mala ispravka, nije 120:117 u korist sarajeva nego 119:117

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Željezničar-Čelik 10:6Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispravljeno je..
Zna li neko igramo li u finalu bajramskog danas ??? Kazu poluvrijeme, 4:3 vodi Celik, a Veleza smo dobili 8:1 valjda... Kako li su oni prijasnje tekme igrali, da li smo mi vec osigurali prvo mjesto... Zna li neko nesto, finale je u 17:30...
Zna li se protiv koga? Planirao sam otici protiv Čelika, a da sam znao da ce biti ovakav rezultat sigurno bi i otisao, ovako samo finale...Stole iz Bora je napisao/la:
Željezničar-Čelik 10:6
U finalu smo.
Nemam pojma, ovo sam nasao na orgu.AnelZ je napisao/la:Zna li se protiv koga? Planirao sam otici protiv Čelika, a da sam znao da ce biti ovakav rezultat sigurno bi i otisao, ovako samo finale...Stole iz Bora je napisao/la:
Željezničar-Čelik 10:6
U finalu smo.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Joooj, pa opet pitari nece nista osvojiti![]()
![]()
Zeba je dao kulturan komentar na borovini, za razliku od debelog seljacica ...
Sutra je izvlacenje parova kupa (gle cuda opet nema pitara), da nam je Slogu, Zvijezdu ili Goska, cisto da smo bolje fokusirani na prvenstvo.
1986 danaamypitar je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Joooj, pa opet pitari nece nista osvojiti![]()
![]()
Zeba je dao kulturan komentar na borovini, za razliku od debelog seljacica ...
Sutra je izvlacenje parova kupa (gle cuda opet nema pitara), da nam je Slogu, Zvijezdu ili Goska, cisto da smo bolje fokusirani na prvenstvo.
Lijeci se decko!!
Pa botino, jel' zabranjeno zezati se na svojoj temi vezano za pitare, i to pred derbi ??? Idi ti zeleo negdje drugo, nije ti ovo National Geographic, forum je, zjbancija, samo opusteno...amypitar je napisao/la:Baja_Zvjerka
Ja nikad nisam pisao na temi Zelje,ali pred derbi sam zeleo da procitam malo vase komentare,pa sam u jednom momentu mislio da sam na temi Sarajeva,jer ti sa iste se ne silazis.
Nek mi oproste moja raja navijaci Zelje,ali ja da sam na njihovom mjestu,ja bi se stidio da jedan tip kao sto si ti Baja ,navija za instituciju kao sto je Zeljo.
mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
svaka cast upravi Sarajeva i ovo treba da bude primjer svima a ne seljacki ispadi Saidaold school je napisao/la:mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
Svaka cast! Neko je morao prekinuti onaj niz kada su karte bile paprene skupo... u buducnosti ce sve biti lakse sto se tice cijene karata i za nas i za njih...bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
old school je napisao/la:mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 37 gostiju.