Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

terabajt
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 10:36

Dylan Dog je napisao/la:Evo vidjeh da su navijači Partizana na utakmici protiv Intera u Milanu(iz ko zna kojih razloga)zapalili zastavu Bosne i Hercegovine :roll:
[youtube][/youtube]

Jesu li kažnjeni zbog toga,tu je prepostavljam nadležna samo Uefa,i nije mi jasno kako to da kad navijači Željezničara zapale zastavu koju su već zapalili naši mediji od tog naprave incident svjetskih razmjera a o ovome toliko govore da sam tek sad slučajno naišao na ovo :roll:
Ma ovo je stoka iz rs-a smijem se zakleti.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 okt 2012, 11:26

Pa ko će drugi bit'. Znaš koliko ove iz Srbije zanima zastava BiH, isto kao i prosječnog Bošnju dinastija Ming u Kini.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2012, 16:59

jovanmaksimovic je napisao/la:Trenutna tabela (omjer izgubljenih bodova kuci i osvojenih bodova na strani):
1. Zeljeznicar +11 (5/6)
2. Sarajevo +8 (6/5)
3. Slavija +6 (5/6)
4. Zrinjski +4 (5/6)
5. Rudar +1 (5/6)
6. Borac +1 (6/5)
7. Siroki Brijeg +0 (6/5)
8. Olimpik -2 (6/5)
9. Celik -3 (5/6)
10. Leotar -3 (6/5)
11. Zvijezda -6 (5/6)
12. Radnik -6 (5/6)
13. GOSK -6 (5/6)
14. Travnik -6 (6/5)
15. Velez -7 (6/5)
16. Gradina -15 (6/5)

po ovome Gradina sigurno kroci na drugoj ligi, a za drugo mjesto u nizi rang ce se boriti Velez, Travnik, GOSK, Radnik i Zvijezda, mada Velez i Travnik imaju najlosije izglede da ostanu u ligi...
zvijezda ima -4
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 nov 2012, 09:52

Da sad vidimo komitet i savez kako ce reagovati na ovo iz BL sto se desilo.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 01 nov 2012, 10:24

Na ovu zadnju sramotu u Banja Luci, a ovakve stvari se u tom gradu ponavljaju iz utakmice u utakmicu, ne treba reagirati samo Disciplinska komisija NSBiH, nego i Tužiteljstvo BiH. Identificirati one koji su bili učesnici i izvesti ih pred Sud BiH pod optužbama za govor mržnje, vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Nikako pred neki banjalučki sud, nego isključivo pred državni. Za ovo postoje jasne zakonske osnove i to se mora i može učiniti.

Dosta je više huliganstva i šovinizma na stadionima ali i u našem društvu općenito. Sada se jasno vidi da neki dijelovi populacije u našoj zemlji još nisu izašli iz srednjovjekovnog tamnog doba. Vrijeme je da ih konačno dovedemo u moderno doba, pa makar i silom kaznenih prijava, ako drugačije ne može.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 01 nov 2012, 10:44

ajde ne kenjajte majke vam.skandiralo se i na grbavici ubij srbina dobili su kaznu i to je to.dobice i borac kaznu i eto.sad bi vi dizali drzavu na noge zbog skandiranja sve neki advokati cvjecke poznavaoci.sta bi tek bilo da se prepucavamo onako bolesno kao u srbiji radovci i pazarci e ono je ljudi moji bolest one parole to su patoloske.spominjanje onakvih stvari.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 01 nov 2012, 10:58

" ' " јасно % " " " за све???
На ' ? ' $ $ " ? ",? " & $ су ? са " у ", за " ствар $ су " " ",а $ ? ? $ " се ? %... ' то, " " је потпуно " & " " %,Хрвата! ? $ "...

