Ma Komsija objasnio svenkvitez je napisao/la:Ne vjerujem da ce itko otici ako ostanu place redovne kao i dosada sto se stadiona tice rekao ti je Casp3r sve

Ma Komsija objasnio svenkvitez je napisao/la:Ne vjerujem da ce itko otici ako ostanu place redovne kao i dosada sto se stadiona tice rekao ti je Casp3r sve
fukara87 je napisao/la:Ma Komsija objasnio svenkvitez je napisao/la:Ne vjerujem da ce itko otici ako ostanu place redovne kao i dosada sto se stadiona tice rekao ti je Casp3r sve
, mozda budete igrali komsijski derby sa Travnikom
fukara87 je napisao/la:AHa, pa dobroo, pripremite nam bodove na proljece kad budemo gostovali
E jbg nemoj sad pretjerivat.haha kad bi htjeli Pl mozda bi i igralial ovako kroz povijest generacija uvijek smo jaci bili i bolje igrace imali od Travnika al sta bi.u zadnje vrijeme smo i čelika dobijali uvjerljivo.prosle sezone im odbijeno od place bilo kad su izgubili bili 2-0,prvi tim im. bilo bi lijepo ugostiti i jedno Sarajevo,željeznicara al otom potom.vise se na vas ceka da se vratite sto zbog tradicije,sto zbog stadiona a i Tuzla kao velik grad zasluzuje da se Premijerligaski nogomet opet gleda na Tušnju
![]()
Ma oni pisu da im nije PL ambicije da bi narod zavarali, da ih ne smatraju ozbiljno pa opvidovitadjemila je napisao/la:E jbg nemoj sad pretjerivat.haha kad bi htjeli Pl mozda bi i igralial ovako kroz povijest generacija uvijek smo jaci bili i bolje igrace imali od Travnika al sta bi.u zadnje vrijeme smo i čelika dobijali uvjerljivo.prosle sezone im odbijeno od place bilo kad su izgubili bili 2-0,prvi tim im. bilo bi lijepo ugostiti i jedno Sarajevo,željeznicara al otom potom.vise se na vas ceka da se vratite sto zbog tradicije,sto zbog stadiona a i Tuzla kao velik grad zasluzuje da se Premijerligaski nogomet opet gleda na Tušnju
![]()
po svim izvjestajima Darijo Pranjkovic vam je Alfa i Omega.A kod nas je bio samo prosjecan igrac,iako sam ja licno bas gotivio tog momka.Sto se povjesti tice rang takmicenja sve govori.Pa i Vitez je finansijski prejak, i mozete i u tom segmentu imati premijerligasa.A bas bi bilo dobro da upadnete pa da se igra taj derbi
.Pa koji ste qurac onda prvi kad necete u Premijer ligu.
Ma nesto tu meni nije jasno.Proslu sezonu si govorio da upadate pa nista.Ovu imam osjecaj cutis da se ne provalis...
Srecno komsije kako god bilo i navijam za vas...
ako se moze napast, sto da ne napadnete?nkvitez je napisao/la:haha misli sta hocespa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine
mozda se izmijeni na polusezoni nesto,kad bude skupstina...
Zato što gotovo da i nema razlike u prestižu između ove dvije lige u ovom trenutku, a i moraju neke stvari im se posložiti oko infrastrukture, i oni i Branitelj su najavili sl. sezonu napadanje prvog mjesta, sl. sezona će biti dosta zanimljivija; sa tim ambicijama, još tu će biti i Gradina, najvjerovatnije i GOŠK - bit' će ludnica sl. sezona za one koji ostanu ovdje.Maniaacs je napisao/la:ako se moze napast, sto da ne napadnete?nkvitez je napisao/la:haha misli sta hocespa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine
smijesno bi to bilo, imate extra ekipu, bili bi sigurno bolji nego sto je Gradina sad
Ma moramo i mi napast taj vrh, pa makar nam i zadnje biloCasp3r je napisao/la:Zato što gotovo da i nema razlike u prestižu između ove dvije lige u ovom trenutku, a i moraju neke stvari im se posložiti oko infrastrukture, i oni i Branitelj su najavili sl. sezonu napadanje prvog mjesta, sl. sezona će biti dosta zanimljivija; sa tim ambicijama, još tu će biti i Gradina, najvjerovatnije i GOŠK - bit' će ludnica sl. sezona za one koji ostanu ovdje.Maniaacs je napisao/la:ako se moze napast, sto da ne napadnete?nkvitez je napisao/la:haha misli sta hocespa i par ljudi su ti pisali ovdje na forumu kad je gostovao njihov klub da je uprava nasa rekla da cilj nije Premijer liga ove godine
smijesno bi to bilo, imate extra ekipu, bili bi sigurno bolji nego sto je Gradina sad
ja se tebi divim koliko si lud coekesprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
i preko zime pripreme i napad na PL ,da bi zavarali protivnike
salju pricu da od toga nema nista ,
ali naravno mi smo spremni na sve pa i na to.
