FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

molotovljev

Re: FK Željezničar

Post Postao/la molotovljev » 29 okt 2012, 17:59

Amar TM'87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina. :D Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.
Zašto vi ne izgradite tribinu, zašto? Godine prolaze, trofeji se uzimaju, lova se uzima...
Amare, gdje vam je tribina za gostujuće navijače?
Ponavljam, ako niste u stanju da nam obezbjedite tribinu, derbi ćemo igrati na Koševu! Pošteno.
pasa samo se sjeti kakva je grbavica bila poslije rata i sve ce ti biti jasno, a kakva god da je ona je NASA za razliku od koseva ;)
Znam ja jarane vrlo dobro u kakvom je stanju stadion bio nakon rata, sve je to u redu, shvatam,
i kažem ti da je Država odmah nakon rata, trebala i 'morala' renovirati Grbavicu, al' eto nije...
ali to nije i ne smije biti izgovor za vašu Upravu, da ni marke ne ulože u stadion.
F.K.SARAJEVO

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 okt 2012, 18:00

voltron30 je napisao/la:E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina. :D Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.
Zašto vi ne izgradite tribinu, zašto? Godine prolaze, trofeji se uzimaju, lova se uzima...
Ponavljam, ako niste u stanju da nam obezbjedite tribinu, derbi ćemo igrati na Koševu! Pošteno.
vidi drug djecije razmisljanje cuj trofeji se uzimaju, lova se uzima... jbt kad covjek krene u renoviranje stana skonta da se zajebao milion sitnica nekih a sve skuplje od skupljeg bas me zanima koliko prvak je dobivcao od saveza nemam tu informaciju al cisto sumnjam da je neka suma pa bolan vi nemozete da promjenite stolice na zapadu cekate opstinu da uradi a sigurno bi u one dvije tri utakmcie zaradili al eto , realno ne znam sta ocekujete kad bude na grbavici mislim da ce biti isto to jeste cijena ista za vas i nas 10 KM ono sto ste vi do sada bojkotovali je sto vam dadnemo vise ulaznica a mal prostor pa sad se nadam da ce to uprava ispraviti te dati vam dvije milje na sjeveru osigurati toliko da bude komotno i to je to ha ja ...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 okt 2012, 18:01

Ne znam sta se raspravljate gospodski potez ljudi iz uprave Sarajeva svaka cast i zavrsena prica .

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 18:01

CARSON je napisao/la:Ne znam sta se raspravljate gospodski potez ljudi iz uprave Sarajeva svaka cast i zavrsena prica .
Nije nikakav gospodski potez, PRAVILA sefe.. Ne predstavljajte to tako sada... To su morali svake godine uraditi isto tako, sto i mi praktikujemo naravno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 okt 2012, 18:16

Odgovorit' ću ti, kad ti meni kažeš gdje je vama stadion? :oops:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 okt 2012, 18:29

voltron30 je napisao/la:
Ne možeš ti odgovoriti, jer ne znaš odgovor.
A ako mene pitaš gdje je nama stadion, prijatelju moj stadion je Koševo i samo Koševo, ne znam za drugi...
E sad, to što nije administrativno, to nije moj problem, ne znam zašto bi bio vaš.
Mi domaće tekme igramo na Koševu, vas i sve naše goste dočekujemo na Koševu.
Mislim da izbjegavate poentu priče, a pričamo o uslovima na stadionu. Grbavica/Koševo i derbi.
F.K.SARAJEVO

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 29 okt 2012, 18:30

koliki je rezultat Željo- Vrbanjusa
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 okt 2012, 18:31

voltron30 je napisao/la:
Eno ga na Koševu, sluzbeno ime mu je Asim Ferhatovic Hase , ima oko 34.000 mjesta i na istocnoj tribini bordo slovima pie Sarajevo. Zasto pitas?

I jasta je ja gospodski potez, mogla je karta komotno biti 10 km, za to pravilo ni u savezu ne znaju :mrgreen:
Dobro ste prosli, umjesto da se zahvalite vi tako

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 29 okt 2012, 18:36

@ samosarajevo
Moglo bi da ti je onaj bivsi clan kluba (usanovic) jos tu.

