FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 28 okt 2012, 23:56

Iskreno ja nevjerujem da ce biti nesto bolja posjeta nego zadnjih godina.Hoce malo,zaista malo.Ovaj derbi je jednostavno postao nula.Zbog milion razloga.Ova "smjena" generacija među ovim navijacima sto klub prate pozrtvovano je najvise doprinjela tome.Prije su oni najstandardniji na utakmicama bili mnogo stariji nego sad,eto gledam sinoc oko sebe i u krugu od 10 metara kvadradnih sam sa svojih 25 bio najstariji,ako ne najstariji onda među 5 najstarijih,tako je i kod njih.A mladi su nam danas hvala bogu pametni strasno,to je fantazija.Sve vidimo i cujemo,dosta vam je u tramvaj da sjednete oko 13h kad se vracaju i idu u skolu.Sramota.Slijedeci razlog je generalno lose stanje u drustvu i u gradu.Nista se ovdje ba ne desava.Nikakvih desavanja nema.Mrtav grad.Bude taj festival.Ko jamio - jamio.Nema svirki,nema nicega.Ljudi ubijeni u pojam.A ovdje je jos dobro kako je u ostalim sredinama u BiH.Nedo mi Bog.Također i besparica je problem.Prosjecnom građaninu ovog grada koji ima primanja kakva ima (ako ih ima) je 7-10km puno para.To je hljeba za sedmicu.Jos ako ima zenu i djete.Belaj zivi.Zato i svi rade sve.Samo da imaju nesto.Milion je razloga sto je derbi postao samo jedna od utakmica za obicnog stanovnika ovog grada.Nama sto pratimo stalno to jos uvijek predstavlja nesto,ostali ili nemaju para ili nemaju volje da se malo dublje uvuku usve to.Sve u svemu kita velika.[/quote]

mislim da je ovo sustina,a traziti razloge u infrastrukturi nezanimljivosti lige je smijesno,jednostavno kod nas ljudi nemju odnos prema klubu kao kultu i to je tako ne samo u sarajevu nego u BiH,ovdje ne mislim na onih nekoliko hiljada sto su standardni na stadionima,jednostavno gradovi ne zive uz te klubove[/quote]

Vjeruj mi da je jedan od razloga osim besparice i ta hebena infrastruktura,Da bar mokre cvorove osposobe kako Bog zapovijeda,a ne da kada odes u WC da se molis Bogu da se ne polomis u onom mraku,ne uhvatis kakvu bolescuru ili ograjises.Onda veliki je problem i to sto nema neke sigurnosti.Nikad ne znas kada ce neko zapaliti baklju ,topovski udar i ubaciti medju raju.I kako onda da obicni porodicni covjek dovede svoje dijete na utakmicu?prvo sto ga moze to direktno pogoditi,drugo sto ce se dijete zivo istraviti.Recimo u skandinaviji po stadionima imas ogradjen dio tribine gdje je samo mala raja.i oni ono sami navijaju (paze ih par starijih navijaca) i to je po mom super.Dok kod nas to nije moguce,prvo zbog infrasutrukture,a drugo zbog krkana koji dolaze na tekmu,da ispucaju neke svoje frustracije.Ja idem na tekme od 1998 (doduse ne na svaku,ali eto ako mi prilike dopustaju) i mogu reci da se dosta toga promjenilo.Nazalost ne na bolje,nego na gore[/quote]

Sad barem znas na Kosevu gdje pisati trebas, prije ni to nisi znao :([/quote]

Ne kontam buraz sta si ovime htio reci?a na tom lavoru se najprije moze ograjisat.a uz to nema mi goreg stadiona.treba ti ne dvogleg nego teleskop huble da mozes pratiti normalno tekmu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 29 okt 2012, 00:37

jovanmaksimovic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Po snijegu ili kisi nema sanse da ce biti vise od 10 milja jos ovaj termin u 8 h :roll: :roll: .
jel utakmica u subotu ili nedelju?
Subota
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 okt 2012, 01:39

nime_tm87 je napisao/la:
ciza je napisao/la:mozel se navijaca zelje ocekivat preko 10 000?
Bice nas tu negdje oko 10 +/-
gdje ce vas bolan biti oko 10 milja...znas ti koliko prima jug (koji je manji od sjevera zbog semafora),a od zapada nema nista jer su stare stolice podignute,ostavili su samo valjda zbog derbija po jedan sektor uz jug i sjever....ako nisu i to podigli u medjuvremenu,al ne vjerujem,upravo zbog derbija
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 29 okt 2012, 02:16

