I Vrbanjusa ce izgleda ove sezone imati vise titula od Torpedabob je napisao/la:izgubili 9:6ljozeTM je napisao/la:kako zavrsi finale ????

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I Vrbanjusa ce izgleda ove sezone imati vise titula od Torpedabob je napisao/la:izgubili 9:6ljozeTM je napisao/la:kako zavrsi finale ????
Ja jutros u Skenderiji i sjedim sa ovim jednim sto radi dole,pa ima prilaza dole,kaze Braco se dere onim svojim nema frke zavrseno je sve ove godine ce Vrbanjusa uzeti ovaj turnirbob je napisao/la:izgubili 9:6ljozeTM je napisao/la:kako zavrsi finale ????
ako je to istina, onda pohvaleEkonomista je napisao/la:6KM vam je jug.
Nece igrati ima 3 utakmice suspenzije.champions1921 je napisao/la:Hoce li Benjo igrati na derbiju?? Svraka na ovoj alfi rece da je jos pod suspenzijom..
Kako li ce Stanic pitar odraditi ovu tekmuKrajPrice je napisao/la:Nece igrati ima 3 utakmice suspenzije.champions1921 je napisao/la:Hoce li Benjo igrati na derbiju?? Svraka na ovoj alfi rece da je jos pod suspenzijom..
Jel sigurno ovo za malog Benju ovo nije dobroKrajPrice je napisao/la:Nece igrati ima 3 utakmice suspenzije.champions1921 je napisao/la:Hoce li Benjo igrati na derbiju?? Svraka na ovoj alfi rece da je jos pod suspenzijom..
Na proslom derbiju ga je Amar izveo nakon nekih pola sata.. Bio opasno los.. I sve derbije je lose odigrao ali opet je bolji od Stanica koji, opet, zadnje dvije tekme nije bio los.. Nebi me iznenadilo da je i zaradio crveni sa namjerom da propusti derbi.. Lose se nosi sa pritiskom.. A na kraju krajeva koga nema bez njega se mora..CARSON je napisao/la:Jel sigurno ovo za malog Benju ovo nije dobroKrajPrice je napisao/la:Nece igrati ima 3 utakmice suspenzije.champions1921 je napisao/la:Hoce li Benjo igrati na derbiju?? Svraka na ovoj alfi rece da je jos pod suspenzijom..
Stanic ce mu po kratkom postupku nogu slomiti i zdra'opayton je napisao/la:strah benjamina od saida
baco ga ko mahnit..pa ga amar izveo fa se ne blamira više..vidječemo može li ga taj drugi uštopati..teško al ostaje da se vidi
Pa Said sam sebe ne moze zaustavitipayton je napisao/la:strah benjamina od saida
baco ga ko mahnit..pa ga amar izveo fa se ne blamira više..vidječemo može li ga taj drugi uštopati..teško al ostaje da se vidi
Ja samo znam da c eovo Saidu biti zadnja tekma u zivotupayton je napisao/la:strah benjamina od saida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.