Nemamo igraca iz svoje skole kao sto oni imaju ali racunaj da je svima do ovog derbija stalo i da igracima derby sigurno nije "kao bilo koja druga utakmica" sto ova pticurina kaze.Sarajlijc@ je napisao/la:Glup je ko **** sto jest jest, ali Bog na nebu SAID na zemlji!mirsonii je napisao/la:gdje to mi rekosmo da je Said intelektualac, da je glup ko tele ja ga volim.
Suljic je dosao iz Butmira. Uostalom imamo Belosevica, a u tu skupinu moze i Dejo jer je Sarajlija.
PS Belosevic na kraju krajeva ima najvise derbija od svih igraca iz oba tabora
Said je vec od prvog dana navuceni pitar.Za Torlaka se zna, za ovaj klub gine vise nego ijedno dijete iz nase skole.
Realno, zatvorit duge lopte i ne pravit faulove na udaljenosti od 16 do 30 metara.Ako treba ruši ih na 40 metara od gola.Bekovi im nisu bas prodorni ali zato znaju centrirati sa obije noge, tj ne moraju striktno probit stranu za dobar ubacaj.Slicno je i sa Zebom.Vjerovatno ce igrat na krilu, pazit tu suprotno stranu jer sumnjam da on moze probit, tj pretrcat ikog od nasih igraca. Sesar ce njihovu sredinu sam u zubima drzat.Slat lopte na Hadziju, on nek ih spusta na Saida koji ce vjerovatno biti cuvan od strane trojice igraca ali ce zato drugi ostati slobodni u dosta situacija.Ako bude zicera moracemo ih pogađat.Suljic posebno nek vjezba 1 na 1 sa golmanom i to Dejom koji je tu neprikosnoven i to sa desne strane po mogucnosti jer on kao desnjak se slabo nalazi ako mu golman iole zatvori ugao.
HAJMO DIVOVI!!!!!!!