Mancini je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Danas su se na Otoci odigrale utakmice omladinaca izmedju Olimpika i Zeljeznicara.. Nasi dobili u obje kategorije..
Kadeti dobili 3:1 a juniori 3:0.. Za juniore strijelci Hota broj 10 i Bajic broj 7 dva puta.. Istakao bih igru malog Bajica.. Desno krilo koje ce, ako ga uspijemo premuntati da potpise, biti veliko pojacanje za prvi tim.. Za Olimpik igrao onaj nas proslogodisnji junior Hajradinovic i nije se mogao prepoznati.. Vidi se da mu se ne igra za Olimpik ali stari mu je mozda i upropastio karijeru odlucivsi da mu sin igra za zelene..
Njemu se možda ne igra za juniore Olimpica ali mu se igra sigurno za prvi tim istog.Igrao je prvih 5-6 kola a onda ispao iz prvih 11.Zbog loših igara preko njegovih leđa se "prelomilo".
Zato je dečko napravio vrhunski potez u karijeri. Iz prvog tima Želje ( znači bio je u izboru od nekih 16-18 igrača, Amar je počeo da ga ubacuje na kraju sezone ) je "otišao" u juniorski tim OlimpiCa koji na kraju izgubi od juniora Želje. Gigant. Pametan također :mrgreen: Ovim fudalerima treba uvesti IQ test kada navrše 16 godina, ko ima ispod 60 odmah u zološki vrt :mrgreen: Tamo će barem imati stalni nadzor, njegu i hranu. Ovako se jadni pate sa životom i odlukama, sudbina je jasna.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 okt 2012, 02:52

hoshtapler je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Danas su se na Otoci odigrale utakmice omladinaca izmedju Olimpika i Zeljeznicara.. Nasi dobili u obje kategorije..
Kadeti dobili 3:1 a juniori 3:0.. Za juniore strijelci Hota broj 10 i Bajic broj 7 dva puta.. Istakao bih igru malog Bajica.. Desno krilo koje ce, ako ga uspijemo premuntati da potpise, biti veliko pojacanje za prvi tim.. Za Olimpik igrao onaj nas proslogodisnji junior Hajradinovic i nije se mogao prepoznati.. Vidi se da mu se ne igra za Olimpik ali stari mu je mozda i upropastio karijeru odlucivsi da mu sin igra za zelene..
Njemu se možda ne igra za juniore Olimpica ali mu se igra sigurno za prvi tim istog.Igrao je prvih 5-6 kola a onda ispao iz prvih 11.Zbog loših igara preko njegovih leđa se "prelomilo".
Zato je dečko napravio vrhunski potez u karijeri. Iz prvog tima Želje ( znači bio je u izboru od nekih 16-18 igrača, Amar je počeo da ga ubacuje na kraju sezone ) je "otišao" u juniorski tim OlimpiCa koji na kraju izgubi od juniora Želje. Gigant. Pametan također :mrgreen: Ovim fudalerima treba uvesti IQ test kada navrše 16 godina, ko ima ispod 60 odmah u zološki vrt :mrgreen: Tamo će barem imati stalni nadzor, njegu i hranu. Ovako se jadni pate sa životom i odlukama, sudbina je jasna.
On nije otišao u juniore Olimpica nego u prvi tim i odigrao je četiri-pet utakmica.A znaš kad bi zaigrao u Želji pored Kvesića?Budimo ozbiljni :? .A igrao je za juniore da bi imao mečeva u nogama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 okt 2012, 03:34