" " "," ' ? "," ? " $ $... " ' $ & " везу са ? " "... ? " " ?,& % " ? " & " ову ?... ;)
На & &,овај ? " ' " ¥ о ' " ", ' % се ? " & " " $ " ' ",ово & $... ;)

& је % / пјевање ' & по Уставу $ " " ",& је % / носање $ застава " ",¥ " " " ",? ?...? & - ова / & ? све / " $," " $ - " у " ',а ' & $," & &,"," - " /...

О ' првенствено ",& је ово понос " & су ово праве "..... :(

" onclick="window.open(this.href);return false;

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 01 nov 2012, 11:04

Prvo Bošnjak i Hrvat ne mogu u istu rečenicu sa četnikom. Tebi ako smeta kad te neko nazove tako i ako se osjećaš četnikom, molim te napusti ovaj forum idi u šumu, pusti bradu i uživaj!

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 01 nov 2012, 11:12

" " поенту ' поста... Важна је " " ",' се % ' " "," не у овој ".... " ? " & " $,- ' ' ? $ ? у овој " " " " $ " " јавно " о тзв. " " " пјевају & " ? " на ? " ' " ($ се " то не $ вјероватно ? $ ? ?,? " $)... " се $ о " & " ",а не " %. ;)

" &," не ? $ гестове $ " пјевају о " " ? Хрвата,% ;)

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 01 nov 2012, 11:21

Cetnik i Srbin nije isto. Zna se ko su cetnici. Ti ako si se pronasao u ovoj pjesmi kao cetnik onda to o tebi govori. Mene nikad nece dirnuti pjesma u kojoj se spominju vehabije, muzahedini i sl. u pjesmama negativnog karaktera jer znam ko sam i sta sam.

I da ja sam iz Banja Luke rodom i znam ko su cetnici, a ko Srbi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 11:56

idioti su i jedni i drugi i treci koji to skandiraju ali medju tim grupama ima i onih kojima se to nesvidja,samo je teze doc proed majmuna do izrazaja i to je tako,a meni su smjesne izjave nakon svakog nekog incidenta rusi se drzava itd itd,sta ce bolan pa ni jednih nema vise od 100.200 ko ce rusit drzavu,ili ko ce je branit

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 01 nov 2012, 12:06

mehmedovic je napisao/la:" " поенту ' поста... Важна је " " ",' се % ' " "," не у овој ".... " ? " & " $,- ' ' ? $ ? у овој " " " " $ " " јавно " о тзв. " " " пјевају & " ? " на ? " ' " ($ се " то не $ вјероватно ? $ ? ?,? " $)... " се $ о " & " ",а не " %. ;)

" &," не ? $ гестове $ " пјевају о " " ? Хрвата,% ;)
Kao prvo ja sam protiv toga da se unose zastave sa ljiljanima na stadione, ali ne mogu da vjerujem kada želiš da ukažeš na negativnosti zašto si uzeo baš taj klip koji je striktno napravljen kao medijska prezentacija za Srbe da im se ukaže kako ne trebaju da navijaju i vole svoju državu jer u njoj tobože žive Bošnjaci koji nikoga ne vole i ne žele da vide na stadionu kada igra BiH. Mogao si naprimjer uzeti pa napraviti klip sa utkmice BiH-Srbija u Sarajevu gdje su Srbi masovno došli sa namjerom da izazovu incident ili naprimjer Zrinjski-Partizan gdje su Srbi ničim izzvani pokazivali slike zločinaca itd.
Ne želim da idem s tobom u polemiku, ali želim da ti kažem da je ružno za primjer uzeti propagandni materijal koji je isključivo napravljen sa namjerom da se Srbima ukaže da je veoma loše viliti svoju državu jer u njoj žive Bošnjaci koji ne vole Srbe.
P.S. Da ne bi druge opterećivali ovime ako nešto želiš da kažeš javi se privatno.

