Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real
Ne znam kako te ovi ljudi ovdje trpe
Pa bolan svako voli ono sto hoce . Meni je bolja Sogeten cokolada tebi ona Braco i Seka . Hoces sad govoriti da sam ja zatucan tim zapadom.
Ja volim Bayern ti volis Gornje Zabrdje , ja volim crnke ti plavuse , ja volim Safeta ti Dadu Polumentu i tako mozemo u nedogled .
Ja ti garantujem da ono razocarenje nakon sto je Chelsea dobio Bayerna ne moze doziviti neko ko se samo onako pali na te strane klubove nego nekome kome je od pocetka taj klub u srcu isto kao sto je ovdje nekome Zeljo , Sarajevo , Sloboda itd.
vi ovdje ako neko nije istog razmisljanja kao vi odmah smatrate neshvacenim i drugacijim nabijem vas na **** idealne
Ako toliko mrzite inostranstvo nemojte onda nista koristiti od njih . Uzmi sliku ok kakve kone Razije pa drkaj na nju nemoj googlati Lisu Ann ha ja
Pa bolan svako voli ono sto hoce . Meni je bolja Sogeten cokolada tebi ona Braco i Seka . Hoces sad govoriti da sam ja zatucan tim zapadom.
Ja volim Bayern ti volis Gornje Zabrdje , ja volim crnke ti plavuse , ja volim Safeta ti Dadu Polumentu i tako mozemo u nedogled .
Ja ti garantujem da ono razocarenje nakon sto je Chelsea dobio Bayerna ne moze doziviti neko ko se samo onako pali na te strane klubove nego nekome kome je od pocetka taj klub u srcu isto kao sto je ovdje nekome Zeljo , Sarajevo , Sloboda itd.
vi ovdje ako neko nije istog razmisljanja kao vi odmah smatrate neshvacenim i drugacijim nabijem vas na **** idealne
Ako toliko mrzite inostranstvo nemojte onda nista koristiti od njih . Uzmi sliku ok kakve kone Razije pa drkaj na nju nemoj googlati Lisu Ann ha ja
Thomas Müller - Fußballgott
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
To je to, svaka čast.don_burza je napisao/la:Ne znam kako te ovi ljudi ovdje trpe

-
- Kontakt:
Dječije razmišljanje.don_burza je napisao/la:Ne znam kako te ovi ljudi ovdje trpe
Niko nije rekao da mrzi inostranstvo.
I još jedan prijedlog da pogledaš film Težina lanaca vrijedi i za tebe pogledaj ko od koga ima više koristi.Bosna od inostranstva ili inostranstvo od Bosne.Pogledaj šta su nam radili prije,u i nakon rata pa onda dođi i piši.
ma kakva tezina lanaca o cemu ti pricas
to je najveca glupost ikad snimljena
kao mi smo najjaci , najbolji , najboatiji , najpametniji i onda dodju Ameri daju nam puske i mi se ubijamo mos misliti
pogotovo onaj dio za Srebrenicu u tom filmu pogledaj jos jednom
ako se ti pozivas na to smece od filma stvarno nisi za dalju raspravu
kao mi smo najjaci , najbolji , najboatiji , najpametniji i onda dodju Ameri daju nam puske i mi se ubijamo mos misliti
pogotovo onaj dio za Srebrenicu u tom filmu pogledaj jos jednom

Zadnjih par godina gledam samo repku. Klubove, samo ako je super derbi.. Sto se tice navijanja za određene klubove - ne svrstavam se u tu grupu. Kao mlađi, simpatizirao sam Celik i Robijase jer su najjaci, jednom i tekmu pogledao
. Pored Celika kod nas, jos BVB i Inter. Nikakvi dresovi, salovi, folovi-golovi..

-
- Kontakt:
Zavadi pa vladaj.Po ovom se komentaru vidi da Zapad i dalje vlada sa nama.Vlada preko medija,što ti je direktno izloženo u filmu.Vlada preko svojih ljudi koji ti u Bosni primaju po 35000$.Al sve je to ne bitno,gore od svega je što naši ljudi(Baš kao i ti) i dalje vjeruju njima.don_burza je napisao/la:ma kakva tezina lanaca o cemu ti pricas
pogotovo onaj dio za Srebrenicu u tom filmu pogledaj jos jednom![]()
Ne sjećam se djela o Srebrenici jel sam gledao film prije više od godinu dana.Al naredni put kad ga budem gledao obratit cu pozornost na taj dio.
- raul-zakon
- Kontakt:
Vidim, na tebe zapad nije izvršio nikakav uticaj.merdanovic je napisao/la:Zavadi pa vladaj.Po ovom se komentaru vidi da Zapad i dalje vlada sa nama.Vlada preko medija,što ti je direktno izloženo u filmu.Vlada preko svojih ljudi koji ti u Bosni primaju po 35000$.Al sve je to ne bitno,gore od svega je što naši ljudi(Baš kao i ti) i dalje vjeruju njima.don_burza je napisao/la:ma kakva tezina lanaca o cemu ti pricas
Ne sjećam se djela o Srebrenici jel sam gledao film prije više od godinu dana.Al naredni put kad ga budem gledao obratit cu pozornost na taj dio.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- PatrickBateman
- Kontakt:
+1don_burza je napisao/la:ma kakva tezina lanaca o cemu ti pricas
sam protiv svih, remake
-
- Kontakt:
Sigurno da jes,al ne ogroman.. a ovaj mi je patrik najači sa ovim komentarima....jao lika. hahaha...Vidim, na tebe zapad nije izvršio nikakav uticaj.
- raul-zakon
- Kontakt:
Znam jarane, ali ne možeš sve pripisivati ni globalizaciji.merdanovic je napisao/la:Sigurno da jes,al ne ogroman.. a ovaj mi je patrik najači sa ovim komentarima....jao lika. hahaha...Vidim, na tebe zapad nije izvršio nikakav uticaj.
Globalizaciji možeš pripisati to što više volim kolu od Ilidžanskog dijamanta, ili to što volim NIKE patike, La Coste majice i sl., ali to što navijam za Real(da, navijam) mi nikako ne možeš pripisati globalizaciji, zapadu, ili šta ja znam čemu, jer za Real navijam od 6. godine, a tad sigurno nisam znao ni za globalizaciju, ni zapad, ni američku propagandu. A spominjao sam ranije da u periodu kad sam počeo navijati za Real nisam bio čuo ni za Igman ni za Želju, Sarajevo...jer da jesam, danas bi sigurno navijao za jedan od tih klubova.
Ali, znaš kako kaže onaj fudbaler(zaboravih koji), možeš mijenjati ženu, religiju, ali ne i klub za koji navijaš, to ostaje do kraja života.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
E moj merdanovicu...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
+7PatrickBateman je napisao/la:+1don_burza je napisao/la:ma kakva tezina lanaca o cemu ti pricas
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Ništa,vidim ja da vi koji niste bili na 5-6 utakmica u životu,možda čak i niste trenirali ni jedan sport volite puno da pričate o fudbalu,znam ja takvih dosta takvihraul-zakon je napisao/la:Znam jarane, ali ne možeš sve pripisivati ni globalizaciji.merdanovic je napisao/la:Sigurno da jes,al ne ogroman.. a ovaj mi je patrik najači sa ovim komentarima....jao lika. hahaha...Vidim, na tebe zapad nije izvršio nikakav uticaj.
Globalizaciji možeš pripisati to što više volim kolu od Ilidžanskog dijamanta, ili to što volim NIKE patike, La Coste majice i sl., ali to što navijam za Real(da, navijam) mi nikako ne možeš pripisati globalizaciji, zapadu, ili šta ja znam čemu, jer za Real navijam od 6. godine, a tad sigurno nisam znao ni za globalizaciju, ni zapad, ni američku propagandu. A spominjao sam ranije da u periodu kad sam počeo navijati za Real nisam bio čuo ni za Igman ni za Želju, Sarajevo...jer da jesam, danas bi sigurno navijao za jedan od tih klubova.