Vjerujte, doci ce i preko 20000 ako bude nekog marketinga. Eno kada su Manijaci napravili akciju za Travnik ovo proljece doslo je oko 7500 ljudi, isto tako kada je Sarajevo napravilo nedavno onaj bordo day, doslo je oko 7000-8000 ljudi protiv Širokog. To je ono sto treba, promocija utakmice, "lozenje" raje da se sprema spektakl, igranje sa njihovom percepcijom i sl. Pa ni vecina velikih klubova nebi napunila one svoje ogromne stadione bez medijske pompe. Naravno, domacin utakmice je Sarajevo, pa se naravno ocekuje od njih takve akcije ovaj put, ali i mi moramo loziti svoju raju da dodju na jug/zapad, treba koristiti superlative, samo pozitivne momente nabrajati i sl. Kada ti kazes "100. jubilarni ligaski derbi" to vec zvuci veliko, onda spomenuti zadnji derbi (2-2) kako je bio zanimljiv i bilo pogodaka, podsjetiti da derbiju cesto donose ogromnu neizvjenost nevazno koje u tom trenutku bolji i da nikada ne mozes sa sigurnoscu prognozirati takvu utakmicu (Zubanovic), a pogotovo sada kada derbi docekujemo na diobi prve pozicije (sto se veoma, veoma rijetko desavalo). Ono sto ipak ne ocekujem da ce se desiti, jeste da ce Sarajevo (a mi se sigurno necemo ponuditi da pomognemo) napraviti spektakl od te utakmice, tj. neki dodatni sadrzaji prije utakmice/tokom poluvremena/nakon utakmice tipa vatromet ili koreografija na terenu, mozda nagradna igra ili sl. kao proslava tog 100. ligaskog derbija...

Sto se tice termina, i ja licno smatram da je 20:00 prekasno, ali eto, vidjecemo, ja do srijede ocekujem zvanicnu potvrdu termina derbija. Ja sam vec spreman za njega, euforija me puca nevidjena, kakav Maribor, kakvi bakraci. Raju isto tako lozim, pa cemo vidjeti, nadam se da me moj grad nece razocarati na taj dan :)

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 okt 2012, 10:21

pa stvarno ovog saida :o
"Gledao sam narednog protivnika Želju u jednom dijelu utakmice sa Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak u meču na Grbavici, iznervirao sam se i nisam više posmatrao taj meč." Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od plavih. Žao mi je što nismo zabilježili pobjedu prošli derbi kada smo vodili sa 2:0. Tada nisam bio spreman za svih 90 minuta kao sada."
Brkica

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 okt 2012, 10:25

Husejnovic je u proslom interviju pokazao kolko je nacitan i pametan pa ovo sad puno i ne iznenadjuje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 okt 2012, 10:28

zbog termina i vremena, mislim da nije nemoguće i da bude ispod 10.000. jednostavno raju više ne zanima i to se vidi na svim stadionima, ne samo kod želje i sarajeva.

sve skupa, ne manijaka :mrgreen:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 okt 2012, 10:34

Choks je napisao/la:pa stvarno ovog saida :o
"Gledao sam narednog protivnika Želju u jednom dijelu utakmice sa Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak u meču na Grbavici, iznervirao sam se i nisam više posmatrao taj meč." Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od plavih. Žao mi je što nismo zabilježili pobjedu prošli derbi kada smo vodili sa 2:0. Tada nisam bio spreman za svih 90 minuta kao sada."
said popusio foru izgleda, bravo amare... ti si genije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 okt 2012, 10:35

Choks je napisao/la:pa stvarno ovog saida :o

Ovo ako je istina da je rekao trebaju mu novinari nakon subote bas na kosti navalit hahahaha
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 okt 2012, 11:12

Tekma u Mostaru registrovana 1:2. To znaci da, kako sada stvari stoje, imamo samo jednog konkurenta za titulu, bar ovu jesenju. To je UNSFK Torpedo.
Za one koji ne znaju sta znaci UNSFK Torpedo: Udbaski Nasilno Stvoreni Fudbalski Klub Torpedo (sada mnogo poznatiji po imenu FK Sarajevo)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 okt 2012, 11:13

Gdje je ovo izjavio? Jao jao ostadose bez naboljeg igraca zbog Zelje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 okt 2012, 11:29

zeljocity je napisao/la:Gdje je ovo izjavio? Jao jao ostadose bez naboljeg igraca zbog Zelje.
Ovo je izjavio za bh fudbal . I slažem se , u subotu mu je posljednja tekma :D
Brkica

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 29 okt 2012, 11:36

zaprosli derbi je bilo oko 12-13 hiljada, a bilo je kako je bilo, pa mislim da bi ovaj moglo biti 20 milja raje, da bi bas trebao biti jedan od bolji derbija u zadnji 5-6 godina