PP

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 01 nov 2012, 13:12

Mislim da ce navijaci Borca i dalje pjevati pjesme ove vrste, dok ne otjeraju upravu. Ipak im to nije opravdanje, s obzirom da imaju Avdukica na golu, isto ko sto nama ne trebaju nikakvi povici kad znamo da imamo tako izmjesanu ekipu, i uvrijedimo igrace koje ginu za plavi dres tim glupostima. Da ne pricam o moralnim i ljudskim vrijednostima, toga kod nas nema odavno.

Ali ova prica oko reprezentacije je smijesna. Ne bitno sta ja mislim o zastavi sa ljiljanima, oni koji ne vole drzavu u kojoj zive nece navijati za nju makar se sve te zastave zamjenile zastavama r.srpske i hercegbosne. Ne priznaju ni zastavu sa trokutom i zvijezdicama ni himnu koja nema tekst, a ne daju nam da eto da napisemo tekst himne, razvlace, kao da ce ijedan pjevati sa rukom na srcu.

To treba da se rijesi, ljude ne zanima Bosna, kakva god himna i zastava bile, pa prema tome pustite nas kojima to nesto znaci da je obiljezimo kako hocemo!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 01 nov 2012, 13:14

ЈА не $ та $, ? % се она $ на & $ $ " ? ¥ " " група, не $ % се $ ? & & &...

$ су $ " ? на % ? ?, $ је $ :"" "" ...

" у ? пјевају :"Ајте на %, "*& ""

На $ " " " у Сарајеву опет :"" ""

" " $ $ " &, то пјева група $, " " ", ? $ се у ? пјева $ ' " " $ " ?...

Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..

П.С. " $ & се - у тој ? ?, & га знате. & " ' " ?, " на & & га $ " јер је цар, " " га $ " $ на ? "...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 nov 2012, 13:56

U meni emocije moze probuditi samo jedna zastava i jedna himna. Uz to kada se uzme da ona kao takva nikoga ne vrijeđa u toliko ne osjecam da radim nesto naopako.

Varta zastava i himna bez teksta su nametnuti, a kada se radi o meocijama to se ne moze nekome vjestacki usadjivati.
#divovi

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 01 nov 2012, 14:01

Ivica Osim odlazi iz Saveza.

Spasio nam je guzove,ali niko mu to neće priznati, nego će ga nazivati šlagiranim.

Hvala Bogu dragi Švabo da si i ti vidio koliko je sati, hvala ti za sve
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 nov 2012, 14:14

Trebao je to čak i prije uraditi.
Ovako za sve greške i propuste kojih je nemonovno bilo išle su an njegovu adresu. Da budemo realno, to nije nikakva blasfemija, jer je to jednostavno tako. Glava, uvijek trpi kritike i za šta jest i za šta nije kriv. Mnogi su se krili iza njegovog imena, a cjenu je plaćao sam on.

Bez obzira što sam i sam, priznaću, imao neke zamjerke na njegov rad i cjelog komiteta. Hvala mu, što je uskočio i spasio fudbal u BiH. Historija nek se pozabavi detaljima i konačnom presudom o njegovoj ulozi i radu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 01 nov 2012, 14:19

Ivica Osim:
- spasio reprezentaciju od sunspenzije,
- spasio klubove od suspenzije,
- potpisao ugovor od 1800000 za premier ligu BiH,
- spasio savez od bankrota (fifa uskočila zbog njega i komiteta),
- sudijsak organizacija napredovala u njegovom mandatu, naše sudije počele suditi euro takmičenja,
- tv prenosi premier lige,
- donacija od 100000 km za nike lopte za premier ligu,
- skinuta blokada sredstava za omladinski fudbal
- skinuta blokada sa sredstava za fifa trening centar u zenici...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 nov 2012, 14:30

Samo da se ne vrate kriminalci i dusmani koji zele zlo ovoj drzavi, pa cak i preko sporta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 nov 2012, 16:32

Fino kaznit Borac sa 2 bez gledalaca i 10 000 km , i idemo dalje kao sto je Slavija i Zeljo kaznjeni.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.