ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Stvarno smiješna liga kad tri dana prije neznaš ni u koliko sati je utakmica
![]()
Sta se bunis saznaces dan pred utakmicu

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Stvarno smiješna liga kad tri dana prije neznaš ni u koliko sati je utakmica
![]()
Ma kakvi to ja pitam za termin da znam kad da budem uz radio da slušam prijenospape je napisao/la:ooooooooo jeli to dolazite pa bujrum
Hvala na odgovoru za satnicu...Ali nije mi jasan nastavak rečenice??jalijas je napisao/la:utakmica olimpik - zrinjski u nedjelju u 15 sati na stadionu Grbavica, navijači zrinjskog najavili dolazak!
Hvala na lijepim željama...capelo111 je napisao/la:Zelim srecu gore kako igracima, tako i navijacima nadam se da ce navijaci ovaj put moci unijeti Hrvatsku zastavu, i još nešto kakve veze ima Zrinjski sa Širokim pa vi im prijetite, mislim ako se desi i najmanji incident definitvno bi se liga mogla prekinuti, i desiti se Dodikova zelja svak u svoju avliju.
wade je napisao/la:ja nisam pohvalio navijanje na utakmici,nego samo navijacku grupu ultras mostar koja je bila na utakmici...tako da...
wade je napisao/la:vidim zastavu veceras ultras mostar na utakmici u varazdinu...bravo momci...tako se navija ...
IMA!flash je napisao/la:...mene interesuje da li ima drugih nacionalnosti medju navijacima zrinjskog osim hrvata...cisto informativno
Ima rodbina onih Juznoamerikanaca u klubuMarin je napisao/la:IMA!flash je napisao/la:...mene interesuje da li ima drugih nacionalnosti medju navijacima zrinjskog osim hrvata...cisto informativno
da, vidio sam ih jutros oko 7Barney Stinson je napisao/la:jesu ultrasi otisli danas u sarajevo![]()
prolaznik je napisao/la:sad će priča, nije to RA, to je par pojedinaca, bla-bla![]()
ma ko im **** mater. Mi sigurno nismo...
Samo je stvarn fuj gađati bus samo zato jer na njemu piše Posušje.
Pozdrav svim multietniĆarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.