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 okt 2012, 11:46

mosaljoze1987 je napisao/la:zaprosli derbi je bilo oko 12-13 hiljada, a bilo je kako je bilo, pa mislim da bi ovaj moglo biti 20 milja raje, da bi bas trebao biti jedan od bolji derbija u zadnji 5-6 godina
ako bude 15000 ja sam presretan... nekad se po 10 dana prije utakmice pricalo o derbiju a sada ni dan prije utakmice ne znas kad je utakmica a kad pitas nekog slucajnog prolaznika, on ni ne zna da se igra najveca utakmica bh fudbala... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 29 okt 2012, 11:53

jovanmaksimovic je napisao/la:
mosaljoze1987 je napisao/la:zaprosli derbi je bilo oko 12-13 hiljada, a bilo je kako je bilo, pa mislim da bi ovaj moglo biti 20 milja raje, da bi bas trebao biti jedan od bolji derbija u zadnji 5-6 godina
ako bude 15000 ja sam presretan... nekad se po 10 dana prije utakmice pricalo o derbiju a sada ni dan prije utakmice ne znas kad je utakmica a kad pitas nekog slucajnog prolaznika, on ni ne zna da se igra najveca utakmica bh fudbala... :roll:
kod mene se u drustvu vec 20 dana prica o derbiju, to je glavna tema, hocel nas .ebat said il njih zeba itd. tako neka prepucavanja, al je i marketing dosta kriv, prica se o derbiju medju nama trebaju napravit nesto kao ****.ba da se raja nafura na derbi, posebno ovi stariji koji su prestali dolazit :D

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 29 okt 2012, 11:59

Kakvo je vrijeme, kiša, snijeg, hladno daj Boze da bude i 5k ..

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 29 okt 2012, 12:01

samozeljo1987 je napisao/la:Kakvo je vrijeme, kiša, snijeg, hladno daj Boze da bude i 5k ..
http://www.tt-group.net/vremenska_progn ... rajevo.php" onclick="window.open(this.href);return false; ako ne lazu u subotu najbolje vrijeme, pripaz za derbi :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 12:13

Osim: Olimpic je, za nas, komplikovaniji, od Sarajeva

Ne tako davno, Željezničar je za gradskim rivalima zaostajao pet bodova, a na Koševu se već počelo slaviti. Ipak, situacija na tabeli uoči vječitog derbija kaže kako su Sarajevo i Željezničar bodovno izjednačeni, s tim što je bordo sastav nešto efikasniji od plavog tima.

Bitka za Premijer ligu

Međutim, za razliku od Sarajeva, Željo će u nešto boljoj atmosferi dočekati vječiti derbi na Koševu, s obzirom na to da su već nekoliko utakmica neporaženi, a uz to, čini nam se kako je trenutni lider na tabeli, pod malo većim pritiskom, s obzirom na to da već dugo ništa nije osvojio, a igrama u ovoj sezoni pokazali su kako pretenduju na prvo mjesto.

Uostalom, oba tima imaju po 26 bodova i već su bodovno odmakli pratiteljima, pa će ovo ujedno biti i bitka za Premijer ligu BiH. Ako je suditi po igri plavih protiv Olimpica, susret će do kraja biti neizvjestan, s obzirom na to da su pojedini Željini igrači prespavali meč protiv Olimpica. Ipak, bio je dovoljan jedan trenutak prisebnosti Eldina Adilovića i tri boda su ostala na Grbavici...

"Spojili smo nekoliko dobrih rezultata tako da mogu biti zadovoljan", kaže Amar Osim, menadžer Želkje ističući kako su iz utakmice protiv Olimpica najbitnija osvojena tri boda.

"Očekivali smo tešku utakmicu i dobili smo je. Olimpic, ako igdje može igrati rasterećeno i dobiti, to je na Grbavici. Nemaju pritiska, nemaju ama baš nikakvih imperativa i niko ne očekuje da osvoje bodove, a mi smo mogli samo izgubiti. Svaki drugi rezultat osim naše pobjede bio bi katastrofa, a zaboravlja se činjenica da Olimpic ima ekipu sa sjajnim pojedincima", objašnjava Osim, čija je ekipa u prvom poluvremenu dominirala terenom.

Međutim, golman gostiju Fejzić bio je izvrstan, a nisu ne proslavili ni ofanzivci domaćih. Kazna je umalo stigla nakon greške Antolovića, ali Smajić je promašio prazan gol.

