Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ok tvoje misljenje ,reina je barcina skola i mogla ga je vratiti , mislis da nije mogla da je htjela kupiti te sto si nabrojao da je valdez losiji od njih ? kazem ja valdez tito !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Jeste Reina je iz Barce B dosao u prvi tim al je isto iz jednog klubica iz Madrida sa 18 godina presao u barcu B,inace Reina je rodjeni Madridjanin a ne Katalunac ako nisi znao,a za ove Diego Lopez je otisao za 9 mill u Villareal iz Reala,a nije branio u Realu 5 utkmc al su svi znali kakve kapacitete ima,branio za sve Realove selekcije,i Spanske mladje repke,a Sergio A, je ljetos kostao 18 mill Atlet.Madrid,znaci treba dati paste za golmana velikig potencijala i kalibra pogotovo kad radi o maldom golomanu,a cijena os vise naraste,,,,znamo koliko je Valdes trazio ljetos pa se Barca puno neckala i dogovarala oko novog ugovora nakon svega,i nako su se dogovrl al za manji novac nego sto je trazio da ima godisnju platu,jer znaju da bas toliko netreba da dobije,da je on veliki kalibar nebi pregovori trajlai 2 sedmc,,znas i sam,pa su situaciju htijeli da iskoriste neki klubovi iz Engl.LigeCRNI_SA je napisao/la:ok tvoje misljenje ,reina je barcina skola i mogla ga je vratiti , mislis da nije mogla da je htjela kupiti te sto si nabrojao da je valdez losiji od njih ? kazem ja valdez tito !!
moram ponovo isti video postavljatiCRNI_SA je napisao/la:ok tvoje misljenje ,reina je barcina skola i mogla ga je vratiti , mislis da nije mogla da je htjela kupiti te sto si nabrojao da je valdez losiji od njih ? kazem ja valdez tito !!
[youtube][/youtube]
Valdes je dobar....al je on takođe najslabija karika Barcelone....
sreca pa nema Vilje jer Valdes je navikao asistirati mu za pogodak
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Valdez ima plus jer je katalonac,a sjecamo se koliko su samo promijenili golmana posle slabog hespa,trazilo se u Rustu koji je kostao 20 tak mill eura kad je dosao al je imao povreda i posle nesrece kod trenera i ponasanja,argenrinac Bonano je dosao a tada se pojavio Valdez i cak malo je brani on cak argentinac ,stalno su rotirali na golu jer nisu imali jaku vijeru u Vadleza koji je primao isto smijesnih golova kao Argentirnac,malo se popravio al da spada u najbolje spanse golmane,nema sanse......a Svijetu pitaj boga koliko ima bolji,al kazem ima plus kod navijaca i kluba jer je katolonac ,a Barca puno drzi loptu i malo prema njihovom golu bide suteva,uglavnom svaki 3,4 sut je prosjeku da je i gol u mrezi BarceRaul_64 je napisao/la:moram ponovo isti video postavljatiCRNI_SA je napisao/la:ok tvoje misljenje ,reina je barcina skola i mogla ga je vratiti , mislis da nije mogla da je htjela kupiti te sto si nabrojao da je valdez losiji od njih ? kazem ja valdez tito !!
[youtube][/youtube]
Valdes je dobar....al je on takođe najslabija karika Barcelone....
sreca pa nema Vilje jer Valdes je navikao asistirati mu za pogodak
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma dajte ljudi znamo svi da valdes i nije neki golman,casiljasu nemoze ni prici
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Kaziljas ubjedljivo najbolji golman danasnjice, ono sto je pokazivao u Zenici, adut je titule najboljeg golmana svijeta. Uvjek sam ga gotivio na neki način, kad je kao djecak poceo braniti za Real, tada mi je bio bas cooler. Kaziljas, Kanizares, Bufon, reprezentacija svijeta-Barcelona- je napisao/la:ma dajte ljudi znamo svi da valdes i nije neki golman,casiljasu nemoze ni prici

- Nail for Real
- Kontakt:
Cassilas
Ramos Pepe Albiol Marcelo
Granero Alonso Lass Kaka
Raul Benzema
Ovako bi mogao izgledati sastav protiv Valladolida jer mislim da Pellegrini nece vise pokusavati 4-3-3.
Granero Alonso Lass Kaka
Raul Benzema
Ovako bi mogao izgledati sastav protiv Valladolida jer mislim da Pellegrini nece vise pokusavati 4-3-3.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
don Ciro je napisao/la:Jes Man.und je ljetos nudio 70 mill i veliki ugovor Casillasu polo veci sto u Realu ima i odbio a City 100 mill ,a Valdesa znam i pratim,a eto recimo da je bolji od Almunje,al nije od D.Lopeza,Reine,Sergia A,Palopa,i kralja Casillasa,svaka cast Iniesti,Puyolu,Pique koju su katalunci i cijenim ih od ranije jer za Iniestu jos pri 4,5 god govr da ce biti veliki igrac,sjecam se kad je igro protiv nasih maldih na Grbavici i dao gol,ebiga i Bojan je velika nada al takve okolnosti su ga vec vidi se pocele sjebavati,kao sto je Portilla sjebo Ronaldo,Owen,Raul,Morientes,,,tesko je dobiti sansu kraj Henry,Ibre,Messija,i prije Eto kad znamo kolika je plata kod njih a kolika kod Bojana,ja bih voleo da Bojan ode negdje drugo sto prije i pokaze se,vako ce tesko nemogu svi da uspiju u jakoj konkurenciji...CRNI_SA je napisao/la:ti pasuka moj ne pratis ocigledno valdesa, kako je branio prosle sezone sta je sve branio i ako je po tebi almunija bolji dovoljno si rekao da zakljucim da veze nemas bar sto se valdesa tice , uostalom nebi branio za barcu toliko dugo i dok nije produzio ugovor trazio ga je manchester utd i jos par klubova
jeste kako nije nudili ronalda za kasiljasa, kako te ba nije stid pisati takve lazi cuj man nudio 70 mil pa man ne bi dao 70mil sada za kasiljaa ronalda i kaku zajedno a city nije ni za koga davo pare , ili ti mislis da bi Berluskoni prodao Kaku realu za 70-ak mil a da mu je onaj sejk iz citya nudio 150 daj ba koncentrisi se , City je jedino prodavo maglu a para nigdje.
U ime Gospodara...
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Od ove 44dvice, nekako odbrana i sredina mi se cini kao ime i prezime nekog Španca. Dobar dan, ja sam Ramos Pepe Albiol Marcelo, dolazim iz MadridaNail for Real je napisao/la:Cassilas
Granero Alonso Lass Kaka
Raul Benzema

[youtube][/youtube]
Evo filmic zanimljiv i o Iker. Golmancina je Iker nema govora, ali je i on sklon pogreskama kao i Valdez, zato je meni najjaci Buffon, bolji je mislim golman i Frey iz Firentine i jos neki. Sto se tice Valdeza, bio je smijesan nekada, medjutim, u zadnje dvije-tri sezone izrasto je u vrhunskog golmana, u najtezim trenucima spasavao je Barcelonu, branio zicere, a ja se ne sjecam kad je zadnji put nesto kiksao. Ni je ni njemu lako, vecinu utakmica i nema posla pa se ulijeni, ali brat bratu, u zadnje vrijeme, posebno u vaznim utakmicama, Valdez brani vrhunski. Kasiljas je bolji od Valdeza, ali nemojte ni njega dizati sad u nebesa, one odbrane protiv Sevilje su odlicne, ali ipak to su situacije gdje je je sve do napadaca, i vise je tu onaj Morati nevjerovatno promasio, nego sto je Iker nevjerovatno odbranio.
