NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 30 okt 2012, 12:23

:D :D :D :D :D 07.11. u 13.30 ZVIJEZDA GRADACAC - ZRINJSKI
Interesantno je da vec ovaj vikend Zvijezda gostuje u Mostaru , ali velezu. dok Zrinjski gostuje u Gradccu ali GRADINI, PA KROZ TRI DANA DOLAZI NAMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 30 okt 2012, 12:33

mmmirza je napisao/la::D :D :D :D :D 07.11. u 13.30 ZVIJEZDA GRADACAC - ZRINJSKI
Interesantno je da vec ovaj vikend Zvijezda gostuje u Mostaru , ali velezu. dok Zrinjski gostuje u Gradccu ali GRADINI, PA KROZ TRI DANA DOLAZI NAMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bolje im je onda da odjednu u odzaku 3 dana, ja mislim da bi im se vise isplatilo :D

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 okt 2012, 12:35

nisam baš zadovoljan, ali nisam ni razočaran. moglo je daleko bolje, ali i gore naravno. šteta što mi nismo dobili gošk ili slogu :mrgreen: zna li se ko na koga ide u polufinalu?

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 30 okt 2012, 14:57

Ja sam razocaran,mozda sam njih najmanje prizeljkivao,najtezi protivnik je Zeljo,ali bi barem napunili stadion,drugi najtezi smo upravo mi izvukli,daleko otici za pogledati,a ni stadion nece biti ispunjen i uz to male su nam sanse za prolaz,jbg,opet gledam sa vedrije strane sto smo u usponu igre i sto se sa Zrinskim moze lijepo igrati u gostima,ako budemo igrali i imali motiva kao protiv Sarajeva svasta je moguce.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2012, 18:04

nakon sto smo izbacili veleza apetiti su porasli danas cujem da ce nasi sve ucinit da produ zrinjskog.igrat ce najjaca postava i vjeruju u prolaz dalje.nadam se da je tako i da cemo biti najvece iznenadenje ove sezone u kupu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 okt 2012, 22:03

astra1922 je napisao/la:lose al eto imamo nekih 30 posto sanse u prolaz.moglo je bolje
Ma ne astra 60% ispadamo a 100% prolazimo :lol: :lol: :lol: rece Semso!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2012, 22:04

Kvota je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:lose al eto imamo nekih 30 posto sanse u prolaz.moglo je bolje
Ma ne astra 60% ispadamo a 100% prolazimo :lol: :lol: :lol: rece Semso!!!
:mrgreen: :D tako nekako

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 okt 2012, 22:09

Dzin je napisao/la:Ja sam razocaran,mozda sam njih najmanje prizeljkivao,najtezi protivnik je Zeljo,ali bi barem napunili stadion,drugi najtezi smo upravo mi izvukli,daleko otici za pogledati,a ni stadion nece biti ispunjen i uz to male su nam sanse za prolaz,jbg,opet gledam sa vedrije strane sto smo u usponu igre i sto se sa Zrinskim moze lijepo igrati u gostima,ako budemo igrali i imali motiva kao protiv Sarajeva svasta je moguce.
Ma i njima je pao mrak na oci kad su vidjeli koga su dobili i ne brinite idemo dalje ha ja!!!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 okt 2012, 22:56

Oprobacu dvicu na Zvijezdu protiv Veleza kvota za sad 6,75 uvijek ste igrali dobro dole...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 30 okt 2012, 23:02

Prijedor je napisao/la:Oprobacu dvicu na Zvijezdu protiv Veleza kvota za sad 6,75 uvijek ste igrali dobro dole...
kec je to ne probaj,znaju i oni zašto :D
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 23:04

Ne predajte se tako rano sansu 50=50 protiv zrinjskog. Mislim da zrinjski polako pada u formi a tukli ste ih u ligi skoro 2-0 cini mi se. Ponovite taj rezultat i u polufinalu ste :geek: .

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 okt 2012, 08:22

Nego je li pobjednik vašeg meča ide na pobjednika GOŠK - Sloga. Ako je tako, možete do finala :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 okt 2012, 08:33

prvo zrinski pa onda razmisljat sta dalje

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2012, 08:55

mislim da opet ide izvlacenje pa ko koga,malo me je obradovala vijest da su nasi veoma zainteresovani za ovu utakmicu.pogotovo jos me raduje da je i zrinjski malo pao sa formom a mi eto popravili igru.prva je utakmica kuci i probati sa 2-0 rijesiti i mislim da smo blizu prolaza ;) :D lijepo ja to zamisli