Ako nas dobijete u Gracanici sretan vam put u PL
ako ne ... samo da ne dode Kazlagic![]()
![]()
![]()
a i na to smo spremni![]()
Vidimo se ...uskoro ..
Ja nesto mislim da ce se to na polusezoni promijenitnkvitez je napisao/la:ja se tebi divim koliko si lud coekesprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
![]()
![]()
Vidimo se ...uskoro ..kapa do poda
ako se ove sezone nema ambicija za PL,nevidim sta ti je tu nejasno.cuj zavarali protivnike,isto da ce igraci ostalih klubova citat ovo sto pise pa ce povjerovati u to.rekao je i onaj simpatizer Radničkog kad su ovdje igrali,da je nasa uprava rekla da ove sezone Pl nije cilj nazalost
Maniaacs je napisao/la:Ja nesto mislim da ce se to na polusezoni promijenitnkvitez je napisao/la:ja se tebi divim koliko si lud coekesprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
![]()
![]()
ako se ove sezone nema ambicija za PL,nevidim sta ti je tu nejasno.cuj zavarali protivnike,isto da ce igraci ostalih klubova citat ovo sto pise pa ce povjerovati u to.rekao je i onaj simpatizer Radničkog kad su ovdje igrali,da je nasa uprava rekla da ove sezone Pl nije cilj nazalost
Nemaju oni sta tu ne dat, vi ako igrate dobar fudbal, vi zasluzujete PL i ako se oni budu protivili nabit ih 5-0nkvitez je napisao/la:bilo bi dobro da hoce ali vrlo teško.jos izabran ovaj drugi gradonacelnik(treba vidjeti hoce li dati opcina pare za PL),a ni Travniku nije u interesu da udemo jer bi se novac koji savez SBK-a daje dijelio na oba kluba a ovako njima sve idebilo bi dobro kad bi usli,imali bi dva derbija s čelikom i travnikom
ma zaboli Travnik hoce li Vitez igrati ligu ili ne.Kanton i ne ucestvuje sa nekim ogromnim sredstvima u finansiranju N.K Travnik.Opstina nesto daje.A Vitez koliko ima novca kao grad da su njihover GAZDURINE iole slozne imali bi prvaka BiH bez problema.Maniaacs je napisao/la:Nemaju oni sta tu ne dat, vi ako igrate dobar fudbal, vi zasluzujete PL i ako se oni budu protivili nabit ih 5-0nkvitez je napisao/la:bilo bi dobro da hoce ali vrlo teško.jos izabran ovaj drugi gradonacelnik(treba vidjeti hoce li dati opcina pare za PL),a ni Travniku nije u interesu da udemo jer bi se novac koji savez SBK-a daje dijelio na oba kluba a ovako njima sve idebilo bi dobro kad bi usli,imali bi dva derbija s čelikom i travnikom
Oni su po meni najgora ekipa u PL.. sva sreca vama u ligi
Ma ja se divim tvome taji kakvog je bisera odhranio .. jel i sa njim ovako pricas da je ludnkvitez je napisao/la:ja se tebi divim koliko si lud coekesprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
![]()
![]()
esprit je napisao/la:Ma ja se divim tvome taji kakvog je bisera odhranio .. jel i sa njim ovako pricas da je ludnkvitez je napisao/la:ja se tebi divim koliko si lud coekesprit je napisao/la:Lagano potajno Vitez gaji nadu da ce zavrsiti prvi u jesen
![]()
![]()
i tako tosamo nastavi fino je to.. a maglu prodaji nekom drugom ... vidimo se ko sto reko
USKORO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.