DejaNMG je napisao/la:Ja sam hvala Bogu odgledao sve i jednu nasu predsezonsku utakmicu, i mogu da kazem da me Prigi uz Copelanda najvise odusevio, a posebno njihova saradnja, kao da 10 godina igraju zajedno.
Prigi ce imati nekih 10ak minuta, nekad vise, nekad manje, i sigurno je dobro rjesenje za te minute.

on ce igrati onda kad se od njega ne ocekuje puno i tad ce dat najvise,jer nece imati neki teret na sebi i bice mu dozvoljena koja greska,jer pored kidd-a i feltona ne vjerujem da ce dobiti puno minuta jedino ako dodje do povreda ove dvojice...dosad sto sam upratio ekstra se pokazao,i on zna da mu sad u ovim godinama preostaje samo da igra jaku odbranu i razigrava igrace,tj. ne moze sa glupiti nekog igracinu i igrat za svoju statistiku,pogotovo ako igras sa melom u ekipi xD xD
P.S navrati ponekad na onaj forum,slabo sta pises

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing