Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj suti cijelu noc gledam CNN imam jarana trenutno rade u NY hudi se sasrali nikad nisu osjetii strahote
Thomas Müller - Fußballgott
Eh ti Ameri, neznaju oni sta je prava bura
kad te ispleska do kosti bolje da te nema.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto kaze jaran jedan da kod njih pocne rat oni se ne bi znali snaci kolko je to glup narod.don_burza je napisao/la:Joj suti cijelu noc gledam CNN imam jarana trenutno rade u NY hudi se sasrali nikad nisu osjetii strahote
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kada nestane nafte, moguce je da nestane zivota na Zemlji.
Ali Arapi su istrazili, da ce nafta uvijek biti.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledajte strašne slike......
Gledajte strašne slike......
- TheVerminator
- Kontakt:
Ima u Slavinovićima nafte, ako zatrebaSheyi je napisao/la:Kada nestane nafte, moguce je da nestane zivota na Zemlji.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
A zasto su glupi ? Zato sto kad ih neko upozori da ce se nesto destiti oni se pripremaju a ne ko kod nas "Nece to ba nas mi smo Bosanci najjaci i najpametniji"Sarajlijc@ je napisao/la:Sto kaze jaran jedan da kod njih pocne rat oni se ne bi znali snaci kolko je to glup narod.don_burza je napisao/la:Joj suti cijelu noc gledam CNN imam jarana trenutno rade u NY hudi se sasrali nikad nisu osjetii strahote
Svaka cast Amerima ljudi. Oni mozda slabije poznaju tu neku opstu kulturu od nas jer nisu optereceni time kao mi al svakako nebi trebalo da ih zovemo glupima
Thomas Müller - Fußballgott
A mi duz cele ex yu ,sve pametniji od pametnijeg ,joj Sarajlice stari partijasuSarajlijc@ je napisao/la:
Sto kaze jaran jedan da kod njih pocne rat oni se ne bi znali snaci kolko je to glup narod.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pico pacifističkaDylan Dog je napisao/la:I nauka je dokazala da život na planeti zemlji nije moguć dovjeka.
Prirodni resursi nestaju,klimatske promjene,pa i za sve to da se nađe riješenje na kraju ostaje to da se svemir sam od sebe "skuplja" vremenom i doći će vrijeme kad će to zahvatiti i zemlju(nisam stručnjak nit razumijem o čemu pričam ovako je nama profesor objašnjavao nešta).
E sad,druga je stvar što će trebati milijuni godina da prođu do toga,a bojim se da ćemo se do tada sami uništiti.
Šteta što nisu svi kao ja,poštujem sve religije,sve rase smatram jednako vrijednima i smatram da je ubistvo jednoga čovjeka kao da si ubio čitav svijet,nebi bilo ratova da se ovaki ko ja pitaju

Ja sam opet za tu da ubistvo glupog čovjeka nije zločin

Nek rastura malo Sandi(Cenov)volim ja te prirodne katastrofe

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma Amerikanci su sve samo ne glup narod, ali, mi smo takvi, najpametniji.
Neki dan sjedim s Kinezom na kafi, ja njem ****, on meni yebe, a opet se smijemo.
Neki dan sjedim s Kinezom na kafi, ja njem ****, on meni yebe, a opet se smijemo.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- TheVerminator
- Kontakt:
Mi smo Bosanci ko hljeb dobri ljudi
al ko nam dirne zenu pistolj tada sudi

al ko nam dirne zenu pistolj tada sudi

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi slaveni smo najpametniji narod, naucno dokazanoTribalian je napisao/la:A mi duz cele ex yu ,sve pametniji od pametnijeg ,joj Sarajlice stari partijasuSarajlijc@ je napisao/la:
Sto kaze jaran jedan da kod njih pocne rat oni se ne bi znali snaci kolko je to glup narod.

Kod mene u frizideru nekakvi navijaci stanuju
odjednom se cuje "jeeeeeeeeeeeeeeee" kao kad neka ekipa da gol

Cijelo vrijeme neki bobcic padaju na laminat a ja nemam pojma odakle

Cijelo vrijeme neki bobcic padaju na laminat a ja nemam pojma odakle

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Takvog te volimSarajlijc@ je napisao/la:Mi slaveni smo najpametniji narod, naucno dokazanoTribalian je napisao/la:A mi duz cele ex yu ,sve pametniji od pametnijeg ,joj Sarajlice stari partijasuSarajlijc@ je napisao/la:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sirok je to pojamSarajlijc@ je napisao/la:
Mi slaveni smo najpametniji narod, naucno dokazano

Evo jednog pripadnika "plemena" o kome govoris iza ovog sto da je " intervju' ,ne deluje bas inteligentno

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svugdje ima izroda ali inace smo vrlo pametni 
Nego sta nam je sa prijateljem nije dobar nikako? Budi uz njega pusti se zajebavanja po forumu

Nego sta nam je sa prijateljem nije dobar nikako? Budi uz njega pusti se zajebavanja po forumu

U svakom zitu ima kukolja
evo ja za sebe mogu potvrdit da sam iznimno pametan
Bas je prije par dana bio neki clanak u vecernjem o 16 najpametnijih ljudi na svijetu, među njima su bila dvojica iz Hrvatske i jedan iz BiH.

Bas je prije par dana bio neki clanak u vecernjem o 16 najpametnijih ljudi na svijetu, među njima su bila dvojica iz Hrvatske i jedan iz BiH.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A u Izraelu obavezan fakultet?
Bojim se da ce oni biti najpametniji narod.
Bojim se da ce oni biti najpametniji narod.
Radili su nekakvu genetsku analizu koja je pokazala da mi u Bosni i Hercegovini praktički i nismo slaveni
Evo od kojih naroda u kojem procentu prosječni stanovnik Bosne i Hercegovine ima porjekla,svašta se mješalo kroz stoljeća

Evo od kojih naroda u kojem procentu prosječni stanovnik Bosne i Hercegovine ima porjekla,svašta se mješalo kroz stoljeća
Žao mi je što će se pojedini slavenski patrioti razočaratilyrian 40 %
Teuton 20 %
Celtic 15 %
Slav 15 %
Hunnians 6 %
Thracians 4 %

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.