Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zenichanin
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Zenichanin » 27 okt 2012, 20:47

Mene da je onako bezveze posl'o na zagrijavanje,
a da me nije ubacio u igru,
nakon utakmicu bi mu Etihad demolir'o :evil:

Đubre jedno :!:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 okt 2012, 20:50

Nepravda ce me dokusurit' .
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2012, 20:51

Ma može on u Southamptonu igrat 90 minuta i dovest ih u vrh tabele , al ne može tamo jest sushi za bajram i gledat televiziju na TVu od 50 inča :?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 27 okt 2012, 20:55

viKK je napisao/la:Ma može on u Southamptonu igrat 90 minuta i dovest ih u vrh tabele , al ne može tamo jest sushi za bajram i gledat televiziju na TVu od 50 inča :?

A, sto ne bi mogao? Sta je to sushi? Sta je to je...na plazma, LCD .. Danas to skoro svako prosjecan ima.. Sushi ... Sr...nje snobovsko ...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2012, 20:58

Ma ne, jedno je kad ti imaš gotivu u jednom bogatom Cityju , onda ti se je*e jesil na klupi ili igraš . Ali mi je smiješno da ovo sve trpi tek tako.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 27 okt 2012, 22:12

Zao mi je sto je Mancini spasio svoju guzicu za sad. Vidjeli bi koja je opcija iducem treneru. agüero je zagarantovano mjesto u ekipi, sigurno ima najvise talenta ali brate ako ces rotirati onda to radi na pravi nacin.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 okt 2012, 22:29

samson je napisao/la:
viKK je napisao/la:Ma može on u Southamptonu igrat 90 minuta i dovest ih u vrh tabele , al ne može tamo jest sushi za bajram i gledat televiziju na TVu od 50 inča :?

A, sto ne bi mogao? Sta je to sushi? Sta je to je...na plazma, LCD .. Danas to skoro svako prosjecan ima.. Sushi ... Sr...nje snobovsko ...
Tako je jarane, a da vidis moj tv sony, te internet tv,3D,te ovo ono,a zavsio sam samo visu nocnu bravarsku.. :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 okt 2012, 22:33

kralj_je_mrtav je napisao/la:Ne moze i jare i sushi :lol: Davno je neko rekao Sauthampton i 90 minuta, no manje love, jbg.
hahahhaha,rek'o Amar Osim :lol: :lol:
@harishp odmah da zaje'bava :lol:

samo ne znam je l' rek'o u Southamptonu ili u Sunderlandu,ali hajde,nije to ni vazno...

steta sto Dzeko nije us'o makar na 2 minute,da ga izaberemo za igraca utakmice :D

ja da sam na njegovom mjestu,u januaru bih spakovao kofere...
#miasanmia

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 okt 2012, 23:05

Dzeko da igra svaku tekmu 90 min bio bi ubjedljivo najbolji stijelac lige,bez pola muke, garantujem zivotom.

Mancinijev sistem rotacije,kao i logika iste, su nepoznata stvar u svijetu. Ne znam ni jednu vrhunsku ekipu (koja naravno si moze priustiti vrhunske igrace na klupi) koja svaku tekmu ima drugi sastav. Sve te ekipe npr. kup igraju sa vecinom rezervnim igracima ,a ligu i recimo LP sa najjacim sastavom. Primjer su i MUTD,Real,Barcelona.... Razlika je u max. 2 ili 3 igraca zavisno od taktike.

Kod ovog debila 7-8 igraca se rotira bez rezona, ubjedljivo najbolji strijelac i igrac u trenutno najboljoj formi ne ulazi nikako! Neko rece igrao je Dzeko tesku tekmu s Ajaxom :?: Pa igrao je i Aguero (vidjeli smo kako), pa odigra cijelu danas (opet smo vidjeli kako. Balo? Smijesno,u formi ko i ja.
Dzeko 4 napadac :?: Samo kod Mancinija moze biti, Dzeko sa tim nema nikakve veze (sta god uradio).