"Da, u prvom dijelu smo imali par šansi, ali smo dopustili da vrijeme nekako iscuri. U nastavku smo zaigrali dosta lošije, ali smo uspjeli dati gol, a da nismo napravili neki specijalan pritisak. On je došao kao plod individualnog kvaliteta, ne dobre igre. Kasnije smo imali problema poslije datog gola, jer nas je Olimpic pritisnuo, ali na kraju smo slavili i to je najbitnije."

Osim smatra kako je utakmica protiv Olimpica iz mnogo razloga za njega i njegovu ekipu bila bitnija od derbija protiv Sarajeva. Jedan od razloga je što pojedinci olako shvataju vukove, zatim zbog samopouzdanja, kao i zbog činjenice što su mnogi već upisali bodove protiv ekipe koja u Premijer ligi BiH može pobijediti ama baš svakoga.

Nedostajalo agresivnosti

"Derbi je drugačija utakmica. Tu su motivi mnogo veći i psihološki će se igrači drugačije postaviti. Olimpic je definitivno komplikovanija utakmica za nas nego Sarajevo, a imali smo sreće da ih pobijedimo, iako nam je nedostajalo agresivnosti", smatra Osim, koji je svjestan da je u ekipi imao nekoliko igrača koji su odiograli ispod svojih mogućnosti.

"U prvom poluvremenu se nije primijetilo da imamo igrača koji nisu ništa pokazali, jer je Olimpic odigrao loše. Međutim, kada su nas u drugom dijelu pritisli, sve naše slabosti su izašle na vidjelo. Imali smo par igrača izvan svih dešavanja, a naša je sreća što smo uspjeli dati gol. kasnije je moglo biti i 2:0, ali moglo je isto tako završiti i neriješeno", ustvrdio je Osim.

Stiže još jedna "čestitka" iz N/FSBiH

Iako iz kluba danima prije neke utakmice apeluju navijače da ne pale baklje, s obzirom na to da Disciplinska komisija N/FSBiH ne prašta, navijači plavog tima su još jednom upriličili bakljadu na jugu, a zapaljeno je i nekoliko baklji na sjevernoj tribini?!

Za Želju je, u neku ruku i dobro što je dao samo jedan gol protiv Olimpica, s obzirom na to da navijači pogotke proslavljaju pirotehnikom, a u subotnjem susretu imali su priliku samo jednom napraviti bakljadu, a čestitke zbog Adilovićevog gola stići će uskoro i iz N/FSBiH i to u vidu nove kazne od nekoliko hiljada maraka.

Katastrofalni uslovi

Željezničar je, kao što je poznato, u protekloj sezoni osvojio duplu krunu. U sezoni prije bio je osvajač Kupa, a u sezoni prije toga prvak. Jasno je kako ekipa iz godine u godinu napreduje, što se pak ne može reći za uslove na stadionu Grbavica koji iz godine u godinu nazaduju.

Naime, sramotno je uopšte novinarsku ložu na Grbavici, nazivati ložom, s obzirom na to da su u njoj postavljene plastične stolice, da se silazeći niz stepenice lako može slomiti noga, te da ne postoji ni adekvatan broj utičnica, a da ne kažemo da sve u paketu izgleda daleko od nekih evropskih standarda, kojem Željo kao ekipa teži.

Novinari, naravno, izbjegavaju novinarsku ložu, jer nemaju uslova za rad, te, kao i navijači čekaju da se najavljena rekonstrukcija Grbavice napokon desi, jer ovo što sada nudi Dolina ćupova je daleko ispod svakog nivoa jedne premijerligaške ekipe, koja pretenduje na to da se na nju gleda sa strahopoštovanjem.
P.S. "Radi se na postavljanju stolica sa naslonjačima na zapadnoj tribini koševskog stadiona u dvije-tri smjene. Očekivati je da će zapad biti u funkciji u punom kapacitetu za derbi", izjavio je portparol FK Sarajevo Tarik Trbić.

Recimo i to da će naredni duel bordo i plavog tima biti 100. prvenstveni susret vječitih rivala. U prethodnih 99. okršaja ekipa sa Grbavice zabilježila je 30 pobjeda, tim sa Koševa je trijumfovao 29 puta, dok je 40 utakmica završeno neriješenim rezultatom. Gol-razlika je 119:117 u korist Sarajeva.
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 29 okt 2012, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 145 gostiju.