oko 4 pozicije za playoff onda negdje nakon all stara...kazu da bi se mogao vratiti 2 marta protiv Netsa sto bi i volio da idem gledat tu tekmu ..mislim svakako cu na toj tekmi da prisustvujem samo jos eto daj boze da se vrati u toj tekmi pa da bude jos emotivnije docekati Teleta i Rosa :)

Kada se oporavi,nema svrhe da ne igra.Trebat ce njemu utakmica da se vrati u ritam.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 okt 2012, 22:33

znaci nista prije iduce godine?da ga brisem iz fantasya :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2012, 23:11

brate ostavi ga na klupi..on trenira nikad ne znas :)..pa dobro trebat ce njemu utkamica barem 20 da udje u ritam i da se oslobodi ...neces moci od njega ocekivati nesto vise..samo kazu da suta za sada i da vjezba ono sto do sad anije..vjerovatno se sprema da igra malo drugacije ..vidjet cemo sta ce da bude od toga..ebiga ja uvjek cu se bojat vidjet kad on skoci kako ce doskociti ili hoce li ga neko udariti ...po meni on vise treba da zaobidje ona zakucavanja svoja tipa preskociti Dragica i td :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 okt 2012, 14:25

slika
slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 okt 2012, 13:39

Od prvih 7 utakmica, Chicago 6 igra kod kuce :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 okt 2012, 14:31

Prva u srijedu: Chi Bulls - Sacramento 19h lokal, kod vas znaci 00h, jer kod vas sat pomjeren, a ovdje nije jos.
Postovanje treba zaraditi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2012, 15:08

kad_kako je napisao/la:Prva u srijedu: Chi Bulls - Sacramento 19h lokal, kod vas znaci 00h, jer kod vas sat pomjeren, a ovdje nije jos.
Kad se pomjera kod vas?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2012, 18:48

slijedecu heftu nedelju kad vec se pomjera vrijeme u USA :)

eh pocinje nam i NBA :)....sad se treba nervirat kako u NFL sad i u NBA ..nekako mi previse za moje zivce ali valjda cu prezivjet :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 okt 2012, 19:22

Carlo je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Prva u srijedu: Chi Bulls - Sacramento 19h lokal, kod vas znaci 00h, jer kod vas sat pomjeren, a ovdje nije jos.
Kad se pomjera kod vas?
Uvijek ovdje bude promjenjeno otprilike 2 sedmice poslije EU.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 okt 2012, 19:25

SaltCityAttack je napisao/la: eh pocinje nam i NBA :)....sad se treba nervirat kako u NFL sad i u NBA ..nekako mi previse za moje zivce ali valjda cu prezivjet :)
Sta ako se dogovore i oni u NHL-u, pa i to podje...? :D

Vala ova sad tekma protiv Pantera mi je jedna od najfrustrirajucih u zadnjim godinama.

Ove godine sam rekao sebi da se necu previse sikirati oko Bulls-a. Vidjet cemo koliko ce to trajati, prije nego Boozeru, sve po spisku nebudem krpio. :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 okt 2012, 04:14

'Pokupili' smo opcionu 3cu godinu za Butler-a. Tako da cemo ga gledati u Bulls-ima i iduce godine. Nadam se da ce imati vise sanse za igranje ove sezone, i da ce to iskoristiti.

Captain bi trebao sutra da pocne utakmicu.

Sutra momci svi na zbor, da propratimo prvu tekmu zajedno. :)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 31 okt 2012, 10:54

SaltCityAttack je napisao/la:slijedecu heftu nedelju kad vec se pomjera vrijeme u USA :)

eh pocinje nam i NBA :)....sad se treba nervirat kako u NFL sad i u NBA ..nekako mi previse za moje zivce ali valjda cu prezivjet :)

Pocni pratiti NCAA :) recimo DePaul. Mozda se stvori neki novi Rod Strickland, Mark Aguirre, Terry Cummings, Quentin Richardson... iako su losi :) mislim prosle sezone ispod 25% pobjeda...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 okt 2012, 15:33

Bulls Have Less Than 24 Hours to Extend Taj Gibson

Nadam se da cemo to sve uraditi bez nekakvih problema. Nadam se da ce Taj prihvatit ugovor koji mu ponudimo.

Now, the logic here is Gibson wants $10 million a year, and the Bulls want to give him no more than $8 million. The two sides could easily meet in the middle and go $36 million over the next four years, which is $9 millon per. But if Gibson hits the open market he could get a max contract from someone that really wants him and that would be an Asik part-duex situation for Chicago, and something that would just about gut the fan base.

9 miliona po godini jest puno, ali moramo ga zadrzati. A po mom nekom misljenju ugovor bi glasio 28 miliona na 4 godine, ali igraci traze masnu lovu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2012, 17:14

kad_kako je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: eh pocinje nam i NBA :)....sad se treba nervirat kako u NFL sad i u NBA ..nekako mi previse za moje zivce ali valjda cu prezivjet :)
Sta ako se dogovore i oni u NHL-u, pa i to podje...? :D

Vala ova sad tekma protiv Pantera mi je jedna od najfrustrirajucih u zadnjim godinama.

Ove godine sam rekao sebi da se necu previse sikirati oko Bulls-a. Vidjet cemo koliko ce to trajati, prije nego Boozeru, sve po spisku nebudem krpio. :lol:

brate ja se nisam ni uz Hania onoliko sikirao i nervirao jer cim smo izgubili Cutlera i Fortea ja sam reko zdravo znao sam.. ali ono neki dan brate ludnica..jos sam imao jendog covjeka sjedio kod mene haman lik zaspao gledajuci tekmu i ode on .. ja mu kazem eto sad kad ides mi cemo preokrenut..ma cim je izasao mi TD napravili, a izasao je onog trenutka kad smo profulali FG haahhaha..ja brate a koja radost u kuci kad Jennings napravi INT... niko ne vjeruje ba da vodimo ahahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2012, 17:16

BernardBarnjak je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:slijedecu heftu nedelju kad vec se pomjera vrijeme u USA :)

Pocni pratiti NCAA :) recimo DePaul. Mozda se stvori neki novi Rod Strickland, Mark Aguirre, Terry Cummings, Quentin Richardson... iako su losi :) mislim prosle sezone ispod 25% pobjeda...

ma pratim ja Illinois vise sam a njih...pa brate Chandler ovaj sto je bio u Knicksima je iz DePaula :)... pa i onaj Williams kako vec sto je bio u Bosni hahahhaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.