Rjesenje? Seoba naroda,nista drugo. Jedan je gospar Meho Kodro,covjek koji nije zelio da sjedi na klupi Ronaldu u velikoj Barci....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2012, 23:07

Edin ulazi u 80. minuti, ljudi govore kako ga tako ponižava i da bi bilo bolje da ne ulazi.
Edin ne uđe u igru, ljudi govore kako ga tako ponižava i da mu je Mancini trebao dati šansu.

slika

City je i danas u prvom poluvremenu izgledao bezidejno. Da nije bilo Harta i onog šuta Teveza, sigurno ne bi došli do bitnih bodova. Naravno, da taj Tevezov udarac nije završio iza leđa Worma, sigurno bismo gledali Edina u posljednjih 15-ak minuta. Ovako nije bilo potrebe da ulazi, te je logično bilo uvođenje Lescotta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2012, 23:22

Detaljno objašnjenje :mrgreen:
Dakle, evo mog prijedloga kratkih uputstava, koja se po potrebi mogu dopuniti:

1. Na dan utakmice M.City-a, u toku dana je bitno provjeriti da li se Džeko nalazi u početnom sastavu. Zavisno od toga da li Edin počinje utakmicu ili ne, potrebno je postupati na sljedeći način:

2. a) U slučaju da Edin Džeko ne počinje utakmicu u prvih 11:

- odustati od gledanja utakmice, barem prvih 70 minuta njenog trajanja;
- prijaviti se na ss.ba forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- radovati se svakom lošem potezu Aguera ili Balloteli-a (zavisi ko od njih igra);
- u slučaju da M.City da gol bez Džeke u igri prijaviti se na ss.ba forum i relativizirati taj gol na način da se istakne kako je igrač koji je dao gol imao sreće ili kako je protivnik M. City-a toliko loš da bi ispao i iz naše Premijer lige, a ne iz engleske;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;

b) u slučaju da Edin počinje utakmicu ili naknadno uđe kao zamjena u utakmicu;

- u toku utakmice ne pratiti dešavanja na terenu, već samo kretanje Edina;
- ako Edin postigne gol, prijaviti se na ss.ba ili bluemoon i uzdizati njegove vještine u nebesa, a usput i opsovati nešto Mancini-u jer mu ne da igrati u kontinuitetu;
- ako Edin ne da gol ili ne dolazi u šansu: kriviti sve ostale igrače (sa posebnim žarom Aguera,Silvu i Teveza) zbog nesposobnosti da Edina uposle na adekvatan način;
- u slučaju da Edinu ne dodaju loptu u izglednoj prilici, psovati na najgore moguće načine sve igrače, prvenstveno Aguer-a, Silvu, Balotelli-a, Tevaza - zavisno od toga ko mu nije dodao loptu i nezavisno od toga je li pao gol poslije toga ili nije;
- u slučaju da Edin bude zamijenjen u toku utakmice promijeniti kanal ili početi navijati za protivničku ekipu;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;

c) u slučaju da Edin nikako ne odigra utakmicu

- prijaviti se na ss.ba forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;

3. Nezavisno od gore opisanih situacija, nakon završetka utakmice je potrebno otići na portal goal.com i glasati na sljedeći način:

Mancini - flop of the match;
Aguero/Baloteli/Tevez - flop of the match (zavisi od raspoloženja);
Edin Džeko - top of the match (ako je nastupio u utakmici);
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 okt 2012, 23:25

Monolog je napisao/la:Edin ulazi u 80. minuti, ljudi govore kako ga tako ponižava i da bi bilo bolje da ne ulazi.
Edin ne uđe u igru, ljudi govore kako ga tako ponižava i da mu je Mancini trebao dati šansu.