Evo filmic zanimljiv i o Iker. Golmancina je Iker nema govora, ali je i on sklon pogreskama kao i Valdez, zato je meni najjaci Buffon, bolji je mislim golman i Frey iz Firentine i jos neki. Sto se tice Valdeza, bio je smijesan nekada, medjutim, u zadnje dvije-tri sezone izrasto je u vrhunskog golmana, u najtezim trenucima spasavao je Barcelonu, branio zicere, a ja se ne sjecam kad je zadnji put nesto kiksao. Ni je ni njemu lako, vecinu utakmica i nema posla pa se ulijeni, ali brat bratu, u zadnje vrijeme, posebno u vaznim utakmicama, Valdez brani vrhunski. Kasiljas je bolji od Valdeza, ali nemojte ni njega dizati sad u nebesa, one odbrane protiv Sevilje su odlicne, ali ipak to su situacije gdje je je sve do napadaca, i vise je tu onaj Morati nevjerovatno promasio, nego sto je Iker nevjerovatno odbranio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobra ova pjesma u pozadini. Cini mi se Ukrainci sa Eurosonga.Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u pravu si 

Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 17 okt 2009, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da je ova tema predvidjena za razgovor o Realu...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
da i bufoon negrijesi jeli nikad???Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
glupsone nije bila zamijena za ronalda,al su nudili su veci duplo ugovor,al on je rekao nikad da iz reala nece ici,boli me briga sto ti nisi to cuo,bilo je ljetos i vrtilo se po marci i as-u,a van der sar je star,znaju u man.koje najbolji golman,a city dobro tvoje misljenje....a prodo ga je jasno je reko KAKA da je dosla pouda al on nije zeleo nigdje osim Reala posle Milana,alo gdje ti zivis,to zna svako da nije htijeo u City,a Milan mu je udovoljio jer ga postuje kao igraca,nakraju su bili primorani da prodaju Realu al tu je puno ucinio i Florentino i otac od Kake,,,,LeBronJamesKing je napisao/la:don Ciro je napisao/la:Jes Man.und je ljetos nudio 70 mill i veliki ugovor Casillasu polo veci sto u Realu ima i odbio a City 100 mill ,a Valdesa znam i pratim,a eto recimo da je bolji od Almunje,al nije od D.Lopeza,Reine,Sergia A,Palopa,i kralja Casillasa,svaka cast Iniesti,Puyolu,Pique koju su katalunci i cijenim ih od ranije jer za Iniestu jos pri 4,5 god govr da ce biti veliki igrac,sjecam se kad je igro protiv nasih maldih na Grbavici i dao gol,ebiga i Bojan je velika nada al takve okolnosti su ga vec vidi se pocele sjebavati,kao sto je Portilla sjebo Ronaldo,Owen,Raul,Morientes,,,tesko je dobiti sansu kraj Henry,Ibre,Messija,i prije Eto kad znamo kolika je plata kod njih a kolika kod Bojana,ja bih voleo da Bojan ode negdje drugo sto prije i pokaze se,vako ce tesko nemogu svi da uspiju u jakoj konkurenciji...CRNI_SA je napisao/la:ti pasuka moj ne pratis ocigledno valdesa, kako je branio prosle sezone sta je sve branio i ako je po tebi almunija bolji dovoljno si rekao da zakljucim da veze nemas bar sto se valdesa tice , uostalom nebi branio za barcu toliko dugo i dok nije produzio ugovor trazio ga je manchester utd i jos par klubova
jeste kako nije nudili ronalda za kasiljasa, kako te ba nije stid pisati takve lazi cuj man nudio 70 mil pa man ne bi dao 70mil sada za kasiljaa ronalda i kaku zajedno a city nije ni za koga davo pare , ili ti mislis da bi Berluskoni prodao Kaku realu za 70-ak mil a da mu je onaj sejk iz citya nudio 150 daj ba koncentrisi se , City je jedino prodavo maglu a para nigdje.