Ali, znaš kako kaže onaj fudbaler(zaboravih koji), možeš mijenjati ženu, religiju, ali ne i klub za koji navijaš, to ostaje do kraja života.

Nije niko vidio Boga pa ga neki vole i ubijaju u njegovo ime;-)
Djaba raspravljat sa ovim merdanovicem. Govorio njemu ili zidu, isto je.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
@merdanović
Evo odgovori ti @burza, pa ja ne moram.
**** te Bosno, kad su u glavama 90% tvojih stanovnika diskusija i svađa sinonimi.
Evo odgovori ti @burza, pa ja ne moram.
**** te Bosno, kad su u glavama 90% tvojih stanovnika diskusija i svađa sinonimi.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa ovom temom?don_burza je napisao/la:Nije niko vidio Boga pa ga neki vole i ubijaju u njegovo ime;-)
Ne zanimaju me ti filmovi o (pretpostavljam, jer me na to navodiš) bjelosvjetskim zarotama protiv Bosne i Bosanaca. Problem BiH je u totalnoj nepismenosti, u tome što jedan američki mufluz zna više od bosanskog srednjoškolca, i to sam se nekoliko puta uvjerio na vlastite oči (mada mi i dalje hvalimo naše škole, how yes no), problem BiH je u konzervativnim ljudima, ljudima koji odbijaju svaki vid napretka, misle jednodimenzionalno, a iskreno ću ti reći, potsjećaš me na takve ljude.merdanovic je napisao/la: Ljudi koji navijaju za Bayern već znaju njemački jel ih vecina živi u Njemačkoj.
Ti očigledno misliš da je plod svih problema u Bosni i regionu stvar ljudi nas koji tu živimo.Eh pogledaj film "Težina lanaca" i pogledaj gdje su stvarni problemi ,a ne ono što televizija kaže.
Postoje ljudi na našem forumu, koji znaju njemački, a ne žive u Njemačkoj. Moraju li oni navijati za Bayern?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Jesi ti normalan kakva ti meni pitanja postavljaš,čuj moraju li oni navijati za Bayern?Arnelinho je napisao/la:Ne zanimaju me ti filmovi o (pretpostavljam, jer me na to navodiš) bjelosvjetskim zarotama protiv Bosne i Bosanaca. Problem BiH je u totalnoj nepismenosti, u tome što jedan američki mufluz zna više od bosanskog srednjoškolca, i to sam se nekoliko puta uvjerio na vlastite oči (mada mi i dalje hvalimo naše škole, how yes no), problem BiH je u konzervativnim ljudima, ljudima koji odbijaju svaki vid napretka, misle jednodimenzionalno, a iskreno ću ti reći, potsjećaš me na takve ljude.merdanovic je napisao/la: Ljudi koji navijaju za Bayern već znaju njemački jel ih vecina živi u Njemačkoj.
Ti očigledno misliš da je plod svih problema u Bosni i regionu stvar ljudi nas koji tu živimo.Eh pogledaj film "Težina lanaca" i pogledaj gdje su stvarni problemi ,a ne ono što televizija kaže.
Postoje ljudi na našem forumu, koji znaju njemački, a ne žive u Njemačkoj. Moraju li oni navijati za Bayern?
Što se tiče filma u filmu je rečeno da će njemački proizvod biti u Hrvatskoj jeftiniji od domaceg po ulasku u EU.Eto to se je i desilo i prije ulaska,pogledaj štrajkova.
A ljudi u Bosni gledaju sve staromodno,šta to nije uredu je li?
Eh ukoliko ti ili Vi svi što imate toliko široke poglede na svijete,a mi kao zatvorene.Uredu onda imate načine da dokažete "široke" poglede.Ako kad bude Gay parada u Sarajevu,budite učesnici i podržite nešto tako nemojte odbijati vid napretka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.