slika

City je i danas u prvom poluvremenu izgledao bezidejno. Da nije bilo Harta i onog šuta Teveza, sigurno ne bi došli do bitnih bodova. Naravno, da taj Tevezov udarac nije završio iza leđa Worma, sigurno bismo gledali Edina u posljednjih 15-ak minuta. Ovako nije bilo potrebe da ulazi, te je logično bilo uvođenje Lescotta.
Naravno da nije bilo potrebe ni logike da ulazi. Logicno bi bilo da zbog formacije sa 3 napadaca od kojih je u puno boljoj formi,pocne utakmicu.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 okt 2012, 23:46

Nas silni ,presilni Mancini hvali Teveza, kaže uvijek dobro igra, i proslu je bio sjajan i uvijek je( a cisto reda radi da kažem,da prije ove 7 utakmica nije gola dao). .Nesto se ne sjecam da je bilo rijeci hvale na racun Edina kad ga je spasavao. Sve kažem necu više uzbijati ovo oko Džeke, ali kad procitam neke stvari, muka mi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2012, 23:51

Mancini je debil.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2012, 23:56

Bogami da sam ljubitelj ''premier timova''dobro bi se zabrinuo za ''svoj''tim kad ovakvom jadnom M.C gledaju ledza :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2012, 23:58

ebiga, kad se ne da. :?
mnogi su bacali drkicu da dzeku vide u fudbalskoj nba ligi i na kraju krajeva ta im se zelja ostvarila.
povuci-potegni, krene-zapne, edin se lagano prilagodjava novoj sredini.
golovi ko na traci, mancini zabar ne mari, jak roster, snazna konkurencija i slijediti onu...svi ce dobiti svoju sansu.
uprkos blentavoj (i neprofesionalnoj) konkurenciji nas zemljak se muci i nada da ce konacno dobiti pravu sansu i da nece biti zlatna zamjena.
mnogi od vas ga sad ponovo zele seliti. bilo gdje, samo da igra. pa ne mora to biti i fudbalska nba liga, moze i u posrnuli milan, mozda i u novi city (psg), ma liga nije bitna (da je magath ostao u wolfima, mogao je u wolfsburg :lol: ) ili u neki osrednji engleski tim, tipa fulham ili pak swansea...
ima li rjesenja?
mozda bi ga i bilo da gradjani ne jamise titulu i tako ovom nesposobnjakovicu produzise zivot.
sta zelimo od dzeke?
ono sto trenutno radi je veliki plus za njega. suti, radi i zabija (kada mu se za tako nesto ukaze prilika).
nece i ne zeli preci u neki drugi klub pod bilo kojim uslovima, ovdje je stalno pod udarom, vazda istaknut i kao takav moze (doduse, uz debele zivce) da merka ostale ponude ili da ceka konacnu promjenu na trenerskoj stolici.
Vom Jäger zum Gejagten

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 28 okt 2012, 01:22

[youtube][/youtube]

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 29 okt 2012, 15:33

Dzeko Player of the Month

http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... Edin-Dzeko" onclick="window.open(this.href);return false;

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 29 okt 2012, 16:52

džeko ako je pametan neka ide iz citya, makar u tottenham na posudbu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 29 okt 2012, 17:22

Barnes: Meni bi Džeko uvijek igrao, svake sedmice
Naime, nekadašnji engleski reprezentativac, a sada komentator ESPN-a, rekao je da bi Edin Džeko uvijek imao mjesta u njegovom timu, bez obzira na sve...
John Barnes, nekadašnji fudbaler Celtica i Liverpoola, smatra da Roberto Mancini neopravdano zapostavlja bh. reprezentativca Edina Džeku.

Naime, nekadašnji engleski reprezentativac, a sada komentator ESPN-a, rekao je da bi Edin Džeko uvijek imao mjesta u njegovom timu, bez obzira na sve.

"Ja bih uvijek koristio Džeku, jer je fantastičan igrač. On i Aguero bi mi u ekipi igrali svake sedmice, ne bih ih mijenjao", rekao je Barnes.

Podsjetimo, Dijamant ove sezone nije se mnogo naigrao, ali je i dalje najbolji strijelac Cityja, sa pet postignutih golova.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.