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme vrijeme da posetis psihijatra,i idi na Barsinu temu pa tamo lupaj,debilu jedanRomariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
jeste kako nije nudili ronalda za kasiljasa, kako te ba nije stid pisati takve lazi cuj man nudio 70 mil pa man ne bi dao 70mil sada za kasiljaa ronalda i kaku zajedno a city nije ni za koga davo pare , ili ti mislis da bi Berluskoni prodao Kaku realu za 70-ak mil a da mu je onaj sejk iz citya nudio 150 daj ba koncentrisi se , City je jedino prodavo maglu a para nigdje.[/quote]
glupsone nije bila zamijena za ronalda,al su nudili su veci duplo ugovor,al on je rekao nikad da iz reala nece ici,boli me briga sto ti nisi to cuo,bilo je ljetos i vrtilo se po marci i as-u,a van der sar je star,znaju u man.koje najbolji golman,a city dobro tvoje misljenje....a prodo ga je jasno je reko KAKA da je dosla pouda al on nije zeleo nigdje osim Reala posle Milana,alo gdje ti zivis,to zna svako da nije htijeo u City,a Milan mu je udovoljio jer ga postuje kao igraca,nakraju su bili primorani da prodaju Realu al tu je puno ucinio i Florentino i otac od Kake,,,,[/quote]
ne vrijedio sa majmunom ni pricati niti odgovarati na njegove postave zato ja to i necu raditi ...
ali samo da potvrdim tvoju glupost pitacu druge forumase zna li neko u opste za ponudu za kasiljasa iz man ali onu zvanicnu ponudu a ne nesto stoi napise sportsport.ba i slicni i zna li neko koliko je najvise man utd ikada platio fudbalera?
i jos jedno nije kaka htio ni u madrid ali cim je perez pokazao pare berluskoniju kaka odmah na lijecnicki pregled!!!!!
kako si glup to je ne videno, cuj man davo 70 milki za kasiljasa , pa mozda da je pride iso i stadion santiagobernabe mozda bi man i dao 70.
glupsone nije bila zamijena za ronalda,al su nudili su veci duplo ugovor,al on je rekao nikad da iz reala nece ici,boli me briga sto ti nisi to cuo,bilo je ljetos i vrtilo se po marci i as-u,a van der sar je star,znaju u man.koje najbolji golman,a city dobro tvoje misljenje....a prodo ga je jasno je reko KAKA da je dosla pouda al on nije zeleo nigdje osim Reala posle Milana,alo gdje ti zivis,to zna svako da nije htijeo u City,a Milan mu je udovoljio jer ga postuje kao igraca,nakraju su bili primorani da prodaju Realu al tu je puno ucinio i Florentino i otac od Kake,,,,[/quote]
ne vrijedio sa majmunom ni pricati niti odgovarati na njegove postave zato ja to i necu raditi ...
ali samo da potvrdim tvoju glupost pitacu druge forumase zna li neko u opste za ponudu za kasiljasa iz man ali onu zvanicnu ponudu a ne nesto stoi napise sportsport.ba i slicni i zna li neko koliko je najvise man utd ikada platio fudbalera?
i jos jedno nije kaka htio ni u madrid ali cim je perez pokazao pare berluskoniju kaka odmah na lijecnicki pregled!!!!!
kako si glup to je ne videno, cuj man davo 70 milki za kasiljasa , pa mozda da je pride iso i stadion santiagobernabe mozda bi man i dao 70.
U ime Gospodara...
------Casillas------
----Ramos---Pepe---Albiol-----Marcelo---
--Xabi-----Lass---
---Granero---------VDV---
---Raul--Benzema---
Bez Kaka....Medunjanin ce biti na klupi.....
----Ramos---Pepe---Albiol-----Marcelo---
--Xabi-----Lass---
---Granero---------VDV---
---Raul--Benzema---
Bez Kaka....Medunjanin ce biti na klupi.....
- Nail for Real
- Kontakt:
Link za tekmu,please
2:0...2× kralj raul 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.