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 okt 2012, 08:59

astra1922 je napisao/la:mislim da opet ide izvlacenje pa ko koga,malo me je obradovala vijest da su nasi veoma zainteresovani za ovu utakmicu.pogotovo jos me raduje da je i zrinjski malo pao sa formom a mi eto popravili igru.prva je utakmica kuci i probati sa 2-0 rijesiti i mislim da smo blizu prolaza ;) :D lijepo ja to zamisli
Idemo ih mi pobijediti u subotu, pa nek još malo padnu sa formom pa ih vi uzmite onda :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2012, 09:03

vi ih obradite mi cemo ih dokrajciti :D ma kup je pun iznenadenja al po prvi put smo medu 8 nema pritiska znaci kud puklo da puklo ekipe su u pet deka i gore neko spomenu u mostaru se uvijek moglo igrati sve bude fer kao i u gradaccu.mislim da ko prode ovo ide sigurno do finala :)

i jos docicemo u subotu na banju u velikom broju da spijuniramo plemice :D

Nova sezona nova nafaka

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 31 okt 2012, 17:33

Sve čestitke mojim zvjezdašima na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme,ali me zanima nešto što želim znati od vas koji ste bolje upoznati, da li je istina da više glavni čovjek Cimosa ne može lovu davati u klub ?Ja kako sam upoznat on je bio glavni sponzor,kao i još vam novim manjih sponzora doveo.Ovih dana sam tu informaciju dobio,i malo se zabrinuo zbog toga ,mada ja znam da Zvijezdu nikad njene Gradačanlije ne bi ostavile na cjedilu .

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 31 okt 2012, 18:26

joksimovic je napisao/la:Sve čestitke mojim zvjezdašima na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme,ali me zanima nešto što želim znati od vas koji ste bolje upoznati, da li je istina da više glavni čovjek Cimosa ne može lovu davati u klub ?Ja kako sam upoznat on je bio glavni sponzor,kao i još vam novim manjih sponzora doveo.Ovih dana sam tu informaciju dobio,i malo se zabrinuo zbog toga ,mada ja znam da Zvijezdu nikad njene Gradačanlije ne bi ostavile na cjedilu .
Naprotiv da cimos odustaje vec treba da krene u realizaciju ugovor sa zott-om koji je vec potpisan!Svaki dan se ocekuje da krene i realizacija navedenog ugovora pa i jos nekih jakih sponzora sto znaci jos veci bum po pitanju Zvijezde!Ne brini prijatelju ova Zvijezda samo raste i raste! Neki detalji ne idu u javnost sto je i razumljivo jer postajemo nato!Do proljeca ce biti jos dosta radova po pitanju vanjskog i unutrasnjeg uredjenja nasto se svaki dan ceka pocetak radova jer lova vise nije problem Zvijezde samo je ostalo da se jos neke formalnosti rijese!!!POZZ ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2012, 18:41

joksimovic je napisao/la:Sve čestitke mojim zvjezdašima na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme,ali me zanima nešto što želim znati od vas koji ste bolje upoznati, da li je istina da više glavni čovjek Cimosa ne može lovu davati u klub ?Ja kako sam upoznat on je bio glavni sponzor,kao i još vam novim manjih sponzora doveo.Ovih dana sam tu informaciju dobio,i malo se zabrinuo zbog toga ,mada ja znam da Zvijezdu nikad njene Gradačanlije ne bi ostavile na cjedilu .
hvala na podrsci :) u ova teska vremena zvijezda zasada stoji dobro...iako zavisimo od dva jaka sponzora,dva privatnika radi se na tome da zvijezda ima samoodrzivi budzet.vjeruj da se i ja nekada zapitam sta bi bilo da cimos legne al nadat se da se to nece dogoditi :D i da cemo iz godine u godinu samo napredovati i postici ono sto vecina navijaca masta osvojiti neki trofej i ili izaci u evropu.pozz

Nova sezona nova nafaka

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 31 okt 2012, 22:31

Malo smo mi preuvelicali tu financijsku situaciju Zvijezde . Istina , Zvijezda redovno isplacuje sve svoje obaveze , ali para nema kao sto se prica ...Da ih ima radovi bi vec odavno bili zavrseni.
I ako se potpise taj ugovor sa zottom , nmz govorit da je to veca firma od cimosa , ljudi skontajte se malo, koliko ljudi radi u cimosu , koja je velicina tog pogona a koja one mljekare ...
Ipak ponavljam , financijski dobro stojimo , ali jos uvijek se mi nmz mjeriti sa klubovima poput sarajeva , sirokog , zrinjskog koji vec imaju donekle izgradjenu infrastrukturu pa ostali dio financija trose na dovodjenje iskusnih i provjerenih igraca, dok mi pokusavamo sa anonimusima , koji ce kasnije nadamo se biti unovceni ...
I po meni smo dobar posao odradili , iako smo na dnu tabele imamo kvalitetan tim , najmladji u PL ... Jakoljevic , Pandza , Halilovic , Husic , sve su to mladi igraci za koje se moze dobiti dobra para za nase uslove :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.