FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ko sudi derbi
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Koliko ja znam Vukasović.zeljo1 je napisao/la:ko sudi derbi
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
hahahah suti nece moci spavati.avlami97 je napisao/la:Koliko ja znam Vukasović.zeljo1 je napisao/la:ko sudi derbi
- champions1921
avlami97 je napisao/la:Koliko ja znam Vukasović.zeljo1 je napisao/la:ko sudi derbi

BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
"Zaista, nevjerovatno zvuči sljedeća činjenica. Naime, sve stolice sa zapadne tribine najvećeg stadiona u Bosni i Hecegovini su skinute. I, upravo smo saznali da će svega 3000 stolica biti postavljeno do početka utakmice između Sarajeva i Željezničara u subotu. Tri godine su prošle otkako je od strane UEFA-e potvrđeno da su na zapadnoj tribini stadiona "Asim Ferhatović-Hase" potrebne stolice sa naslonjačima. I, sada, nekoliko dana pred najveći bosanskohercegovački fudbalski susret, radovi su došli do te faze, kada nije moguće osposobiti tribinu za predstojeću utakmicu. Postavlja se pitanje, ako se moglo čekati tri godine, zašto se stolice nisu postavljale poslije derbija? FK Sarajevo će ostvariti određen gubitak, uzimajući u obzir broj prodatih karata za zapadnu tribinu, na prethodnim okršajima ova dva kluba.", dodao je Selimović.
"Radi se na postavljanju stolica sa naslonjačima na zapadnoj tribini koševskog stadiona u dvije-tri smjene. Očekivati je da će zapad biti u funkciji u punom kapacitetu za derbi", izjavio je portparol FK Sarajevo Tarik Trbić.
Koji sada laze

"Radi se na postavljanju stolica sa naslonjačima na zapadnoj tribini koševskog stadiona u dvije-tri smjene. Očekivati je da će zapad biti u funkciji u punom kapacitetu za derbi", izjavio je portparol FK Sarajevo Tarik Trbić.
Koji sada laze

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
smiri se,sta si zapjeniopayton je napisao/la:probajte proći dva-tri predkola
...barem probajte ..?????
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Znas li da je Zeljo prosle godine odigrao isti broj utakmica ko sarajevo ove i jedank broj kola presao ?payton je napisao/la:probajte proći dva-tri predkola
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Jesi li pomislio da zapad moze biti pusten i bez stolica?? Kod nas na sjeveru nikada nije ni bilo stolica na dijelu za goste.. Ne igra se tekma pod UEFA-inim pravilimaBaja_Zvjerka je napisao/la:"Zaista, nevjerovatno zvuči sljedeća činjenica. Naime, sve stolice sa zapadne tribine najvećeg stadiona u Bosni i Hecegovini su skinute. I, upravo smo saznali da će svega 3000 stolica biti postavljeno do početka utakmice između Sarajeva i Željezničara u subotu. Tri godine su prošle otkako je od strane UEFA-e potvrđeno da su na zapadnoj tribini stadiona "Asim Ferhatović-Hase" potrebne stolice sa naslonjačima. I, sada, nekoliko dana pred najveći bosanskohercegovački fudbalski susret, radovi su došli do te faze, kada nije moguće osposobiti tribinu za predstojeću utakmicu. Postavlja se pitanje, ako se moglo čekati tri godine, zašto se stolice nisu postavljale poslije derbija? FK Sarajevo će ostvariti određen gubitak, uzimajući u obzir broj prodatih karata za zapadnu tribinu, na prethodnim okršajima ova dva kluba.", dodao je Selimović.
Koji sada laze![]()

BUDI ŽELJO !!!
TV Alfa o derbiju...UŽIVO
@pile 87
jel to još jedna od vaših računica..ono kad vas neko ponizi pa onda od muke u sebi ne možete da okrenete TV-1 ili BHT..jer mi još igramo
ili vam je Amaw to reko kao jedinu istinu..a možeš se sjetiti bagera na grbi prije 2 god..to ti je nešto slično ovome što ti pričaš
znači nidže žive veze
jel to još jedna od vaših računica..ono kad vas neko ponizi pa onda od muke u sebi ne možete da okrenete TV-1 ili BHT..jer mi još igramo
ili vam je Amaw to reko kao jedinu istinu..a možeš se sjetiti bagera na grbi prije 2 god..to ti je nešto slično ovome što ti pričaš
znači nidže žive veze
YES.WE.DID.
Mozda za tebe sine jer fudbal pratis od juce igralo se i godinu prije isto takmicenje koje je sarajevo igralo i isto predkolo.Neznanje je u tvom slucaju blagoslovpayton je napisao/la:@pile 87
znači nidže žive veze

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovako ce da grmi u subotu na derbiju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo brate Istok grmi.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo brate Istok grmi.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 okt 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Amin Boze da se Amer sad na zimu proda,uhar je svaka para pogotovo sad kad su pare neophodne i kad stizu ove kazne sa svih strana,a to je realno pozicija na kojoj ce se najmanje osjetiti odlazak i na kojoj imamo po meni dosta dobre ako ne i bolje anternative od Amera,tako da ajde Franzuci dajte te pare,kolko tolko uhar je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Druze vidis da je on totalno izgubljen,valja same gluposti,usput ga pitaj kada mu je klub zadnji put igrao ligu prvaka.pile87 je napisao/la:Znas li da je Zeljo prosle godine odigrao isti broj utakmica ko sarajevo ove i jedank broj kola presao ?payton je napisao/la:probajte proći dva-tri predkola
Zeta....OMG!!!,najveca sramota bh fudbala,pa ljudi su amateri,ispadaju iz lige,ali divove izbacili!
Derbi prenosi samo Nacionalni Javni servis BHT 1Tribalian je napisao/la:Jel ima prenos vaseg derbija na Areni?
Znaci stream da trazimhilmo je napisao/la: Derbi prenosi samo Nacionalni Javni servis BHT 1

Hvala na odgovoru .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
neče biti neizvjesnosti ni na terenu
možda u prvih 15 min da skretničari pruže neki otpor..onda ide bordo mašina da samelje mitska stvorenja zv strumfovi
možda u prvih 15 min da skretničari pruže neki otpor..onda ide bordo mašina da samelje mitska stvorenja zv strumfovi
YES.WE.DID.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas me zanima da li ce Aleckovic suditi derbi, po nekom pravilu bi trebao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!