Uprkos problemima sa zapadnom tribinom stadiona "Asim Ferhatović-Hase", Uprava FK Sarajevo odlučila je u prodaju pustiti ulaznice, po popularnim cijenama. Tako će Sjever i Jug, na kojima budu najvatreniji navijači Sarajeva i Željezničara, koštati 6 KM. Ista cijena je uslovljena Pravilnikom NS/FS BiH, dok će ulaznice za Istočnu, odnosno Zapadnu tribinu koštati 10 KM.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 okt 2012, 18:37

A ako mene pitaš gdje je nama stadion, prijatelju moj stadion je Koševo i samo Koševo, ne znam za drugi...
E sad, to što nije administrativno, to nije moj problem, ne znam zašto bi bio vaš.
a sto nije administrativno rijeseno zato sto nemate para za odrzavanje i zato sto ce se prije renovirati ako bude u vlasnistvu opstine a ne u vasem a ti pricas i nesto govoris nama kako nemamo para da izgradimo stadion nidje veze ...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 okt 2012, 18:38

voltron30 je napisao/la: Odgovorit' ću ti, kad ti meni kažeš gdje je vama stadion? :oops:
Mi domaće tekme igramo na Koševu, vas i sve naše goste dočekujemo na Koševu.
Mislim da izbjegavate poentu priče, a pričamo o uslovima na stadionu. Grbavica/Koševo i derbi.
Znači samo se praviš Englez. Očekuješ neke uslove da vam pravimo tribine, da gradimo stadion (kojeg i sami sanjamo) a niko neće da nam pomogne, dok vi na gyzovaču igrate na državnom stadionu. Volio bih i ja evropske uslove na Grbavici, mnogo više nego ti, ali takvi su kakvi su..Ako ti se gleda, dođi i gledaj. Dobit ćete 5% kao i dosad, vaša uprava isto tako može nama 5% dodijeliti i nikakvih problema ne bi bilo, ali pošto vi ne možete napuniti onaj lavor, svaka prodata ulaznica vam je dobrodošla. Prema tome demagogiju o nekim vašim ''pravima'' ostavi za one kojima je stalo.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 29 okt 2012, 18:41

http://www.****.com/2012/10/zeba ... -ista.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gospodski, od Gospode! ;)
Razumijes ti mene burazere moj :)

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 29 okt 2012, 18:47

glupe vam price, majko moja, cijena karata je u zadnje vrijeme samo stvar ekonomskog prihoda, dakle ako uprava jedne ili druge ekipe misli da ce vise dobiti spustanjem cijene(vise navijaca) tada je i spusti.
imaju razlicite stadione na raspolaganju tako da na Grbavici ne moze cijena biti manja od 10KM ali ni Zeljinim navijacima ne bude nista jeftinija za sjever obicno bude 12KM, na Kosevu ipak mnogo utice cijena na posjetu jer se ima prostora za manipulisanja.
Kosevo jeste stadion FK Sarajeva bar za mene, ali ko god plati u moze igrati, ako vise plati moze imati i prioritet nad FKS. a na istoku pise "Sarajevo" a ne "FK Sarajevo". velika razlika.

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 29 okt 2012, 18:49

6KM vam je jug.
Bordo bijeli!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 29 okt 2012, 18:52

Ekonomista je napisao/la:6KM vam je jug.
Kolko?
Razumijes ti mene burazere moj :)

payton

Post Postao/la payton » 29 okt 2012, 19:02

6 KM realno dobra cijena a ne može manje nikako..jedino da džaba uđete a to nema šanse
YES.WE.DID.

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 29 okt 2012, 19:08

kako zavrsi finale ????
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 okt 2012, 19:10

ljozeTM je napisao/la:kako zavrsi finale ????
izgubili 9:6

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 29 okt 2012, 19:10

payton je napisao/la:6 KM realno dobra cijena a ne može manje nikako..jedino da džaba uđete a to nema šanse
nije problem cijena, najvaznije je da su nam iste cijene i za sjever i za jug, jer su to iste tribine...
i vama ce zato biti 15 KM zdenka na Grbavici isto ko inama sjever, jer je to ista tribina.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 29 okt 2012, 19:17

bob je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:kako zavrsi finale ????
izgubili 9:6
ko je igrao za nas

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.